PROFILO - Dennis Milandt

Recensioni (13)

Postdanmark

"Levering til døren" er fusk og svindel

Jeg har været hjemme hele dagen, og netop modtaget følgende e-mail fra Post Danmark: "Vi har forgæves forsøgt at aflevere en pakke til dig. Du kan hente den fra d. 24.10.13 på følgende sted: Hamletsgade Postbutik. "

Det er langt fra første gang at Post Danmark påstår at have været forbi og aflevere en pakke uden at det er sandt. Jeg er lidt i tvivl om det er organiseret svindel fra Post Danmark side, da de jo tager ekstra betaling for levering til døren, eller om det blot er brodne kar blandt omdelerne der er for dovne til rent faktisk at køre ud med pakkerne.

Jan Danum, Katharina Bering Bryld, Birger Stenstrupe Sara Catharina Kjeldsen ritiene questo recensione utile

mercoledì 30 ottobre 2013

Risposta da Post Danmark

Hej Dennis

Det er selvfølgelig ikke i orden.

Jeg er helt sikker på, at der ikke er tale om organiseret svindel eller dovne medarbejdere, men jeg kender ikke svaret på, hvorfor der ikke blev ringet på din dørtelefon.

Jeg har sendt svaret til dine lokale pakkeomdelere, og du skal nok høre fra mig, når jeg ved mere om din pakkelevering.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

CBB Mobil

CBB nedsatte mit eksisternede abonnement til samme pris som i deres kampagne for nye kunder

Dejligt med et teleselskab der uden tøven nedsætter prisen på deres kunders eksisterende abonnement, når de kører en kampagne for nye kunder der er billigere.

Jeg måtte godt nok selv henvende mig før det skete, så derfor kun 4 stjerner.

Kondomland.dk

Hurtig levering

Hurtig levering og rimelige priser. Brugervenlig webshop. Udvalget kunne være bredere.

Cykelgear

Afsendt samme dag, god service

Jeg sætter pris på hurtig levering, og det kunne Cykelgear levere.

Workoutshop

Varen i restordre - ingen besked herom

Jeg modtog min vare efter ca en uge. Efter 4 dage skrev jeg og spurgte om hvor min vare blev af, og fik af vide at den desværre var i restordre, men ville komme hjem samme dag.

Det ville have været god service er at informere om dette "up front".

Ellers udmærket.

mercoledì 24 agosto 2011

Risposta da Workoutshop.dk

Hej Dennis,
Tak for anmeldensen.

Jeg kan kun beklage at du ikke har fået den nødvenlige information om din ordre. Det er en klar fejl fra vores side, som vi vil få rettet op på, så det ikke sker for fremtiden.

Håber du er blevet glad for dine varer på trods af forsinkelsen.

Venlig hilsen - Workoutshop.dk

SOS International

Lang behandlingstid på skadesanmeldelser...

.. og stadig intet svar.

Det er nu over en måned siden jeg indsendte en skadesanmeldelse til SOS International i forbindelse med min rejseforsikring på min AMEX Gold kort.

Jeg modtog et par dage efter et svar på e-mail hvor jeg blev stillet i udsigt at behandlingstiden var 3-4 uger. Jeg har efter en måned stadig intet hørt.

Jeg synes det er uacceptabelt at behandlingstiden man bliver stillet i udsigt er så lang, og at den så i øvrigt ikke bliver overholdt.

- Dennis

giovedì 10 ottobre 2013

Risposta da SOS International

Hej Dennis

SOS International har ikke tidligere overvåget de anmeldelser, der kommer ind på Trustpilot.dk, hvorfor vi ikke har kommenteret din anmeldelse tidligere. Som et led i en mere proaktiv kundeservice vil vi fremadrettet være til stede på platformen og lytte til tilbagemeldinger, vores kunder giver os. Ris og ros er en vigtig del af vores forretningsudvikling, og vi vil tage alle de input, der kommer med videre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på Trustpilot.dk.

Venlig hilsen SOS International.

Coolshop

Hurtig levering

Jeg har handlet flere gange hos Coolshop, og altid fået hurtig levering, og aldrig oplevet problemer af nogen art :-)

Thumbs up for et godt arbejde hos Coolshop.

- Dennis

Hertzdk

Over 3 ugers behandlingstid på simpel kundehenvendelse..

.. og stadig intet svar.

Jeg skrev for snart en måned siden til Hertz kundeservice, og bad dem redegøre for en trækning på mit kreditkort. Jeg modtog et svar fra dem med en vedhæftet PDF kaldet "Fax.pdf" hvor de havde skrevet i at der var 3 ugers behandlingstid på henvendelser til deres kundeservice.

Jeg har endnu ikke, efter de 3 uger er gået, hørt noget fra Hertz, og har nu rykket dem for svar.

Jeg synes det er uacceptabelt for det første at blive stillet så lange svartider i udsigt, og uacceptabelt at den lovede svartid så ikke overholdes.

- Dennis

Cpsms

Super let at arbejde med

Jeg har brugt CPSMS på tre projekter, og det er super let at arbejde med.

Intet at udsætte.

Edb Shop

Venter stadig på mine varer

Jeg er i dag af edb-shop blevet opfordret til at anmelde deres webbutik her på Trustpilot, så det vil jeg gøre.

Noget tid efter min bestilling hvor jeg stadig ikke havde modtaget mine varer skrev til til dem for at høre om de havde nogen forventet leveringsdato. De svarede tilbage at det havde de ikke.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig, om jeg skal annullere mit køb (kan man det) eller om jeg bare skal vente i x dage/uger og håbe og vente. Det er ikke meget information jeg har fået, og et meget kortfattet og mangelfuldt svar da jeg henvendte mig for at høre hvor mine varer blev af.

Jeg opdaterer min anmeldelse når der sker mere, men ellers er status at jeg stadig venter og venter :-)

/Dennis

OPDATERING: 06-09-2010
Jeg kontaktede butikken igen og de er i dag vendt tilbage og fortæller at ordren er annulleret, fordi varen er udgået. Den er dog stadig på deres hjemmeside og kan købes.

Mytrendyphone

Kryds fingrer for at intet går galt, for man skal KÆMPE for sine rettigheder hvis det er tilfældet

Jeg købte SD memory card hos mytrendyphone.dk. To dage efter fik jeg at vide at varen var i restordre og først kunne sendes 14 dage senere.

Efter ca. en måned hvor jeg stadig ikke havde modtaget varen kontaktede butikken, der kunne bekræfte at varen var afsendt som planlagt. Eftersom jeg ikke havde modtaget den ville de sende varen til mig igen så snart Post Danmark evt. returnerede forsendelsen til dem.

Efter yderligere en uge havde jeg mistet tålmodigheden og ville ophæve handlen. I forvejen har jeg som kunde 14 dages fortrydelsesret fra jeg modtager min vare, men butikken ville slet ikke acceptere hverken at sende en ny var eller ophæve handlen. De ville intet foretage sig før de havde fået forsendelse retur - fra enten Post Danmark eller mig.

Først efter at mange og lange e-mails med kundeservice og EFTER at jeg havde indgivet en indsigelse imod betalingen til mit pengeinstitut indvilligede butikken i at annullere ordren og kreditere beløbet på mit kort. Heldigvis kunne jeg standse indsigelsen så PBS ikke skulle involveres.

Når I handler hos MyTrendyPhone.dk så kryds fingrer for at intet gå galt, for det bliver en kamp uden lige blot at holde på sine lovsikrede rettigheder som kunde.

Opdatering:

Tak for svaret på min anmeldelse af jeres virksomhed.

Det er korrekt at jeg flyttede d. 1. februar fra Hvidovre til København. Flytningen blev meldt til Post Danmark sådan at alt post er blevet videresendt korrekt fra dag 1. Hvorfor dette ikke er tilfældet med mine varer fra MyTrendyPhone.dk skal jeg ikke kunne sige, men de er tilsyneladende ej heller blevet sendt retur.

Det er muligt at fejlen i første omgang er Post Danmarks, så det er derfor jeg siger: >> Kryds fingrer for at intet går galt, for det er en lang og sej kamp med kundeservice hvis alt ikke kører smertefrit af sig selv.

bent hald ritiene questo recensione utile

martedì 2 marzo 2010

Risposta da Mytrendyphone.dk

Goddag,

Takk for henvendelsen.
Så vidt jeg fikk vite ble denne ordren sendt til deg den 31/01 og du flyttet deg den 01/02, som vi fikk vite først senere. Vi fikk ikke vite at adressen var endret før den 11-02-2010 når vi mottok en mail fra deg. Jeg vil be deg ikke utelate slike detaljer når du skriver en anmeldelse på nettet siden de kan av og til være vesentlige og belyse situasjonen.
Jeg beklager mye, men jeg er ikke sikker på at jeg forstår hva du mener siden jeg kan se at beløpet ble kreditert til ditt kort den 24-02-2010 17:13:00. Det betyr at beløpet ble hevet, og kreditert manuelt. Jeg håper at det er i orden nå.


Med venlig hilsen / Regards / Mit freundlichen Grüßen

MyTrendyPhone.dk

E-mail: Kundeservice@mytrendyphone.dk
Telefon: +45 70 20 69 49
Fax.: +45 48 28 76 80

LaserTryk.dk

Billigt og god kvalitet

God pris på 2x250 visitkort i god kvalitet.

Hurtig levering, og ingen problemer overhoved.

BBS

Sælgerne lovede en masse, intet af det kunne leveres

Vi stod og skulle bruge en håndholdt dankortterminal til fysisk handel til en fest om 2 uger. Vi havde fået oprettet en forretningsaftale med PBS og skulle bare bruge en terminal.

Vi kontaktede BBS LD Betalingssystemer A/S for at høre om de kunne sørge for at vi havde en terminal i den efterfølgende uge. Det lovede de at vi kunne.

Vi fik en aftale tilsendt som vi udfyldte og tilbagesendte hvorefter "salget" overgik til en anden sælger. Noget var imidlertid gået galt i deres procedurer, for vi blev nødt til at udfylde en ny aftale og sende ind til dem. Endnu engang gjorde vi meget ud af at pointere at vi skulle bruge terminalen i weekenden i den efterfølgende uge, og spurgte om det ville være muligt at få terminalen klar inden da. Ingen problemer.

Om mandagen i den uge hvor vi skulle bruge terminalen kontaktede en tredie medarbejder os og spurgte om sælgeren nogensinde havde fulgt op på en telefonbesked vi havde lagt i en tidligere forbindelse. Han var nemlig syg. Vi blev nu nødt til at sende aftalen endnu en gang til denne tredie medarbejder, som også lovede at vi kunne have terminalen seneste torsdag - og i værste fald fredag.

Onsdag kontaktede denne medarbejder os igen og fortalte at nu var terminalen klar til at blive sendt.

Torsdag var der ikke ankommet noget.

Fredag prøvede vi at kontakte BBS igen for at få udleveret Track and Trace nummer, men vi kunne kun komme igennem til deres callcenter. Vi prøvede at skrive mails til dem og ringe gentagende gange.

Først da vi kontaktede deres tekniske support og deres regnskabsafdeling blev vi stillet om til en der kunne fortælle at terminalen endnu ikke var blevet konfigureret til os endnu, og at vi først ville kunne have den i ugen efter.

Jeg er målløs. Tre forskellige personer har uafhængigt af hinanden gentagende gange lovet os at terminalen ville være klar inden weekenden, men det kunne langt fra overholdes.

Det er virkelig dårlig behandling. Havde vi vidst senest onsdag at det ikke kunne lade sig gøre kunne vi have lejet eller købt terminalen direkte igennem PBS - de kan gennemføre bestillingen på 3 dage hvis det er en hasteoprettelse.

Vores råd er at gå langt langt udenom BBS. Det giver kun problemer.

Trolle ritiene questo recensione utile

PROFILO - Dennis Milandt

Immagine profilo di Dennis Milandt
Dennis Milandt
Recensore
Maschio, 1982
Copenhagen, Danimarca

info utente

Young, top of mind, attractive, state of the art, king of the world, system developer, living today dreaming about tomorrow, taking over the world right now..