PROFILO - MetteP35

Recensioni (51)

Proshop

Dét gik godt nok hurtigt...tak for det!

Bestilte en ny printer fredag med forventning om at den vile komme mandag-tirsdag...lørdag morgen stod posten med printeren! Tak for den hurtige betjening!

Bettekun Garn

Sød og personlig behandling - kommer gerne igen!

Har handlet i butikken nogle gange og har hver gang fået en superfin service.

www.computersalg.dk

Problem med varen - men upåklagelig service!

Tak for en god returnerings-oplevelse :)
Købte en bærbar dvd-afspiller til bilen, hvor vi dog havde problemer med lyden. Vi sendte den retur og den blev checket uden at Computersalg kunne finde fejl på den og fik efterfølgende lov at returnere den uden problemer, selvom den havde været åbnet. Hele vejen igennem fik vi god information og god behandling på både mail og telefon. Ærgerligt at varen ikke levede op til vores forventninger, men det er jo heldigvis ikke det der skal bedømmes her, så 5 stjerner fra os!

Datamarked.dk

Hjælpsomme og meget hurtige

Min harddisk røg og jeg ringede 5 minutter i 16 - 5 minutter før dagens frist for afsendelse - fordi jeg var usikker på hvad jeg skulle købe. Jeg fik meget venlig hjælpsom betjening og han lovede at harddisken ville komme af sted samme dag. Dagen efter kom den med posten og jeg kunne komme videre...DET er godtnok hurtig, effektiv og god service - tak for det :)

memoryshop.dk

Fint udvalg og hurtig levering

Fandt nemt det jeg skulle bruge og fin det leveret dagen efter!

Babysteps

Fin handel og god håndtering af spørgsmål

Købte et par støvler til yngstemanden og de kom meget hurtigt - uheldigvis skred en søm så de ikke kunne repareres, men jeg fik uden problemer pengene tilbage da det var det sidste par fra udsalget. Så selvom vi ikke endte med støvler endte vi med en god oplevelse og handler gerne igen for støvlerne var superlækre :)

PetDreams.dk

Bestemt en god handel!

Bestilte en kattelem fra SureFlap og fik fin rådgivning og hjælp da vi skal have den sat ind i en glasdør. Oplevede endda at der var et link der ikke virkede, hvilket jge gjorde opmærksom på, hvorefter der straks blev rettet - dejligt at vide at det man kommenterer på bliver taget til efterretning. Så jeg er bestemt glad og tilfreds :)

Magnetz.dk

Fin fin service - jeg kommer gerne igen :)

Manglede nogle magneter og havde nogle spørgsmål til hvad der ville fungere bedst. Alle spørgsmål blev hurtigt besvaret og jeg fik lige det jeg havde brug for uden at behøve at "test-købe" først. Tak for det!

martedì 26 marzo 2013

Risposta da Magnetz.dk

Hej Mette,
Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at få en tilbagemelding, så vi ved, at alt gik "efter bogen".
Mvh. Mia, Magnetz.dk

Netgarn

Hurtig og venlig betjening

Jeg ringede i går eftermiddags for at høre om det mon var muligt at nå at få garnet afsendt så jeg kunne have det inden weekenden. Louise - tror jeg hun hed - fandt garnet frem mens vi talte i telefonen og kort tid efter fik jeg en mail om at garnet var på vej :) Søde og hjælpsomme...hele vejen igennem - og garnet kom ganske rigtigt med posten i dag!

Cykelpartner.dk

hurtige og meddelsomme :-)

Ingenting at sætte en finger på...pakken blev bestilt som julegave og kom dagen efter bestillingen. Havde spurgt til leveringen i forhold til jul og fik hurtigt en mail retur med positivt svar og en sød hilsen :-)

Oakstream

Rigtig fin service og hurtig levering

Har været rigtig tilfreds med min handen og kommer bestemt gerne igen. Jeg stod og manglede et sæt til en fødselsdag og fik god hjælp til at vælge noget der lige passede mig :)

Shopcamp

Supergodt arrangement!

Shopcamp var er superarrangement - dygtige oplægsholdere, interessante "medstuderende" og dejligt omgivelser. En rigtig god kombi at det er muligt at få one-on-one tid med de oplægsholdere der ikke er på podiet, og få lært mere om de specifikke ting man sidder og roder med. Jeg vil klart anbefale Shopcamp og kunne snildt finde på at deltage igen næste år - der er jo altid nye udfordringer som e-handlende! :)

Frøken Klara

Hurtig levering...og fin indpakning

Fik en fin service hos Frøken Klara - sød betjening og hurtig levering!

RedMinPC

1 pc blev til 2

Bestilte en bærbar og havde nogle spørgsmål der hurtigt og kompetent blev besvaret...enden på det blev at ordren blev ændret til to pc' ere. Tak for rigtig fin service i butikken i Hobro!

Net2Trælast

Bare rigtig fin handel og kundeservice

Bestilte et drivhus, dagen efter jeg fik lagt betalingen kom det af sted - god hurtig levering :)
Der var tre glas der var gået i stykker undervejs - havde et eller andet sted nok forventet det. Kundeservicen var helt i top, og resultatet blev at jeg bestilte nye glas hos den lokale glarmester og fik betalingen refunderet hos leverandøren uden det mindste bøvl.

5 stjerner herfra for hurtig levering og god kundeminded service!

TEACUP.dk

Sidder lige og drikker dejlig kaffe...

Rigtig god behandling og dejligt kaffekøb. Bestilte nemt, fik hurtigt leveret og varer er helt i top... :)

Danefæ

rigtig fin handel

Bestilte nogle varer og havde problemer med betalingen - trods udsalg fik jeg hurtigt svar og det hele løste sig fint. Tøjet er rigtig fint og der kom oven i købet en ekstra trøje med som de havde taget fra fordi den havde en fejl i printet - men jeg bifalder tanken at "hellere give det væk end at kassere det" og så kan nogen få glæde af det så længe det holder! Tak for jeres gode tanke og service! :)

Promaling.dk V/Beckers Farvecenter

superfin handel - hurtig og venlig

Bestilte noget maling så huset kan blive shinet op før salg...og malingen kom hurtigt og endda med solid januarrabat. Tak for en fin handel - vi kommer igen når vi har solgt og købt nyt der skal males :)

Tidtilleg

Lige som det skal være - tak for en god handel

Havde nogle spørgsmål til størrelser som jeg lynhurtigt fik svar på og tøjet kom i dag selvom I egentlig havde "lukket" for juleordrerne, så det var bare en rigtig fin handel og jeg fik de sidste julegaver i hus :) Rigtig god jul...KH Mette

Purestyleliving

hurtig levering og god service

Bestilte nogle tallerkner jeg skulle bruge til julegaver og fik lovning på hurtig levering da de skulle sendes videre - de kom dagen efter, fint indpakkede - dejligt. Helt igennem en fin oplevelse og jeg kommer gerne igen :)

avXperten.dk

Der reddede I lige den sidste julegave :)

Bestilte en kasettebånd-til-mp3 overspille-ting i går og den var der allerede i dag. Nu er den sidste julegave lavet og den bringer helt sikkert lykke :) Tak for hurtig og troværdig service...

TELMORE

Glad kunde - tilbage igen

Har flakket lidt mellem teleselskaber og er tilbage hos Telmore igen efter trælse oplevelser andre steder. Opdagede så for nyligt deres pakkeløsninger og sparede ved få klik ca. 300 om måneden, dejligt. Det er nemt, overskueligt og tonen udadtil hos selskabet er venlig og imødekommende - jeg er en glad tilbagevendt kunde og selvom jeg muligvis kunne få det billigere et andet sted er det tilliden til at det bare fungerer, så jeg ikke skal bruge en masse tid på at snakke med kundeservice, der betyder mest for mig...

Dane iT ApS

Enkelt og effektivt

Bestilte en ny fancy-telefon i weekenden og fik den onsdag. Ingen problemer og hurtig levering, sådan skal e-handel helst være :)

Monito

Dejligt gennemtænkt

Er rigtig glad for Monitos nyhedsbreve og tips til godt legetøj til mine unger. Jeg føler det er til MIG, fordi der er taget højde for hvor gamle de er. Da August havde fødselsdag fik vi en sød mail og det endte med at både vi og mormor fandt gaverne i shoppen.

Tak for god service - vi kommer snart igen :)

Vistaprint

kan være svær at finde ud af, men...

priserne er jo gode siden er klart blevet meget bedre end tidligere. Har bestilt en del hos Vistaprint gennem tiden og benytter man sig af deres forskellige tilbud er der hurtig levering og gode priser...

Google

kan man jo altid regne med...

nem at bruge og jo, jeg ved godt at de bruger mine søgeoplysninger osv. til forskellige formål, men intet i verden er gratis og jeg får det jeg har brug for for "pengene"...

BilligEmballage

Hurtig og nem levering!

Bestilte som sædvanlig først da jeg allerede ar løbet tør for al emballage - men tingene stod der dagen efter og problemet var løst! Fik rigtig gode priser og er helt tilfreds :)

Prospeed

Hurtig levering og god hjælp

Bestilte en ketsjer til en gave og fik den hurtigt leveret. Prospeed var venlige til at hjælpe mig med at vælge den jeg skulle have - så alt i alt en rigtig god oplevelse :)

Mamaslife

Supervenlig service !

Rigtig godt tilfreds med både service og varer :)

Grafical.dk

En rigtig fin 2. handel :)

Kommer lige til at opdatere og forbedre min tidligere anmeldelse af Grafical. Alle delene kom samlet og lynhurtigt, så jeg er godt tilfreds og kommer igen når jeg mangler noget :)

Fairtrends

Skønne varer fra Fairtrends

Købte en skjorte og en kjole og fik fin service og varerne er helt i top. Supergodt med alle mål på tøjet, gode billeder og gode beskrivelser der gjorde at selvom jeg endte med at købe tøjet i en anden str. end normalt passer det perfekt! Tak for chokoladen, mums :)

Skindhuset.sk

Ganske udemærket...hurtigt og uden problemer

Bestilte gummilim om aftenen - pakken blev pakket næste dag og jeg fik den som forventet dagen efter det. Ingen problemer, fandt nemt varen der er som jeg forventede.

RR ritiene questo recensione utile

Ikea

generelt fint, men man går for ofte forgæves

Har handlet meget hos IKEA som de fleste andre :) Er generelt godt tilfreds med kvalitet i forhold til pris og servicen - dog synes jeg at man ofte kører forgæves selvom man hjemmefra har undersøgt om noget er på lager...

Keldorf

lidt langsom levering, men ellers fint

Købte en julegave, der kom efter 12 dage, hvilket jeg synes er lige i det længste hvad angår leveringstid. Det skal dog siges at jeg fik en opdatering midt i ventetiden med en præcisering af hvornår pakken ville blive sendt - så alt i alt er jeg fint tilfreds

Prispresseren

Enkelt at handle - uden overraskelser

Jeg bestilte nogle legokasser der blev leveret hurtigt, det var nemt at bestille og alt gik glat. Der var ingen overraskelser - hverken af de gode eller slemme, så alt i alt en fin handel og jeg kunne fint finde på at komme igen.

Postdanmark

Desværre dyrt med pakkerne kommer da som regel frem til tiden

Sender meget med postDK, men det er en dyr service og jeg oplever oftere og oftere at dag-til-dag levering ikke helt holder.

Naturebaby

Altid hurtig levering og personlig service

Jeg har efterhånden handlet mange gange hos Naturebaby og har altid fået rigtig fin service. Varerne bliver leveret hurtigt og er der noget jeg har brug for at vide er de altid ved telefonen, klar til at hjælpe. ''

5 stjerner fra mig :)

Stofstedet

Altid god service

Jeg har nu mest handlet i den fysiske butik og det har altid været en god oplevelse. Servicen er venlig, personlig og rigtig fin. Havde glemt mit betalingskort sidst jeg handlede - de gik ind og fandt ud af hvem jeg var og ringede til mig...det synes jeg er rigtig god service :)

PROFILO - MetteP35

Immagine profilo di MetteP35
MetteP35
Recensore
Donna, 1972
Danimarca

info utente

Jeg handler en del på nettet og har meget erfaring fra den "anden side af bordet" som e-købmand. Jeg synes der er nogle mindstekrav til den service man burde kunne forvente - og mine oplevelser af andre butikker deler jeg gerne med andre.