PROFILO - Morten Scherer Laursen

Recensioni (3)

Billige-Fjerbolde.dk

Det bliver ikke ringere

Den 27/8-2013 bestiller jeg 5 rør fjerbolde. Samme dag får jeg en mail om at boldene desværre ikke er på lager, men de forventes at kunne sende i løbet af en uges tid.
Den 3/9-2013 bliver pengene trukket på min konto og 9/9-2013 rykker jeg for et trackingnummer da boldene ikke er kommet endnu. Samme dag får jeg besked om at boldene sidder fast i tolden men de forventer at kunne sende i løbet af 1-2 dage. (Mig bekendt er det ikke lovligt at hæve pengene før ordren er sendt)
Den 16/9-2013 er der stadig ikke kommet fjerbolde og jeg rykker endnu en gang. Får dagen efter besked om at PostDanmark er for dårlige til at behandle fortoldningen osv. osv. og billige-fjerbolde.dk vil annullere min ordre hvis ikke boldene kan sendes dagen efter (18/9-2013)
Og glæden var stor i går da fjerboldene ankom derhjemme. Glæden varede lige indtil jeg fik åbnet og fik spillet med boldene. Mage til makværk skal man virkelig lede længe efter!
Fjerne stritter i alle retninger, fjerene er skæve og der er limklatter overalt. Som rosinen i pølseenden flyver boldene skævt.....
Disse fjerbolde kan til nød bruges til opvarmning - og jeg er kun motionsspiller....

MM-Konsol ApS

Forbilledlig shop

Fornemt, fornemt, fornemt.
Bestilt ordre 27/12 - ankom 28/12
Gode updates på mail.

Parabol Shoppen

Hold jer væk

Hold jer væk fra www.parabolshoppen.dk

Bestilte d. 1/9-2011 en parabol + diverse, betalte med Dankort.

Fik med det samme en ordrebekræftelse med besked om at varerne ville blive sendt i løbet af 2-3 dage. Pengene blev trukket d. 6/9, men i dag d. 12/9 har jeg stadig ikke set skyggen af min ordre.

Har henvendt mig pr. mail d. 8/9-2011 men ikke fået noget svar.

PROFILO - Morten Scherer Laursen

Immagine profilo di Morten Scherer Laursen
Morten Scherer Laursen
Recensore
Maschio, 1980
Svenstrup, Danimarca

info utente