PROFILO - Kristoffer Vest

Recensioni (101)

WilliamDam.dk

Bedste boghandel på nettet

Seriøs boghandel med hurtig levering og gode priser.
Meget hurtigere levering end da jeg handlede hos Saxo sidst.
WilliamDam.dk var ikke bare billigst på selve bogen, de tilbød også gratis fragt.

Nemt og hurtigt.

Skoda

Helt elendig behandling og service + fejl på udført reperationer hos Skoda Risskov

Oplevelse 1
Min bil har lige været 3 gange på værksted hos Skoda Risskov Risskov fordi blæseren i klimaanlægget piver/hyler på trin 1 og 2. Første gang kunne værkstedet ikke konstatere en fejl (selvom den var der lige så tydeligt da jeg hentede bilen).
Efter et stykke tid stoppede blæseren med at virke på de 3 første trin. Den kom på værksted i Risskov igen hvor der blev skiftet en modstand og fejlen udbedret. Men få måneder efter, begynder blæseren at hyle igen. Jeg kører igen til Skoda Risskov for at reklamere over den tidligere reparation.
En sælger ringer mig op i løbet af dagen og fortæller at nu er det blæser motoren der skal skiftes og det koster 5000 kr. og det ikke er omfattet af reklamationen. Jeg syntes selvfølgelig det er påfaldende at det nu er en anden fejl der er skyld i problemet, så jeg siger de skal lade bilen være. Da jeg afhenter bilen kan jeg konstatere at Skoda Risskov ikke engang har kikket på fejlen. De har bare ringet og sagt blæseren skal skiftet uden så meget som at have kikket på bilen og blæseren. Jeg ved de ikke har kikket på bilen af flere årsager. 1. Den holdt på nøjagtig samme plads. 2. Den var bakket ind som den eneste bil (og det gjorde jeg om morgenen). 3. Min elektroniske p-skive stod stadig til kl. 08.00 hvor jeg afleverede bilen. 4. Min holder til min telefon sad stadig over luftdyssen, nøjagtig som jeg havde efterladt den. (sidst værkstedet kikkede på blæseren lå holderen bare på passagersædet).

Oplevelse 2
Bilen skulle også have service, hvor Skoda Risskov krævede over 3000 kr. for dette service. Jeg undersøgte det derfor hos en lokal mekaniker som kunne lave mit service for 1500 kr. inkl. alt. Jeg kører derfor bilen ud til ham.

Oplevelse 3
I samme omgang spørger jeg hvad han skal have for at skifte blæseren. Svaret er 2000 kr. + en timeløn a ca. 400 kr. Dvs. 2400 kr. mod 5000 kr. hos Skoda Risskov.

Oplevelse 4
Han ringer så i går da han er i gang med reparationen af min blæser. Han har kikket nærmere på fejlen og kan konstatere at det er en kendt fejl på en Fabia fra 2008 og at Skoda har anerkendt fejlen og har givet besked om at blæseren skal skiftes gratis til på Skodas værksteder. Hvorfor får jeg ikke dette oplyst hos Skoda Risskov? Hvorfor skal min lokale mekaniker finde ud af dette?

Oplevelse 5
Da der blev lavet stort service på min Skoda Fabia ved 90.000 km. skal der blandt andet tjekkes bremseklodser og skiver foran, samt tromlen ved bagbremserne skal renses.
Mindre end 6 måneder efter mit store service hos Skoda kan jeg mærke/høre at mine bremser er metal mod metal. Jeg kører til min lokale mekaniker som konstatere at bremseklodserne er helt slidt i bund (hans ord var, jeg har da aldrig set nogle klodser være slidt så meget ned.) det betyder jeg ikke bare have nye bremser, men også nye skiver. Hertil kommer der at bremsetromlen skulle renses og kalibreres. Bør et autoriseret værksted ikke opdage dette ved et stort service?

Oplevelse 6
Jeg fik udbedret en parkeringsskade på min Fabia ved jeres værksted i Risskov. Der var tale om en forsikringssag. Min kofanger foran skulle skiftes da en bil med anhængertræk var bakket ind i den. Jeg får skiftet kofangeren og alt virker til at være i orden. Efter et par måneder fåk kofangeren en ridse da kom for tæt på en høj kantsten. Ridsen målte kun 1 x 0,5 cm. Men mindre end 6 måneder senere var den over 5 x 5 cm og lakken begyndte at falde af i flager. Vi indhentede et tilbud på reparation af dette (vi troede det var vores egen fejl). Skoda Risskov ville have 4100 kr. for denne reparation. En lokalt værksted kun 2300 kr. Vi benyttede selvfølgelig det lokale værksted.

Dagen efter bilen er indleveret ringer det lokale værksted - hele kofangeren skal slibes ned og lakeres igen. De spurgte om kofangeren havde været skiftet på et andet værksted hvilket jeg kunne bekræfte. De sagde at det var en klar fejl i det arbejde der var blevet udført til at starte med. Kofangeren var ikke grundet ordentligt inden den blev lakeret og det var grunden til at malingen begyndte at skalle. Da kofangeren var taget af og de var begyndt at slibe på den, var der ikke så meget andet at gøre end at sige fortsæt og betale den ekstra regning der kom ved at slibe hele kofangeren ned. (vi aftalte selvfølgelig pris inden de gik videre).

Jeg ringede efterfølgende til Skoda Risskov som ikke ville vedkende sig noget som helst. Jeg sagde at det værksted der havde repareret skaden gerne ville uddybe hvad Skoda Risskov havde gjort forkert. Men det var de ligeglade med. Det var ord mod ord og de påstod endda at værkstedet der havde repareret kofangeren i anden omgang havde givet mig et for godt tilbud og det var deres måde at få de sidste kroner i kassen.

dk.bestseller.com

Nemt at handle her, irriterende at man ikke kan have en kurv på tværs af mærket

Skulle købe ting fra 3 forskellige brands. Jeg ville få en rabatkode for min første online handel her. Men man kan åbenbart ikke få
det i en kurv det hele og dermed bruge rabatkoden på alle produkter.

mercoledì 19 febbraio 2014

Risposta da Bestseller A/S

Hej Kristoffer

Tak for din anmeldelse.

Vores online shop har et rigtig stort udvalg, og tilbyder at shoppe alle vores 12 brands med kun 1 check out.

Såfremt du ikke kunne ligge varer fra alle vores brands i din varekurv, vil vi anbefale dig at nulstille dine cookies eller prøve en anden browser, f.eks. Google Chrome.

En 20 % rabatkode gælder hele købet. Og kan kun indløses 1 gang. Rabatkoden kan dog ikke anvendes på allerede nedsatte varer.

Skulle du have spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være dig behjælpelige.

Venlig hilsen
JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY,
JUNAROSE, OBJECT, PIECES, MAMALICIOUS,
NAME IT, OUTFITTERS NATION, VILA

BESTSELLER Kundeservice

HM

hm.com/dk burde ikke engang have 1 stjerne

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så elendig service og så lidt hjælpsomhed.
HM kan ikke levere andet end en folkeregisteradresse - også selvom man bestiller som et firma. De er totalt ligeglad med at firmaet er registreret på adressen med CVR nummer osv.

De er ligeglad med at firmaet står som køber, bare leveringsadressen er en gyldig folkeregisteradresse.

De kan ikke selv forklare hvorfor det er sådan - sådan er det bare.

Kom nu ind i 2014 - jeres system er for rigid og bøvlet....

Rasmus Hybel Kofod ritiene questo recensione utile

GoMore.dk

Super service - rigtig belastende spam mails

Intet at udsætte på selve Gomore - men man bliver sygt træt af at modtage deres spam mails.

----- OPDATERING -----

Jeg har modtaget mails fra jer 12/12, 16/12, 18/12 og igen 8/1, 15/1, 21/1, 28/1 og senest 4/2.

Det er meget muligt man kan framelde sig med et klik, men i min optik er så mange mails på så kort tid direkte spam.

En af henvendelserne er fra en navngiven person hos jer der spørger hvorfor jeg ikke er kommet igang med at bruge Gomore.

Det er meget muligt nyhedsbrevene ikke er i strid med markedsføringsloven - jeg har sikkert deltaget i en konkurrence eller glemt at læse det med småt et sted og så er de nyhedsbreve jo desværre lovlige.

Men en direkte kontakt til mig fra en navngiven person der forsøger at få mig i gang med jeres service er ikke i orden. Spørg bare SmartGuy der er blevet politianmeldt for det samme.

giovedì 6 febbraio 2014

Risposta da GoMore ApS

Hej Kristoffer. Vi spam'er ikke vores medlemmer. Vi udsender nyhedsbreve samt information om hvordan man bedst anvender sitet. Og du kan framelde dig med ét klik. Du kan også sende en mail til support@gomore.dk, så skal jeg sørge for at afmelde dig al kommunikation med det samme. Mvh Lasse

Århus PC-Lager ApS

Nemt og hurtigt

Bestilte et DVD drev og kunne hente det med det samme i deres butik. Det er nu rart med de shops der tilbyder man kan afhente en bestilte vare i en butik (når en tumpe som mig glemmer at der skal være et DVD drev i en ny maskine man selv samler for at installere Windows (som kommer på DVD) og først opdager dette fredag eftermiddag).

Intera

Fornemt og hurtig betjening

Bestilte varen kl. 12.00 og kl. 17.00 var der en besked i min indbakke om at varen var på afsendt og på vej til mig.

Man kunne gratis vælge indpakning på deres hjemmeside. Fornem service og indpakningen var endda rigtig pæn.

Cinemagic

Utrolig langsommelig levering og dårlig service ved henvendelse

Jeg har bestilt en SSD harddisk og et bundkort hos Cinemagic. Leveringstiden blev lovet til at være 3 dage (både på Pricerunner og på deres hjemmeside).

Jeg lagde bestillingen hos dem mandag aften og dobbelttjekkede netop deres leveringstider da jeg skulle bruge begge dele i den netop overståede weekend.
Da jeg ikke havde hørt noget fra dem torsdag rykker jeg for et svar.

Jeg skriver venligt men bestemt om de vil bekræfte at de leverer min ordre inden weekenden. Først fredag kl 16.00 får jeg et svar.

Mailen er kort
"Hej
Forventer først afsendelse i næste uge"

Super informativt svar når man rykker for levering af ens ordre. Jeg har stadig idag ikke hørt et pip fra Cinemagic selvom jeg i fredags svarede retur at jeg absolut ikke var tilfreds med deres service og deres levering. Lad hver at love 3 dages leveringstid hvis I ikke kan overholde det. Jeg ved godt at I skriver det på pricerunner for ikke at få en dårlig placering. Men det er virkelig ringe markedsføring at I lyver jer til en højere placering - erkend nu bare I trækker varen direkte fra leverandøren frem for at skrive det er en lagervare hos jer selv.

Det er super frustrerende at have alle dele liggende til en ny super computer, dele leveret fra 5 forskellige firmaer - firmaer som alle lovede mellem 1 og 3 dages levering og alle leverede inden der var gået 3 dage. Nu kan jeg så vente pænt på Cinemagic tager sig sammen og leverer mine vare.
Havde Cinemagic i det mindste taget min henvendelse seriøst og givet mig et seriøst svar, f.eks.
"Beklager forsinkelsen, det skyldes xxxxxx - vi forventer at afsende din ordre på mandag. Skulle vi blive forhindret i dette, giver vi dig selvfølgelig bedsked."

Så havde jeg måske kunne give 2 eller endda 3 stjerner. Men nu fortjener de absolut ikke mere end den ene stjerner man skal give. Jeg kan indtil videre IKKE anbefale at man handler hos Cinemagic.
_______________________________________________
OPDATERING
Cinemagic afsendte mandag min ordre og den er netop kommet ind ad døren. Der kom mandag også en mail hvor de beklagede forsinkelsen. Her tænkte jeg egentlig at vi godt kunne give dem 3 stjener. Men jeg har som sagt netop modtaget min ordre - en ordre til en værdi på over 2000 kr. er sendt i en boblekurvert uden ekstra sikring. Det er bare ikke godt nok - anmeldelsen bliver på 1 stjerne og jeg kan roligt sige jeg aldrig handler hos Cinemagic igen. De er slet ikke billige nok til jeg i fremtiden gider deres bøvl.

Michael Bøgelund Knudsene Zander Heden Mortensen ritiene questo recensione utile

BJ Trading

Leveringstid passer ikke altid - dog lave priser

Jeg har nu et par gange bestilt på BJ-Trading. Priserne er rigtig billig og de leverer altid varen.

Men jeg er ret irriteret over jeg nu 2 gange i træk har oplevet at leveringen trækker ud fordi varen pludselig ikke er på lager. jeg ved godt at lagerbeholdningen holdes på et minimum og at der kan komme flere bestillinger på den samme vare samtidig og dermed kan der være udsolgt selv varen stod som værende på lager jeg bestilte.

Det sker - men nu er det sket 2 gange i træk og den ene af gangene var der åbenbart så mange bestillinger på den vare, at min ordre ikke engang kunne behandles ved deres ekstra bestilling hos deres leverandør.

Jeg har i princippet ikke noget i mod lange leveringstider hvis jeg bare bliver informeret om det, således jeg ikke skal skal vente forgæves.

Føniks A/S

Hurtig levering - god indpakning

Jeg har netop bestilt en dyr strømforsyning et andet sted. Der blev bare smækket en pakkelabel på orignial emballagen.

Der var derfor en fornøjelse at handle med Føniks som ikke bare havde den billigste pris. Leveringen var også i top og så var varen pakket forsvarligt ind.

Helt sikkert - ikke sidste gang jeg handler hos Føniks,

venerdì 17 gennaio 2014

Risposta da Føniks A/S

Hej Kristoffer

Godt at høre du har været tilfreds med at handle hos os.
Vi glæder os til at betjene dig igen!
Tak for den flotte anmeldelse :)

Mvh. Stefan, Føniks A/S

Dustinhome

Hurtig levering, måske lidt for hurtig

Dustin var den billigste på den dyre strømforsyning jeg valgte at købe. Min ordre blev behandlet hurtigt, sendt dagen efter og pakken ankom som den skulle til den valgte pakkeshop.

Da jeg afhenter pakken konstatere jeg at der bare er sat en pakkelabel på originalemballagen. Jeg er ret irriteret over et så dyrt produkt (og skrøbeligt) bliver sendt i original emballagen. Kassen bar ikke præg af slag eller stød og jeg valgte derfor at acceptere modtagelsen. Jeg har åbnet pakken nu og heldigvis er strømforsyningen på 3 ud af de 4 flader pakket ind i stød og slagsikker emballage inde i kassen.

Jeg håber virkelig min strømforsyning virker når jeg skal tage den i brug næste måned.

giovedì 16 gennaio 2014

Risposta da www.dustinhome.dk

Hej Kristoffer,

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager den manglende indpakning.

Det er ofte en vurderingssag, om den originale emballage kan klare pakkehåndteringen. Med fokus på miljøet, så vil vi derfor som udgangspunkt undgå ekstra emballage, hvis vi skønner det ikke er nødvendigt.

Håber på din forståelse for dette.

Venlig hilsen
Dustin kundeservice

Postdanmark

Snylter på andre firmaer

Det er meget skuffende at Post Danmark vælger at spamme kunder hos alm. firmaer med beskeder om at anmelde oplevelsen med Post Danmark her.

Jeg har aldrig bedt om at få denne mail fra Post Danmark hvilket gør jeg opfatter det som spam.

Yderligere snylter Post Danmark på andre webshops - de bruger endda firmaernes navn i deres mail. I væreste fald vil dette skade de forskellige webshops da nogle kunder kan tro det er webshoppen der står bag og ikke Post Danmark.

---------------------------------------------------------------------------------------
Opdatering efter svar fra Post Danmark
Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige til den omgang salgsgas.
Ja jeg er udemærket klar over hvem jeg anmelder - men medmindre Post Danmark har adgang til alle Trustpilot kontoer som deres kunder har (webshops) så aner Post Danmark jo intet om, om kunder skriver sure anmeldelser på disse Trustpilot sider.

Jeg er stadig dybt skuffet over Post Danmark snylter på deres kunder og chikanere deres kunders kunder.

Birger Stenstrupe Jacob Andersen ritiene questo recensione utile

venerdì 20 dicembre 2013

Risposta da Post Danmark

Hej Kristoffer

Tak for din anmeldelse.

Du er en blandt mere end 13.000 Trustpilot-brugere, der har valgt at fortælle, hvad de mener om Post Danmark.

Og det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for den ros vi får for især hurtig levering og god information via adviseringer, men vi er faktisk mere glade for den konstruktive kritik vi får – selv om den nogle gange bliver leveret i meget barske vendinger.

Det er nemlig den bedste mulighed vi har for at have fingeren på pulsen i forhold til kundernes ønsker om levering.

Vi undersøger baggrunden for de kritiske anmeldelser vi får, og bruger dem aktivt til at forbedre vores service.

Et er tydeligt, at du har helt styr på, hvem du anmelder, og hvis du læser vores anmeldelser igennem, så vil du se, at de andre Trustpilot-bruger ikke er i tvivl om hvem de giver ris og ros.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

Kajakbiksen

Lige som det skal være

Bestilte varen en fredag, lørdag blev ordren behandlet og mandag ankom pakken.
Det er fornem service - jeg havde først forventet at modtage pakken om tirsdagen.

Effektlageret

Perfekt

Ikke så meget at sige. Nemt, hurtigt og billigt.
Effektlageret var de billigste på den pågældende vare. 1 time efter bestilling var ordren behandlet og pakken på vej. Ankom dagen efter som forventet.

Kan klart anbefales.

Kostumeoutlet

Alt er som det skal være

Det er nemt at bestille på hjemmesiden - fandt hurtigt det jeg skulle bruge og checkout delen var ligeledes nem at bruge.

Varen kom som forventet dagen efter og alt var som det skulle være. Der er 4 stjerner for selve bestillingen og leveringen. Den sidste stjerne får de for det hurtige svar på mit spørgsmål vedr. det bestilte produkt.

Mobilegear

Laveste pris - hurtig levering

Jeg ledte efter et nyt cover til min ipad mini.
Jeg sparede ca. 100 kr. ved at handle hos mobilegear fremfor konkurrenterne og jeg bestilte fredag omkring middag.

Lørdag kl. 11.00 lå brevet med coveret i min postkasse.

Fornemt at spare ca. 100 kr. og endda have varen dagen efter.

Hinnerup Auto

Min tillid til autoværksteder er genoprettet

Efter et par uheldige oplevelser med mit nu tidligere (og autoriserede) værksted var den en fornøjelse at besøge Hinnerup Auto.

De gav den næsbilligste pris men havde de bedste anmeldelser og de gav en garanti for ordentlige reservedele (hvilket det billigste værksted ikke helt kunne). De lavede bremseklodser og skiver foran samt rensede og smurte bremserne bag.
Jeg sparede næsten 1000 kr. i forhold til mit gamle værksted.

Prikken over i'et er måske lidt banalt men da jeg hentede billen var der en lille gave i bilen i form af ladkriser og en kuglepen.

Man føler sig velkommen, godt behandlet og både prisen og arbejdet er totalt i orden.

Skoda Risskov

Helt elendig behandling og service + fejl på udført reperationer.

Oplevelse 1
Min bil har lige været 3 gange på værksted hos Skoda Risskov Risskov fordi blæseren i klimaanlægget piver/hyler på trin 1 og 2. Første gang kunne værkstedet ikke konstatere en fejl (selvom den var der lige så tydeligt da jeg hentede bilen).
Efter et stykke tid stoppede blæseren med at virke på de 3 første trin. Den kom på værksted i Risskov igen hvor der blev skiftet en modstand og fejlen udbedret. Men få måneder efter, begynder blæseren at hyle igen. Jeg kører igen til Skoda Risskov for at reklamere over den tidligere reparation.
En sælger ringer mig op i løbet af dagen og fortæller at nu er det blæser motoren der skal skiftes og det koster 5000 kr. og det ikke er omfattet af reklamationen. Jeg syntes selvfølgelig det er påfaldende at det nu er en anden fejl der er skyld i problemet, så jeg siger de skal lade bilen være. Da jeg afhenter bilen kan jeg konstatere at Skoda Risskov ikke engang har kikket på fejlen. De har bare ringet og sagt blæseren skal skiftet uden så meget som at have kikket på bilen og blæseren. Jeg ved de ikke har kikket på bilen af flere årsager. 1. Den holdt på nøjagtig samme plads. 2. Den var bakket ind som den eneste bil (og det gjorde jeg om morgenen). 3. Min elektroniske p-skive stod stadig til kl. 08.00 hvor jeg afleverede bilen. 4. Min holder til min telefon sad stadig over luftdyssen, nøjagtig som jeg havde efterladt den. (sidst værkstedet kikkede på blæseren lå holderen bare på passagersædet).

Oplevelse 2
Bilen skulle også have service, hvor Skoda Risskov krævede over 3000 kr. for dette service. Jeg undersøgte det derfor hos en lokal mekaniker som kunne lave mit service for 1500 kr. inkl. alt. Jeg kører derfor bilen ud til ham.

Oplevelse 3
I samme omgang spørger jeg hvad han skal have for at skifte blæseren. Svaret er 2000 kr. + en timeløn a ca. 400 kr. Dvs. 2400 kr. mod 5000 kr. hos Skoda Risskov.

Oplevelse 4
Han ringer så i går da han er i gang med reparationen af min blæser. Han har kikket nærmere på fejlen og kan konstatere at det er en kendt fejl på en Fabia fra 2008 og at Skoda har anerkendt fejlen og har givet besked om at blæseren skal skiftes gratis til på Skodas værksteder. Hvorfor får jeg ikke dette oplyst hos Skoda Risskov? Hvorfor skal min lokale mekaniker finde ud af dette?

Oplevelse 5
Da der blev lavet stort service på min Skoda Fabia ved 90.000 km. skal der blandt andet tjekkes bremseklodser og skiver foran, samt tromlen ved bagbremserne skal renses.
Mindre end 6 måneder efter mit store service hos Skoda kan jeg mærke/høre at mine bremser er metal mod metal. Jeg kører til min lokale mekaniker som konstatere at bremseklodserne er helt slidt i bund (hans ord var, jeg har da aldrig set nogle klodser være slidt så meget ned.) det betyder jeg ikke bare have nye bremser, men også nye skiver. Hertil kommer der at bremsetromlen skulle renses og kalibreres. Bør et autoriseret værksted ikke opdage dette ved et stort service?

Oplevelse 6
Jeg fik udbedret en parkeringsskade på min Fabia ved jeres værksted i Risskov. Der var tale om en forsikringssag. Min kofanger foran skulle skiftes da en bil med anhængertræk var bakket ind i den. Jeg får skiftet kofangeren og alt virker til at være i orden. Efter et par måneder fåk kofangeren en ridse da kom for tæt på en høj kantsten. Ridsen målte kun 1 x 0,5 cm. Men mindre end 6 måneder senere var den over 5 x 5 cm og lakken begyndte at falde af i flager. Vi indhentede et tilbud på reparation af dette (vi troede det var vores egen fejl). Skoda Risskov ville have 4100 kr. for denne reparation. En lokalt værksted kun 2300 kr. Vi benyttede selvfølgelig det lokale værksted.

Dagen efter bilen er indleveret ringer det lokale værksted - hele kofangeren skal slibes ned og lakeres igen. De spurgte om kofangeren havde været skiftet på et andet værksted hvilket jeg kunne bekræfte. De sagde at det var en klar fejl i det arbejde der var blevet udført til at starte med. Kofangeren var ikke grundet ordentligt inden den blev lakeret og det var grunden til at malingen begyndte at skalle. Da kofangeren var taget af og de var begyndt at slibe på den, var der ikke så meget andet at gøre end at sige fortsæt og betale den ekstra regning der kom ved at slibe hele kofangeren ned. (vi aftalte selvfølgelig pris inden de gik videre).

Jeg ringede efterfølgende til Skoda Risskov som ikke ville vedkende sig noget som helst. Jeg sagde at det værksted der havde repareret skaden gerne ville uddybe hvad Skoda Risskov havde gjort forkert. Men det var de ligeglade med. Det var ord mod ord og de påstod endda at værkstedet der havde repareret kofangeren i anden omgang havde givet mig et for godt tilbud og det var deres måde at få de sidste kroner i kassen.

Autobutler.dk

Brugt Autobutler 2 gange og begge gange perfekt service

Først en lakskade og så udskiftning af bremseklodser.

Begge gange kom tilbudene hurtigt og begge gange var der store besparelser i forhold til mit normale værksted.

Om man kan få lavet tingene billigere hvis man selv ringede til div. lokale værksteder ved jeg ikke. Men når jeg kan oprette en opgave lørdag kl. 16.00 og kl. 20.00 have tilbud fra 3 værksteder, så skal jeg godt nok ikke bruge mange minutter ved telefonen før min tid er dårlig brugt. Jeg sparede over 2000 kr. på min lakskade og over 1500 kr. på udskiftning af bremseklodser (forudsat tilbudet holder). Det er direkte dumt ikke at prøve autobutler hvis din bil skal på værksted.

Tva Autoservice

Skarpe priser, god service og kvalitetsarbejde

Fik lavet en lakskade på min forkofanger.
Undervejs viste det sig desværre at det værksted der havde monteret kofangeren i første omgang ikke havde lavet lakarbejdet godt nok.

Så TVA var nød til at slibe hele skærmen ned hvilket de gav en meget billig pris på. Desuden tilbød de at stå til rådighed hvis det værksted der havde monteret kofangeren i første omgang ikke vil høre tale om deres fejl.

Spar Momsen

Nemt og hurtigt. Hurtig svartid på henvendelse

Bestilte en varer kl. 10.26. Skrev 10 min. efter en mail for lige at få bekræftet hvornår varen blev afsendt. 30 minutter efter var der svar på mail om at den vil blive sendt samme dag. 5 min. efter var der en mail med Track n Trace

SAXO.com

Billige priser, langsom levering

Saxo har de billigste priser hver gang jeg kikker på nettet. Eneste ulempe er at deres levering er ret langsom. Yderligere valgte jeg levering via swipbox.
Allerede dagen efter jeg havde fået besked om pakken kunne afhentes fik jeg "reminder" fra swipbox. Måske jeg havde en dårlig dag men jeg blev ret irriteret over at jeg mindre end 24 efter pakken var ankommet får besked om at jeg skal se og hente pakken hurtigst muligt. Nej det skal jeg ikke. Jeg har netop valgt leverig til Swipbox for at hente pakken når JEG har tid og det passer ind i MIT program. Ikke når det passer Swipbox. Især fordi man har en uge til at hente den jf. betingelserne.

I øvrigt var den ene bog jeg bestilte fuld af "lim" af en slags. Det meste kunne fjernes uden at skade bogen men det var ret irriterende at skulle bruge en ½ time på at fjerne det.

martedì 1 ottobre 2013

Risposta da SAXO.com

Hej Kristoffer Vest.
Tak for din anmeldelse. Med over 8 millioner titler på hjemmesiden, har vi desværre ikke mulighed for at have dem alle sammen på lager, og vi samarbejder derfor med danske såvel som udenlandske leverandører. Leveringstiden på hver enkelte bog afhænger af, hvor den kommer fra - dog normalt max op til 10 hverdage, også selvom bogen hentes hjem fra USA eller England.

Jeg beklager, at du har følt dig generet af reminderen fra Swipbox. Vi er opmærksomme på det, og holder øje med kunde-reaktionerne. Det skal jo helst opfattes som en service. :-)

Mht. limen på din bog er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du oplever sådan noget en anden gang. Dog er vi opmærksomme på problemet, og vores pakkeri har også skiftet limpistolerne ud, netop for at undgå sådanne problemer. Det er jo ikke meningen, at limen skal flyde ud! Jeg beklager derfor din ulejlighed i forbindelse med at fjerne det.


Med venlig hilsen, Sandra fra SAXO.com

Kingfish Dive & Travel

Super service og hurtig respons

Jeg købte for et 1 års tid siden en dykkerlygter som nu er udgået. Jeg var så uheldig at få ødelagt både batterier, ladecannister og lader. Men Kingfish var behjælpelig med at fremskaffe disse "reservedele". Jeg overførte pengene til dem og de sendte pakken lynhurtigt.

Kingfish har ikke bare været rigtig hjælpsomme de har også svaret rigtig hurtigt.

giovedì 26 settembre 2013

Risposta da Kingfish Dive & Travel

Hej Kristoffer,

Tak for dine rosende ord - Vi er glade for at kunne hjælpe med at få liv i din dykkerlygte igen. Vi forsøger at gøre os umage med vores eftersalgs-service, så vi er glade for det bemærkes!

Glade dykkerhilsner,
Alle os i Kingfish

Rigtig Kaffe

God service og hurtig besvarelse.

Jeg bestilte både espresso kopper og en espresso kande hos Rigtig Kaffe.
Jeg skulle bruge det dagen efter til gave og de sørgede for at finde det frem så jeg kunne hente det dagen efter.

Om aftenen finder jeg desværre ud af at modtageren af gaven også vil få dette at 2 andre gæster.

Jeg kontakter Rigtig Kaffe som hurtigt annullerer ordren og sendte en beskæftigelse på annulleringen. Fornem service og en undskyldning for at være en besværlig kunde.

DR

Jeg er så træt af at folk brokker sig over deres licens.

Det er altid den samme klagesang fra folk:
Jeg ser det ikke, jeg hører det ikke, kvaliteten er dårlig og massere af genudsendelser.

Men jeg mener det er positivt at programmer fra DR tåler genudsendelser og mange genudsendelser sker på opfordring fra brugere af DR.

Ja der bliver sjusket enkelte gange med vores licenspenge i et eller andet omfang. Ja DR har virkelig haft godt af at blive gået efter i sømmene efter deres katastroftenybyggeri.

Men pengene er så meget mere end TV og nybyggeri.

Fra radioen kender vi alle Tæskeholdet, Monkey Buisness og De Sorte Spejdere.
Fra TV kan der nævnes Matador, Huset på Christianshavn, Taxa, Rejseholdet, Livvagterne, Borgen (Krøniken, Lykke og Sommer kunne også nævnes her. De falder ikke i min smag, men ikke desto mindre var der mange seere til disse programmer) og jeg har sikkert glemt nogen.

Den gamle koncertsal har givet mange mennesker mange fantastiske oplevelser. Om du så er til klassisk eller rock.

Radioen spiller efter min mening ikke nok nyt musik, men P3 spiller stadig langt mere nyt og især nyt dansk musik, sammenlignet med de kommercielle radiokanaler. P6 er klart den bedste kanal - om end den er blevet lidt for P3 agtig i flere udsendelser.

Kan du ikke lide alt musikken. Nej selvfølgelig kan du ikke det. Vi har gudskelov alle forskellig smag.

Vi snakker altid om eliten, sport, musik osv..
Men eliten er alle startet et sted og hvis de ikke var for DR, ville mange nye musikere aldrig bryde igennem. Måske kommer gennembruddet ikke fordi kunstneren bliver hørt på DR, men fordi DR betaler til KODA og Gramex. DR's brede musikmagasin med til at holde mange nye kunstnere kørende, uanset hvilken genre vi snakker.
CD salg har så længe jeg kan huske det ikke aldrig rigtigt været en guldgrube (for andet end pladeselskaberne). Musikkerne lever af deres indtægter på afgifter og deres koncerter og derfor er det ufatteligt vigtigt for det danske vækstlag af musikere at vi bibeholder licensens.

Det kan de almindelige dansker være ligeglad med... eller hvad??
Egoistisk set, kan folk jo så tænke over at de danske kunstnere de går og glæder sig over at høre, alle modtager en fed check fra KODA og eller Gramex. Om du så er til Kandis, Hanne Boel, LOC eller DAD.
At påstå at disse ikke ville være her i dag uden deres indtægter på afgifter ville være forkert. Det aner ingen af os. Men det er helt sikkert at vi ikke ville have det store vækstlag og den bredde i eliten, hvis ikke DR gør som de gør.

Flere brokker sig over at DR laver "underlige ting". Ja DR laver "underlige" ting.
Men underligt defineres altid igennem de øjne der ser på det.

Man kan undrer sig over hvorfor DR putter en masse tid, penge og folk i at sende fra SLAP LIVE (et computer LAN arrangement).
Elektronisk Sport...ja puha. Men ikke desto mindre dyrker hver 10 dansker over 15 år esport (og tallet under 15 er helt sikkert ikke mindre). Altså er der flere e-sports folk en folk der spiller fodbold.

Så der er mening med galskaben når man vælger at sende fra et e-sport event.

Yderligere dukker DR op til f.eks. SPOT festival i Århus (som eksempel. Der er sikkert andre) hvor de sender live fra flere koncerter. Hvad betyder det for dig. Ja ud over at du kan høre musikken, så betyder det også at endnu flere bands for spilletid på landsdækkende radio (flere numre, flere afgifter, større bredde og mere elite).

De har også karrierekanonen. Hvad er det tænker du.
Jo det er kun et show som har givet os navne som Magtens Korridorer, Tue West, Rasmus Nøhr, Marie Key , Johnny DeLuxe , Sterling og mange flere.

P3 Guld er endnu et eksempel.

Kort sagt for alle ovenstående eksempler er, at de alle sammen bidrager til vi musisk kan hjælpe flere bands og musikere igennem vækstlaget og mod eliten.
Jeg hader egentlig ordet eliten, men forstå det på den måde, at eliten er de bands og musikere der lever af deres musik.

Mens jeg husker det så kan jeg jo nævne DR's gode orkestre som personligt har givet mig mange gode oplevelser.

I samme åndedrag er det jo nærliggende at høre hvor mange andre kanaler der sender gode børneprogrammer på TV, nyheder for døve. Ja nyheder generelt osv. osv. Hvem laver ellers kanaler som DR Ultra, DR Ramasjang, DR3, DR2, DR Kultur osv. osv.

Tænk nu over de mange positive ting som din licens bidrager til i stedet for at fokusere på sjusket byggeri og genudsendelser.

Personligt er jeg glad for reklamefrit TV og radio.

Længe leve DR og vores licens.

Jan Sørensen, anonym, A., Martin Olsene Laura Fisker ritiene questo recensione utile

thansen.dk

God hjemmeside - nemt at finde det man skulle bruge

Det er smart at man kan indtaste sin nummerplade og få vist det tilbehør der passer til bilen. Jeg fandt nemt og hurtigt det jeg skal skulle bruge. Jeg valgte betaling og afhentning i butik. Her ryger der så den sidste stjerne da ekspedienten fik mit ordrenummer og var meget usikker på hvad det var han skulle finde frem.

Jeg havde jo netop bestilt det hele i forvejen da jeg ikke gad slæbe alle de brugte dele med ned i butikken.

Sandmanden

Alt som aftalt - nemt, billigt og hurtigt

Bestilte sorte skærver en onsdag. De skulle bruges i weekenden og dermed skulle de leveres fredag.

Jeg skrev dette på ordren og skrev samtidig at hvis det ikke kunne lade sig gøre, skulle den slettes.

Fredag blev det hele leveret som det skulle og ordren blev stillet det helt rigtige sted.
Der bliver lovet 1 - 3 dages levering og det holder sandmanden.com længe fint.

Bauhaus Kundeservice

Umuligt at få hjælp og alt for dyre priser

Har handlet en del i Bauhaus i Viby J.

Det er stort set altid umuligt at få fat i en person der kan hjælpe en med at finde det man skal bruge.
Jeg er glad for jeg selv har vidst en del og har haft en erfaren håndværker at rådføre mig med - for i Bauhaus har de ingen viden om langt de meste af det de sælger.

Desuden er priserne i Bauhaus ALT ALT for dyre. Vi har købt ledninger, kabel, loftudtag, stikontakter, rammer og meget mere strøm til vores hus.

Havde vi købt dette i Bauhaus frem for Harald Nyborg havde vi betalt 3 gange så meget - og det er altså for den SAMME varer, ikke et billigere alternativ.

Cooloutdoor

Varer ikke på lager og ordre slettes uden forudgående kontakt

Jeg kan ikke anbefale cooloutdoor.

Jeg modtog en nyhedsmail omkring rabat på rygsække. Jeg bestilt med det samme den ønskede rygsæk. Bestillingen blev lagt d. 20/6 kl. 10.03. (modtog mail der bekræftede dette)

Først d. 21/6 kl. 07.50 blev ordren behandlet (modtog mail der bekræftede dette).
D. 21/6 kl. 13.00 modtog jeg så en mail om at den bestilte vare ikke var på lager (men den var på hjemmesiden, som smart nok ikke siger noget om lagerstatus) og de slettede min ordre.

Jeg forsøgte fra kl. 13.00 til kl. 13.16 at ringe til dem - men hver gang fik at jeg at vide at de var til frokost og ville være tilbage kl. 13.00. Efter en håndfuld forgæves opkald kom jeg igennem 13.16. Jeg spurgte hvilke andre farver den bestilte rygsæk så var på lager og fik oplyst dette.

D. 21/6 kl. 13.17 lavede jeg så en ny bestilling hvor jeg bestilte rygsækken i en anden farve.

D. 21/6 kl. 18.29 modtog jeg så en mail om at nu blev min ordre behandlet.
Fedt - flot at den blev benhandlet så sent på en fredag og at jeg så kunne have pakken i dag, mandag d. 24/6.

Men nej . at ordren behandles betyder åbenbart ikke noget som helst - for i dag mandag d. 24/6 kl. 14.18 modtog jeg så en mail at 1 af de 2 varer der var i min bestilling alligevel ikke var på lager.
I mailen står der er ordren bliver sendt samlet, men også at den pågældende varer ikke er på lager og bliver trukket fra prisen når varen sendes.
Betyder det så at varen bliver sendt nu og jeg ikke modtager den ene vare eller betyder det at vi afventer den kommer på lager.

Jeg forsøgte at ringe til butikken men de lukker selvfølgelig telefonen kl. 16.00.
(selvom jeg ringede 15.59 så gik den alligevel på telefonsvarer).

Jeg er stor modstander af at man barer annullerer/sletter folks ordre uden at kontakte dem og desuden syntes jeg det er virkelig skuffende at varer der ikke er på lager fremgår på hjemmesiden uden nogen form for lagerstatus.
Man skal åbenbart gætte sig til hvad der er på lager og hvad der ikke er på lager.

Butikken var hjælpsom da jeg endelig kom i kontakt med dem og de virker ikke som om de gør det i ond tro - det virker bare til de ikke har styr på tingene.

McKorman.com

Nemt og hurtigt - kan klart anbefales

Bestilte 10.50 og 11.16 var pakken afsendt - modtog bekræftelse på dette pr. e-mail og den efterfølgende hverdag ankom pakken.

Nemt og hurtigt - god information. Den vil jeg gerne anbefale til alle.

mercoledì 31 luglio 2013

Risposta da McKorman.com

Hej Kristoffer.

Tak for rosen. Det er jo lige præcis sådan det skal være at handle over nettet - nemt og hurtigt! Håber at se dig i shoppen en anden god gang.

McKorman.com

Shopfixturesdirect

Fornem service

Jeg købte to fronthæng hos dem og de blev bestilt fredag. De er netop ankommet med pakkeposten.

SHOPFIXTURESdirect.com var endda så venlig at kontakte mig pr. mail efter min bestilling. Uden at gå i detaljer med hvad de gjorde så var det i hvert fald en rigtig glædelig overraskelse som helt sikkert gør at jeg handler der næste gang jeg har brug for noget i deres sortiment.

Superstar.dk

Hurtig levering - alt som det skal være

Bestilte et batterikit til min dykkercomputer.
Superstar var først og fremmest de billigste - derfor valgte jeg at handle der.

Jeg bestilte min varer i fredags, kl. 15.30. Den blev pakket lidt over 18.00 og den kom med Post DK mandag morgen.

Lave priser og hurtig ekspedition - det kan vi lide.

Tryg

Var tidligere så glad for Tryg - men nu er de blevet for grådige og de lyver deres kunder direkte op i ansigtet.

Først var det bilforsikringen, så var det villaforsikringen, herefter indboforsikringen og til sidst ulykkesforsikringen........ PRISSTIGNINGER.

Formuleringen var ens i alle breve:
"De senere år udgifterne til erstatninger på bilforsikringen steget, blandt andet fordi flere bruger deres forsikring" og så kan man ellers bare skifte bilforsikring ud med først villaforsikring, indboforsikring og til sidst ulykkesforsikring.

Som om det ikke var nok, så blev der pludselig også sat selvrisiko på bilforsikringen og yderligere et tillæg for vejhjælp.

Det paradoksale er at for hele Trygs motorforretning faldt erstatningerne med knap 400 mio. kr. i perioden 2010 til 2012 og I samme periode Tryg kom ud af regnskabsåret 2012 med et overskud på 3 mia kr. før skat. og i den forbindelse lovede de deres kunder at de var fredet i 2013 for prisstigninger.

Først lover i jeres kunder noget og herefter bryder I jeres løfte og da I bryder jeres løfte krydrer I det med en løgn.....

I burde skamme jer og vi begynder d.d. at lede efter et nyt forsikringsselskab.

Elsebeth, Christian Schrøder Kaas, Tommy Lauritzen, Bjørn Froste Rune Jessen Wiuff ritiene questo recensione utile

www.skiltex.dk

Service ud over hvad man kan forvente

Jeg har handlet et par gange hos Skiltex og de har gang på gang vist de leverer service ud over hvad man kan forvente.

Informations niveauet er i top og ved tvivl eller forsinkelse ringer de med det samme og man finder en løsning.

Priserne er desuden de bedste vi har kunne finde.

Befro

Lav pris, hurtig svar tid, men kunne godt ønske lidt hurtigere levering

Købte et SanDisk Extreme Pro SDHC 16GB 95MB/s kort på deres side og valgte afhentning i butik, da det er lige ved siden af hvor jeg bor.
Købte kortet d. 15, hvor der blev gjort opmærksom på, at jeg ville modtage en mail når det var klar til afhentning.

D. 17. blev jeg lidt utålmodigt og skrev en mail. Der kom hurtigt svar tilbage hvor der stod at jeg kunne hentet kortet d. 18 i butikken.

Jeg hentede kortet igår og alt var som det skulle være.
Jeg har intet at udsætte på handlen da Befro er gode til at informerer og de holder hvad de lover. Et ønske er dog hurtigere levering - jeg ved godt vi er forvente i Danmark, men ikke desto mindre.

Mytrendyphone

Reklamerer med billig pris på Pricerunner men vil ikke sælge varen til prisen

Jeg skulle bruge et cover til min ipad mini.

Jeg besøgte pricerunner og fandt det cover jeg gerne ville have.
På listen med priser var mytrendyphone de billigste og jeg klikkede videre ind på deres side.

Til min store overraskelse kostede varen nu over 100 kr. mere annonceret på Pricerunner. Nuvel - mytrendyphone har den fine service at man kan fortælle hvis man har set varen et andet sted billigere. Så jeg gjorde opmærksom på det ved at lave et screenshot af trustpilot. Netop screenshottet var vigtigt at firmaer nemt og hurtigt kan ændrer deres priser på pricerunner.

Jeg får et ret standard svar tilbage om at jeg skal oplyse prisen jeg har set varen til og linke til varen. Jeg skriver tilbage og spørger om vedkommende overhoved har læst min besked. Der er jo vedlagt et screenshot og jeg har skrevet prisen.

Medarbejderen skriver tilbage at vedkommende da virkelig ikke kan bruge mit screenshot til noget. Jeg SKAL indsende et link.
Prisen er i mellemtiden sjovt noget blevet rettet på pricerunner.

Meget skuffende når jeg tidligere har været så glad for mine oplevelser med mytrendyphone.

Hotels.com

Godt sted at finde hoteller til billige priser

Hotels.com har et stort udvalg og det er klart det bedste sted at finde hotelværelser.
Der er altid gode tilbud og det er nemt og hurtigt at booke.

Hotels.com kører dog en kampagne hvor man booker x antal overnatninger så får man en gratis overnatning.

Vi syntes først og fremmest ikke det er tydeligt nok at det kun gælder på udvalgte hoteller og når det nu ikke gælder alle hoteller, så skal det være mere tydeligt om det pågældende hotel er med i kampagnen eller ej.

Debusy

Alt som det skal være

Skulle købe en Steelseries Kana mus og her var Debusy.dk de billigste jeg kunne finde. Og så havde de oven i købet gratis fragt.

Jeg bestilte varen søndag aften og havde varen tirsdag formiddag. Så det kan vist ikke gøres meget bedre.

Juliana

Det værste skrammel

Jeg vil kraftigt fraråde at købe Juliana Mini 3 vægdrivhus.
Bestilte et drivhus på Silvan.dk
Som kommentar til ordre havde vi noteret at varen gerne måtte stilles i vores baggård. Dette gad fragtmanden ikke, så dette stod bare op ad væggen lige foran hoveddøren. Det var da heldigt at det ikke blæste/stormede og drivhuset var væltet.

Der burde i øvrigt advares imod det elendige produkt, Juliana Mine 3 drivhus.
Kvaliteten er simpelthen så elendig at det burde være forbudt at sælge det lort.
Den medfølgende instruktion til samling er elendig og umulig at gennemskue - komponenterne er I så ringe kvalitet at jeg ikke tror drivhuset overlever næste stormvejr. De bolte der følger med til at samle drivhuset knækker i samme øjeblik man strammer til med sin svensknøgle.
Der skal monteres plastskinner (ala dem man kender fra plakater) på nogle af plastik pladderne. De plastskinner er umulige at få på. Tegningen siger at man bare lige skal klikke dem på - det kan jeg så afslører er totalt umuligt.
Skinnerne er alt for stramme og vi endte med at måtte banke dem på med en hammer - det tog en evighed at få sat alle 6 plastskinner på.

Sidderne på drivhuset samles af to længere aluprofiler og så et skrå topstykke (drivhuset har et skråt tag.)
Disse ting passer overhoved ikke sammen og det elendige samle system er der lavet gør det bare umuligt at stramme møtrikkerne til uden det hele rykker sig.
Men okay det skal man jo også lade hver med for så knækker bolten bare.

Vi har lige sat hele vores hus i stand selv og har efterhånden alle mulige mærkelig ting selv - men intet kommer bare tæt på denne oplevelse. Drivhuset og samlingsguiden er en joke.

SILVAN

Dårlig levering og elendig varer

Bestilte et drivhus på Silvan.dk
Få da efter får jeg en SMS fra Juliana (producenten af drivhuset) om at de ville leverer varen 3 dage efter. Mærkeligt at Silvan ikke oplyser om at det kommer direkte fra producenten.
Som kommentar til ordre havde vi noteret at varen gerne måtte stilles i vores baggård. Dette gad fragtmanden ikke, så dette stod bare op ad væggen lige foran hoveddøren. Det var da heldigt at det ikke blæste/stormede og drivhuset var væltet.

Silvan burde i øvrigt advarer imod det elendige produkt, Juliana Mine 3 drivhus.
Kvaliteten er simpelthen så elendig at det burde være forbudt at sælge det lort.
Den medfølgende instruktion til samling er elendig og umulig at gennemskue - komponenterne er I så ringe kvalitet at jeg ikke tror drivhuset overlever næste stormvejr. De bolte der følger med til at samle drivhuset knækker i samme øjeblik man strammer til med sin svensknøgle.

Vi har lige sat hele vores hus i stand selv og har efterhånden alle mulige mærkelig ting selv - men intet kommer bare tæt på denne oplevelse. Drivhuset og samlingsguiden er en joke.

L. Worm ritiene questo recensione utile

mercoledì 17 aprile 2013

Risposta da Silvan

Hej Kristoffer. Vi er kede af din oplevelse med drivhuset. Vil du ringe på 8730 8730 og spørge efter Produktchef Klaus Jensen, så han kan få hele historien om produktet. Mvh Steen - kundeservice

PROFILO - Kristoffer Vest

Immagine profilo di Kristoffer Vest
Kristoffer Vest
Recensore
Maschio, 1982
Aarhus, Danimarca

info utente

Jeg betragter mig selv som en nem kunde. Men jeg finder mig ikke i dårlig behandling og dårlige undskyldninger.