PROFILO - Martin Persson

Recensioni (28)

Oister

God pris og ganske enkelt

Jeg foretog en nummerflyning til OiSTER og kan konstatere at der ikke har været nogle problemer, prisen er god og dækningen i mit område er super.
Eneste lille irritation var, at der ikke kunne foretages en straks-portering (hvor nummeret flyttes fra gammelt selskab hurtigere end den normale opsigelsesperiode), så måtte vente lidt med at blive kunde, med mindre jeg ville bruge et midlertidigt nummer og dermed rende rundt med 2 telefoner.
Har indtil videre anbefalet OiSTER til flere. :)

FONA.dk

Sendt forkert vare - ligeglad med lovgivning

Du kan ikke regne med, at den vare der er skiltet med på Fona.dk, rent faktisk er den vare der bliver sendt til dig. Jeg havde bestilt et spil, jf. deres hjemmeside, men i virkeligheden viste det sig, kun at være en forudbestilling som jeg senere skulle hoste i omegnen af 450 kr. EKSTRA op med, for rent faktisk at få!
Denne tydelige og grove fejl blev foreholdt deres kundeservice, men det er ikke noget de vil tage sig af - de vil blot beklage, at de har skiltet med en forkert vare og så måtte resten ellers være mit problem.

Jeg finder det absurd, at en virksomhed af Fonas størrelse, ikke er bedre bekendt med lovgivningen omkring det at fremsætte et tilbud, som kunderne accepterer - og endnu mere absurd, at man ikke vælger at bide i det sure æble og betale for den fejl man har lavet, når man overfor kunden medgiver, at der har været tale om en fejl.

Nu må vi se om denne sag kan komme for yderligere instanser, da fornuft tydeligvis ikke er nok til, at få Fona til, at efterleve lovgivningen.

giovedì 29 novembre 2012

Risposta da F GROUP A/S

Hej Martin

Hos FONA vil vi meget gerne tilbyde vores kunder den service, at man kan forudbestille kommende spil. I den forbindelse har vi forskellige løsninger afhængig af hvilke aftaler vi kan lave med spil-leverandøren.
I de fleste tilfælde er forudbestillingen en service, hvor vi sørger for at kunderne får spillet så snart det frigives. Her betales spillets fulde pris ved forudbestilling.

Andre gange kan vi give kunderne adgang til tidlige versioner af spillet, udvalgte baner, testspil før køb, mulighed for at ”tyvstarte” på spillet og samle point, el. lign. Her betales oftest et depositum på 50 kr. i forbindelse med forudbestillingen. Depositummet fratrækkes spilprisen ved køb af det forudbestilte spil i en FONA-butik (mod forevisning af bon).

Det er depositum-varianten der har været i brug i dit tilfælde. Vi beklager hvis informationen på sitet har været mangelfuld, og vil fremadrettet sørge for at være bedre til at informere om hvad det er man får for sit depositum.

Venlig hilsen
FONA Kundeservice

GLS Denmark

Stabil og hurtig

GLS er stabile, fleksible og hurtige - hvad mere kan man ønske sig af et fragtselskab.
Bruger dem meget gerne.

Hans jørgen W.Pedersen ritiene questo recensione utile

Fangels.dk

Fint udvalg - servicemindet

Bestilte en gave til min kæreste torsdag eftermiddag men modtog den dog først om onsdagen - jeg synes det var lidt lang leveringstid, men der kan selvfølgelig have været travlt i butikken.
Ud over dette må jeg sige, at jeg er meget tilfreds med oplevelsen hos Fangels - gratis levering, god pris, en dejlig overskuelig hjemmeside og en sikker indpakning af varen gør, at jeg meget sikkert vil komme til at handle hos dem igen.

Derudover sendte jeg en mail til dem en eftermiddag og fik svar så sent som kl. 20.40 - det er dælme service der vil noget og noget der beviser overfor mig, at det er et meget seriøst firma, som vil gå langt for at give deres kunder en rigtig god oplevelse! :)

Bilka

Ok pris - utilregnelig levering

Priserne ved bilka.dk er ok - og de skal egentlig også have ros for deres fragtpriser. Her stopper det positive indtryk dog også, for så snart jeg havde placeret ordren, så var der Bilka-cirkus for alle mine penge.

Jeg placerede min ordre en fredag formiddag og allerede om aftenen fik jeg en mail på, at nu var min ordre afsendt - dette undrede mig selvfølgelig, da den skulle udbringes af et fragtfirma, men ikke desto mindre måtte jeg leve med, at Bilka hapsede sin betaling med det samme.
Hen over weekenden kan jeg ikke se nogen status på, hvornår jeg får min pakke leveret - selv linket til "track&trace" virkede ikke på "Ordrestatus"-siden, hvilket man vel i det mindste måtte forvente.

I den kommende uge kan jeg dog til min glædelige overraskelse se, at der på "Ordrestatus"-siden står, at min pakke vil blive leveret onsdag mellem 08 - 17. Dette var en rar information, for så kunne jeg planlægge efter dette.
Men ak... Onsdag venter jeg i spænding på pakkens ankomst men må i stedet nøjes med et brev fra fragtselskabet om, at de havde forsøgt at levere pakken dagen forinden og at jeg derfor må kontakte dem for at arrangere ny levering.
At bedømme ud fra det track&trace-nummer jeg fik oplyst hos fragtselskabet har de først modtaget pakken om mandag aften - så hvorfor Bilka mener de er berettiget til at trække pengene allerede om fredagen forstår jeg ikke.

Det er mig ubegribeligt hvordan en stor virksomhed som Bilka kan levere så utroligt dårlig service.

*Trækker pengene før varen er sendt
*Ingen tilgængelig ordrestatus
*Leveringstidspunkt er ikke til at stole på (selvom det er angivet med klokkeslæt)

Alt i alt en skidt oplevelse og jeg vil meget nødigt handle hos Bilka.dk igen.

mercoledì 20 giugno 2012

Risposta da Bilka.dk

Hej Martin.

Du har helt ret i at det du her har oplevet ikke er tilfredsstillende. Jeg kan kun beklage at vores fejl er gået ud over dig. Desværre kan selv de bedste systemer fejle og det er naturligvis ikke vores hensigt at man på den måde skal fejlinformeres om sin levering. Vi arbejder konstant på at forbedre os og sikre at det du har oplevet ikke skal ske.


Jeg håber at du i fremtiden kunne få mod på at prøve at handle hos os igen og opleve en problemfri levering fra bilka.dk


Venlig hilsen
Johan
Bilka.dk

Pizzaplus

Set bedre

Idéen med Pizzaplus er jo ganske god - desværre er sitet ikke ligeså gennemført som eks. Just-eat. Dette viser sig bl.a. ved, at sitet er relativt uoverskueligt (design-mæssigt) og at der er nogle tekniske fejl som er afgørende for, om man vil benytte sitet fremover.
Jeg har flere gange oplevet, at ting der bliver skrevet i kommentar-feltet, ikke når frem til restaurenten. Jeg har også oplevet, at kommentarerne når frem, men det nytter ikke noget, at restauranten ikke kan få kundens besked, hvis man eks. er allergisk overfor visse ingredienser eller lign.
Denne uheldige oplevelse blev dog heldigvis løst i samarbejde med restauranten, der meget venligt endte med at betale for fejlen som jo var PizzaPlus' - selvom PizzaPlus påstod at jeg ingen kommentar havde skrevet.
Dette har været et problem der har stået på længe og det er useriøst at en service som PizzaPlus ikke får løst sådanne grove fejl.
Dette er også årsagen til, at jeg nu ikke bruger PizzaPlus længere - så hellere benytte Just-Eat eller ringe til restauranten.

Plus: Optjen point ved bestillinger, som du senere kan bruge til at betale for andre bestillinger med - dette giver et godt incitament til at bestile via PizzaPlus igen og igen

Minus: At man ikke er sikker på, om ens kommentarer til ordren kommer videre til restauranten - hvilket kan være kritisk for folk med allergi (eller som bare gerne vil være sikre på, at de får hvad de bestiller).

leshopper ritiene questo recensione utile

momondo

Et vigtigt værktøj i planlægningen af en rejse

Momondo har gjort det nemt at at finde flybilleter til de laveste priser. Siden giver brugeren et rigtig godt udgangspunkt for, at sikre sig den billigste flybillet.

Dog skal man som bruger være opmærksom på, at deres system jo styres af robotter, hvorfor man nogle gange kan opleve, at kunne finde en billet lidt billigere et andet sted eller ved at kigge direkte hos flyselskabet. Dog kan det oftest være få kroner der er at spare ved selv at kigge hos flyselskabet eller andre, hvorfor man måske ikke mener, at den tid man bruger på at spare en ekstra 50'er er godt givet ud, når man nu bare kan benytte sig af Momondo. :)

Hardcasa.dk

Godt udvalg - hurtig leveringstid

Vil med glæde bestille hos Hardcasa igen. De har et rigtig fint udvalg af varer, til fornuftige priser og rigtig hurtig levering.
Glæder mig til at handle hos dem igen! :)

Nicklas Theilmann Thomsen ritiene questo recensione utile

Viaplay

God idé - rigtig dårligt udført

Idéen med, at man kan streame indhold er jo fantastisk.
Desværre virker Viaplay.dk til at være et halvhjertet forsøg. Godt nok er der en del film, serier og sport tilgængelige til streaming, men kvaliteten er bare ikke god nok. Alt for ofte oplever man, at kvaliteten svinger fra at være helt fint til at være virkelig dårlig. Der er en måler der viser, hvor god forbindelse man har (som er afgørende for kvaliteten af det indhold man ser) - desværre hopper denne op og ned konstant. Man foranlediges til at tro, at det er ens egent forbindelse den er gal med, men når intet andet benytter forbindelsen og alt andet streaming fra andre online-tjenester virker fint, efterlades man med en smag af, at Viaplay.dk bare ikke er lavet godt nok og at det er nemmest at få kunden til at tro, at det er kundens internetforbindelse den er gal med.

Dertil kommer, at der er meget begrænset livestreaming-muligheder på mobile enheder. Dvs. du kan altså ikke streame Premier League fodboldkampe på din mobil/iPad (hvorpå applikationerne er rigtig ringe - de forstår ikke hvad dato det er, så det livestreaming-indhold der ér tilgængelig, kan man ikke komme til, med mindre man afinstallerer app'en og installerer den igen, så den finder ud af, at datoen har ændret sig siden sidst man åbnede programmet).

Til en pris af 159 kr. per måned, vil jeg absolut ikke anbefale dette til nogen andre. Pris og kvalitet hører slet ikke sammen og vi må bare krydse fingre for, at Viaplay enten selv finder ud af at lave en løsning der spiller, eller at vi kan få en helt andet udbyder af online streaming som har styr på tingene.

Recycleit

Regn ikke med at du får dine varer

De fremstiller en masse varer til enormt gode priser - for så at annullere din ordre når du har foretaget bestillingen med besked om, at de ikke har varen på lager. De glemmer bare, at det som udgangspunkt, jf. Købeloven, er køberen der skal ophæve købet, hvis sælgeren ikke kan levere varen indenfor rimelig tid - at Blockbuster i det her tilfælde annullerer ordrene, helt uden kundernes accept er forkasteligt.

Man kan kun have en sørgelig mistanke om, at butikken er blevet så presset, at de forsøger at skabe lidt omsætning på netbutikken ved at nedsætte priserne på en række varer, i håb om, at folk køber disse + andre varer til normalpris, hvorefter Blockbuster glædeligt fremsender varen til den normale pris og annullerer købet af den billige vare.

Jeg vil aldrig handle hos Blockbuster.dk igen og jeg vil fraråde alle der så meget som overvejer, at benytte sig af Blockbusters "tilbud" til hurtigst muligt at droppe tanken og søge videre efter samme tilbud et andet sted på nettet.

Claus ritiene questo recensione utile

Matas Webshop / www.matas.dk

Løgn og dårlig betjening i Roskilde

Må efter gentagne dårlige oplevelser advare alle mod at benytte Matas på Ros Torv i Roskilde.
Senest oplevede jeg, at en vare stod til én pris på et skilt ved varen men da varen skal betales koster den 150 kr. mere end på skiltet. Ekspedienten går ned og tjekker og kommer tilbage og siger, at prisen på 150 kr. mere end jeg oplyser rigtig nok står dernede. Da jeg beder hende gå med ned og vise dette, viser det sig at det første prisskilt nu er fjernet!! Samtidig fremgår INTET skilt om prisen der ligger 150 kr. over den pris jeg har set, så hvor hun mener denne pris fremgår, må være et åbent spørgsmål.
Der er i mit sind ingen tvivl om, at hun har fjernet skiltet da hun var nede og kigge første gang uden mig, da der max gik 1 1/2 min. fra jeg gik fra varen, op til kassen og til ekspedienten var nede og kigge efter prisen.
Som sagt er det langt fra første gang, at jeg oplever en elendig betjening i denne butik, og jeg kom der absolut kun fordi jeg lige var på Ros Torv, men jeg ønsker ALDRIG mere at handle i denne butik - og kan jeg hjælpe andre til at undgå en dårlig oplevelse i Roskilde gør jeg meget gerne dette: HOLD JER VÆK!

lunedì 3 ottobre 2011

Risposta da Matas Webshop

Hej Martin,

Sitet her er primært til anmeldelse af Matas Webshop - men det lyder til at du har haft en rigtig dårlig oplevelse. Jeg håber derfor, at du vil tage dig 2 minutter og udfylde denne formular, så Matas kan kontakte dig: http://www.matas.dk/om+matas/kontakt+os.aspx

Du kan evt. blot kopiere linket til anmeldelsen ind i mailen, så vil Matas efterfølgende kontakte dig.

Venlig hilsen
Matas Webshop

Borup Motion

Billigt og seriøst

Når man tænker på den månedlige pris kan man slet ikke forstå, hvor meget man får for sine penge sammenlignet med mange andre motionscentre.

* Der er lange åbningstider
* Når en maskine er i stykker bliver den hurtig fixet
* Man får intro-time og får et træningsskema ved opstart
* Mulighed for holdtræning

Eneste negative er, at der er meget lang ventetid på at blive medlem, da alle netop skal igennem en intro-time. Men når man først er blevet medlem er det et fantastisk sted med godt udstyr og gode muligheder.

Asos

Nemt, stort udvalg og gode priser

Asos har et kæmpe udvalg at vælge imellem, nogle rigtig fornuftige priser og fin service.

Vil klart foretrække denne webshop over de fleste danske!

Jackjones

Udsolgte varer vises som tilgængelige

Bedømt: Shoppen på jackjones.com
Ud over at deres udvalg i shoppen er begrænset, så oplever man også, at lægge varer i kurven - og få dem vist, men når man vil fortsætte til kassen og betale, bliver man sendt videre til en side, hvor der står at ens kurv er tom, hvorefter produktet vises som udsolgt.
Man kan derfor ikke regne med, at de varer der vises i shoppen er tilgængelige.
Derudover er det ganske urimelige priser for det meste af deres tøj, taget kvaliteten i betragtning - de har desværre helt mistet idéen om, hvad deres tøj er værd. På et tidspunkt var tøjet billigt og svarede til kvaliteten, men nu lader det til, at man tror at folk er klar til at give adskillige hundrede kroner for tøj, af samme kvalitet som i H&M.

Trustpilot

Uundværlig når der skal handles

Trustpilot er efterhånden blevet noget man lige hurtigt skal tjekke inden man handler på nettet.
Hvad enten det er en DVD, leje af bil eller hvad det måtte være, så er det rart lige at tjekke op på andre kunders oplevelser, inden man kaster penge efter en virksomhed.

Aarstiderne

Nemt - men ikke super billigt

Det er virkelig nemt at bestille de ting man har behov for via Aarstiderne.com - og kan det blive meget nemmere når det hele leveres direkte til din dør?

Levering og bestilling spiller bare - omend priserne er en smule høje. Til gengæld får man en masse økologi (bare husk at spis tingene rimelig hurtigt, da de jo ikke er sprøjtet med alt muligt så det kan holde sig, hvilket godt kan medføre at du pludselig har en halv kasse med rådden frugt/grønt, hvis ikke du er nogenlunde kvik til at få det hele brugt).

Newz

Godt nyhedssite

En masse nyheder om emner som ikke alle andre nyhedsmedier tager op. Dette gør at man kan vende tilbage ofte og læse om en masse.

Nemt og overskueligt at gennemgå nyhederne.

Politi

Fin hjemmeside

En fin hjemmeside, hvor man umiddelbart finder alle de informationer, jobopslag mv. man har behov for.

One.com

Nemt og billigt

Det er rigtig nemt at registrere sig og priserne er udmærkede.
Man har nemt afgang til et online kontrolpanel, hvor man kan styre stort set alle ting. Eneste minus ved Kontrolpanelet er, at nogle ting kun fungerer med Internet Explorer som browser, hvilket er lidt irriterende når man eks. bruger Mac.

Deres webmail fungerer ligeledes godt, og er smart hvis man skal tjekke den fra arbejde eller lign.

Deres Support fungerer også udmærket - hvis det er uden for normal åbningstid vil man som regel få fat i en engelsksproget medarbejder, hvilket de fleste gange er helt fint.

Vil helt klart fortsætte med at bruge dem, da de er billige og indtil videre har vist sig pålidelige.

Ronni Engelhardt Andersene Karsten M Jensen ritiene questo recensione utile

lunedì 22 agosto 2011

Risposta da One.com

Kære Martin.

Mange tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste for at vores service skal være nem og simpel at bruge, så det er rigtig godt at høre du er tilfreds.

Vi er klar over at understøttelse til mac er efterspurgt hos os og vi arbejder hårdt på en tilfredsstillende løsning, så alle funktioner fungerer for alle kunder. Vores support er altid klar til at hjælpe med alternativer / spørgsmål omkring det.

MVH Tim / One.com Support

Danskespil

Sløv hjemmeside - minder snart om Kom og Vind

Når nu Danske Spil har spilmonopol, er det ærgerligt at se, hvordan det hele har udviklet sig... Deres hjemmeside er tung at anvende (hvorfor skal det hele være i Flash), det er svært at finde informationer om hvad de enkelte spil går ud på (prøv eks. at finde ud af, hvad "Supertal" er når du skal spille Onsdagslotto) og så minder det hele snart for meget om KomOgVind.dk idet at der nu udbydes en række fællesspil så som Hjerterfri, Yatzy mv. - præcis som på det omtalte underholdningssite.

I stedet for at investere i, hvad man åbenbart mener er en fancy hjemmeside og mystiske spil, kunne det være rart om man i stedet eks. fokuserede på at have nogle konkurrencedygtige odds (konkurrencedygtige = kan konkurrere med udenlandske sites, da der jo ikke findes noget konkurrence i Danmark grundet monopol).

Mikkel Christensen ritiene questo recensione utile

www.ordbogen.com

Super

Super funktion - fedt at det ikke bare er en oversætter-fuktion, men at man får sætninger (præcis som i en alm. ordbog), så man kan se ordet i en kontekst.

Ved dog ikke helt hvad jeg synes om deres pris-koncept, med at man betaler et beløb hver måned.
Hvis man bruger det rigtig meget kan det måske godt forsvares, men personligt ville jeg nok have foretrukket at man betalte ét beløb og så skulle man ikke tænke mere over dét.
Men set fra et forretningsmæssigt synspunkt kan man godt forstå dem - om end anmeldelsen jo laves som kunde/bruger. :)

DMI

Rart med en vejrudsigt

Nu er det jo, heldigvis for DMI, ikke vejret de skal bedømmes ud fra. :)

Deres hjemmeside fungerer fint og det er ret nemt at få fat i de oplysninger man lige står og skal bruge.

Deres iPhone app virker super godt og bruges stort set dagligt - det er rart at man kan se, hvad tid på dagen man eks. forventer at det begynder at regne, så man kan få planlagt sine gøremål efter dette.

Av-Cables.dk

Hurtig, billig og nemt

Levering er hurtig, priserne er gode og siden er nem at overskue - hvor meget nemmere kan det blive!? :)

Coolshop

Muligvis de beste priser i DK

Coolshop har muligvis de bedste priser i DK på spil (om end det ikke siger så meget, når priserne herhjemme er skyhøje). De reklamerer med deres prisgaranti, men desværre skal man ofte selv henvende sig, hvorefter de sætter prisen ned i 5 minutter, mens man placerer sin ordre, hvorefter prisen sættes op igen. Dette er ikke ok, for så kan man som forbruger ikke føle sig sikker på, om priserne er billigst (hvilket er det indtryk man kan få når der reklameres med "prisgaranti" og billige priser).

De er gode til at informere om ordrestatus (via mail eller sms hvis man ønsker det), men min oplevelse er altid, at det tager længere tid for PostDK at levere pakken når den sendes fra Coolshop end når den sendes alle andre steder fra.
Jeg ville derfor ikke bruge dem hvis jeg gerne vil forudbestille et spil og have det på udgivelsesdatoen.

Dog et rigtig fint loyalitetsprogram, hvor trofaste kunder får point, som efterfølgende kan give rabat på ens ordrer.

Kommer fortsat til at gøre nogle handler der, når de har tilbud på spil, men bliver ikke min foretrukne spilbutik.

Apple

Nemt

At handle på Apple.com er nemt - man får nemt overblik over hvad det er man bestiller og priserne er jo stort set ens uanset hvor du køber dit Apple-produkt.

Eneste jeg kan komme på af negative ting er, at det kan være lidt svært at følge status på sin ordre, da det virker lidt "internt" og man gætter sig lidt frem til om alt er ok, da der ikke er gjort det store ud af denne funktion.

Elgiganten.dk

God og hurtig

Gode priser (specielt på forudbestilling af visse konsolspil) og nogenlunde hurtig levering.

Rigtig fedt med muligheden for at afhente produktet i en butik, til internetpris - dog ærgerligt, at funktionen sjældent er tilgængelig på hjemmesiden (dette er der muligvis en forklaring på, men bare ret irriterende at man som kunde bliver i tvivl om, om det er en fejl eller bevidst, at man ikke kan benytte muligheden).
Derudover skal man være lidt varsom, for selvom de reklamerer med gratis fragt på spil og film, kan man godt komme ud for, at dette bliver pålagt alligevel, da man under levering ikke kan vælge andet end blot "Ekspres levering" - som de tager sig betalt for. Dette gør det derfor umuligt at få gratis fragt, som de ellers reklamerer med.

Derudover skal man på ingen måde regne med at få svar, ved henvendelse til Support - Hvert fald ikke hvis man stiller et kritisk spørgsmål eller noget der på anden vis udstiller Elgigantens mangler/fejl.

Men hvis man ikke lige har brug for support, kan leve med lidt ventetid og er opmærksom på om prisen ender som der reklameres med, så er det et fint sted at handle. :)

Just-Eat.dk Aps

Super nemt

Fantastisk nemt, hurtigt og overskueligt.

Derudover god support, når man har brug for at kontakte dem.

www.computersalg.dk

Nemt og godt

Købte nogle RAM som stod til at være på lager - men kunne dog efterfølgende se på min online ordreoversigt, at de skulle skaffes hjem og at de først forventede at de kom hjem ca. 6 dage efter ordreafgivelsen. Dette var lidt ærgerligt, da jeg havde valgt at ville afhente varen da jeg gerne ville have den hurtigt.
Til alt held fik de dog varen hjem efter bare 2 dage, så det ender op med:
+: Online ordrestatus (så man ikke behøver kontakte dem), overraskende hurtig hjemskaffelse af vare, mulighed for personlig afhentning og hurtig ekspedition ved dette (samt mulighed for betaling med betalingskort ved afhentning).

-: At online-opgørelsen over hvilke ting der er på lager måske ikke stemmer (alternativt, har flere bare købt RAM samtidig med mig - kan ikke sige hvilket skulle være tilfældet).

Ville helt klart handle der igen og anbefale andre det samme.

PROFILO - Martin Persson

Immagine profilo di Martin Persson
Martin Persson
Recensore
Maschio, 1984
Borup, Danimarca

info utente

Jeg er en forbruger der ikke vil lade mig spise af med halve løsninger og dårlig service - lægger jeg penge et sted, vil jeg gerne have noget for dem.