PROFILO - M

Recensioni (17)

HK

DYRT og her er forklaringen:

Har lige fået denne indbydelse: "Indbydelse til brunchmøde søndag den 25. september 2011 på Holmegaard".

Hvorfor i alverden skal jeg være med til at betale for andre medlemmers hygge/shoppingtur til glasværk? Ikke nok med at I bruger mine surt tjente penge på gratis brunch (helt ærligt, rundvisningen varer for pokker kun 1 time og så er der besøg i butik bagefter!!), men medlemmer får gudhjælpemig også dækket deres transportudgift til denne hyggetur?! Hvis folk vil på glasværk, spise brunch osv. kan de da selv betale for det og gøre det i deres fritid.

Det er bestemt ikke første gang jeg har fået disse invitationer til hyggeture ala "se Lotte Heise med efterfølgende middag, og vi sørger for bus.... osv. osv. gratis". Brug dog mine penge på noget mere relevant som er til gavn for flere medlemmer.

Jeg har været medlem igennem rigtig mange år, men det er vist på tide jeg får meldt mig ud... ærgerligt fordi der er faktisk nogle rigtig flinke, kompetente personer iblandt de ansatte i HK.

Jens Knudsene Pia Nymand Borre ritiene questo recensione utile

TDC A/S

ADVARELSE!!!! BLIV ALDRIG KUNDE HOS TDC!!!

Jeg er så rasende!!! Har nu spildt jeg ved ikke hvor lang tid igennem flere måneder på TDC's møgMONOPOLfibernet (tak fordi I skulle ødelægge det griske *********!!). Har endnu en gang brugt hele dagen på det her pis, så jeg må vente med at skrive en uddybende anmeldelse - den bliver ikke pæn!!

Her er i mellemtiden hvad en anden har skrevet på nettet (pastet fra http://www.computerworld.dk/art/114821/bredbaandschef-koebenhavnere-skal-betale-tdc-skat?a=block&i=205&pos=1) - det er lige mine ord:

"Tænk at vi dong-kunder, som er 70% statsejet, har betalt 1,5 milliarder for et fibernet, som er solgt til TDC for 350 millioner, så de kunne lukke det ned i store områder af Nordsjælland og københavnsområdet, hvorefter TDC dels kan forhindre ordentlige fiberforbindelser til store dele af hovedstadsområdet og samtidig kan tage helt urimelige priser for deres kobberløsninger. At de så også kan forhindre andre aktører på den del af fibernettet hvor der ret faktisk er fiber og ikke tomrør, i at levere er at føje spot til skade i 2. potens.
At "It og Telestyrelsen" nærmest understøtter TDC, samt "Monopoltilsynet" ikke griber ind er helt uforståeligt og minder om retstilstande, som ikke er Danmark værdige."

giovedì 17 marzo 2011

Risposta da TDC A/S

Hej M,

Jeg er ked af at høre, at du har fået det indtryk af os, at vi skulle være monopolistiske.

TDC har lige nu over 39.000 km fiber i Danmark, og vi vil de næste 9 år bruge 25 mia. til at forbedre infrastrukturen. En stor del af disse penge bruges netop på at videreudvikle fibernettet i hele Danmark.

Sig endelig til hvis der er noget konkret, vi kan hjælpe dig med.

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Probilsyn

Fair synssted, venlig betjening, god pris!

Jeg fik synet min gode gamle Mazda 626 i går og min oplevelse er fuldstændig modsat af Hanne's. Hos Pro bilsyn i Rødovre oplevede jeg ingen ventetid, betjeningen var meget venlig og alt i alt var det en god oplevelse som jeg kan anbefale til andre.

Selve kvaliteten af bilsynet vil jeg også vurdere som god, der blev tjekket det der skulle tjekkes (det altså en god idé at tjekke sin bil inden man kører til syn så åbenlyse fejl allerede er ordnet). Husk at ingen synsmand har nogen som helst interesse i at finde fejl som ikke er nødvendige at få rettet - gør de det mister de kunder og sådan noget rygtes hurtigt.

Omvendt skal et synssted hellere ikke overse fejl som skal rettets. Personligt har jeg bestemt ingen interesse i at få synet min bil hvis ikke den er i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand - det jo både min egen og andres sikkerhed det går ud over i sidste ende. Man kan kun ryste på hovedet af folk der praler af at de har bestået syn med uopdagede alvorlige fejl. Ligeledes betaler man jo også penge for at få fundet fejl som kan blive meget dyre hvis ikke de opdages i tide.

Jeg havde skam læst den mindre gode anmeldelse her på trustpilot inden jeg kørte til syn, men valgte dem alligevel - dels pga. at prisen er god, men også fordi jeg ved at der altid er to sider af samme sag.

Det var første gang jeg prøvede dem og jeg skulle køre rimelig langt - det gør jeg gerne igen. Stor anbefaling herfra.

Woodmaster

Halvfugtigt brænde og intet svar i lang tid

Jeg købte to tårne brænde (ask) igennem www.woodmaster.dk d. 15-oktober-2010. Umiddelbart så brændet fint ud, dog var en større del af brændet (specielt i midten af tårnene) dækket med hvid skimmel hvilket gør at jeg ikke ønsker at opbevare det indenfor. Ved afbrænding syder hovedparten af træet i relativ lang tid, og der dannes relative store våde skummende pletter for enden af brændet - det kan man vel næppe kalde for tørt... Desuden er ruden i min brændeovn nu næsten altid sort og det ryger meget når man fyrer op. Dårlig forbrænding der forpester miljøet og naboerne, forringet brændværdi og en tilsodet ovn er resultatet - det gider jeg ikke betale for.

Inden jeg bestilte snakkede jeg længe med to personer fra woodmaster og de forsikrede mig om at brændet var helt tørt og klar til brug. Jeg er før blevet snydt så det var vigtigt for mig at få bekræftet. Der står på woodmaster.dk at brændet er langtidslagret og klar til brug - de skriver også "Hvorfor købe fugtigt pejsebrænde - når du hos os kan få tørt pejsebrænde til samme pris ??" Tørt brænde der er langtidslagret korrekt brænder ikke på den måde.

Har sendt woodmaster mange mails - de har ikke kunnet finde ud af at sende et svar retur (opdatering - de har omsider svaret).

Jeg ville gerne give dem to stjerner fordi de var faktisk meget flinke at snakke med, ligeledes chaufføren der leverede brændet, men selvfølgelig skal der ikke komme vand ud af tørt brænde når man brænder det.

UPDATE: Det var åbenbart kun en del af brændet der var vådt - efter ca. 2 måneder virker det jeg er nået ned til mere tørt, men jeg finder stadigvæk enkelte fugtige stykker. Håber resten er ok. Selvom jeg ikke har været tilfreds med forløbet giver jeg en stjerne mere.

Med24.dk

Fin shop

Har købt hos dem flere gange - priserne kan være både lave og høje men man får bonus og gratis gaver. Kundeservice er flink og hjælpsom.

Mediecentralen

Billige farvepatroner og andre fine produkter

Hvad er der at sige som ikke allerede er blevet sagt? Fragtprisen stiger alt efter hvor meget man køber og det kan somme tider føles lidt som en straf når den ekstra vare man køber ikke rigtig vejer noget. Omvendt er det jo så godt at man kan købe små ting og få gratis eller lav fragt.

Billigmedien

Alt er fint

God hjemmeside, gode priser, hurtig levering. Bare sjovt de sender verdens mindste USB-memory stick i en relativ stor kasse med pakkefyld når den kunne sendes i en boblekuvert... fragten var gratis så jeg klager ikke!

Gørslev Skovindustri

Hvorfor bestille når man ikke får varen

Bestilte to tårne ask og to tårne eg og blev lovet at det ville kunne leveres til en bestemt dato flere uger frem. De solgte det så åbenbart til anden side fordi de kunne alligevel ikke levere det.... kundeservice er elendig når man som firma begår en fejl og så ikke vil tilbyde en tilsvarende vare til samme pris (eneste forskel var længden på brændet og det kostede så lidt mere). De havde også ovntørret som de kunne havde tilbudt mig, men nej de ville hellere miste en kunde og jeg kan se de er lige så lidt kloge over for andre kunder... utroligt at de ikke tænker så langt... men hvem har også brug for kunder?? Skal for god ordens skyld sige at min nabo har fået leveret træ fra dem og det var vist fint nok.

Postdanmark

Dyrt men til gengæld ofte ret så dårligt

Køber meget i udlandet og for satan hvor ødelægger Post Danmark den oplevelse! Latterligt at de skal tage så meget for at udregne told, moms osv. Er pakken lille nok ender den meget ofte det samme sted som mine breve - nemmelig hos naboen, genboen eller ude i regnen eller hvor det nu passer postbudet at dumpe min post så han kan komme hurtigt hjem... men jeg får så til gengæld glæden af at omdele andres private breve (på én dag fik jeg tre breve med tre forskellige forkerte adresser!). Har gået og ventet hele sommeren på en vigtig pakke fra USA og finder så ud af at den var havnet i en postkasse som kun bliver tømt få gange om året (udenlandsk dansker). Her lå så også mit nøglekort til min netbank og andet post - totalt fjols der har delt post ud i den periode! Det har stået på i flere år så alle kan åbenbart blive postbud. Eneste ros er til kundeservice som er flinke og tager telefonen hurtigt og så pakkeposten som også er flinke (altså kun dem i de gule biler), resten er dybt godnat.

Bikebuster

Go DK cykel-shop

Har købt hos dem et par gange og de har tit gode tilbud hvor det ikke kan betale sig at købe det i UK (CRC osv.) Kun én gang har der været et meget lille problem med en MTB-sko, men der fik jeg et nedslag i prisen (kun lige nok til at jeg ikke gad returnere varen). Gider ikke købe cykler og meget tunge cykledele i UK mere - det billigere og nemmere hvis det er købt i DK.

Allane Viggo Clausen ritiene questo recensione utile

Gidex

Rigtig god kundeservice

Har snakket med dem flere gange ang. luft-til-luft varmepumpe og alle har været utrolige flinke. De ved hvad de snakker om og de vil hellere have en tilfreds kunde og så tjene lidt mindre pga. at man køber en mindre model der passer bedre til ens hus. Kom lige før lukketid og alligevel tog de sig god tid til at rådgive lang tid efter de havde lukket - det fin service.

ChainReactionCycles.com

Godt sted at købe ind til din cykel

Har købt her flere gange og det fungere bare. Cykler, tøj, reservedele osv. - kæmpe udvalg men desværre er mange af varerne ikke på lager. Hurtig levering, købte en ret så dyr MTB som var smadret da den kom - først da jeg snakkede med chefen for det hele skete der noget og han forstod at ændre en dårlig oplevelse og beholde mig som kunde. Husk bare at når noget går i stykker så skal det sendes til UK og så er det ikke så billigt mere... du skal betale fragten selvom det ikke er din skyld den går i stykker.

Trustpilot

English version of Trustpilot - GREAT!

Thanks for this great service!

Helsemin

God service og priserne er blandt de bedste

Har handlet hos dem i mange år (både i deres forretninger og på nettet). De er altid flinke når man ringer til dem og varene bliver sendt hurtigt. Kun en gang har jeg oplevet at der manglede noget - det blev så sendt uden problemer. Små vareprøver er altid vedlagt. Beløbet man skal købe for, for at få fri fragt er blevet en del højere de seneste par år, men det kan man vel kun takke Post Danmark for. Jeg samler sammen og køber ind til familien, så det er ikke noget stort problem, men jeg ville købe mere hvis fri fragt blev udløst ved et lavere beløb. Stor anbefaling herfra!

Trustpilot

Genialt - bruger det hver gang jeg køber på nettet!

Kender efterhånden en masse der bruger trustpilot før de handler på nettet. Firmaer tror at kunderne er dumme og at de ikke kan finde ud af at lave en søgning på google - det kan vi og vi finder dem...

Dansk Bredbaand

Sådan kører man et firma i sænk..

Har været kunde i flere år og i starten var der mange fejl (tv-billedet gik bl.a. i stå konstant), herefter kom den ene prisstigning efter den anden samtidig med at kundeservicen forsvandt helt... Hvorfor skal jeg tvinges til at få 10 mbit internet når jeg var glad for 2 mbit? =100 kr. ud i luften. De har været ca. 2-3 uger om at svare på mine mails, men så får du også svar fra ca. 3 forskellige... der er vist ikke noget system i hvem der svarer på mails?

Der er åbenbart heller ingen ansatte i firmaet der bruger firmaets tjenester fordi deres nyeste opdatering har flere fejl og der er nu gået ca. 1 måned (undertekster dækker over menu-system m.m.). Med prisstigningerne har de startet deres egen dødsspiral og det er vist kun et spørgsmål om tid før de lukker med mindre de tænker sig godt om og sætter prisen ned igen.

Fortryder at jeg har fået fibernet - alternativerne til Dansk Bredbånd er vist lige så dårlige så det ender vel med at jeg må købe en parabol og finde ud af noget andet.

Lars Sørensen ritiene questo recensione utile

BilligSikring.dk ApS

Sådan skal kundeservice være!

Har lige bestilt og fået leveret nye låse (Garant 10) til alle døre i mit hus. Siden er nem at bruge og da min viden om låse var meget lille blev jeg guidet igennem bestilling af en flink mand som var meget tålmodig. Jeg sendte billeder af mine døre så jeg var sikker på at få de rigtige dele og kommunikation via mail og telefon har været hurtig og professionelt - selvom jeg synes Ruko tager en del for deres låse så var priserne de laveste jeg kunne finde. Varerne havde jeg dagen efter og er nu installeret.

E-handel når det er bedst. Jeg køber meget over nettet så jeg ved at denne butik ligger blandt de bedste. Kan anbefales.

PROFILO - M

Immagine profilo di M
M
Recensore
Maschio
Danimarca

info utente

Jeg er bare en kunde der er ved at brække mig over dårlig service, defekte/mangelfulde produkter og svindlere der tror de kan slippe godt afsted med at stjæle min dyrebare tid og penge. Jeg er fair og giver altid folk en chance for at gøre det godt igen - til gengæld har jeg så heller ikke noget problem med at hænge dem ud hvis de ignorerer mig. Firmaer der gør det godt igen eller leverer en god service får selvfølgelig en god omtale. Gode firmaer skal overleve - de dårlige skal udryddes!