PROFILO - Anja

Recensioni (9)

Narremissen

Perfekt handel

Jeg bestilte 2 stk bikinier om torsdagen og fredag middag var de på posthuset. De var lige så flotte som jeg havde forstillet mig... IKKE sidste gang jeg handler hos Narremissen!

SmartGuy.dk

God handel

Super god handel

BOXdeLUX

Super handel

Jeg købte nogle ting på tilbud og de levede helt op til min forventning... -Og så fik jeg endda en rigtig sød "mulepose" med uden beregning. Så alt i alt en super handel.

Tojbamsen

Helt perfekt

Varene var helt som forventet... Og hurtig leveringstid...

Olisan

Helt perfekt.

Jeg havde bestilt nogle ting og de lavede helt op til min forventning... Plus jeg fik det sødeste Kay bojesen postkort helt uden beregning......

Brandos.dk

Pragtfulde sko, men dårlig leverance

Skoene jeg købte var bestemt pengene vær.... Men jeg blev lidt overrasket over at der i min ordre stod: leverings adresse -min hjem adresse.... Men da jeg så fik en sms fra post-danmark om at jeg nu kunne hente min pakke på posthuset, kontaktede jeg Brandos og spurgte om de ikke blev leverede på min hjemadresse som der stod i orderen. Fik jeg svaret: Nej, vi har ingen aftaler med post-danmark om at de skal levere hjemme hos folk... Man skal selv hente på posthuset..... Så synes jeg de skal skrive: leveringsadresse - nærmeste posthus.

mercoledì 26 ottobre 2011

Risposta da Brandos.dk

Hej Anja.
Mange tak for din anmeldelse og beklager misforståelsen. Vi arbejder for tiden sammen med Post Danmark om at finde en løsning, så alle kunder skal få mulighed for levering direkte til privatadressen. Vi håber på at kunne lancere en sådan løsning i løbet af den kommende måned, da vi ved at det er et stort ønske for mange af vores kunder.
Mvh. Katrine Rasmussen
Country Manager DK

Styledelux

God handel

Jeg bestilte en del ting på udsalg og kun èn ting var udsolgt (men det havde de skrevet kunne ske; så det kom ikke som en overraskelse)

Tinyzone

God

God handel, modtog tingene som forventet.

UniSalg.dk ApS

Super service

Da vi var så uheldige at Post Danmark mistede vores pakke, sendte unisalg.dk en ny afsted ( uden beregning), inden det var blevet opklaret hvor den gamle var blevet af!! Det kalder jeg service !!!!

PROFILO - Anja

Immagine profilo di Anja
Anja
Recensore
Donna, 1976
København sv., Danimarca

info utente