PROFILO - Louis H Drewes

Recensioni (14)

Pixojet ApS

Endelig!

Endelig en leverandør af blækpatroner, der fjernede frygten for at skulle rode med flasker, pipetter og tape. Priserne er rimelige og levering hurtig og professionel.

Karina ritiene questo recensione utile

venerdì 7 marzo 2014

Risposta da Pixojet ApS

Hej Louis

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at kunne afhjælpe din frygt med blækpatroner og det har været nemmere.

Mvh. Pixojet.

MitLiv.dk

Bare perfekt

Kan ikke siges anderledes end i overskriften.

Søvn & Comfort

Perfekt hele vejen

God og overskuelig hjemmeside, bestilte varerne kl. 14 - fik afsendelsesadvis kl. 17 og pakken næste dag. Dejligt når man er så heldig at bo på en ikke brofast ø (Læsø).

Engrospriser

Sådan burde elle e-handler være

Jamen, der er ikke mere at tilføje. Fin hjemmeside, god besked, hurtig ekspedition og varen fint emballeret.

KopK

Næsten 100% fint

Den manglende sidste stjerne skyldes, at det "Track and Trace" nummer jeg fik ikke var et Post Danmark kendte. Men de leverede den ønskede vare til tiden og varen var som forventet. God hjemmeside, problemfrit køb - kommer sikkert igen i butikken.

Coop

Kan ikke være lettere

Handler man på nettet er fragten en vigtig faktor, specielt når man bor på en "ikke-brofast" ø. Coops levering til valgfri Brugs er derfor et yderst vigtigt parameter.

batteribyen.dk

Jeg er glad og tilfreds

Følger meget gerne firmaets opfordring "Du skal være glad og tilfreds" for det er jeg!
Louis H Drewes, der bor på Læsø og også er glad for det.

avXperten.dk

Kan ikke gøres bedre

God og hurtig hjemmeside, varerne kom hurtigt som lovet - så tja - det kan ikke gøres bedre.

Etube.dk

Kun til mg

Vare og pris helt ok. Men når man ikke straks "opretter konto" og gi'r en masse oplysninger, der ikke rager andre, er opfølgning vanskelig. Og pengene trækkes straks, selvom der varer 4 dage før varen når frem. Retfærdigvis var mailsvarene hurtige og tonen imødekommende, når man altså havde fundet frem til hvor og hvordan, der skulle spørges. Vil dog nok gerne handle med e-tube igen.

AV-Connection A/S

Kan ikke gøres bedre

Bestilte en BOXER SAGEM box på nettet til anført pris. AV-Connection rettede selv prisen ned i forbindelse med mit Boxer abonnement. Flot gjort - mange tak.

Brandudstyr

Helt fint

Bestilt vare udgået. Fik telefonisk besked at det var en fejl den endnu var på hjemmesiden. Fik tilbudt og modtog en dyrere vare til den oprindelige pris. Især den telefoniske undskyldning om fejlen gjorde et positivt indtryk. Og fragten var den billigst mulige - noget jeg ikke altid er vant til.

Thegoodstuffshop

Hurtigt og personligt

God hjemmeside - hurtig ekspedition - og så en lille håndskreven julehilsen fra Per på fakturaen. En sådan kan en computer ikke lave. At varerne (læse- og forstørrelsesglas) var af god kvalitet og ikke beskrevet overdrevent flatterende i kataloget var en plusoplevelse

Grafical.dk

Ukompliceret

Søgte noget så banalt som gammeldags hængemapper. Google-Kelkoo fandt Grafical som billigst og resten gik bare - ukompliceret.

Midtdata

Der er orden i sagerne

Der er orden i sagerne

PROFILO - Louis H Drewes

Immagine profilo di Louis H Drewes
Louis H Drewes
Recensore
Maschio, 1925
Danimarca

info utente