PROFILO - Søren Møller

Recensioni (4)

SaniNetto.dk

God vejledning til bestiling af toilet

Fik fin telefonisk hjælp da jeg skulle bruge et toilet med lidt specifikke dimensioner. Medarbejderen rekvirerede hurtigt opmålte tegninger hos leverandøren og vi fandt ud af at det godt kunne passe i mit meget lille gæstetoilet. Da jeg modtog toilettet manglede brættet (det skulle medfølge, hvilket der også stod på pakningen) men var altså ikke blevet pakket med. Jeg ringede til Saninetto og forklarede situationen hvorefter de straks sendte det manglende bræt, selvom jeg selvfølgelig ikke kunne dokumentere det og oven i købet havde fået det leveret uden kvittering for modtagelse. God oplevelse hidtil!

eXpress-Flyt

5-stjernet flytning

Fik et godt tilbud af firmaet samt gode vejledninger til indpakning af mine møbler m.m. før flytningen. På dagen mødte 5-6 høflige, dygtige og hårdtarbejdende folk til tiden. 4,5 timer senere var det hele overstået uden nervøsitet fra min side eller brok fra deres side. En god oplevelse fra start til slut.

Kan varmt anbefales!

Fullrate A/S

Stabil forbindelse

Fullrate har - uden ekstraregninger - selv øget hastigheden på min forbindelse flere gange. Udfald er meget sjældne. Bedste udbyder hidtil!

martedì 14 febbraio 2012

Risposta da Fullrate A/S

Hej Søren.

Tak for din anmeldelse og tak for de rosende ord - dem er vi glade for!
Vi håber du bliver glad for de ekstra Mbit på din forbindelse :-)

Mvh.
Søren // Fullrate

Atlantis Rejser

God service, fine rejsemål

Har rejst med Atlantis til Sardinien og Sharm el-Sheik (x2). Altid god service under bestilling og på rejser, selv når småproblemer opstår (og det gør de jo ofte). Guiderne har kendt lokalmiljøerne og har håndteret tingene fint.

PROFILO - Søren Møller

Immagine profilo di Søren Møller
Søren Møller
Recensore
Maschio, 1977
Charlottenlund, Danimarca

info utente