PROFILO - Sascha

Recensioni (14)

Yniqshop

Kan kun anbefales

Jeg bestilte en prøvepakke (rondeller og vatpinde) og en pakke ekstra vatpinde, mandag d.16/9 kl.10.30, og har modtaget pakken i dag tirsdag d.17/9.

Jeg begriber ikke hvordan det kan gøres SÅ hurtigt, men jeg er ovenud glad.
Fik en fin ordrebekræftelse og følgeseddel samt folder, med i pakken.
Produkterne er knaldgode og prisen er ligeså.
Kan VARMT anbefales.

Proftag

Så mangler jeg bare hunden...

Bestilte mit hundetegn og fik det dagen efter, i en god indpakning som desuden fortæller eventuelle nysgerrige og langfingrede folk som håndterer posten, at der er tale om et hundetegn.

Tegnet er flot og graveret rigtig pænt. Det ligner fuldstændigt det på hjemmesiden, som for øvrigt er rigtig let og overskuelig.
Desuden er det en virkelig fed feature at den simulerer graveringen mens man taster hvad der skal stå på hundetegnet. På den måde kan man se, næsten præcis, hvordan det vil se ud fysisk.

Nu mangler vi egentlig bare at få vores lille hund hjem :)

Trendsales

Lavet til brugerne

Jeg er selv ivrig trendsales'er, og med en god portion sund fornuft, fungerer det kanon. Jeg kan komme af med de ting jeg ikke længere bruger, og få penge til at købe ting som andre ikke længere bruger. Det er da genialt.

Jeg føler mig tryg ved at udføre trendsales handler, da det giver en form for garanti.
Det er nærmest som en opgraderet dba.dk, bare kun med halvt så meget gammelt lort :)

Mytrendyphone

Godt!

Jeg har både bestilt batteri og cover hos mytrendyphone, og det har altid kørt rimelig gnidningsfrit. Dog har leveringen begge gange taget lidt længere end angivet på hjemmesiden. Anden gang jeg bestilte fik de varen retur, selvom adressen er fin, og mailen derom gik i min spam, det var lidt ærgerligt, men vel ikke deres skyld. Sød og flink kundeservice, og stort udvalg.

AV-Connection A/S

Perfekt!

Lagde min ordre, den blev sendt samme dag og jeg har fået den i dag, dagen efter.

Det er billigt, udvalget er stort, og kundeservice er kanon. Fik mails hver gang der var en opdatering af min ordre.

PERFEKT!

Gymnordic.com

Hurtig levering

Jeg lagde min ordre d.2/1-2012 om eftermiddagen, og modtog i dag d.4/1-2012.

Varen er som den skal være, og jeg blev informeret om alt, via mail.

Super fint!

Lomax A/S

Fantastisk udvalg OG kundeservice

Jeg bestiller ofte fra Lomax.dk, til min arbejdsplads, og de har altid hvad jeg leder efter. Deres udvalg er bredt, også indenfor de enkelte kategorier.

De er fleksible, leveringen er lynhurtig og kundeservice er helt i top. Uanset om man ringer eller sender en mail, er hjælpen venlig, brugbar og hurtig.

En enkelt gang var der plukket forkert vare - Jeg ringede derind, de ringede lynhurtigt tilbage og vi fik klaret tingene utrolig let. Vi fik endda lov til at beholde den forkert fremsendte vare :)

Kan kun anbefale Lomax.dk

lunedì 23 gennaio 2012

Risposta da Lomax A/S

Hej Sascha,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for. Det er altid dejligt at få feedback fra vores kunder og ikke mindst når det er positivt.

De bedste hilsner
Nikolaj Bomann Mertz
E-Købmand hos Lomax

BodyOutlet.net

Problemfrit

Afgav ordre om eftermiddagen d.2/1-2012 og modtog min pakke 4/1-2012. Produktet var som det skulle være, og kundeservice var helt i top!

Klart et sted jeg vil bruge igen!

fakta A/S

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte!

Stjernerne er for deres åbningstider.

Der er absolut intet andet jeg kan rose dem for.

Beskidte butikker, manglende varer i det faste sortiment (mælk, smør, fars, æg og brød), FULDSTÆNDIGT inkompeten, sløvtt, usoigneret og uintelligent personale. Nogen gange ligner deres butikker en slagmark, der mangler priser på alt og det kan være decideret svært at finde en ansat.

Jeg skrev en klage over et utroligt dårigt forløb, oplevet 2 gange, og fik et svar tilbage om at de slet ikke kunne genkende det jeg skrev. Det virker ofte som om deres butikker bliver drevet af 16-årige.

Det er KUN deres åbningstider som tiltaler mig!

Fitness World

Skønt!

Lækre faciliteter, nye lækre maskiner og god plas. Der er nogle brugbare hold og masser af plads. Min sidste stjerne mangler fordi personalet ikke er videre hjælpsomt!

Google

Hvad du ønsker skal du få!

Hvis man ved hvordan man skal bruge google, findes der ingen bedre søgemaskine. Finder ALTID hvad jeg mangler.

Mcdonalds

Man får hvad man betaler for!

Maden er fin hvis man er til det, hvilket jeg er ind imellem. Man ved hvad man får, det er billigt og det går stærkt. For det meste er personalet kompetent. Jeg synes det virker :)

TELMORE

Billigt, gennemskueligt, ikke noget vrøvl

Jeg har haft telmore i snart 3 år, og har absolut intet at sætte på dem. Det er let at gennemskue deres pakker, deres kundeservice er fabelagtig, og skulle der endelig (sket en enkelt gang) være sket en fejl, er de ikke bange for at indrømme det. Det er biligt og let.

PetDreams.dk

Her handler jeg igen!

Lyn hurtig levering, fine produkter og en kanon pris. Jeg har INTET at sætte på denne netbutik. KUN rosende ord!

PROFILO - Sascha

Immagine profilo di Sascha
Sascha
Recensore
Donna, 1986
2300, Danimarca

info utente

Arbejder i internetvirksomhed, bruger nettet MEGET!