PROFILO - Janie Lise Espander Jensen

Recensioni (10)

Firstdate

spam spam spam

Kan desværre ikke give 0 stjerner, for så havde de fået det men kan kun tilslutte mig tidligere klage,
De sender spammails og forsøger man at framelde sig, får man oplyst at mailen ikke findes i deres system, hvilket er meget underligt, for hvordan faen kan de så sende disse spammails??????

venerdì 19 luglio 2013

Risposta da Firstdate

Hej!

Kontakta oss på http://www.firstdate.com/kontakt/ så ska vi hjälpa dig avanmälda dig från mailen!
Med vänlig hälsning,
Firstdate Crew

Hunkemoller

er der nogen hjemme?

har afmeldt forsøgt slettet påstået profil?
men emails fortsætter i evig uønsket strøm.

YouSee

Et ord, SUPER

stabilt internet, har 20mb/1mb, men har til dags dato aldrig oplevet lavere end 21mb/1.5mb og det på trods af jeg sidder på via trådløs.

Super til at varsle, hvis der skal laves eller opgraderes på nettet eller kanaler og det i god tid, så man ikke pludselig sidder uden forbindelse.

FANTASTISK kundeservice, hjælpsomme medarbejdere, der ikke spidser folk af med pjat og hellere ringer retur, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Eneste minus, må være jeres webtv, det virker ikke efter hensigten, forsvinder alt for tit og så er der sort skærm...

martedì 14 maggio 2013

Risposta da YouSee A/S

Hej Janie

Tak for en super fin anmeldelse. Det er dejligt, at du synes, vi hjælper dig på bedste vis og at du føler dig godt informeret.

Men men vi skal da lige have tjekket op på dit Webtv, det skal du kunne bruge Så send og en mail til isupport@yousee.dk med dit kundenummer og din fulde adresse, hvor du beskriver hvilke problemer du oplever og hvornår du oplever dem. Så ser vi lige på det.

Venlig hilsen

Liv

BodyMod.dk Shop

perfekt

hurtig forsendelse og fin kvalitet

McKorman.com

brugt, men i god stand?????

Det eneste der var værd at bruge var sålerne, så fremt man lige tog i betragtning af at sålerne var fyldte med rustne søm i hælen, hullerne til snørebånd var grøn irede. Flappen på en venstre var flænset/revet i den ene side og den højre løsnet lidt fra sålen. Støvlerne i sig selv, lignede nogle der havde ligget i en mose 50 år og sørme ikke om også vi fik mudderet med for pengene.. brugt, men i god stand? vil nok uden at være sippet, kalde det meget slidte, men uden huller.... Godt nok kun 468kr incl forsendelse, men altså så kan man sgu lige så godt gå i genbrug.

giovedì 5 gennaio 2012

Risposta da McKorman.com

Hej Janie

Vi er kede af at varen ikke levede op til dine forventninger. Vi har Danske M58 Militær Støvler, både som nye og brugte, og det er sandt at der kan være lidt jord rester på de brugte støvler, og metallet, som f.eks. de søm der i sålen, kan have overfladerust eller hægterne være grøn irede. Dette forsvinder dog hurtigt ved brug.
At flappen er flænset er ikke i orden og det beklager vi at vi overså i farten..
Ulempen ved at handle på nettet er at man ikke kan se og prøve varen inden man køber- Derfor har du altid 14 dages fuld retur ret hvis du ikke ønsker varen alligevel.
Jeg har gravet et par andre brugte M58 militær støvler i str. 40 frem, som er i rigtig flot stand- som jeg kunne tænke mig at sende til dig i stedet for. Send evt. støvlerne retur - og vi sender dig et par støvler i bedre stand. Vi refunderer selvfølgelig portoen så du ikke har yderligere omkostninger.
Vi beklager meget

mvh
McKorman.com

QXL

Ærgerlig slutning, men ellers godt tilfreds

Fik åbenbart betalt mit udestående til qxl for sent, for da jegg betalte og ville købe en vare, kunne jeg ikke, jeg var pludselig spæret pga af fr sen indbetaling? Havde betalt men fik at vide at det var for sent, fandt aldrig noget sted hvor der stod det var for sent. Men fik at vide jeg skulle vente på noget fra gothia der havde sagen, ventede i over 3 uger før jeg fik ét girokort med 100kr det var rykkergebyr?, kan ikke være rigtigt, der stod jeg havde kreditlimit op til 200kr på qxl og så bliver man spærret for under 100kr i salgsgebyr, mystisk, var egentlig godt tilfreds med siden, men køber/sælger nu gratis via guloggratis ell dba.

venerdì 30 dicembre 2011

Risposta da QXL

Hej Janie.
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du egentlig har været godt tilfreds med siden, men selvfølgelig også ked af at høre, at du ikke har følt dig godt nok orienteret omkring vores betalingsbetingelser, og vil meget gerne forklare dig sammenhængen.

Jeg kan se at det er helt tilbage den 24/4 at vi sendte dig en e-mail med din faktura. Vi sendte dig endnu en e-mail den 11/5, og rykkede for indbetaling. Først den 1/6 betalte du dit udestående, og der var der løbet et rykkergebyr på som du så også fik en regning på.

På QXL udsender vi fakturaer månedligt, hvis forbruget har været større end 40,- kr. Hvis du skylder mere end 200,- vil din konto blive spærret for yderligere salg indtil du har betalt dit udestående, dvs. de 200,- er ganske rigtigt kreditmaksimum, men har derudover ingen betydning for udsendelse af de månedlige fakturaer. Når du har misforstået det, betyder det, at vores kommunikation skal være bedre og vi er da også i gang med se på hvordan vi gør budskaberne krystalklare. Vi har bl. a. siden din oplevelse i maj/juni indført en ekstra rykkerskrivelse, der sendes med posten, så der er en ekstra sikkerhed for at et udestående ikke bliver glemt, fordi man ikke lige får tjekket sine e-mails.

Jeg håber, at du en dag får lyst til at handle på QXL igen - og har du brug for hjælp er du altid meget velkommen til at kontakte kundeservice@qxl.dk. Godt nytår. :)

Mvh. Betina, QXL

Elgiganten.dk

Endnu bedre

Typisk så ryger grafikkortet i min bærbare, 1 måned før reklamationen udløber. Tænkte puuh det bliver dyrt, men fik både nyt motherboard, lcdskærm, ventilator og nye ram sat i, så nu kører min bærbare som om den var ny igen.
Reklamationsretten virkede, betalte ikke en krone og det tog ca 3 uger i alt..
1000 tak til Elgiganten...

Sydtrafik

utroligt

For anden gang i løbet af 3 mdr, har en bus chauffør "overset" min datter, der stod foran stoppestedet og ville med bussen. Der er sågar et busskur på stedet, så chaufføren kan ikke påstå, han ikke ved der er stoppested... Rute Vojens-haderslev....

Thor ritiene questo recensione utile

Mariastips

spam igen igen

umuligt at komme ud af, der sendes mails fra alle mulige steder og lige meget hvor meget man framelder sig lortet, flyder de videre i lind strøm.
EN ELLER ANDEN SEND EN BOMBE TIL DEM!!!!!

Line ritiene questo recensione utile

PROFILO - Janie Lise Espander Jensen

Immagine profilo di Janie Lise Espander Jensen
Janie Lise Espander Jensen
Recensore
Maschio, 1944
Haderslev, Danimarca

info utente