PROFILO - Stasia

Recensioni (14)

Youtube

JEG ELSKER YOUTUBE

Det er den fedeste ide at samle videoer fra hele verden, som du både kan lære noget af, nyde, og grine af! Men det får ikke 5 stjerner, fordi det har skabt Justin Bieber.

Kino

Super nemt!

Meget nemmere end at stå i kø i fem timer i biografen, og så kan man komme 5 minutter inden filmen starter - istedet for 3 kvater inden, for så at stå i kø.... Systemet er også rigtig let!

DBA - Den Blå Avis

Det okay,

Det er en okay hjemmeside, da de har rigtig mange ting. Den er dog lidt uoverskuelig, og jeg kender mange der er blevet snydt derinde.

Nortlander Skitours A/S

DET DYRT!

Busserne hjem fra gymnasie turen var 4 timer forsinket, roiletterne virkede ikke i bussen og vi fik ikke de ting vi blev lovet på turen. Og det er SKIDE dyrt!

Just-Eat.dk Aps

Fedt koncept!

Det tager bare så lang tid!

Jyskebank

Gratis kakao!

Og deres vand er virkelig koldt!

Twitter

Wohu!

Det er jo det uber bedste! Jeg kan ikke få nok!

Facebook

Perfekt redskab til stalkning!

Jeg har kun gode oplevelser med Facebook. Det er den perfekte måde at holde kontakt med alle på!

Google

wohuuu

Google.dk kan jo bruges til alt. Love it!

Telenor

dyrt

Det er simpelthen så dyrt. Nu har jeg så også et taletidskort. Men det er jo en joke.

venerdì 1 luglio 2011

Risposta da Telenor

Hej Stasia,

Jeg beklager, hvis du oplever at det er dyrt at benytte Taletid fra Telenor. Vi tilbyder forskellige fordelspakker, for dem der ønsker at have kontrol over deres forbrug. Desto mere du betaler, jo mere taletid får du oveni - for eksempel får du lige nu 1000 kr. i taletid for 299 kr.

Et alternativ til Taletidskort, er Selvhenter.dk, hvor du har mulighed for at tanke op via hjemmesiden. Her er din konto fleksibel, sådan at du kan gå i minus op til 50 kr. i 7 dage, før end vi spærrer din telefon for udgående opkald.

Minutprisen er lavere end på Taletid, men du vil opleve at der er mange af de samme økonomiske fordele, som ved Taletid.

- Sidsel, Telenor

Trustpilot

Skide smart

Jeg fandt den her side da jeg ledte efter anmeldelser på Boligbasen.dk, fordi jeg følte mig snyd. Jeg fandt jo derefter hurtigt ud af at det var jeg ikke den eneste der gjorde, og fandt også ud af at jeg faktisk kunne få pengene tilbage. Så super smart ide!

Trendsales

Det fungerer!

Det hele er overskueligt, folk er skide søde. MEN trendsales gebyret er sgu lidt højt

Hotmail

spam

deres spamfilter fungerer jo ikke

Boligmangel

Hvis jeg kunne give 0

hjemmesiden er noget total rod, man kan overhoved ikke specificere hvad man søger, og der står ikke på annoncerne hvad de forskellige boliger koster om måneden. Den er virkelig virkelig rodet!

PROFILO - Stasia

Immagine profilo di Stasia
Stasia
Recensore
Donna, 1989
Hellerup, Danimarca

info utente