PROFILO - Mogens B

Recensioni (9)

Av-Cables.dk

Modtog defekt kabel - men lynhurtig fik jeg et nyt

Jeg giver tre stjerner fordi jeg modtog en defekt vare - til gengæld skal av-cables roses for at håndtere min reklamation lynhurtigt og uden bøvl.
Jeg har også tidligere handlet her og har aldrig oplevet problemer.
Så jeg vil helt sikkert anbefale av-cables.dk til andre, og jeg vil fortsat handle hos dem.

lunedì 3 febbraio 2014

Risposta da Av-Cables.dk ApS

Kære Mogens,

Vi beklager igen at du har oplevet en fejlpakning hos os, det er bestemt ikke meningen. Glædeligt at du finder vores håndtering af din reklamation hurtig og nem.
Med venlig hilsen
Av-Cables.dk - Kundeservice.

Emil

www.computersalg.dk

Ingen problemer

Min ordre blev ekspederet og modtaget som forventet.

Kamerashop

Hurtig levering

Bestilte et kamera objektiv - varen afsendt straks og leveret med det samme (dagen efter var pakken ankommet).
God pris, og forsendelsen / indpakningen var god og forsvarlig.

Photoshop

Som sædvanlig alt OK

Har handlet flere gange her og det er altid i orden. Har også haft henvendt mig med forespørgsler til produkter og har altid fået hurtigt og godt svar tilbage.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Legbilligt

Alt i orden

Fik leveret varen som aftalt, indhold og kvalitet som forventet.

Fullrate A/S

Billigt, gennemskueligt og god kvalitet

Har brugt M1 i en del år, og altid været tilfreds. Faldt for nylig for et tilbud hos en anden operatør med "Danmarks Bedste Netværk" på grund af pris og datamængde. Men, men, men - det duede slet ikke - der var absolut ikke dækning der hvor jeg har brug for det. Derfor en hurtig henvendelse til M1, og heldigvis var mit abonnement flyttet tilbage i løbet af tre dage fra første henvendelse :-)
Så nu går der nok nogle år inden jeg skal eksperimentere med andre mobilselskaber.
Jeg giver M1 de bedste anbefalinger!
Der mangler en enkelt stjerne, og det er fordi jeg synes der godt kunne være mere end 1 Gb data i den billig datapakke.

Roboteksperten

God service, god pris, hurtig levering

Har købt en iRobot Roomba 581 her, og det var bare en god oplevelse. Fik lynhurtig og god hjælp via online chat da jeg besøgte hjemmesiden. Min støvsuger blev leveret dagen efter jeg bestilte! Så kan det vist ikke gøres bedre :-)
Desværre var der en teknisk fejl i displayet på kommandocentralen (fjernbetjeningen), men det blev også klaret lynhurtigt og tilfredsstillende, ved at jeg fik tilsendt en ny kommandocentral.
Jeg har trukket én stjerne fra, dels fordi jeg desværre fik leveret en vare med en fejl (men det er jo producenten og ikke Roboteksperten, der har svigtet lidt i kvalitetskontrollen her). Og fordi den ombyttede kommandocentral ikke er samme farve (den oprindelige med fejlen var sort, den tilsendte ombytter er hvid).
Men jeg er slet ikke i tvivl om at jeg gerne vil handle med Roboteksperten igen, og tøver ikke med at anbefale dem til andre.

batteribyen.dk

Altid korrekt og hurtig levering til en lav pris

Har handlet ofte hos Betteribyen og har aldrig oplevet problemer. Som regel leveres varen allerede næste dag, så bliver det vist ikke hurtigere når man nu ikke kan "downloade" batterier :-)

Prisen er afgørende for mig, og der har Batteribyen som regel en god pris.

Udvalget er også stort.

Cdon

Returvarer "forsvundet"

Har returneret 2 SIMS-spil til PC, men har aldrig hørt fra CDON. De har ikke besvaret mine henvendelser. Jeg har skrevet til dem 2 gange via e-mail uden at høre det fjerneste. Ikke engang en påstand om at de aldrig har modtaget dem.

Så både spil og penge er åbenbart tabt - der er jo (desværre) grænser for hvor meget man orker at gøre for de ca. 180 kr det drejer sig om.

PROFILO - Mogens B

Immagine profilo di Mogens B
Mogens B
Recensore
Maschio, 1966
Danimarca

info utente