PROFILO - Jørgen Rahbek

Recensioni (19)

Proshop

Proshop - et passende navn?

Hvordan kan man med rette kalde sig Proshop!
Jo, hvis man lever op til følgende;
Overskuelige nyhedsbreve. Let at gå til hjemmeside. Godt sortiment i god kvalitet. Nem beordrings procedure. Attraktive priser og hurtig og prisbillig levering.
Det var alt sammen min oplevelse ved omhandlede handel, så firmanavnet er velvalgt.
En leverandør som klart kan anbefales.

Skiftselv

Det fungerer bare!

Har flere gange handlet med Skiftselv og har i alle tilfælde været særdeles tilfreds med sortiment, leveringstid, prisniveau og produktkvalitet.
Det kan anbefales at abonnere på deres nyhedsbrev hvor der ofte er særdeles gode tilbud.

Postme

Nethandel som bare virker!

Har flere gange handlet med Postme og har hver eneste gang oplevet en hurtig og effektiv ekspedition af kvalitetsvarer til attraktive priser.
Kan derfor varmt anbefale Postme.

Elvvs.dk

Når enden er god er alting godt.

Som tidligere kunde med gode erfaringer med Elvvs.dk, bestilte jeg et antal standardvarer, udbudt til rimelige priser. Jeg oplevede imidlertid nogle problemer omkring de modtagne varer. Problemer som principielt kunne føres tilbage til en underleverandør som ikke ville vedkende sig dette. Da Elvvs.dk følgelig løste problemerne på en overordentlig tilfredsstillende måde kan jeg kun udtrykke min fulde tilfredshed og give dem den bedste anbefaling.

Take Offer

God valuta for pengene.

Vi købte et gourmetophold gennem TakeOffer på Nilles Kro i Sabro. Der var et par skønhedspletter, idet det ny installerede W-LAN kun dækkede entreen i vort værelse, ligesom sæbedispenseren i brusenichen var totalt tom (hvad man først opdager når det er for sent). Personalet var venligt og imødekommende og gav sig tid til "hygge om gæsterne", værelset veludstyret, rent og hyggeligt og maden var særdeles tilfredsstillende.
Et anbefalelsesværdigt ophold som vi sagtens kan lade os friste til at gentage.

mercoledì 4 dicembre 2013

Risposta da www.takeoffer.dk

Hej Jørgen!

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I havde et godt ophold på trods af de få skønhedspletter :-)

Tak for din anmeldelse.

Ha' en rigtig god dag :-)
Mvh. Thomas
Take Offer

Elgiganten.dk

Proportionsforvrængning med problemer.

Jeg bestilte en Apple TV, som i fabriksemballagen fylder 11x11x11 cm hvorfor jeg med sindsro bestilte den til leveres i min Døgnpost, hvor jeg kan afhente leverancen døgnet rundt. Der gik næsten en uge, hvor jeg ikke modtog leverancen, hvorefter jeg uden held søgte leverancen på linket til Bring. Senere prøvede jeg at spore pakken hos Post Danmark. Det viste sig, at pakken lå til afhentning på det lokale posthus, hvilket jeg ikke var orienteret om, ligesom jeg ikke forstod hvorfor pakken ikke var lagt i min Døgnpost som ønsket. Det viste sig, at varen var fremsendt i en kasse på 60x40x12,5 cm, svarende til 22,6 gange størrelsen på fabriksemballagen, hvorfor den ikke kunne være i en Døgnpost.
Dette medførte en del ulejlighed for mig i form af forlænget leveringstid, tid til opsøgning og indsamling af den manglende information samt ulejlighed med kørsel og lang ventetid i forbindelse med afhentning på Posthuset.

lunedì 18 marzo 2013

Risposta da Elgiganten A/S

Hej Jørgen,

det er super ærgerligt at skulle døje med alle de problemer blot for at modtage sin pakke. Og det lyder da bestemt ikke normalt at et så lille produkt skal pakkes i så stor pakke.

Vi bestræber os altid på at blive bedre og undgå kedelige fejl som denne og derfor takker vi for dit indlæg som vi vil bruge i dette henseende.

God dag

Mvh Kenneth Christensen
Elgigantens Kundecenter

wupti.com

Lige efter bogen

Endnu engang har jeg haft en positiv oplevelse ved at handle hos Wupti.com.
Det købte produkt havde en attraktiv pris, leveringen var hurtig og effektiv og kvaliteten levede til fulde op til mine forventninger.
Kan uforbeholdent anbefale Wuprti.com.

Postmeshave

Det er bare skæg, uden nogen ballade!

Jeg bestilte en Braun skæg og hår trimmer hos Postmeshave.dk. Priser var favorabel, leveringstiden super kort. Den kunne nemlig afhentes allerede næste morgen. Her blev jeg mødt af en meget venlig og serviceminded medarbejder. Det er ikke første gang jeg handler der og absolut heller ikke den sidste.
Kan med sindsro anbefales.

Whiteaway

Man skal ikke save den gren af man selv sidder på!

Jeg købte en elektrisk grensav til en fornuftig pris og varen blev leveret som ønsket. Jeg modtog et produkt i en fabriks emballage som var åbnet ligesom emballagen var flænset i stykker midt på. GLS som leverede varen havde ikke tid til at vente på, at alt blev tjekket, hvorfor jeg fik et underskrevet dokument med beskrivelse af problemerne. Jeg skrev straks til WhiteAway med ønsket om at få oplyst hvilket tilbehør etc. som skulle være i kassen. Jeg blev orienteret om, at man afventede svar fra leverandøren men ville vende tilbage snarest. Tilbagemeldingen blev, at jeg blev bedt om at oplyse hvad der befandt sig i fabriks emballagen da jeg modtog leverancen. Det svarede jeg på, suppleret med oplysning og udsivning af den medfølgende kædeolie. Svaret var blot, at leverancen havde været komplet. Efterfølgende har jeg hos Bauhaus set, at der burde have været inkluderet et kombiværktøj. Jeg klarer mig uden, men er ikke imponeret over WhiteAways behandling af sagen. Jeg fortryder derfor, at jeg ikke nægtede at modtage leverancen.

DTF travel

Endnu en god oplevelse

Som en integreret del af vor nye pensionisttilværelse følger vi løbende tilbuddene fra DTF Travel. Det har givet os rigtig mange gode og interessante oplevelser til en penge der er til at betale. Senest havde vi et ophold på Comwell Grand Park i Korsør. Det lyder måske ikke så eksotisk, men til gengæld er det et dejligt hotel med velindrettede og hyggelige værelser, som man vil sætte stor pris på, hvis man holder af dansk design og høj rengørings- og vedligeholdelses-standard, en tårnhøj service og et rigtig godt køkken. Hertil kommer, at stedet ligger nær naturskønne omgivelser, golfbane etc. og fristende nær ved Fyn.
Et sted vi absolut kan anbefale.

Billigbilpleje.dk

Et skår i glæden

Kunne ikke følge leverancen, hvilket af leverandøren blev forklaret med problemer hos PostDanmark. Da jeg endelig modtog leverancen manglede en ud af fire varepositioner, som i øvrigt fremstod som leveret på den medfølgende faktura. Ringede straks til leverandøren, hvor jeg blev mødt af en telefonsvarer, hvor jeg kunne efterlade en besked. Jeg lagde besked om at ringe mig op. Da jeg ikke blev ringet op inden for normal åbningstid sendte jeg en e-mail, hvor jeg beskrev problemstillingen. Jeg kontaktede selv leverandøren telefonisk den næste formiddag. Man havde ikke haft tid til at læse de indkomne mails, hvorfor man lovede at sende mig en e-mail med svar så snart man var nået at læse disse mails. Hurtigt herefter fik jeg en mail, hvor man beklagede fejlen og lovede at sende den manglende vare. Denne vare modtog jeg så med posten den følgende morgen.
Alle de leverede varer levede til fulde op til mine forventninger ligesom jeg blev venligt modtaget når jeg henvendte mig til leverandøren. Jeg tilskriver mine oplevelser at de skyldes hændelige uheld, hvorfor jeg vil give leverandøren en second change.

Grafical.dk

SÅDAN! Det virker bare.

De bestilte varer blev leveret meget hurtigt. Prisen var fornuftig og kvaliteten i orden.

Alt var bare lige efter bogen.

Det er ikke sidste gang jeg handler hos Grafical.dk.

BilligVVS.dk

Imødekommende og professionel service

Modtog en professionel og imødekommenmde service i forbindelse med en kedelig sag, hvor jeg havde overset en skade på et produkt som har stået uåbnet hos mig i over 1 år.
Har handlet hos BilligVVS.dk flere gange og kan klart anbefale alle at anvende dem som leverandør. Servicen er i top og prisen er i bund.

Photoshop

Lige efter bogen!

Det var nemt at finde det jeg skulle bruge. Nem og overskuelig hjemmeside.
Priserne var fornuftige. Absolut konkurrencedygtige også i forhold til andre netudbydere.
Leveringstiden var fin, og der var mulighed for selv at afhente.
Alt i alt en positiv oplevelse.

Av-Cables.dk

Helt igennem professionelt

Ekstrem hurtig og effektiv leverandør. Price/performance uden sidestykke. Kan klart anbefales.

Mytrendyphone

Hurtige og effektive

Handlen gik lige efter bogen. Den ønskede varer lå klar til afhentning i min Døgnpost mindre en 16 timer efter bestillingen.
Korrekt vare i forventet klvalitet

lunedì 25 ottobre 2010

Risposta da Mytrendyphone.dk

Hei,

Takk for din henvendelse og vi beklager uleiligheten du har hatt ved å handle hos oss.
Jeg kan ikke se en reklamasjon i denne ordren du skrev.
Jeg ber deg ta kontakt med vår kundeservice så mine kolelgaer kan hjelpe deg med din reklamasjon.

Med venlig hilsen
MyTrendyPhone.dk

AV-Connection A/S

Super service

Bestilte Triax UFO 120 antenne som blev leveret næste dag. Der opstod problemer med manglende signal, hvorfor jeg kontaktede AV-Connection. For at minimere ulemper lovede AV-Connection af fremsende en ny antenne vedlagt en returlabel. Hvis der også viste sig problemer med denne antenne skulle jeg bare returnere begge antenner idet problemet så måtte ligge et andet sted. Hvis den nye antenne fungerede efter hensigten skulle jeg blot returnere den første antenne som så måtte være defekt. Meget god og tillidsfuld servive.

BullGuard Internet Security

Malurt i bægeret

Har anvendt Bullguard gennem flere år, med stor tilfredshed. Da jeg skulle forny mit abonnement besluttede jeg mig til at investere i et 2 års abonnement til 5 computere i stedet for de hidtidige 3 computere. Efterfølgende fandt jeg ud af, at FDM medlemmer får 20% rabat på Bullguard Internet Security, hvilket i mit tilfælde svarede til en besparelse på kr. 165,00. Bullguard bør tilsikre, at denne rabatmulighed fremgår af hjemmesiden for online køb. Det er således på grund af funktion og brugervenlighed jeg giver 4 stjerner - bestemt ikke for en troværdig markedsføring.

Getmore

Ingen kæde er stærkere end det svageste led.

Har tidligere handlet med Getmore med stor tilfredshed. Men denne gang!

Leveringstiden var relativt lang men hvad værre var, så blev pakken blot henstillet uden for vores dør selvom der var nogen hjemme hele den pågældende dag. Hertil kommer, at vort hus ligger ud til en hovedgade med mange forbipasserende, hvorfor der er en stor risiko for, at pakken kunne blive stjålet. Da vi i forvejen har fået stjålet vasketøj fra et tørrestativ, en vandslange på en slangevogn, haveredskaber etc. er vi absolut imod, at pakker blot stilles uden for vor dør. Når der oven i købet er nogen hjemme er det helt utilstedeligt efter vor opfattelse. Hvis varer var blevet stjålet ville Getmore så holde os skadesløse?

martedì 22 aprile 2008

Risposta da Getmore ApS

Hej Jørgen,

Din pakke skulle under ingen omstændigheder være blevet lagt ved din dør af postbudet, uden at du har skrevet under for modtagelse af pakken, da alle vores pakker sendes som alm. pakkepost, hvilket indebærer at forsendelsen ikke må henstilles ved leveringsadressen uden kvittering fra modtager.
Der er, med andre ord, tale om en direkte fejlagtig administration af din forsendelsen fra Post Danmark´s side, hvilket vi selvfølgelig ikke kan stå inde for.

Var din forsendelse bortkommet, ville vi, da vi er afsender af forsendelsen, øjeblikkeligt have taget os af sagen overfor Post Danmark, således at du ville få tilsendt en ny pakke uden beregning.


Venlig hilsen
Getmore A/S - Kundeservice

PROFILO - Jørgen Rahbek

Immagine profilo di Jørgen Rahbek
Jørgen Rahbek
Recensore
Maschio, 1945
Taastrup, Danimarca

info utente