PROFILO - Michael

Recensioni (11)

NiceHair

God og hurtig betjening:-)

Varen var fint pakket ind og hårtrimmeren
havde ikke lidt skade. Nicehair har gode priser
på hårtrimmere og hårprodukter og siden er
let og overskuelig at bruge. 5 stjerner herfra!
Fortsæt det gode arbejde:-)

Intimo

Billigt undertøj og nem kontakt!

Jeg købte en masse sokker og undertøj hos intimo, da jeg efter nogle dage fandt ud af at jeg havde kommet til at vælge 45-48 i sokkernes størrelse. Jeg ringede ind til dem og fik det rettet. Det at man kan ringe og rette kontakt til Intimo er et stort plus. Alt i alt en god oplevelse med en hurtig levering, og billige varer! Kan varmt anbefales!

Dell

Dell, langsommelig proces....

Jeg har før mit køb af en Dell Studio XPS 1640, eget en Dimension 8300. Mit første køb af computer gik udemærket, påtrods af kreditkort der ikke gik igennem og leveringsproblemer. Jeg fik den leveret, dog efter meget lang tid. Jeg købte ingen forsikringer igennem Dell på den, og det fortrød jeg senere hen, da dele i computeren efter et par år brændte sammen. Men det er hvad man kan forvente af hvilken som helst computer. Dell gør meget for at forbrugeren kan hente sine Drivere på deres hjemmeside, men problemet er bare at det er en krig at finde ud af hvilke drivere, der hører til din computer, da informationen er meget sparsom. Det har jeg erfaret efter at jeg opgraderede til Windows 7 og skulle bruge nye drivere:-) Al telefonkontakt jeg har haft med dell, om det har omhandlet køb af opgraderinger eller ekstra ram eller noget helt tredje har været meget langsommeligt og omstændigt. Ikke ligefrem en positiv oplevelse! Da jeg skulle købe min nye computer, fik jeg ikke at vide at den en uge efter ville kunne købes med 15% rabat, jeg ringede til sælgeren med det samme jeg fik tilbuddet på min mail og sagde at jeg med det samme ville levere min computer tilbage hvis jeg ikke fik de 15% rabat og hvad det var for en dårlig service, da jeg havde brugt 21000 kr med det hele, forsikringer osv... Jeg fik rabatten indbetalt 14 dage efter.... Alt i alt synes jeg Dell er kørt af sporet, konceptet er stadig fremragende, men måden de driver normal kundeservice, levering, hjemmeside og normal praksis er simpelthen for forvirrende og underlig. Jeg håber de vil stramme op ellers tror jeg nok dette bliver den sidste computer jeg køber fra Dell.

Harders

Fik godt nok bøgerne, men!

Da jeg skulle købe bøger til mit studie valgte jeg Harders uden at tænke meget over det. Da jeg fik min bøger lå de i en pose de havde hængt på mit dørhåndtag, så alle sådan set kunne tage dem. Jeg havde betalt for en levering med postdanmark, men de må have ment at eftersom jeg boede tæt på deres butik, gad de ikke at sende bøgerne. Dårligere service har jeg aldrig prøvet! Enhver kunne have taget bøgerne! Hold jer væk, medmindre i ikke har noget imod lidt kreativ levering....

giovedì 24 settembre 2009

Risposta da Harders

Denne procedure får vi som regel ros for, da den forkorter leveringstiden med én dag ift. PostDanmark. Ydermere sparer vi kunderne for en tur på posthuset, hvis de ikke er hjemme når pakken kommer med PostDanmark. Vi har aldrig mistet bøger ved denne procedure!

Proshop

Udemærket leveringstid, og netbutik

Bestilte varen søndag fik den Torsdag. Generelt fin betjening, modtog de mails jeg skulle. Det var rart at butikken mindede mig om at jeg kunne reklamere over post danmark i tilfælde af skadet vare og hvordan jeg skulle gøre det. Hjemmesiden er lidt uoverskuelig, derfor for de kun 4 stjerner.

Proshave.dk

Stort sortiment, spændene produkter!

Jeg bestilte min vare Lørdag d. 18 Juli og modtog den Fredag d. 24 Juli. Varen var fint pakket ind og der var vedlagt ekstra produkter, en rejse barberskum og en pakke derby barberblade. Det er virkelig fin service og giver mig kun ekstra lyst til at handle med proshave i fremtiden. Deres produkter er virkelig unikke, kig fx på deres Merkur skrabere, og holdere, finere bliver det ikke.... Tak for god betjening, jeres fremtidige kunde Michael

Janus Klok Matthesen ritiene questo recensione utile

Billigvoks.dk

Bedste voks og shampoo butik i Danmark

Hurtig levering, den hurtigste jeg har oplevet med et internetfirma! Prisen er fair og du sparer mange penge på mange forskellige produkter. Det kan ikke betale sig at købe din voks eller shampoo andet sted, fx England, da priserne er billigere på billigvoks.dk, da fragten ikke koster særlig meget og der er mængderabat.

Alt i alt en rigtig god virksomhed. Vh Michael

Michael Svejstrup Olesene Rune Jensen ritiene questo recensione utile

Webdrugstore.dk

Gode spændene produkter, og hurtig ekspedition.

Fitja barbersæbe og Merkur HD 34C og Feather DE-blade og selvfølgelig en barberkost af mærket DOVO Silver Tip Badger, hvad mere kan hjertet begære. Efter at have lavet et grundigt tjek af markedet for seriøs vådbarbering med en safety razor må jeg sige at webdrugstore virkelig har et godt sortiment til en god pris. Prisen kan konkurrenterne ikke komme efter. Heller ikke produkterne, Fitja barbersærben er bl.a. fantastisk og one of a kind....

Svanebutikken.dk

Hurtig og god betjening!!

Dejlig hjemmeside og god leveringstid. Stort udvalg og et fremragende koncept. Godt arbejde:-)

Tak for god handel, handler ihvertfald her i fremtiden.

Mvh Michael

Potter ritiene questo recensione utile

Salgsbutikken.dk - Danmarks Mobiltelefon.dk

Hurtig og god betjening!

Bestilte min nye telefon Torsdag og fik den leveret Tirsdag.

Multimediaworld

God Rådgivning, hurtig betjening

Fik med det samme respons om varen varen var på lageret. God rådgivning i butikken vedrørende køb af mus og mousepad.

PROFILO - Michael

Immagine profilo di Michael
Michael
Recensore
Maschio
Danimarca

info utente