PROFILO - Tom Bjerre

Recensioni (15)

Norwegian

Leverer ikke den vare de sælger - ekstremt arrogant Customer Service

Har 10 måneder i forvejen betalt for direkte rejse med nyt fly direkte til Los Angeles. Vi har betalt ekstra for at reservere sæder sammen, mad ombord og at flyve med et moderne fly (der var billigere alternativer da vi bestilte, men vi prioriterede det nye fly med stor komfort højt). Nu kort før afrejse ændres booking til et 25 år gammelt chartret fly fra Euro Atlantic, vi kan ikke længere få sæder samlet og der er ingen underholdning og begrænset mad ombord. Der kan ikke tilbydes nedslag i prisen, på trods af at det langt fra er den solgte ydelse der nu leveres, og med kort tid til afrejse er priserne hos de andre selskaber helt i top.
Deres Kinesisk-Engelsk talende Customer Service optræder ekstremt arrogant, og der er ingen hjælp at hente til at få pladser samlet i flyet, og det eneste de kan tilbyde er at afbestille rejsen (men kreditkort gebyr og konkursforsikring på over 1.000 DKK vil være tabt). Derudover vil vi nu skulle skaffe alternative billetter med kort varsel, hvilket de selvfølgelig godt ved vil være dyrere for os.
Har tidligere haft positive oplevelser med Norwegian, men må sande at man først lærer selskabet at kende når noget går galt, og de så behandler dig usædvanligt dårligt.
Jeg kan kun advare på det kraftigste mod at bestille hos Norwegian, med mindre du er villig til at spille roulettte med din families ferie.

Bilcentret Charlottenlund

Super service, holder hvad de lover - vil helt sikkert handle igen

Har nu leaset bil for 2. gang hos VW i Charlottenlund. Begge gange har det været en super oplevelse. Her sidste gang havde jeg et akut behov for en lejebil frem til leasingbilen kunne leveres - det blev også løst til min fulde tilfredshed.

Freerunskoonlinedanmark

Falske kopivarer fra Kina som der skal betales told, moms og gebyr af

De har gjort meget ud af at skjule at der er tale om kopivarer fra Kina, og butikken er godt oversat - man ser det først når det går op for en at de benytter en mellemmand til at håndtere betalingen. Når den dårlige efterligning ankommer, skal der betales 12% told, 25% moms og toldbehandlingsgebyr på 180 kr. Det ender med at være lidt dyrere end hvis man havde købt et par originale sko.

Monsterbeatsbydrdredk

Originalt produkt men lang leveringstid.

Opdagede først efter bestilling at der var tale om en butik i Kina, og da der var meget lange svartider (det tog en uge før de kunne fremsende et gyldigt tracking nummer) troede jeg i lang tid at jeg var blevet narret. Nu er produktet kommet, og det er et sæt originale dr. dre.
Alt i alt har besparelsen været ventetiden værd (under halv pris), jeg ville blot ønske de var åbne om at varerne bliver sendt fra Kina.

Sofie Harry ritiene questo recensione utile

In-Italia

Altid god service og troværdige beskrivelser

Har rejst med in-italia 15+ gange de sidste 15 år. Har altid oplevet top service og troværdige rejse beskrivelser til priser der er svære at slå. Har stor glæde af brugerbeskrivelserne på deres hjemmeside.

Expedia

Var kr. 5.000 dyrere end hvis man bestilte direkte på hotel/fly hjemmeside

Priserne er meget ugennemskuelige - man ved aldrig hvad hotel/fly koster hver for sig, hvilket gør det svært at sammenligne med andre steder. Man kan ikke regne med hvilket flyselskab man ender med - Expedia mener ikke det er deres ansvar!.

Vi bookede et hotel og fly, og kunne efterfølgende konstatere at selvom vi havde betalt for at flyve med Lufthansa (med EU forbrugerbeskyttelse), så var vi endt med Continental Airlines (kan bedst beskrives som kvægtransport uden garanti for hvordan og hvornår man når frem). Efterfølgende kunne jeg konstatere at jeg kunne have booket direkte hos flyselskabet og hotellet DKK 5.000 billigere.

Selvom jeg henvendte mig straks deres hotline åbnede krævede de EUR 240 for hver hver billet som skulle afbestilles. Ved at selv slå op i deres betingelser måtte jeg gøre dem opmærksom på at de på deres hjemmeside skriver det koster USD 150, hvilket de så accepterede.

Sitet spiller aktivt på at skabe fornemmelsen af at alt næsten er udsolgt, og når man kommer til betalingen er prisen hele tiden steget - ofte flere tusinde kroner. Dette kunne vi konstatere ved at logge ind via en hjemmearbejdsplads - så var priserne pludseligt tilbage til normalen. Jeg vil anbefale specialiserede søgemaskiner som fx hotels.com og momondo.dk - Expedia er mere et casino.

De får en stjerne i håbet om at jeg hurtigt får refunderet mine penge (minus 450 USD)...

EL24

God service

Bestilte onsdag aften og var villig til at betale weekendlevering for hurtig levering, men det lykkedes at få det med fredag, og så blev gebyr for weekendlevering fratrukket uden jeg bad om det.

Lavpris Laase

Altid god service og kvalitet.

Altid god service og kvalitet.

Av-Cables.dk

Altid god service og kvalitet.

Altid god service og kvalitet.

Grafical.dk

Kom dagen efter

Boble plast og folie til flytning.

www.computersalg.dk

Hurtig levering, god pris

Hurtig levering, god pris på Apple produkter

Maagaard ritiene questo recensione utile

Getmore

Skal bruge 2 måneder på at fejlsøge produkt

Getmore kvitterede for modtagelse af RMA på defekt TV tuner (via Post Danmark) den 29. januar klokken 8:28. Først efter adskillige rykkere åbner de pakken og kvitterer for modtagelsen den 19. Februar kl. 12:35, og meddeler mig da: ” Hvis der er tale om en simpel vare som er behæftet med en fejl/mangel som er nem at lokalisere, vil vi som regel kunne holde behandlingstiden indenfor 2-4 uger.”
Er i komplet vanvittige? Først skal i bruge 3 uger for at registrere i har modtaget produktet retur, og så 2-4 uger på fejlsøgning hvis fejlen er let at reproducere. Samtidig gør i så opmærksom på, at i vil opkræve betaling hvis i ikke selv kan konstatere fejlen – det er da ulovligt jvf købeloven.
Hvis du køber gennem Getmore skal du m.a.o. være indstillet på at skrotte produktet hvis det fejler, da din garanti er ubrugelig.

Postdanmark

Pakke blev ikke leveret dag til dag.

Pakke blev ikke leveret dag til dag.

Multimediaworld

Hvorfor skal man stå i kø to gange?

Produkt, leveringstid og pris er i orden, men det er irriterende at man først skal stå i kø i butikken, og dernæst i vareudleveringen.

PROFILO - Tom Bjerre

Immagine profilo di Tom Bjerre
Tom Bjerre
Recensore
Maschio, 1967
Danimarca

info utente

Mand, årgang 1967.