PROFILO - Chenzira

Recensioni (23)

Arto

Slaraffenland for pædofile, duller og såkaldte "hårde bananer"/g4angst4Z

Som alle andre teenagere for et par år tilbage, skulle jeg selvfølgelig også have en profil på arto. I starten syntes jeg det var en fantastisk side, og brugte rigtig meget tid derinde. Oprettede diverse grupper- eller klubber mener jeg at huske det hed derinde!
Da facebook så kom, og alle mine kammerater flyttede derover, må jeg indrømme at jeg blev lidt vemodig. Især da jeg så layoutet på Face. Jeg elskede det der med at sidde og lege med profilteksten. Der var så mange "speciel-effekts" og koder man kunne sætte ind for at gøre profilen spændende og "fancy". Havde selv en tekst med et (dengang syntes jeg) sejt leende dødningehoved.

Jeg fortsatte derfor selv på arto. Nægtede at lade mig lokke af facebook. Men alligevel begyndte jeg at lægge mærke til at arto ændrede sig- eller også var det fordi jeg begyndte at søge nye "pennevenner" eftersom mine egne "irl" kammerater flyttede til face. Jeg begyndte at få, først, nogle meget excentriske beskeder i min gæstebog, der grænsede til det perverse. Alle beskeder fra bruger med ingen eller meget får venner, ofte børn på 12-14 års alderen. Og alle med nogle mindst lige så excentriske profilbilleder.

Jeg ignorerede dem dog, men tænkte mit. Senere begyndte jeg så åbenbart at vække interessen hos de såkaldte "hårde bananer" og fik rigtig mange umotiverede modbydelige beskeder, der næsten alle sammen gik på at jeg havde skrevet i min profiltekst at jeg bekendte mig til kristendommen- og dengang var meget troende. Der var mange direkte trusler om vold m.m.
Disse beskeder gad jeg selvfølgelig ikke side overhør- Jeg blev faktisk meget ked af det. Så jeg begyndte at anmelde disse personer til supporten/administrationen. I starten uden respons. Men efter som jeg blev ved med at anmelde, gav de endelig lyd fra sig. Desværre meget skuffende.
Jeg fik at vide at de ikke rigtig kunne gøre noget, og de opfordrede mig til at blokere vedkommende og slette deres beskeder. Jeg prøvede ihærdigt at fortælle dem, at dette gjorde jeg også, men så overtog deres venner... Men alt jeg fik ud af det var en beklagelse, og igen en opfordring til at blokere og slette beskeder...

Derefter måtte jeg jo så erkende at arto ikke var meget værd, når ens irl venner ikke var tilstede. Så også jeg flyttede til facebook, og har ikke fortrudt- selvom jeg savner mange af de muligheder, og selve layoutet arto havde, også selvom det allerede dengang jeg brugte arto, var ved at udvikle sig til en effektiv pengemaskine.


Ikke en side jeg på nogen måde vil anbefale til andre- og slet ikke et sted jeg synes skulle være tilladt for børn, grundet den ringe sikkerhed.

HM

Flotte priser & fin kvalitet

Jeg har handlet en del på H&M's hjemmeside, og synes at det jeg får er af en fin kvalitet, desuden synes jeg det er nogle utrolig gode priser, og derfor 4 stjerner! Når de så ikke får den sidste, skyldes det at udvalget på hjemmesiden ikke er særlig stort. Leveringen er heller ikke den hurtigste- men ok.
Så alt i alt en side jeg da gerne anbefaler :)

SmartGuy.dk

Stort udvalg & Hurtig levering

Helt klart mit fortrukne valg, når jeg beslutter mig for at mit tøj er slidt, og det er på høje tid at skaffe noget nyt. Udvalget er stort, og der er ofte rigtig mange gode tilbud. Man føler sig tryg når man handler, får den vare man har bestilt- og så går det tilmed hurtigt :)

E Tech

Suverænt bedste online oplevelse til dato :)

Har lige modtaget et luftgevær, hvilket jeg købte/bestilte igår.

Jeg indrømmer at jeg i starten var lidt bange for at handle der, for tingene virkede næsten ALT for billige. Har set på luftgeværer mange steder, men det billigste jeg har set (før e-tech) vat et gevær til 800 kr (på tilbud)

Så finder jeg e-tech og ser at de har flere geværer til fast pris under 500 kr... Det var lidt af et chock! Men tog chancen, bestilte et gevær og blev alt andet end skuffet. Til en pris af ca 250 kr havde jeg forventet et mindre gevær, måske af en form for plastik ell lign... Men det gevær jeg fik ind af døren her i morges var tungt, solidt og af træ/stål.

Kan kun anbefale siden... Det er i alt fald ikke sidste gang at jeg selv har handlet der :)

Hardballshoppen

Bare i orden :)

Gode priser, lynhurtig levering, god service ... Alt er bare i top :)

Yahoo

Super fin

Kan varmt anbefales.
Giver en god gratis mail og god service. Har derudover et nogenlunde spamfilter.
Designet er også ok, og det er forholdsvis enkelt sat op, således at næsten alle vil kunne benytte sig af den!

Google

Simpelthen suverræn

Det her er simpelt hen den perfekte gratismail.
Den kan sagtens handle op med outlook, og diverse andre betalings mails.
Er flot designet, nem at bruge, rigtig godt spamfilter og masser af plads.
Simpelthen superb.

Kan kun anbefales, næsten et "must-have"
Venligst Chenzira.

Firstdate

...

Ak ja.
Endnu en af de dating-udbydere der lover og lokker med en masse kærlighed og romantik, men som ikke har noget at tilbyde andet end spam og bondefangeri....

BE2

Hm ...

Hm...

Jeg synes ikke at jeg havde problemer med at opsige mit abonnement.
Jeg fik ikke så meget ud af mine penge, men det kan lige sågodt være selvforskyldt!!!!
Jeg synes ideen er god, men de har et problem med alt for mange autogenererede mails! Derudover har jeg modtaget mange såkaldte "scammails" fra Rusland. Spam synes jeg ikke der er så ufattelig meget af, man kan jo selv redigere sine indstillinger for mails?

Men det der virkelig trækker ned er deres kundeservice. De er umulige at få fat på (I alt fald via mail!)

Ikke noget jeg vil anbefale på nuværende tidspunkt, men får administratorene arbejdet lidt med layout, og informationer, samt gør det NEMT at melde sig ud/frasige sig autofornyelse så tror jeg godt siden kan komme til at fungere! FORUDSAT at de også strammer sig lidt an hvad angår kontakten til deres kunder!

martedì 2 agosto 2011

Risposta da Be2 S.á.r.l.

Hej Chenzira.

Vi beklager, hvis du har haft problemer med at komme i kontakt med kundeservice. Der kan godt være flere hverdages behandlingstid på mails. Derudover skal man, hvis man modtager et autosvar og ikke får den nødvendige information heri, blot svare direkte på automailen for at komme i mailkøen (som der også gøres opmærksom på). Vi gør også opmærksom på, at mails sendt til andre be2-adresser end kundeservice ikke automatisk forwardes til kundeservice.

Hvis du skriver til den e-mailadresse, der er opgivet her på siden: be2-trustpilot@be2.com, vil vi bede Kundeservice kontakte dig direkte, hvis du har spørgsmål, ønsker mere information eller ønsker at give feedback direkte til dem.

Angående autogenererede mails kan de fortrykte kontaktbeskeder sendt fra brugerens profil slås fra, hvis man ønsker det. Mange benytter det som en starthjælp, hvis de ikke altid selv ved, hvad de skal skrive. Efterfølgende skriver brugerne altid personligt forfattede beskeder til hinanden.

Scam-mails fra Rusland er et velkendt problem, som kontinuerligt bliver bekæmpet. Antallet er blevet klart reduceret, men det er ikke altid nemt at identificere dem uden brugernes direkte hjælp. Dette er et fænomen, som mange store datingsites er ramt af.

Vh. be2

Speeddate

....

Alt er vist sagt herunder.

Hotmail

For meget spam.

Konceptet om en gratis mail er rigtig godt!
Men når vi omtaler msn/hotmail så synes jeg der er andre udbydere der (i alt fald pt) klarer det bedre. Eksempelvis Gmail.

Problemet med hotmail er dels (synes jeg) at den er lidt uoverskuelig og samtidig vælter det altid ind med spam, desværre.
Brugte ellers hotmail en del år, men med al den spam blev det hurtigt lidt frustrerende.

Trustpilot

Hvad skulle man gøre uden Trustpilot?

Rigtig dejligt med en side der giver en et overblik over de forskellige sider på nettet. Jeg har undgået (er jeg sikker på) mange dårlige oplevelser, kun takket være Trustpilot!

Så 5 ud af 5 :)

Venligst Chenzira.

Youtube

Fin ide!

Synes ikke der er meget at sige.
Synes der skal arbejdes på layoutet, og navigationen!
Men ellers er konceptet genialt, så med nogle justeringer hist og her, tror jeg at det kan blive perfekt!

Venligst
Chenzira

Just-Eat.dk Aps

Ok.

Selve konceptet og ideen er god og har potentiale.
Men her i Nyborg er flere af de leverandøre der har været tilmeldt siden blevet lukket af fødevarestyrelsen grundet dårlig hygiejne.

Så kunne ønske at siden holdt øje med sine leverandører!
Samt måske også skaffe lidt sundere leverandører, så det hele ikke drukner i pizza og burger.

Venligst
Chenzira.

Gucca

Superb

Jeg har ikke andet end ros, ros og atter ros. Så jeg vil gøre det kort!:

Dejlig side, stort udvalg, hurtig levering, gode priser og rigtig god kundekontakt!
(De svare hurtigt på ens mails, når man sidder inde med et spørgsmål)

Jeg er oprigtig glad for at kunne handle der, så vil gerne sige tak til administrationen og de ansatte på siden :)

Kan varmt anbefales!
Venligst Chenzira.

Skat

...

Der er ikke meget at sige... Siden er næsten umulig at navigere rundt på, og servicen er ikke bedre! Det er helt uhyggeligt at en side som denne, eller en "virksomhed" som denne er så ringe, når de/den høre under staten?

Facebook

Delt oplevelse.

Den er god når man skal i kontakt med andre mennesker, om det så er at vedligeholde kontakt med familie og venner eller man søger nye bekendt skaber.

Der er dog rigtig meget spam, og man skal virkelig passe på. Mit råd er at undgå applikationer der kræver bestemte tilladelser/adgang, de er tit fyldt med trojanske heste og andet spyware/virusser.
Samtidig synes jeg også at siden er MEGET uoverskuelig, jeg for mit vedkommende har i alt fald svært ved at danne mig et overblik derinde, på trods af at jeg ikke oplyser meget om mig selv, og kun har ganske få på vennelisten. Jeg synes samtidig at siden er begyndt at ligne arto, med kvinder og mænd der viser halvnøgne kroppe eller sidder og snaver med kæresten .... Eller tosser fulde rundt på et billede fra en fest (IKKE sejt). Samtidig får jeg selv hele tiden pop-ups med reklamer for dating sider, og det finder jeg virkelig irriterende, især når jeg har markeret det som "anstødeligt" .....

Bryder mig heller ikke om at det er så svært at slette sin profil, samt at administrere sine oplysninger. Flere gange har jeg ændret noget i privat indstillinger (og sagt gem!!!), men bag efter opdate at disse informationer alligevel har ligget tilgængelige for alle der besøgte min profil. Siden kræver tålmodighed!

Så som i sikkert kan høre er jeg ikke vitterligt begejstret for siden. Føler mig dog tvunget til at have en profil derinde for at kunne komme i kontakt med omverdenen, da alle synes at være bleven draget sådan ind i det, at der er personer man kun kan få kontakt til via denne side. Den er også brugbar nok (derfor 2 og ikke 1 stjerne), når bare man forholder sig kritisk og træder varsomt.

Systime

Gode priser.

Fin og sikker.
Nem og overskuelig.
Og bedst af alt gode priser :)

Coolshop

Fin side

Fin side, stort udvalg rigtig gode priser, og ofte også ok levering. Kvaliteten er som sagt god, og man kan ikke finde noget sted (tror jeg) hvor man får så god en kvalitet for pengene :)

SAXO.com

Delt oplevelse.

Jeg synes egentlig at det er en fin side. Priserne virker dog ret høje i forhold til andre steder. Leveringen synes jeg er fin. Hvad jeg ikke kan lide er at søge på en bog, finde den og så få at vide den ikke kan skaffes. Synes siden trænger til en opdatering, for sidst jeg var derinde syntes jeg at finde den ene bog efter den anden som ikke kunne skaffes, hvilket skuffede mig ret meget, da jeg endelig troede det var lykkedes mig at finde nogle bøger jeg havde været på udkig efter længe. Hvorfor reklamere med dem, når man ikke har dem- Og ikke får dem?

Samtidig synes jeg også siden er svær at navigere rundt på, blandt andet også hjulpet af det faktum at halvdelen af de bøger (i alt fald af de bøger jeg er på udkig efter) "ikke kan skaffes", og jeg derfor har svært ved nogle gange overhovedet at finde noget jeg KAN købe...

Ellers er det en udmærket butik/side, med et solidt udvalg af bøger, omend en del af dem ikke kan skaffes.

mercoledì 8 giugno 2011

Risposta da SAXO.com

Hej Chenzira

Det er ærgerligt, vi ikke har kunnet indfri dine bogønsker. Vi har omkring 6 mio bøger. Af dem er ca 10% ikke leverbare lige nu, og det drejer sig primært om udsolgte bøger.

På SAXO har vi tre typer "kan ikke skaffes" meldinger: Udsolgt, kan desværre ikke skaffes og leveringstid ukendt. De betyder ikke det samme.

Udsolgte titler vises kun, hvis du har klikket af i "vis udsolgte" ved din søgning. Disse bøger er meldt udsolgt i den aktuelle udgave og dem forventer vi ikke at få igen, og hvis vi gør, bliver det i et andet format med et andet isbn. Har du googlet titlen, vil du få den vist på SAXO selvom den er udsolgt. Det gør vi for at vise, at vi har haft den, så der ikke opstår spørgsmål til, om det nu alligevel er noget vi kan skaffe. I nogen tilfælde kan vores system også matche om vi har titlen i en anden udgave og så vises det i et felt på produktet, så du har mulighed for at vælge den i stedet.

Kan desværre ikke skaffes betyder, at titlen findes, men at vi af forskellige årsager ikke kan levere den, f.eks. at vi ikke har en aftale med forlaget bag. Det viser vi også, for at understrege, at vi kender titlen, men netop ikke kan levere.

Leveringstid ukendt vises, når titlen ikke er meldt udsolgt, dvs. vi forventer at kunne levere den igen, men desværre ikke kender tidshorisonten fra vores leverandører. Den vises selvfølgelig fordi vi netop regner med, at kunne levere igen og normalt inden for 2 måneder på engelske titler.

Vi kigger for tiden på, hvordan vi gør siden mere inspirerende og bedre at navigere rundt på, så jeg håber du kigger forbi inde længe og oplever en forbedring.

I forlængelse af dit svar, så må det næsten være nogle særlige forlag, det handler om? Men du har ret i, at det sevlfølgelig er irriterende at løse panden mod en mur og tro, at der var bogen endelig, men vi har altså valgt at vise dem alligevel. Men jeg skal nok tage din betragtning videre så vi kan genoverveje taktiken.

/Anette fra SAXO

Venlig hilsen
Anette Kudsk fra SAXO

Bog Mystik

Lynhurtig levering

En rigtig god side, som varmt kan anbefales! Man får ofte tingene dagen efter at de er bestilt :) Man føler sig også rigtig sikker når man handler, og der er aldrig ubehagelige overraskelser! :)
Det der trækker ned for mit vedkommende er at jeg dog til tider kan finde siden svær at navigere rundt på!

Men alt i alt en rigtig god side!

Magicworld - Kundeservice

3 stjerner

Synes det er en god butik, med meget godt :) Men desværre synes jeg tit der opstår fejl ved leverancen, så ledes at der kan gå et par uger inden man får det bestilte. De er dog rigtig gode at snakke med, men butikken ligesom kræver at man er ops på at tingene bliver leveret. Jeg ved dog at de flyttede for ikke så længe siden, og kan forstå det var rodet, så det bliver sikkert bedre :) Men indtil videre 3 stjerner, på trods af at man ellers føler sig sikker når man handler og modtager tingene til sidst :)

mercoledì 25 gennaio 2012

Risposta da Magicworld

Hejsa Chenzira

Tak for din kommentar her
Vi er kede af at du har oplevet en lang leveringstid, det forekommer en gang imellem på udsolgte varer, og fordi vores sortiment er så stort er der mange leverandører i spil, og ind imellem kan en vare være udgået et sted, og så bruger vi massiv tid på at finde den et andet sted.
Vi gør ALT hvad vi kan for at samle på glade kunder, og vi kontakter altid kunden med besked når en vare er i restordre eller der må forventes en længere ventetid på den.

Team Magicworld
Tina Christensen

Cdon

4 stjerner for sikker handel.

Synes det er en meget god side de har :) Man får hvad man betaler for, og det er tilmed billigt :) Leverancen er der heller ikke noget jeg kan sætte fingeren på, det køre rigtig godt :) Så alt i alt en rigtig god side, og man føler sig tryg når man handler- Hvilket er det vigtigste :)

PROFILO - Chenzira

Immagine profilo di Chenzira
Chenzira
Recensore
Maschio, 1991
Odense, Danimarca

info utente

Jeg er en ung dreng/mand (21 år) fra Odense.
Jeg har valgt at oprette en profil her eftersom Trustpilot.dk tit har været mig behjælpelig når jeg har søgt ting og sager på nettet. Syntes derfor at jeg også beskedent ville bidrage med mine erfaringer af de forskellige sites og virksomhedder, så jeg forhåbentlig kan være med til at hjælpe andre, og samtidig måske behjælpe at internettet bliver et lidt mere sikkert sted at surfe på ;)