PROFILO - Teis Hedemand

Recensioni (56)

3mshop.dk

Fin hjemmeside, hurtig levering og alt som aftalt

Fin hjemmeside, hurtig levering og alt som aftalt

lunedì 10 giugno 2013

Risposta da 3M a/s

Hej Teis
Tak for din fine anmeldelse - vi håber du også er tilfreds med produkter, du købte.
Mvh
Bo Christiansen/3M

Av-Cables.dk

hurtig levering, alt OK!

varer leveret hurtigt efter bestilling, præces som angivet på hjemmesiden.
kan anbefales.

Billigbilpleje.dk

go'e priser og fin service..

bestilte på nettet og afhentede i butik.. købte olie og et nyt batteri.. mange penge sparet i forhold til at køre i thansen...

Oister

Afviser mig som kunde?!

For et år siden oprettede jeg mig (med lidt besvær) som kunde hos oister. Årsagen til besværet var at jeg har hemmelig adresse, så tilmeldingen kunne ikke foretages automatisk, men skulle gøres manuelt via oisters kundeservice.
Idag vil min kone så gerne have et mobilt bredbånd også, men idag har oister ingen procedure til at oprette kunder der har en hemmelig adresse.
Da jeg jo allerede selv har en konto kontakter jeg oister og spørger om ikke vi så i stedet kan lave et ekstra sim-kort eller et ekstra abonnement tilknyttet min konto, men det bliver blankt afvist. (for en god ordens skyld skal nævnes at jeg er tilmeldt betalingsservice, og derfor altid har betalt ALT rettidigt.
Jeg er uforstående for hvorfor firmaet ikke ønsker yderligere abbonnementer fra en trofast og pålidelig kunde, men det er den eneste måde jeg kan tolke det på.

Jeg vil derfor finde et andet mobilselskab som vil have min kone og jeg som kunder, for det er da tydeligt at oister ikke ønsker det..

giovedì 28 febbraio 2013

Risposta da OiSTER

Hej Teis

Tak for en behagelig samtale.

Som vi talte om i telefonen, så forstår jeg din frustration over at du ikke kan oprette et nyt abonnement når du har adresse beskyttelse.

Vi ønsker naturligvis også at det skal være muligt at tilmelde sig selvom man er adresse beskyttet og vi arbejder på at finde en sikker løsning så det vil være muligt, jeg må beklage at vi på nuværende tidspunkt ikke kan tilbyde en løsning på problemet.

Du må have en rigtig god dag.

De bedste hilsner
Kristina

Easycomp.dk

Alt ok.

Billig vare, hurtig levering.

Lillemille.dk

SUPER SERVICE!

foretog bestilling (et styk t-shirt med selvvalgt tekst) på deres hjemmeside søndag eftermiddag. Allerede senere samme aften modtog jeg spørgsmål til min ordre samt en bekræftelse på at varen ville blive afsendt dagen efter.
Mandag fik jeg så mail om at min vare var afsendt, og tirsdag morgen lå den i min postkassse... det er bare total iorden..!!

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der, og jeg vil med største fornøjelse anbefale hjemmesiden til andre..

(foreslag til forbedring af hjemmesiden:det kunne være rart hvis man kunne se hvorledes det endelige design kommer til at se ud. Andre t-shirt butikker på nettet har sådanne feature, så lad Jer inspirere).

Janni Pedersen ritiene questo recensione utile

mercoledì 20 giugno 2012

Risposta da Lillemille.dk

Hej Teis

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse. Den er vi stolte af :)

Mht. den feature med forhåndsvisning, så er det desværre ikke bare sådan lige at oprette i den nuværende shop, som både vi og kunderne er rigtig glade for. Vi arbejder dog på sagen og er meget glade for du tager dig tid til at komme med forslag til forbedringer. Vi vil gerne blive endnu bedre, og kun kunderne kan fortælle os hvordan :)

Mvh. Tanja

Booking.com

god side, men de tager ikke ansvar

vi har bestilt hotel gennem formaet, og alt forløb fint.

i er enkelt tilfælde havde vi dog booket 4 overnatninger på etr hotel ved bodensee i sydtyskland (hotel sieben swanen). v
Vi rejste efter 2 overnatninger ifølge aftale med hotellet.
Et par dage efter trækker hotellet dog penge for alle 4 dage trods vores aftale.
Jeg har kontaktet hotellet som er ligeglade.
Jeg har kontaktet booking.com som ikke har gidet tage affære, end ikke gidet at sætte sig ind i problemet. Det var ikke deres problem som de sagde..
Når beløbet betales vis booking.com, så forventer jeg at få deres hjælp i sådanne sager, men det skal man åbenbart ikke.

mercoledì 22 febbraio 2012

Risposta da Booking.com B.V.

Hi Teis,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you had issues with your booking. Please provide us with your Booking.com reservation number or contact our Customer Service team. You can find our contact numbers here: http://bit.ly/hiFJ2g
When you contact our Customer Service Team, please mention that we have approached your on Trustpilot.

Thanks.

Regards,
Booking.com Team

Bilgalleri

for dyr og mangel på administration

Hvorfor skal det være så dyrt at benytte en side hvor der må være grundlag for gode reklameindtægter. Jeg har intet imod at betale et symbolsk beløb, men priserne er skruet alt for højt op.
Ved indmelding af nye brugere/biler er de andre bruger alt for hårde, og biler der tydligt opfylder alle kriterier bliver ikke stemt ind. Det burde administratorer tage hånd om een gang for alle!
Lav et system hvor afslag skal bengrundes, og slå ned på den brugere der afviser uden gyldig grund.

giovedì 23 febbraio 2012

Risposta da www.bazoom.dk

Hej Teis,

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du oplever at nogle brugere er meget hårde i tonen og afviser biler på trods af at kravene er overholdt. I redesignet af siden som vi lancerer i løbet af foråret vil det blive sådan, at man skal begrunde sin afvisning, og vi håber at dette vil afhjælpe problemet.

Når man opretter en basis-profil skal man betale et engangsbeløb på 59. kr. herudover kan du for 69. kr. få 3 mdrs. VIP - hvor du blandt andet kan oprette annoncer. Betaler du med dankort kan du spare 25% på denne pris.
Disse indtægter hjælper til at vi kan lave redesign,med nye tiltag, der kommer vores brugere til gode.

Mvh. BilGalleri-teamet

Nybolig

reel fremvisning

købte hus gennem nybolig aabenraa. Der var en god kommunikation, de var flinke og hjælpsomme og man fik en reel snak. Der var enkelte tilfælde hvor ejendomsmægler ikke nævnte vigtige detaljer up-front, derfor 'kun' 4 stjerner.

QXL

inkassotrusler til trods for qxl-fejl

qxl havde pålagt 3 kroner i rente for en overskredet betaling, samt 100kr rykkergebyr. Beskeden om rente og rykkergebyret kom dog først efter at jeg havde betalt det skyldige beløb, og dermed er der jo hverken grudlag for rykkergebyr eller renter.

Det ændrede ikke ved det faktum at QXL sendte sagen videre til Inkasso, til trods for at de havde fået alle skyldne beløb.

Ved kontakt til qxl sagde de at det nu var en sag mellem mig og inkassoformaet som de ikke ønskede at tage del i..

Jeg har altid betalt hvad jeg skyldte, også rykkergebyrer såfremt jeg ikke har fået betalt rettidigt, men at skulle anmeldes til inkasso og trues med RKI for 100,- kr i rykkergebyr for 3 kroners rente at et beløb der er betalt er simpelthen for langt ude, selv for qxl.

Efter lang tids tovtrækken gav imkassofirmaet op da de et eller andet sted godt kunne se at det var en tåbelig sag.

QXL er alt for hurtige til at lave inkassosager, og man får rigtig dårlig kundeservice.. Jeg handler aldrig der igen!

safesite safesitee Rotten ritiene questo recensione utile

domenica 19 febbraio 2012

Risposta da QXL

Hej Teis.
QXL pålægger ingen renter på udestående, så jeg ved ikke hvor du har fået den opfattelse henne? Vi pålægger derimod rykkergebyr ved for sen indbetaling, og i tilfældet her kan jeg se at vi sendte en faktura til dig den 30/9-2011 som først blev indbetalt en måneds tid senere. Inden der blev pålagt rykkergebyret på de 100 kr. havde vi sendt en påmindelse om manglende betaling via mail, som du heller ikke reagerede på.

Et udestående på 3 kroner ville aldrig ryge til inkasso, da vi har en minimumsgrænse på 40,- kr. og inden det overhovedet kommer så langt, bliver der som sagt udsendt diverse påmindelser. I dag har vi ovenikøbet indført endnu en rykker inden der udsendes inkassovarsel, så der burde være rig mulighed for at undgå at tingene kommer så langt. Du betalte dit udestående til QXL, men da du først betalte så sent, skyldte du stadig rykkergebyret på de 100,- kr. til vores samarbejdspartner.

Jeg kan også se, at du havde en lignende sag i 2010, så du burde jo sådan set være klar over vigtigheden af at betale de regninger vi udsender.

Mvh. Betina, QXL

Skat

elending personlig betjening

Hjemmesiden fungerer fint, men så snart der er noget der ikke fungerer og man har brug for personlæig betjening bryder helvede løs. Jeg har oplevet ventetider 28 min, hvorefter de viderestillede mig til en anden afdeling med yderligere 24min ventetid. Det er simpelthen uacceptabelt.
De har hos skat valgt kun at have eet hovednummer, så man har ikke adnen udvej end at ringe til det, selvom man godt ved at man skal have fat i en anden afdeling.. det er direkte dumt!

Ida Forsikring

super priser, men vildledende superauto

de bedste priser på forsikringer. Har samlet alle vore forsikringer dér.
Enste der trækker ned er den manglende dækning ved deres 'superauto' dækning.
(Når man er 'superauto', så tror man at er bedre dækket eller at man får ekstra fordele, men i stedet har man selvrisiko og det kan ende med at blive en dyr fornøjelse).

Michael Dudemeister Kristiansen ritiene questo recensione utile

MM-Vision A/S

super!

købte en stationær computer "Game special".
Det er en superfin maskine til en fornuftig pris.
Der var hurtig levering, og alt er forløbety fint.
Kan varmt anbefales.

Rene Johansen ritiene questo recensione utile

AV-Connection A/S

super. Hurtigt og bekvemt.

købte en HDMI adapter. fin handel, hurtig levering. kan anbefales.

TELMORE

super tilfreds år efter år

har været kunde i mange år og har intet at klage over. Har 'kun' alm telefonabonnement, så kan ikke forholde mig til datapriser, men alm. mobiltelefoni fungerer upåklageligt, og hjemmesiden og mobiltelefonkøb fungerer perfekt.

Dustinhome

perfekt

købte en logitech squeezebox. Dustin var de billigste på nettet, og varen blev leveret som lovet. Alt OK.

www.computersalg.dk

fungerer som det skal til den rigtige pris

købte en boxee box. Varen afsendt og leveret hurtigt. Mail omkring levering og bataling fungerede fint, og varen blev leveret som aftalt.

Whiteaway

bare super

købte en vaskemaskine. Leveret som aftalt, alt i skønneste orden. Handler gerne der igen, og kan klart anbefales.

Nyhavn

dårlig service!

jeg forsøgte at bestille rejser til Hawaii, men det foregik over email og de svarede først sent om aftenen, så bookingen foregik langsomt.
Da jeg fik tilsendt tilbud bekræftede jeg straks og forventede derfor at nu var min rejse booket... Der gik dog 1½ dag inden jeg hørte fra dem igen.. nu sagde de at de ikke lige havde fået booket billetterne, og at de samme billetter nu pludselig var blevet 3000,- kr dyrere pga ventetiden..
'Det endte med at jeg sagde nej tak til deres tilbud, og i stedet selv sammensatte en rejse både bedre og billigere...

Nemrejse

billigt

købte flybilletter fra San Fransisco til Honululu.
Fik mail med rejseoplysninger. Mail var dog ikke ret overskueligt og der medfulgte ikke egentlige billetter eller oversigter man kunne printe.
Vi genneførte rejsen som planlagt og vi fik hvad vi købte, men brugergrænsefladen trænger til et løft.

Gouda Rejseforsikring

alt iorden

har købt rejseforsikringer gennem dem og heldigvis aldrig haft brug for forsikringen, så den del af det ved jeg ikke hvordan fungerer, men selve bestillingen af forsikringen fungerede fint og det var nemt og overskueligt.

Flyprice

billigt og godt.

købte flybilletter til san francisco. De var de billigste på nettet og alt forløb som det skulle. Intet at bemærke.

Hotels.com

fin handel, alt fungerede som det skulle

vi bestilte hoteller i San Fransisco og på Hawaii, og alt var som det skulle være.

Goldennordic

flink men enkelte problemer

vi købte en golden retriever i vinter 2011.

Hvalpen er dejlig, handlen foregik som den skulle og alle papirer er iorden.
Den manglede dog en sidste ormekur så vi fik en pille med. Efter den fik ormekuren fik den det skidt, så vi tog den til dyrelægen som sagde at hvalpen var underernæret. Den vejede 4,5 kg i en alder af 8½ uge. Ifølge dyrelægen burde den have vejet ca. 7 kg.
Den lave vægt skyldes sikkert ormeproblemer som ikke var blevet adresseret i tide, men det fik vi intet at vide om.
Idag har den det godt og har taget på i vægt så alt er fint, men som opdrætter burde man sikre at hundene er godt ernæret på salgstidspunktet.

IDA

fin forening, men kan ikke bruge dem til noget.

er udelukkende medlem for at kunne få gavn af billige forsikringer. Har haft brug for dem et par gange til spørgsmål om ansættelser, m.m. og ventetider er langsomme og betjeningen er ikke ret god.

Jysk

fornuftige priser og fin levering

bestilte 2 senge til levering på adressen.
Hurtig levering og alt forløb som aftalt.
Handler gerne fra deres hjemmeside igen.
De har dog lidt for mange knaldtilbud, så man føler sig næsten snydt hvis man køber noget til normalpris, og man aner ikke om det kan fås til halv pris i næste uge eller næste måned..og ærlig talt så orker man ikke at holde øje med tilbuddsaviserne i tiden derfefter..

Hi-Fi Klubben Danmark

god service, gode varer og fornuftige priser

har købt et 51" Samsung smart-tv.
Dagsprisen var ligeså billig som de billigste alternativer på nettet. God service og god viden om produkterne. Hanmdler gerne i hi-fi-klubben igen.

E Boks

virker, men bøvlet log-in og brugerflade

det virker som det skal, men jeg tilmelder ikke mere end højest nødvendigt da brugerfladen er dårlig. Log-in er for besværligt med nem-id, man burde kunne vælge en kode i stedet og verificere den med nem-id...

John Guldbrand Jørgensen ritiene questo recensione utile

DBA - Den Blå Avis

god side, men mange useriøse og svindlere

godt hjemmeside, har købt og selgt en hel del. Der er lidt for mange svindlere og nigeria-henvendelser, og dba burde gøre mere for at bekæmpe det.

Sveden

godt forum og drengerøvsside

har været meldem siden siden hed armsved.dk, og derefter myid.dk, og har brugt forum dagligt i en årrække.
Seriøse brugere hvor man kan diskutere alt mellem himmel og jord.

Udsalg24

super priser på VIPP

de bedste priser på VIPP produkter. Købte en sæbedispenser. Forsendelse forløb som den skulle. Alt iorden.

Providence

hyggelig restaurant

vi holdt vores bryllup på providence i oktober 2011.

Alt forløb som det skulle, og betjeningen var behalig.
Et forslag til forbedring er at lave en eller anden udendørs anordning til vielsen, så de kunne tilbyde at holde bryllupper.

Hellevadhundesvommehal

god idé men lidt vandproblemer

god idé, filnke ejere, og dejligt at kunne få motioneret vores vovse.
Vi har dog oplevet nogle øreproblemer grundet urent vand.
Vi vil fortsat benytte svømmehallen, men være meget opmærksomme på at rense ører på vores hunde hver gang for at undgå infektioner.

Facebook

godt koncept men for pjattet og useriøst

skide godt koncept, men...

- der kommer alt for meget pjat og ligegyldigheder.
- vigtige brugeropdateringer forsvinderi kageopskrifter og ligegyldigt pladder.
- design ændres for ofte og virker ikke overskueligt nok.

www.dirksdesign.com

god service også ved reklamation

vi købte vores vielsesringe ved dirks design og handlede i butikken i kbh.
Vi bor i sønderjylland men de havde god forståelse for at vi kun havde mulighed for at komme derind een enkelt gang, og forsendelsen kostede ikke ekstra.
herrerringen skulle efterfølgende rettes til i størrelse, og det blev også gjort hurtigt uden ekstraomkostninger og uden bemærkninger

KLM

gode priser, generelt god service

Som regel det billigeste selskab. Er silver elite medlem og klm er min foretrukne flyselskab. Hjemmesiden fungerer fint, dog er det ikke alle afgange man kan finde derinde..

Battericenter

godt udvalg, lang leveringstid

købte 15 knapcellebatterier til ure. prisen ok, omend ikke det billigeste. Handlede her pga udvalget, så jeg kunne få alle batterierne fra een butik.
Leveringstiden var temmelig lang..

Linkedin

go idé

godt med et professionelt alternativ til facebook. fungere fint, men overskueligheden kunne godt blive bedre.

Safehome

nemt og billigt.. til tider for billigt

har købt både alarmanlæg, rudesensor, ekstra fjernbetjeninger, 10 ekstra vinduesalarmer, og det fungerer upåklageligt og var billigt i anskaffelse.
Har netop købt et kamera, som dog ikke virkede og er sendt til reperation. Man kunne godt tænke sig at kvaliteten lige fik et nøk opad.

Det er mærkeligt at man ikke kan købe direkte fra deres hjemmeside, de burde oprette en web-butik.

PROFILO - Teis Hedemand

Immagine profilo di Teis Hedemand
Teis Hedemand
Recensore
Maschio, 1977
Danimarca

info utente

35 år, Ingeniør fra Sønderjylland. Handler meget på nettet, også via udenlandske hjemmesider.
Har boet 1½ år i Tyskland og handlet en del på ebay.de og fra tyske internetfirmaer. Desværre koster forsendelse af varer i DK så meget at det sætter en begrænsning for hvilke varer man bestiller fra nettet, ellers havde jeg handlet en del mere on-line.