PROFILO - Daniel Suffield

Recensioni (19)

Elgiganten.dk

kære elgiganten

kære elgiganten i søndag`s den 8/9 bestilte jeg en køkkenmaskine som var på lager, og ringet så ind igår den 9/9 for at høre hvornår de ville sende den.

hun sagde så den ville blive sendt idag den 9/9 og ville modtage den den 10/9 dvs idag. intet modtaget så ringet ind igen for og høre og en medarbejder sagde så følgene, at den først ville komme den 13, men på jeres hjemmeside står der op til 2 dage .

når alle jeres ekspres er bliver gjort, har handel hos jer mange gange før og plejer som regl og modtage min vare dagen efter.

han sagde så de kommer fra jeres lager i sverige men det har alle de andre vare også gjort som jeg har bestilt fra jer.

det skulle så har været en gave til min kone men så er pænt kan side og vente på den,
i har ellers en fed kundeservice og normalt køre det bare, men hvad kunne årsagen være denne gang.

Efter en fantastisk samtale med en fra jeres kundeservice retter jeg den til 5 stjerner for fed service fed samtale og quick response.

martedì 10 settembre 2013

Risposta da Elgiganten A/S

Hej Daniel,

Tak for en god samtale!

Er glad for vi fik det hele på det rene.

Håber endnu engang i får en god fødselsdag og din kone bliver glad for gaven.

Jeg overfører som sagt betalingen tilbage for ekspress leveringen tilbage, så snart din ordre er modtaget.

Med venlig hilsen - Best regards

Peter D.
Elgigantens Kundecenter


Vidste du, at du kan købe dine produkter ved at ringe til Elgigantens kundecenter på 70 80 70 70

Bog & idé Webshop

tager tid

Bestilte en bog til min kone torsdag har intet fået , det sjove er jeg bestile nogle ting fra et andet sted, fks bestilte en pakke fra en dansk virksomhed.

men har lager i sverige modtog det dagen efter,dvs fredag hvordan kan det være at en bog ikke kan komme dagen efter som meget andet kan, bestile denne bog hos jer torsdag morgen, nu står jeg her lørdag intet kom.

dvs skulle næsten købe en bog i sverige så er det her dagen efter, bestiler du ting i DK så har du dagen nok ugen efter.

men penge kan i godt trække hurtig,så ville barehøre hvornår bogen bliver sendt afsted.

Callme

Questa recensione è stata riportata da il nostro sistema di rilevazione frodi e linguaggio volgare per turpiloquio.

Il Servizio Clienti di Trustpilot sta indagando su questa recensione.

In seguito all'indagine, sarà rimossa oppure rimessa su Trustpilot.

Consultate qui le nostre linee guida sulle recensioni.

Leasy

aha leasy

ja hvor skal man starte

for mange år siden havde jeg købt en bærbar hos leasy, som 18 år var man kalr på det hele, jeg ringet til deres kundeservice og spurte hvad kan være en god bærbar, og vi fik snakket og bestilt en, og man fik den hjem, så røg man ud af udd og job og kunne ikke betale mere, så ringet jeg der ind og fik snakket med dem og spurte hvad kunne lad sig gøre.

vi kom til enig om vi sendte bærbar tilbage og jeg skulle ikke betale mere, og en DEL år senere er man her som 27 år nu og en nybagt far og skulle til og tage et lån til en ny bil så mit barn kunne sidde sikker alt for mit barn slf.
så sidder man SKU I RKI FRA LEASY, så sidder man der skide flov og pist. og tænkte jamen det skulle ikke være mening jeg skulle sidde der.

så jeg ringet igen til leasy for nogle uger siden og hørte hva det lige gik ud på, og damen jeg talte med sagde hun ikke kunne se noget af den samtale sku have fundet sted, men hun kunne godt se at bærbare var retuneret på det tidspunkt.
så spurte jeg hvad vi så skulle gøre ved sagen, og hvor hun efter sagde jamen betal regningen, også kommer du ud af det, selvom det slet ikk var del af den aftale dengang.
tak for i ødelage mit liv leasy og god omgang skæneri med konen.

jeg ville nu forsøge og få jeres opmærksomhed her fra og håber på i finder en løsing på det.

giovedì 3 gennaio 2013

Risposta da L'EASY A/S

Hej Daniel

Vi vil gerne undersøge din oplevelse nærmere. Derefter tager vi kontakt til dig direkte. Du er også velkommen til at sende os en mail til support@leasy.dk.

Mvh. Thomas, support

TDC A/S

elsker og tage røven på folk

well min kærste og jeg bestilte TDC home trio siden vi ønsket godt tv.

vi fik tilbudt gode tv osv,, SÅ KOM REGNING 1 regning 3500 og så anden regning 1500 osv osv,, vi bestilte kun tv til 900 kr, men så var der gebyr også var der andet , men vi havde hverken bestilt film eller noget på tdc home trio. plus de lovet skdie godt internet 50/5 internet men vi har dog kun lige 10/2 aha??????????????????????

hvisi mangler penge så finde dem et andet sted bare ikk hos jeres kunder.

YouSee

næ tak aldrig mere

Hør lige kære onfone

har droppet jer fuldt ud, jeg var ved og være færdig med mine mobil aftaler hos jer, den ene manglet jeg kun 450 kr på, og den anden 825.
og BANG så er man næsten op på fuld pris, det holder ikke nu har jeg været kunde hos jer i 5 år ca, og det er hvad der er sker jeg ringet og brokket mig over for jer, og i sagde i ville kigge på det hele, og fik et opkald tilbage, og hvor i siger nu ville i sende min i inkasso TAK FOR DET. jeg er en der har overholdt mine betallingere hele tiden men fordi i for fejl i jeres system så går det ud over mig, jeg ville ikke have mere og gøre med jer,

og bliver ved med og sige i ville kigge på det og i bliver med med og komme med fine historier om alt muglig, plus jeres unge kundeservice er ikke de mest ok unger der finde i dette land, meget flabet over sådan en tele.

Europcar

fed fed afdeling

farum afdeling er rigtig godt gode til og skaffe den bil du skal bruge flink fed humor, bilen er i en god stand når man for den. intet og komme efter hos dem.

står du skal bruge en bil her og nu så har du den bare også, plus så for man en fed tilbud når det gælder,,

farum er en afdeling man skal leje fra

Danske Bank

ringe til og hjælpe en

kan sige det ikk en bank der gider og hjælpe en, jo hvis du har en konto der siger 1.0000000 så er de glade.


men deres netbank virker og tror nok det er det eneste der gøre i den selvskab

Q Park

mangler i penge

jeg holdt min bil i farum og det var i et bolig område hvor man skal have tiladelse til og holde med bil,, (det har vi ) så skulle jeg på arbejde dagen efter hvor der stod en parkeringsbøde WTF.

jeg ringet til dem og fortalte jeg bode der og havde en fin lille bevis på jeg gøre. MEN MEN der var intet og gøre jeg skulle bare betale det 510 kr eller ville det ryge videre . lol vi ses i retten

Jensens

alt for dyrt

en ting er helt sikkert jeg og min famlie spier ikk der mere, de har jordens mest uhøflig medarbejder det er sindsyg dyrt for hvad man for. og ja kan ikk rigtig finde noget godt om den,,


tak for i ødelagt min mores 50 års dag

Macdonalds

TAGET PÅ STEDET fed søndag

min kæreste og jeg kørte en god søndags tur vejert var godt osv så tænkte man , jo lad os få lidt macdonalds vi fik det vi nu skille have, men men men men men min kære søde kæreste bemærket er der var noget galt med denne burger og fritter,, så hun kigget i den og gik over til kasse damen og sagde, der var nogle der havde spyttet i hendes burger,og hendes fritter smagte af urin.

nu kommer det sjove min kæreste arbejder for fødevarstyelsen og er med ude og se til spise steder osv.. så hendes kort røg op af lommen og sagde hun godt ville gemmen gå deres køkken her og nu,, og ja skam rigitg der var urin i fritter ( taget en på stedet) og burgeren var heller ikk i orden samt meget andet.

fed søndag

FONA.dk

oki butik

jeg må sige at fona farum er en fed fona fik en fed tilbud på en computer, som man ikk kune sige nej til.

deres medarbejder er et fed team, taler pænt til folk og hjælper når man for brug for det.

men fona i det hele taget for kun 4 stjerner af mig, de er for dyre for hvad man for for pengene.

Superbest

hold styr på jeres mad

min kæreste og jeg var nede i superbest i værløse og handle ind,vi køber hvad vi nu skal have og tager hjem.


vi skulle så til og have frokost da min kæreste kigger på pakken og siger at det brød vi har købt er 6 dage for gammelt.

hhmmm når ja ned i bilen igen også op og få det byttet MEN NEJ.

jeg viser så bong på at vi havde købt den samme dag osv,, også fortæller de mig at vi skulle kigger på pakken og vi ikk skulle åbnen den. aha tænker man så det viser sig så at min nabo samme dag var i butikken 2 dage før hvor min nabo fik for gammel vare hjem, hmm superbest skal i ikk holde styr på jeres vare..


fede er min kæreste arbejder for fødevarestyrelsen ;-)

good luck

Just-Eat.dk Aps

hold styr på de pizza butikker

jeg ved ikk hvordan de driver just-eat men mange de pizza bud levere meget koldt mad, og går op til 50 min før maden kommer, bad style

mercoledì 11 aprile 2012

Risposta da Just-Eat.dk Aps

Hej Daniel

Tak for din bedømmelse.

Jeg beklager meget, hvis du har oplevet at få kold mad. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til den specifik ordre. Du kan ligeledes altid kontakte vores kundeservice enten pr. telefon, chat eller mail og vi vil hjælpe dig.


Med hensyn til hvordan Just Eat drives, så har vi to forskellige måder restauranten kan være medlem på. Enten kan de selv levere maden til kunderne eller de kan få Just Eats chauffører til at levere deres ordre.

De fleste pizzariaer leverer selv maden.

Jeg vil meget gerne forklare dig i dybten, hvordan Just Eat drives. Hvis du ønsker det, kan du skrive en mail til mig på trustpilot@just-eat.dk.

Vi har lavet en masse nye tiltag for at forbedre leveringstiden. Jeg håber også du vil mærke dette.

Mvh. Mette, Kundeservice, Just Eat

DBA - Den Blå Avis

de skal til holde styr på CPR

der er så mange fake og snyder på dba,, burde være et krav for at sælge noget der inde,, skal man trykke sit CPR nummer ind..6 gange har jeg meldt flakse profil og snyd, og DBA gøre intet ved det.

mercoledì 11 aprile 2012

Risposta da DBA

Hej Daniel

Vi vægter sikkerheden på DBA utrolig højt. Derfor har vi lige lanceret PayPal betaling imellem brugerne med køberbeskyttelse, samt validering med NemID, der er mere sikkert end det tidligere cpr-validering.

At indføre tvunget NemID validering for alle vil måske virke generende for nogle brugere, som f.eks. sælger varer der normalvis aldrig snydes med. Man kunne måske overveje at kræve validering, hvis man sælger varer i bestemte rubrikker, hvor der typisk ses svindel. Simpelthen for at kende sælgers identitet, hvis der efterfølgende skulle opstå problemer.

Er vi i tvivl om en sælger er reel, kræver vi validering af profilen, så oplever du noget mistænkeligt høre vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Maja, DBA support.

Unisport.dk

ganske fint

man for hvad man betaler for,deres kunder service er rigitgt godt flink og høflig og snakke med.


men de for kun 4 stjerner for mig,, man bestiller en " sølv" ring og på deres sider står der at det er sølv men skam kun kopper eller hva fan det er.. men ellers alt fint.

de ser mere til mig igen

martedì 10 aprile 2012

Risposta da www.unisport.dk

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse af os og det glæder mig at erfare at du er glad for vores service og vores hurtige levering.

Dog er jeg ked af at vi ikke høster 5 stjerner. Så bare for en god ordens skyld, vil jeg lige vise dig at produktet er oprettet med en beskrivelse om at der er tale om rustfrit stål: http://www.unisport.dk/fodboldtroejer/manchester-united-spinner-ring-l/80526/

Jeg fornemmer at du er alligevel godt tilfreds med både ringen og de andre produkter du har købt hos os siden. Så vi glæder os til at se mere til dig fremover.

Med venlig hilsen,
Jimi Steen Petersen
Kundechef, Unisport A/S

TDC A/S

mobil ser intet

jeg har ventet i 4 uger på min mobil som jeg har bestil over TDC hjemmeside,,men ser intet af den,, de er hurtig nok med og tag penge men no mobile.


jeg høre den ene undskylding efter den anden men men men en comador 64 er hurtig og mere troværdig en dem. kan ikk anbefaldes og bestille over deres side.. du for ikk andet en problemer

John Doe ritiene questo recensione utile

Krifa

dårlig chef

de har hjulpet mig i en god sag og fik det som vi gik efter og mine penge som han havde svær med og komme med

PROFILO - Daniel Suffield

Immagine profilo di Daniel Suffield
Daniel Suffield
Recensore
Maschio, 1985
Danimarca

info utenteAND A DAM GOOD ENGLISH MEN
VIKING`PRAYER

'Lo, there do I see my father.
'Lo, there do I see My mother, and my sisters, and my brothers.
'Lo, there do I see The line of my people...
Back to the beginning.
'Lo, they do call to me.
They bid me take my place among them.
In the halls of Valhalla...
Where the brave...
May live...
...forever.