PROFILO - Alexander Jessen

Recensioni (14)

Survee

fint

Det er en fin idé at man optjener penge i stedet for point ved at svare på forskellige spørgsmål. Mange af de beløb som bliver givet er dog meget minimale i forhold til hvor længe man bruger på det. Jeg håber I vil hæve udbetalingen pr spørgeskema lidt i fremtiden for at gøre det mere attraktivt :)

Eovendo

Fin idé

Idéen er fin og det hele fungerer. Men jeg syens, at betalingen er ret lav. Man får ca 0.75 kr om dagen, det er ikke engang 30 kr om måneden? Synes godt, at I kunne hæve betalingen lidt mere, for at gøre det mere attraktivt.

mercoledì 3 aprile 2013

Risposta da EOVENDO ApS

Hej Alexander,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi prøver at få endnu flere film ind i systemet, så I kan tjene flere penge på den måde :)

bodyman.dk

Super

Hurtig levering og god service :-))

EFI

Anbefales ikke

Som nævnt er priserne hos efi ikke noget at råbe hurra for, og det er irriterende, at man skal abbonnere og ikke kan betale for de enkelte ting man nu har lyst til at købe. Når man betaler står der, at man betaler for ekspedition - skal man simpelthen betale ekstra for at blive "ekspedieret" af en medarbejder? Det er da ret mærkværdigt.

Maria Wellendorph ritiene questo recensione utile

LookFantastic

Super

Leveringen er måske lidt langsom, men priserne er gode og kundeservice har i mit tilfælde været gode til at svare. De har næsten alle mærker og produkter til billige priser i forhold til dk.

JorgObé Skin Care / Copenhagen

Ikke imponeret

For det første modtog jeg ikke produktet, første gang jeg bestilte det. - Fint nok, det kan være post danmarks skyld, men det tog noget overbevisning at få sendt en ny pakke. Synes det er super uprofessionelt som firma, at man ikke kan undersøge om pakken er blevet leveret og så tage den derfra.



Og så er produktet ikke engang særlig godt, i får en sølle lille stjerne herfra. Handler aldrig hos jer igen, og anbefaler alle andre, at lade være med at benytte jórgobe.

Mus, Thomas Cilius Hansene Digdem Yildirim ritiene questo recensione utile

mercoledì 15 agosto 2012

Risposta da JorgObé Skin Care / Copenhagen

Kære Alexander,

Vi er kede af din oplevelse og tager alle henvendelser meget seriøse.

Vi sender pakken afsted samme dag, det kommer selvfølgelig an på tidspunktet, men bestiller du inden kl. 18 så har du produktet dagen efter. Der kan dog ske at Post Danmark ikke lever op til deres dag-til-dag levering, som vi ellers betaler ekstra for, som en god service. Vi oplever desværre også at pakken kan blive væk i Post Danmarks system. Det sker at vi får pakken retur fordi kundes navn ikke står på postkassen, kunden har skrevet forkert adresse eller postmanden ikke kunne finde adressen, så derfor er vi nød til at vente lidt for at se om vi får pakken retur.

JorgObé sørger selvfølgelig altid for at vores kunder får produktet. Desværre, er der meget få der kan vente lidt længere end de 1-2 hverdage som Post Danmark lover. Men ca. 99,9 procent af vores kunder modtager produktet inden for 1-2 hverdage.

Du må have en rigtig dog dag. Har du spørgsmål eller lign. er du mere end velkommen til at skrive til os på jorgobe@jorgobe.dk


JorgObé Peel Off Mask vindere i kategorierne
"Best in Face" og "Best New Product" ved Grooming Awards 2012

Med venlig hilsen
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice

Plndr

super

Rigtig fedt koncept med tilbud der løbende kommer på forskellige mærker. Bestilte nogle sko fra plndr, alt levede op til forventningerne og leveringen var hurtig. Et lille minus kan godt være, at udvalget ikke er så stort på de forskellige mærker.

Downtown DK ApS

Tandblegning

Købte et downtown-tilbud til noget tandblegning på privathospital hamlet. Værdibeviset kom hurtigt, og alt har virket upåklageligt :-)

mercoledì 15 agosto 2012

Risposta da Downtown DK ApS

Hej Alexander,

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Privathospitalet Hamlet.

Vi glæder os til at se dig på Downtown igen snart.

Du må have en rigtig god dag.

Dealhunter

Tilfreds

Købte et USB-stik fra Dealhunter.dk

Det tog noget tid (som egentlig også var angivet i beskrivelsen) at modtage det, men jeg har modtaget det i dag uden nogle problemer. Så derfor er det eneste minus kun en lidt lang leveringstid. Udover det, så er jeg tilfreds :-)

Expedia

Helt fint

Vi har lige rejst med Expedia og vi havde ikke nogle problemer med dem. Vi fik rejsen billigt, og der fulgte mad med på flyet og da vi ringede to gange derind, fik vi hurtigt svar - men der er dog nogle af deres medarbejdere der kun snakker Engelsk men der er heller ikke noget der er et problem

Airbornestreetwear

Hurtig levering og gode priser, det er perfekt!

Havde bestilt to Dickies t-shirts til en billig pris. De blev leveret hurtigt og fejlfrit. Det er rart at kunne bestille fedt tøj fra en firma der har styr på sagerne. Der er forresten også lidt slik i pakkerne hvilket også er super!

Streetammo

Perfekt

Har handlet på streetammo et par gange, og har aldrig haft nogle problemer med leveringen.
De yder også live hjælp over deres chat på hjemmesiden som kan være super nyttig at bruge.

I øvrigt får man også lidt slik med i pakkerne ;-)

Atlantis Rejser

Lukseriøse rejser til gode tilbud - kan ikke se hvad folk brokker sig over

Jeg har selv kun prøvet at bestille en rejse fra atlantisrejser.dk, og jeg har skam kun positive ting at sige. Vi købte en rejse til Egypten, der var intet besvær med hverken fly, transport fra Hurghadas lufthavn eller hotellet.

Jeg skal selv til at bestille rejse fra Atlantisrejser.dk her til sommer, og jeg vil varmt anbefale det til andre da de har nogle af de bedste pakkerejse til Egypten!

My2day

Som der allerede er sagt, så er det snyd og bedrag

Jeg havde købt et gavekort til noget brunch i Kongegilden inde i dyrehaven, og my2day havde skrevet der bare skulle reserveres bord inden, men de fortalte dog ikke hvor lang tid inden man skulle ringe og bestille. Jeg ringede derfor i går for at bruge mit gavekort, hvor jeg derfor bliver informeret om, at der er booket hele Maj månede. Jeg synes derfor ikke my2day giver ordenlig information, for alt for dem handler bare om at få penge ned i lommen på uærlig vis.

My2day giver jo heller ikke nogle svar på nogle af klagerne her, hvilket bare viser hvor uprofessionelt et firma det egentlig er.

En masse af deres tilbud ser super fristende ud, men i sidste ende har man bare smidt penge ud af vinduet. Næste gang jeg bruger sådan en tilbudshjemmeside, skal jeg helt sikkert have tjekket trustpilot først!

PROFILO - Alexander Jessen

Immagine profilo di Alexander Jessen
Alexander Jessen
Recensore
Maschio, 1993
Espergærde, Danimarca

info utente