PROFILO - Claus

Recensioni (5)

Postdanmark

Passer ikke på din post

PostDanmark smider altid med pakkerne, når de afhenter dem på diverse postkontorer og skal have dem i burene. Har udleveret pakker til postdanmark i en dagligvarebutik, hvor jeg har oplevet dette.
Desuden ødelægger de tit indholdet af brevpakker ved at massakrere dem gennem brevsprækken, som jeg har oplevet ved bestilling af spil. Medarbejderne burde lære at tænke selv og vide at det nok ikke er helt godt, hvis man er nødt til at kvase et plastik etui for at aflevere posten.

www.computersalg.dk

Hurtigt, nemt og smertefrit

Din vare bliver behandlet lynhurtigt. Hurtigere end jeg har oplevet andre steder. Du bliver nøjsomt informeret om, hvor din vare er i behandlingsforløbet og du er ikke i tvivl om dine rettigheder, eller præcis hvornår du modtager din vare.

Trustpilot

Intet køb bør gøres før man har været en tur på Trustpilot.dk!

God oversigt, overblik og genialt koncept. Vældig brugbar side. Helt igennem gennemført side med check på alle aspekter indenfor brugbarheden af siden.

Grooveshark

Godt

Jep, kan kun tilslutte mig Frederik

Coolshop

Coolshop - Service med et smil.

Coolshop sender altid mange mails, der hjælper kunden med at holde sig opdateret og fuldt fattet over hvad der sker. Coolshop skriver meget personlige og til tider sjove mails, samtidig med at du på hjemmesiden får professionalisme. DOG vil jeg nævne irritationsmomenter så som jeg har oplevet: Jeg havde købt et spil, men efter 3 dage efter bestillingen modtog jeg en gruopvækkende mail om at de ikke længe havde spillet... Derefter måtte jeg se mig om andetsteds efter samme type spil.

PROFILO - Claus

Immagine profilo di Claus
Claus
Recensore
Maschio, 1991
Danimarca

info utente

If you cheat us, trustpilot will kick your sorry ass