PROFILO - Martin Konge

Recensioni (29)

DHL

perfekt !!!!

Lynhurtig= Kina til DK fra torsdag til mandag, sådan skal det gøres !!!!
Glimrende info undervejs.
God kundeservice ved spørgsmål.
Perfekt, intet mindre.

Babadut

Perfekt

Hurtigt, billigt, nemt, 100 % ok, det kan blive til 5 stjerner !!

Dyrelageret

Perfekt

Billig, hurtig og godt udvalg.
sådan burde alle være

GF Forsikring

nul stjerner, du betaler, men de dækker ikke

GF forsikring er som forsikrings selskab INTET værd, HOLD JEG VÆK !!!!!
Min kone og jeg var til fest hos nogle venner, festen blev holdt både inde og ude. min kone havde højhælede sko på; og de fejlede intet da vi tog hjemmefra, på et tidspunkt under festen, er gummi sålen faldet af (uden at hun har bemærket det) og har blotlagt et lille jernrør i skoens hæl, det jernrør har lavet mærker i hele underetagen af deres hus, og nu vil GF ikke betale for skaden, det er jo min kone det har forsaget skaden, og derfor skal vi betale 60-70.000 kr for at skifte 40 m2 og afhøvle resten. Er det rimeligt ?
HVAD SKAL MAN BRUGE ET FORSIKRINGS SELSKAB TIL, DER IKKE VIL BETALE NÅR MAN LAVER EN SKADE ????????
på GFs hjemmeside stå;r der: "Ingen kan undvære en god indboforsikring", det må være et andet forsikringsselskab de mener........
både vi og modparten har alle de forsikringer man kan og bør have som husejer, med det er åbenbart ikke nok.
Jeg er fuldstændig ligeglad med om det er lovligt eller ej, det er ikke rimeligt at vi står med den regning, for et ødelagt gulv, jeg mener ikke vi kunne have handlet anderledes, havde vi derimod handlet uansvarligt, ville de godt dække, giver det mening ???
Man burde have en forsikring mod forsikringsselskaber i al almindelighed, og især mod GF

Og som om det ikke var nok: Da jeg skulle skifte konens Mercedes 220E ud med en Mercedes 320E, ville jeg lige høre på prisen hos mit daværende (GF) selskab: 220E gav jeg 5000 for med fuld kasko osv, GF havde sagt i ca et år, at der kom et nyt produkt, som ville passe godt til mg, så jeg ringede til dem: Jeg blev spurgt om nypris (det har GF aldrig spurgt om før), hk og km pr år (det har GF heller aldrig spurgt om før), jeg siger 932.000 kr i 1992, 220 hk og ca 20.000 km, GF siger at de har et km intervaller, og et interval går fra 13.000 til 21.000 km på år, så det må være passende til os.
Sælgeren regner lidt og siger 15.000 kr på år, altså 10.000 mere end for den anden bil......stadig som super elite bilist osv :-(
Jeg spørger hvorfor ?? sælgeren siger det er nok er fordi bilen er så dyr fra ny... jow jow, for 21 år siden. men får jeg så 932.000 hvis den bliver total skadet ?? nej det gør jeg ikke.
jamen så er det nok fordi vi kører så mange km om året i den, intervallet gik jo fra 13.000 til 21.000 km, så skal man under det, er man UNDER 13.000 km pr år, det er der vist ikke mange der gør....
Så var det fordi den havde så uhyggeligt mange hk, det er da næsten ikke til at købe en alm. ny familie bil i dagens Danmark, uden at den har næsten 200 hk.
Så var det vægt/effekt forholdet der gjorde det, jow, den har 220 hk, men den vejer 1500 kg, det giver 6,81 kg pr hk, , og sælgeren havde lige fortalt mig at GF forsikrede op til 260 hk nu, så hvis det skal være til at betale en bil, der har 260 hk hos GF, skal en bil med 260 hk veje 2340 kg for at samme vægt / effekt forhold som en 220E.
220E 150 hk 1350 kg =9,0 kg pr hk
320E 220 hk 1500 kg = 6,81 kg pr hk
??bil 260 hk 2340 kg = 9,0 kg pr hk
Jeg droppede at spørge om, hvad den lange Mercedes skulle koste...
Så enden på snakken blev, at jeg fandt mig et nyt forsikrings selskab (IDL) som har en NOGET mere fornuftig tilgang til tingene :-)
BTW, Min kone have en ulykkes forsikring i GF, den skulle være super god, og dække stort set alt uden klausuler, det var vigtigt for os med små børn, så der blev ikke sparet, men da IDL agenten læste den igennem, for at give tilbud på en der dækkede det samme, blev der sat EN DEL røde streger, den var LANGT FRA så god som vi var blevet lovet, (indviklet forsikrings sprog, der lød godt, men gjorde, at de kunne snige sig ud af stort set ALT). så endnu en advarsel her. :-(

Brian Hjortholm ritiene questo recensione utile

martedì 26 novembre 2013

Risposta da GF Forsikring

Hej Martin

Man skal bruge et forsikringsselskab og i dette tilfælde ens ansvarsforsikring til at betale for sig, hvis man pådrager sig et erstatningsansvar. Ansvarsforsikringen skal også bruges til at friholde en, hvis der bliver rejst uberettiget erstatningskrav mod en.

Et tilfælde som dette, hvor man uden at bemærke det kommer til at lave mærker i en andens gulv, kaldes for hændelig, dvs. man opfører sig som man normalt ville gøre.

Hvis en sag er hændelig, så er man som skadevolder uden skyld, og er man uden skyld i en sag, så kan andre ikke kræve erstatning fra en. Derfor dækker ansvarsforsikringen ikke, og det har Ankenævnet for Forsikring også givet GF medhold i.

Vi har stor forståelse for, at du som skadevolder kan stå med en følelse af at have et moralsk ansvar for at betale en skade, som er opstået pga. jeres besøg. Men sagen er den, at man ikke kan tegne en forsikring, der dækker moralsk ansvar.

Venlig hilsen
Rikke
GF Forsikring

Boxer TV A/S

"Frihed til at vælge selv".,

Hvis man har "Frihed til at vælge selv", vil jeg gerne melde TV3 fra !!!!! den har jeg ikke bedt om, og vil ikke have den, og vil slet ikke betale for den.
vi har nu haft boxer mini i ca 15 måneder, og man binder sig for 12 måneder, nu er der et kampangne tilbud som vi gerne vil have, det kan vi ikke, for vi må ikke have været kunder hos boxer de sidste 6 måneder for at benytte deres tilbud, hvor er vores "Frihed til at vælge selv". ???
De tog da min klage alvorligt, jeg blev ringet op af en fra boxer, der var interesseret i at løse mit problem, det er jo godt gået.
nu skal de arbejde på at kommunikere hvorfor deres priser stiger, og hvad man får for det.
(jeg synen nu stadig prisen er i overkanten)

PDe Paul Gori Christiansen ritiene questo recensione utile

lunedì 25 febbraio 2013

Risposta da www.boxertv.dk

Hej Martin

Tak for din opfølgning.

Prisen på nogle af vores pakker stiger på grund af de stigende omkostninger vi har i forbindelse med distribution af TV kanalerne. Disse stigninger er også skyld i at andre udbydere har ændret priserne, herunder blandt andre Yousee.

Jeg er glad for at vi fandt en god løsning på dine udfordringer.

Med venlig hilsen
Patrick, Boxer TV

--------------
Hej Martin

Tak for din anmeldelse af os og en behagelig telefonsamtale.

Med Boxer Flex8 Pakken har du mulighed for selv at vælge 8 af vores kanaler og jeg anbefaler dig at skifte til denne pakke for at få mere ud af dine penge.

Jeg har sendt dig en mail som du kan besvare, som vi aftalte i telefonen.

Med venlig hilsen
Patrick, Boxer TV

Woodstockguitars

ENESTÅENDE FORRETNING

Den flotteste musik forretning jeg nogensinde har set !!! MASSER af stemning og atmosfære. Super venlig og super kompetent personale.

matronics.dk

top

Det er jo bare som det skal være, ikke mere at sige til det.

Postdanmark

Håbløse amatører !!! (Håber de går konkurs )

( NUL STJERNER)
nr 2
Torsdag fik jeg en seddel med at der lå en pakke til mig på posthuset, fredag var posthuset lukket, lørdag da jeg ville hente den, var beskeden, "at den var da afhentet", aaarrr, siger jeg, jeg står her med sedlen på pakken, så kan den vel ikke være udleveret, vel ?
øøøhhhh, så er den nok sendt tilbage, Hvorfor spørger jeg, det vidste han ikke lige, men jeg kunne komme forbi mandag og snakke med en der måske viste noget mere. FLOT, VIRKELIG FLOT

nr 1
Vil ikke dække en skade:
Vi fik en pakke fra Kina indeholdende 2 lamper.
Da jeg pakkede den op, var begge beskyttelsesglas, 2 fatninger og et halogen rør ødelagt, (se billeder)

POSTDANMARK har selv haft åbnet pakken i forbindelse med at den skulle fortoldes, den er lukket med rød postDanmark tape (se billed), Da der ikke er anført nogen steder at inholdet er fundet defekt, må det være postDanmark der har ødelagt det.

Jeg udfylder en skadesblanket på posthuset, OG en elektronisk der blev sendt til post DK
Post Danmark sender klagen videre til "budstikken" de skal afgøre sagen, Budstikken VIL have mig til at sende lamperne til dem, det vil jeg ikke, da jeg ikke kan undvære dem. De får 6 billeder af skaderne, pakken og enbalagen, samt navnet på den post medarbejder der udleverede pakken og så skaderne. De får også tilbudet om at komme og se lamperne hjemme hos mig.
De får også tilbudet om at komme med 2 nye lamper til mig, og DEREFTER få de ødelagte retur, det vil de heller ikke.
Jeg føler at postdanmark gør et stort arbejde ud af at gøre det så besværligt som muligt for folk at f å erstatning.

jeg vil opfordre alle der har muligheden for at vælg en anden pakke distributør: GØR DET.

Marie Michelsene Philip ritiene questo recensione utile

Trustpilot

Fantastisk talerør

Et genialt værktøj til at se en virksomhed an, før man køber.
Jeg bruger Trustpilot meget, både til fysiske butikker og net butikker. har en butik fået meget dårlige anmeldelser, køber jeg hellere et andet sted.

Jeg håber mange flere vil bruge Trustpilot, både med at skrive gode og dårlige anmeldelser.

Jysk

SÅDAN skal det gøres !!!

Her er servicen og GARANTIEN HELT i top !!!!!
Vi købte en kontor stol i 7. md. 2011. nu er ryggen og sædet brækket fra hinanden.
Vi kom ind i JYSK på silkeborgvej i Århus, viste ekspedienten stolen, og før vi nåede at sigt noget som helst, sagde han: Ja det kan jeg godt se, og var på vej ud på lageret for at hente en ny, vi fik ham stoppet og spurgte og vi betale differencen og få en dyrere. ingen problem.
vi fandt en størere og dermed også dyrere kontor stol, Jeg spurgte om han kunne gøre noget med prisen ? Svaret var nej, men i næste uge kom den på tilbud

Det er HVER gang man har fat i JYSK at servicen er i top, har aldrig oplevet andet..... DET ER SGU JYSK !!!!!!

Simpelthen suveræn service, perfekt. her kunne andre virksomheder (ILVA) lære meget !!!

ILVA

problemerne blev løst i anden omgang

Vi havde nogle problemer med ILVA i Århus, hvor servicen ikke levede op til forventningerne, efter en henvendelse til deres kunde service og en fornuftig snak, blev problemet løst til vores fulde tilfredshed.

Benjamin Brochdorff Konge ritiene questo recensione utile

Loftfoto

HELT SUVERENT 100% iorden

Hun tager nogle helt fantanstiske billeder, hun er mega god til børn, hun gør rigtig meget ud af opstillingen, og kommer med gode ideer og forslag ang. farvevalg, billed dimention osv, men det er stadig kunden der bestemmer.
Vi kommer aldrig til at bruge andre fotografer mere.

Henriette og Martin

iMusic

PERFEKT

God pris og lynhurtig ekspedition.

Jydskebank

SÅDAN skal en bank være

Har været kunde i 20 år, og jeg er altid blevet behandlet godt.

Skindhuset.sk

Løgnagtig kunderådgivning

1 stjerne fordi de sendte mit Rensdyrskind hurtigt.
Før købet havde jeg ringet til butikken flere gange, og spurgt om skindet kunne holde til at blive brugt, helt præcist om det kunne ligge i en sofa, så man kunne sidde på det. Det fik jeg bekræftet flere gange, fik at vide at hårene var hule, så nogle få kunne knække. Efter at have haft skindet i et Par uger, hvor det KUN lå i sofaen, begyndte det at fælde RIGTIG MEGET (ikke knække). bare ved at stryge en hånd MED hårene, fældede det en stor bunke hår. Vi kontaktede butikken, nu var historien pludselig en helt anden:Skindene var udelukkende til pynt, og man kunne IKKE sidde på dem, jeg ville have pengene tilbage, da det jo så var købt under falske forudsætninger, jeg blev spurgt: har du beviser ? og nej, jeg optager ikke mine telefon samtaler på bånd (måske skulle man gøre det ??), Ingen beviser = skindhuset er rystende ligeglade. så nu har jeg et skind til 1000 kr jeg ikke kan bruge til noget som helst.
ELENDIG FORRETNING, LØGNAGTIG KUNDERÅDGIVNING-
KØB IKKE NOGET HOS SKINDHUSET !!!
fakt nr 109391

IDEmøbler A/S

De har taget sig gevaldigt sammen !!!

Købte en hvid læder sofa til 16.000 kr, efter 6 md. de første slid spor, efter 2 år læder overflade skallet af, mange syninger gået, de sender en saddelmager, der prøver at reperere den, han siger det ikke holder, og at sofaen er defekt,

NU VIRKER DET !!
Når man ringer og snakker med dem nu, så SKER der sgu noget, klare svar, kompetent sagsbehandling, hurtig handling.
vi har fået sofaen byttet til en ny sofa, og fået en god betjening.

Det NYE IDEMØBLER, det virker

Anders ritiene questo recensione utile

MrPerfect.dk

lever op til sit navn

har købt dioder i flere omgange, perfekt levering, super pris

Spakompagniet ApS

elendig service

jeg giver dem kun 1 stjerne, fordi man ikke kan vælge nul stjerner !!
vi bestilte og BETALTE et spabad i starten af april, og fik det først leveret i slutningen af august, selvom de lovede en leveringstid på 4 uger.
undervejs har der ikke været noget som helst info fra spakompagniets side, vi har selv været nød til at ringe og spørge hver gang.
og hver gang fik vi bare en sang fra de varme lande.
vi har prøvet flere gange at ophæve handlen, men det ville de ikke.
da det endelig kom manglede der flere ting.
de vil heller ikke give nogen form for kompentation.

ALDRIG MERE SPAKOMPAGNIET !!!

Martin

lunedì 5 settembre 2011

Risposta da Spa Kompagniet ApS

Spa Kompagniet:

Svar:
Når en kunde bestiller en vare der er i restordre vil vi informere kunden om forventet leveringstid f.eks. 4-6 uger. Den bestilte vare blev forsinket fra fabrikken. Vi har løbende haft kontakt med kunden om forventet leveringsdato.

Angående manglende ting/varer: Der blev bestilt 2 x spa rens, hvoraf vi kun fik sendt 1 x spa rens. Resten dvs. 1 x spa rens blev så eftersendt den følgende dag.

Spa Kompagniet har cirka 150-200 ordre pr. Uge. Vores mål er at give vore kunder den bedste oplevelse og service.

Spa Kompagniet ønsker at gøre opmærksom på at for hver gang der er én utilfreds kunde på Trustpilot, har vi betjent mere 1000 tilfredse kunder. Derfor mener vi at Trustpilot, desværre, giver et misvisende billede af vores virksomhed.

Med venlig hilsen
Spa Kompagniet Aps

Gooby

GOOBY = 100% ok, varen = 30 % ok

købte et cover til en HTC telefon, skulle have været i silicone, men var i halvhård plast, der hæmmer brugen af telefonen.
pris, hastighed og forsendelse var fin (hvis det havde været i silicone)

Dvdoo

100 % ok

billig og hurtig

Av-Cables.dk

altid en perfekt handel

de har alt til den rigtige pris :-)
MEGET tilfreds

Yahoo

det virker bare

perfekt, lige som det skal være

Mytrendyphone

mangler på 3. uge stadig at få leveret den sidste ting på ordren

mytrendyphone, har købt flere gange, plejer af virke perfekt.

GLS Denmark

lige som det skal være

købte netværks udstyr hos getmore, hurtig levering

Coolshop

100 % tilfreds

jeg sparede mange penge og der var hurtig levering

Ryanair

0 STJERNER !! min familie fløj fra billund til polen med ryanair, da de skulle hjem, var ruten NEDLAGT !! det var de ikke blevet advaret om, på trods af at de havde mailet og ringet til ryanair få timer før hjemrejsen, så 2 voksne og 2 små børn var strandet uden mad uden penge og uden hjælp fra ryanairs siden. de måtte tage via london til tirstrup, hvorfra jeg måtte køre dem til billund kl 2 om natten. mere end 12 timer forsinket. FLYV IKKE RYANAIR !!!!!!!

TELMORE

et selskab i frit fald

det var så godt, så kom TDC..................................
nu kan man ikke købe en billig telefon længre, selv med håndjern, er det dyrere end at købe den i en alm forretning udne abonnement. ????
alt hvad TDC rører ved bliver til L...
kundeservice svarer ikke på mails mere


jeg overvejer at finde et andet selskab

Sanne Quist Nielsen ritiene questo recensione utile

Elgiganten.dk

Elendig forretning, sælgerne lyver overfor kunderne mht. forsikringer, og de ansvarlige er ligeglade, og giver kunderne skylden. 0 stjerner

PROFILO - Martin Konge

Immagine profilo di Martin Konge
Martin Konge
Recensore
Maschio, 1974
Selling, Danimarca

info utente

Far, gift, håndværker, grundig til fingerspidserne, MEGET STÆDIG, blidt temperament...........til et vist punkt.