PROFILO - Linda

Recensioni (5)

dk.bestseller.com

Perfekt!!!

Altid hurtig og korrekt levering :) Dejligt og kan kun anbefales!

Webapoteket

Perfekt

Har efterhånden bestilt nogle gange, og min ordre bliver altid leveret lynhurtigt og fejlfrit! Altid en god oplevelse og kan klart anbefales!!!

www.smarthair.dk

Lidt blandet oplevelse..

Har kun handlet én gang, og må indrømme at det virkede som om det hele var gået lidt for stærkt... Pakken blev sendt til min privatadresse selvom jeg havde betsilt levering til arbejdsplads, og da jeg modtog pakken var der kun de produkter jeg havde bestilt i kassen, -ingen følgeseddel, prøver el. andet som jeg altid har fået fra de andre steder jeg tidl. har bestilt hos. Til gengæld kom varerne lynhurtigt!

venerdì 4 novembre 2011

Risposta da smarthair.dk

Hej Linda!

DU HAR RET! Der er gået lidt for stærkt :-/

Normalt får vores kunder lidt søde sager samt prøver med i pakken, men det er tilsyneladende smuttet i dit tilfælde. Jeg BEKLAGER fejlen!

Med venlig hilsen

Erik
smarthair.dk

Billigvoks.dk

Hurtig levering hver gang!!

Har efterhånden bestilt nogle gange og udover de altid gode priser, er mine varer altid blevet leveret 1-2 dage efter min bestilling. Én enkelt gang var der noget som manglede i min pakke, men efter at have sendt en mail blev varen leveret næste dag! Dejligt :)

Navnesutten.dk

Helt igennem perfekt :)

Altid hurtig og ikke mindst korrekt levering! Vores sutter er udelukkende købt hos navnesutten.dk :) Kun de aller bedste anbefalinger herfra!

PROFILO - Linda

Immagine profilo di Linda
Linda
Recensore
Donna, 1980
Danimarca

info utente