PROFILO - Marianne

Recensioni (10)

maXpuls.dk

Naah..

Jeg har valgt at rette min anmeldelse efter den seneste handel hos Maxpuls, men lader dog den gamle stå nedenfor. Jeg er ikke så begejstret efterhånden og jeg har altså ellers en rimelig tålmodighed..
Der skete det her ved den sidste handel at min pakke blev væk. Jeg fik butikken jeg skulle have hentet pakken i, til at ringe til GLS. De sagde at pakken ikke var afhentet ude ved Maxpuls og at jeg skulle kontakte dem, for at de kunne efterlyse pakken. Jeg kan sagtens regne ud at GLS kan smide pakker væk, men kan ikke andet end forholde mig til hvad de siger.
Så jeg ringer til Maxpuls og citerer GLS. "GLS siger .......".
Det kunne herren i telefonen slet ikke rumme. Han kom med "servicemindede" udtalelser som "Hvad er problemet?" "Det er jo ikke mit problem at GLS har formået at smide pakken væk!" "Jeg skal jo hen og bestille en ny trøje til dig, hvis det er" osv.. Han var faktisk ubehøvlet og temmeligt ubehersket og jeg havde forberedt mig på at pengene var tabt (Det havde så ikke gået stille af). Det var de så ikke. Jeg tror måske han til sidst forstod at jeg egentlig bare gerne ville have hjælp til at få løst problemet. Jeg har fået en mail, pludseligt med en helt anden ordlyd end den han anvendte i telefonen, og jeg har fået mine penge igen. Det er også grunden til at Maxpuls beholder deres 3 stjerner, for det er bestemt ikke mit indtryk at de ønsker at snyde bevidst, men jeg må da nok indrømme at jeg er påpasselig med at handle der igen, for hvis man skal have et møgfald når man efterlyser sin vare, så kan man nok finde andre steder at handle. :(

-----------------------------------------------------------------------

Det startede egentlig med en lille irritation over at de var kommet til at sende en forkert vare, men de får alligevel deres 5 stjerner. Alle kan jo komme til at lave en fejl, men den rigtige test er så hvordan det håndteres bagefter.
Jeg har fået min rigtige vare tilsendt uden ballade og bøvl og jeg har returneret den "forkerte" uden ekstra udgifter for mig. God kontakt på mail og de ringede mig op for at aftale nærmere. Det er sådan set blevet håndteret som det skulle. Jeg handler der gerne igen, ligesom jeg forøvrigt før har handlet et par småting her uden problemer. :)

LØBESHOP.DK

Altid i orden

Jeg har handlet mange gange hos løbeshop efterhånden og alle handler har indtil videre kørt fuldstændigt som de burde. Fine varer, super priser; alt som lovet.

Cykelpartner.dk

Fine handler.

Har handlet hos cykelpartner et par gange nu, og kommer sikkert til det igen. Handlerne er forløbet lige som de skulle. :)

Motionsløb | dit løbesite

Fint.

Bestilte et SPIbelt. Jeg er rigtig glad for at man kan vælge billig fragt, så valgte A-post. PostDK hang godt nok lidt i bremsen, men det er jo ikke sælgers skyld. Kommunikationen med sælger var rigtig god og hurtig, hvilket var meget betryggende. Varen nåede fint frem og jeg er rigtig glad for mit bælte.
Jeg tør godt handle her igen. :)
------------------------
Nu handlede jeg så her igen og fik denne gang min vare meget hurtigt(!!!). Denne gang også super kommunikation med sælger.

Alun.dk

100% i orden handel.

Bestilte et par Fivefingers; de kom så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre og var helt som forventet. Her tør jeg godt handle igen. :)

Elisabeth Asta Holmsund ritiene questo recensione utile

KirurgiRejser

FS-lasik, super resultat!

Jeg var med Kirurgirejser i Izmir, Tyrkiet i November 2011, for at få ordnet mine øjne. Jeg havde ca. -3,75 på begge øjne inden operationen. Hele rejsen var velplanlagt fra start til slut - vores rejseleder virkede meget kompetent og var god til at forklare hvad der skulle ske osv. Intet at udsætte på hospitalet og ham der opererede mig - det hele virkede meget seriøst og professionelt. Alt i alt en super god oplevelse, til en god pris. Efter 3 måneder gik jeg til den lokale optiker, der undersøgte mig grundigt. Alt så fint ud og jeg har 120% syn nu. Jeg har aldrig før set så godt og skarpt - end ikke med briller eller linser.

Laptops.dk

Meget hurtig ekspedition!!

Bestilte 2 harddiske og fik voldsomt hurtig og effektiv ekspedition og levering!!! Besked om hvert trin i ordrebehandlingen osv. Vi er meget tilfredse. :-)

Wii4real.dk

Helt i orden!

Lynhurtig betjening og varen var helt som forventet. Der skete endda det at sælger åbenbart syntes han kunne sende varen billigere end angivet og så gjorde han det (så jeg betalte mindre). Med den service anbefaler jeg naturligvis gerne at handle her. :) Tak for handlen.

Lux Shoppen

Anbefales

Jeg har handlet flere gange ved lux-shoppen og har aldrig haft noget at klage på - syntes det nu var på tide med en anmeldelse. Altid en hurtig handel med gode varer. :-)

Cdon

100% i orden

Handlen gik lige som en nethandel skal.
Bestille, betale, få varen - hurtigt. Jeg er godt tilfreds.

PROFILO - Marianne

Immagine profilo di Marianne
Marianne
Recensore
Donna, 1978
Aarup, Danimarca

info utente