PROFILO - Anders

Recensioni (2)

UnoEuro Webhosting

Billig og let at anvende

Fedt at man kan vælge enten php eller .Net hotel. Alt kommunikation har foregået automatisk, og alt adgang til funktioner i løsningen kan ske via kontrolpanelet. Det er vel også nødvendigt med selvbetjening og automatiseret løsning til den pris.

Eneste anke er at webmail løsningen er grim, men den ser ud fil at fungere, og det er jo det vigtigste.

redcoon Danmark ApS

Rigtig god pris, men knap så god proces

Deres priser er rigtig gode. På de varer jeg købte, havde redcoon.dk de laveste priser.

Du "betaler" for den lave pris ved lang leveringstid, og ved at betalingen trækkes med det samme, og ikke først ved afsendelse af varen. Du betaler desuden 1,5% i betalingskortgebyr, medmindre du har lyst til at betale med bankoverførsel, og det har de færreste forhåbentlig.

Levering via GLS var besværlig. Du skal være hjemme mellem 8 og 16, så de var godt at jeg kunne arbejde hjemmefra. Pakken sendes fra Holland, så det tager nogle dage før den når frem, og det første leveringsforsøg sker ikke på noget aftalt tidspunkt, så der er du sikkert ikke hjemme.

Jeg kontaktede deres support et par gange via chat. Begge gange fik jeg hurtigt kontakt til Tommy, og han svarede hurtigt på mine spørgsmål. I det hele taget, var chat funktionen en behagelig oplevelse.

Betaling sker ved at du betaler til ClickandBuy. De opkræver 1,5% i gebyr på den totale pris, og de opkræver pengene med det samme. Dvs. betaling sker før varerne leveres, også selv om nogle af varerne ikke er på lager.

Alt i alt må det være en opvejning af fordele og ulemper: Er du villig til at leve med besværlig levering og betaling, mod at kunne spare lidt penge på din vare? Hvis ja, så kan du fint handle hos redcoon.dk. Hvis du vil have hurtigere levering og en bedre betalingsform, så køb dine vare et andet sted.

PROFILO - Anders

Immagine profilo di Anders
Anders
Recensore
Danimarca

info utente