PROFILO - Søren

Recensioni (15)

DUBUY.DK

Fine produkter og god service

Har bestilt flere gange fra dem og det har været en fin oplevelse. En enkelt gang var en vare forsinket så jeg ringede til dem. Kom igennem med det samme og de havde styr på det.

Bring

Godt koncept

Blev adviseret via. sms forinden pakken blev leveret om aftenen, hvor jeg rent faktisk er hjemme. Dette er et rigtig service god service som sparer mig noget tid.

GLS Denmark

Klart foretrukken

Super koncept med afhentning i nærmeste pakkeshop. Jeg får konsekvent varer fra GLS en dag tidligere end Post Danmark, da de ikke bruger en dag på forgæves levering mens jeg er på arbejde. Sparer herudover en masse tid i kø på posthuset.

Firmaer der kun leverer med post danmark, får et klart minus i min bog.

Maria Sacha Steen ritiene questo recensione utile

NiceBuy.dk

Perfekt bortset fra levering

Hurtig afsendelse og produkt som aftalt. Det er dog problematisk, at det kun er muligt at få leveret med post danmark - det betyder jeg skal gå til posthus, stå i kø og det hele forsinkes med én dag, da jeg ligesom størstedelen af befolkningen ALDRIG er hjemme i arbejdstiden på hverdage. Skift til GLS, hvor levering samtidig er billigere.

FOOTWAY

Bekvem levering

Produkt som bestilt og klare instruktioner for bytte medfølger. Super service at de blev leveret med Bring til bopælen om aftenen, hvor jeg rent faktisk er hjemme!

SmartGuy.dk

Knusende sikre

Har brugt dem mange gange. Altid aftalte produkter og meget hurtig og gratis levering via. GLS.

www.3gz.dk

Alt ok

Hurtig levering via. GLS og produkt som aftalt.

Fullrate A/S

Er faldet af på den

Jeg har egentlig være tilfeds med dem tidligere, men de er virkelig faldet af på den. Det tager ekstremt lang tid at komme igennem til kundeservice, netværksforbindelsen er so so (muligvis ikke deres skyld) og de kludrede en del i det da jeg skule oprette på min nye adresse.

Livescore

Simpelt og godt

Overskueligt og simpelt uden en masse forstyrrende reklamer.

Politiken

Udmærket netavis

...til de forholdsvis korte nyheder. Der er dog sneget mere og mere sladder om de kendte ind og nogle EkstraBladet-overskrifter i stil med 'kat bed penis af fuld mand'.

Japanesechefsknife

Great knives and fast delivery

I purchased a Inazuma Nakiri knife, and I'm very happy with it. The costumer service is very good and the cheap delivery service took 2-3 days from Japan to Denmark, where is was upheld in costums.
I highly recommend japanesechefknife if you are looking for a real quality knife.

Kochensdrenge

Perfekt

Perfekt hjemmeside og suverænt hold!

NFL

Udmærket side med for mange reklamer

Glimrende til at følge med i kampe og finde masser af statistik. Analyserne er dog for korte og reklamerne er ved at tage overhånd.

Proshave.dk

Lige efter bogen

Gode varer der levede op til forventningerne.

CoolStuff.dk

Perfekt til gaver

På trods af at jeg ingen ønskelister havde modtaget, fik jeg handlet julegaver til alle familiemedlemmer på under en time. Pakken ankom dagen efter med de aftalte varer.
Hvis de gad at pakke dem ind, ville det være helt perfekt.

PROFILO - Søren

Immagine profilo di Søren
Søren
Recensore
1982
København, Danimarca

info utente