PROFILO - Signe Abildå

Recensioni (4)

Dansk Kabel TV A/S

Helt fantastisk kundeservice!

Jeg er vildt imponeret over jeres kundeservice - jeg har nogle gange haft problemer med min mail, og jeg får hjælp over telefonen med det samme. Tak for det!

FONA.dk

Farvel til FONA

Hej Fona

Jeg købte nogle flotte røde Beats by Dre høretelefoner i en Fonabutik i maj måned til den nette sum af omkring 2000 kr. De gik meget hurtigt i stykker, idet den ene bøjle blev løs og derefter gik fra hinanden. Jeg fik byttet uden problemer. De har fungeret fint over sommeren, men begyndte for nylig igen at blive løse, og til sidst gå fra hinanden. Fona vil ikke bytte eller reparere og jeg fik at vide at det ikke kunne være "normal brug" der havde fået dem til at gå i stykker. Jeg spurgte om han mente, at jeg havde brugt dem unormalt, men det mente han ikke, men fastholdt at det ikke var normal brug - så jeg forstod ikke argumentationen og blev faktisk både vred og skuffet, for jeg mener, at det at jeg har brugt høretelefonerne når jeg cykler, går og kører i bus og tog, bestemt må være normal brug. Jeg har ALTID købt min elektronik i Fona og har inden for det sidste halve år lagt næsten 10.000 kroner i den butik. Det er så slut nu og det er jeg rigtig ærgerlig over. Nu har jeg fået luft og må så bare finde et andet sted at handle fremover.

Og når man prøver at skrive til kundeservice... kommer mailen retur med fejl.

Så farvel til Fona

Naja Martner ritiene questo recensione utile

Unisport.dk

Altid god sparring, super betjening og hurtig levering

Unisport kan klart anbefales! Jeg har altid fået god service: sparring på mail omkring køb og brug af produkter, hurtig og god service, når jeg har kvajet mig og har bestilt noget forkert, hurtig levering og altid god information, hvis varer har været længere undervejs end først forventet. Jeg har især købt fodboldstøvler, men også en masse julegaver i form af merchandise og fodboldtrøjer er det blevet til i årenes løb.

Fortsæt det gode arbejde :)

Stoevsugerposen

God og hurtig støvsuger

Jeg bestilte en legetøjsstøvsuger - men havde glemt at skrive husnummeret. Så blev jeg ringet op samme aften - og dagen efter havde jeg min pakke. Smukt, tak for det.

PROFILO - Signe Abildå

Immagine profilo di Signe Abildå
Signe Abildå
Recensore
Donna, 1967
Brøndbyvester, Danimarca

info utente