PROFILO - Lars Cassias

Recensioni (90)

Hjemmeriet

I orden

Nem bestilling. Godt udbud. Hurtig levering. Okay webshop

SEUF Outdoor

Rodebutik uden kundeservice

Bestilte en schweizerkniv og et kniv/gaffel sæt. Jeg modtog schweizerkniven men istedet for kniv/gaffel fik jeg en ulovlig foldekniv med lås og enhåndsbetjening. To e-mail henvendelser til firmaet forbliver ubesvaret. Det lykkedes mig at få fat i dem på telefonen og fik en returlabel til den ulovlige kniv som jeg så har sendt retur. Siden har jeg hverken hørt eller set noget fra Seuf.dk

Simon Bach ritiene questo recensione utile

Blomsterverden

Super rar og personlig webbutik.

Det var nemt at bestille og betale. De kvitterede og sendte første hverdag. Udleveringsklar i Post's pakkebutik anden hverdag. Effektivt, tryg og bestillingssvarende e-handel. En håndskrevet hilsen med i pakken gjorde en ellers iskold internet handel personlig.

Vingefang

Helt igennem udmærket købsoplevelse

God hjemmeside, interessante titler. I orden

TOYS"R"US

Udmærket forløb

køb og levering forløb uden problemer.

Elgiganten.dk

Udmærket forløb

Udmærket forløb. pris, handel og levering. Ingen betænkeligheder.

Morfars.dk

Udmærket

Udmærket pris, handel og levering. nul huller. Sjov butik.

Superbest

Ikke super bedst. Kundeservice svarer ikke

Bestilling og levering okay, bortset fra at deres chauffør ikke læser beskeden om hvor varerne skal stilles af når man ikke er hjemme. Tre gange har jeg handlet, og to af gangene har de overset beskeden. Tredje gang lod jeg være med at give besked. Frugt og grønt smides løst i uegnede poser der droppes i en for stor papkasse. De skramler rundt og bliver ødelagt under transporten. Måske er dem der pakker lidt ligeglade med de varer man som kunde betaler mere end fuld pris for. Superbest svarer konsekvent ikke på henvendelser til deres kundeservice e-mail. Dagligvarer pr. webshop er et stort ansvar. Det respekterer Superbest ikke.

Fragrancedirect

Okay trade, sloppy packaging

I am comfortable with this purchase, except for the packaging. The five bottles i bought were thrown in a slightly too large box, and they all had scratches after ramling around inside the box while in tranbsit friom Czech republic. Shipping method was as letter without tracking. Had it been a gift purchase, then i would not be comfortable.

Natur & Helse

Udmærket

Udmærket. Fragten lidt dyr og man kan kun vælge post dk. Handelen og posten fugerede dog udmærket.

Netflix

Man kan ikke slette sit kreditkort fra deres server.

Kort fortalt. Man kan ikke slette sit kreditkort fra deres server. Det ligger der med sikkerhedskode og hele molevitten og venter på at de bliver hacket.

Oister

Bestilte et de registrerede to

Jeg bestilte et mobilt bredbånds abonnement. Oisters system bookede to og tog penge for to. Det er min egen skyld siger de, men de vil ordne fortrydelse af det ekstra abonnement. Men de har ikke betalt pengene tilbage.

giovedì 21 marzo 2013

Risposta da OiSTER

Hej Lars

Tak for din anmeldelse.

Det er ikke muligt for os at oprette abonnementer for vores kunder, det skyldes at vores kunder selv skal taste betalingsoplysninger og godkende vilkårene for abonnementet.

Beløbet du havde indbetalt var blevet tilbageført til din OiSTER konto. Som der står i den e-mail vi sendte ud med din opsigelse, så tilbagefører vi pengene til din OISTER konto, såfremt at du har andre aktive abonnementer. Jeg har i dag sørget for at tilbageføre pengene til dit betalingskort i stedet, de vil være til rådighed på din konto indenfor 2-3 hverdage.

Rigtig god dag.

De bedste hilsner
Kristina

RaspberryPi.dk

Udmærket

Nemt bestillingsforløb, uden kreditkortgebyr, bestilt mandag, afsendelse onsdag modtaget med Post Danmark torsdag i neutral emballage. Det er okay nok.

memoryshop.dk

helt i orden

God pris god memorychip hurtig levering.

Conrad Elektronik Danmark

Fik hverken opdatering eller varer

Bestilte en tablet med levering pr UPS ekspres 2-4 dages levering. Fik en bekræftelse, og hørte så ikke videre. Sendte en supporthenvendelser og fik svar at produktet var udsolgt. Hvis det er udsolgt så må det ikke vær epå hjemmesiden, og det er ikke i orden at de faldbyder og accepterer køb med kreditkortoplysinger og så bare lader være med at foretage sig yderligere. Det er et tysk firma med en dansk storefront.

giovedì 7 febbraio 2013

Risposta da conradelektronik.dk

Hej Lars,

Vi har haft nogle problemer med opdateringen af vores lagerstatus. Vores kundeservice burde naturligvis have informeret dig. Send os venligst din e-mail adresse, så at vi kan sende dig et gavekort som undskyldning.

Mvh Conrad Elektronik

WilliamDam.dk

Perfekt

God pris, lynhurtig levering. Det er simpelthen i orden

Zalando

Problemfri første handel

Udmærket e-handelsoplevelse. Produkterne var i orden, og de kom i løbet af få dage. Eneste ophævelse er at man fornemmer at man handler med et udenlandsk selskab. Men derfor kan der jo godt være orden i retursystemet som jo bare skal fungere 100% lydefrit. Prøver igen.

Euroinvestor

Udmærket produkt, Helt udueligt backoffice

Produktet på portalen er okay, men deres abonnementsystem er KAOS.
Jeg har forudbetalt et helt år, videre tildelt 3 måneders abonnement pr kulance
Der kommer regelmæssigt splashes om at abonnementet er udløbet. Abonnement på Penge og Provatøkonomi er inklusive, men bladene udebliver (0 blade modtaget).
Gentagne support tickets har ikke ført til en løsning.
Hvis man gerne vil undgå gentagen frustration, ligegyldig support, skødesløs afregning og udeblivende blade. Så skal man holde sig væk fra www.euroinvestor.dk

Nettoparts

Mangler stadig knap til min ovn

Bestilte en knap til min ovn. Kom hurtigt og effektivt. Udmærket infoniveau. Forkert knap. Reklamer - ny forkert knap. Reklamerer igen, og savner svar. Sidder med et træk på guldkortet og to forkerte knapper. De kan nå at reagere endnu. Rykker.
9/11-2012
Den videre udvikling i denne sag er at Nettoparts opgiver at skaffe den knap. Og sender en returseddel så jeg kan returnere den forkert. Problemet er blot at jeg har returneret begge de forkerte knapper på den returseddelk jeg fik i færste omgang
Pengene svømmer altså stadig ude. Uanset deres kommentar til min første anmeldelse. Jeg er ikke tilbøjelig til at kvittere med en bedre anmeldelse. Det er en skam. For måske prøver de virkelig.

venerdì 28 settembre 2012

Risposta da Nettoparts ApS

Hej Lars.
Tak for din anmeldelse.

Jeg tillader mig lige at ridse forløbet op:
28/8 Bestiller du en knap. Bestillingsvare. Sendes fra Nettoparts 30/8.
31/8 Knappen leveret til pakkeshop
3/9 Knappen hentes af dig.
4/9 Du oplyser at knappen er forkert. Samme dag sætter vi ny knap i bestilling.
7/9 Vi får oplyst at knappen er i restordre. Du får besked om at der kan gå op til 3 uger.
19/9 Den nye knap kommer og sendes denne dag.
20/9 Nye knap leveret til pakkeshoppen (vedlagt returporto til den forkerte knap).
22/9 Du henter den nye knap. Oplyser at denne også er forkert. Vi underretter producenten (Electrolux), som vil sætte en undersøgelse i værk for at finde den rette knap.

Jeg skal naturligvis beklage at der er gået så lang tid og at det endnu ikke er lykkedes at få den rette knap frem til dig. Og vi kan godt enes om at der er gået for lang tid fra du modtager nr. 2 forkerte knap uden at du har fået en status på sagen fra os. Det tager vi straks fat på at forbedre, og du vil snarest modtage besked om hvad status.
Samtidig vil jeg understrege at det er de originale knapper som er sendt til dig, og at der er dem som står i reservedelslisten for det pågældende produkt. Vi er som nævnt fortsat i dialog med producenten og har desværre ikke mulighed for at gøre så meget andet for at hjælpe dig, men du er naturligvis velkommen til at fortryde dit køb såfremt du ikke ønsker at vente på den løsning producenten kan finde frem til. I så fald kan du benytte den medsendte returfragtseddel til begge knapper.

Venlig hilsen
Thomas

Bibob.dk

Nemt og billigt

Virker fint. Nemt og billigt.

Procare

Acceptabelt

Gode priser, spændende udbud. acceptabel fragt. Det er nemt at handle. Infoniveauet er for lavt. Modtog en ordrebekræftelse på mailen og så skete der ikke mere før varen dukkede op fjerde hverdag uemballeret bortset fra salgskartonen med reklamer for indholdet. Produkterne er i orden.

RV Rengoering

Lidt tavs med informationer, men ellers helt i orden

Varen kom i en postgang, og produkterne er helt iorden. Forudenen ordrebekræftelse kom der ikke mere information om at sendingen var på vej. Men derudover super butik. Anbefaler.

BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK

nul huller

Pris, info, levering, varer. Bare i orden. Super tilfreds kunde

Mister Auto

Overraskende godt, men

Det fremgår ikke indlysende af hjemmesiden at man handler med et firma i Lyon. Men det fungerede overraskende godt alligevel. Delene ankom i to forsendelser med ups og fedex. Så man er nød til at have få sendt til en varemodtagelse der har åbent hele dagen. Ellers bliver det bøvlet at modtage. De tager gebyr hvis man vil have mulighed for gratis returnering.

Med24.dk

Udmærket

Valgte på grund af prisen, hurtig ekspedition, tilpas informationsniveau, hurtig levering. Tilfreds kunde

Proshop

Udmærket

Udmærket, tilpas informations niveau, hurtig og billig forsendelse. Neutral emballage. Bare okay

Davidsilverspares

Kan varmt anbefales

Super shop. Har handlet tre gange. De sender med anerkendte postfirmaer (UPS/DHL osv). Den ene gang manglede et produkt som var faktureret. Ringede der over, de checkede og erkendte fejlen og efterleverede dag til dag med ekspres UPS. Meget interessant shop efter at CMSNL i Holland har sat priserne op i foråret 2012.

Whiteaway

Meget positiv

Købte et Køleskab. Okay pris, tilpas informationsniveau, levering efter et par dage. Helt igennem en fin oplevelse. Anbefaler.

Skiftselv

Bare i orden

Gode tilbud, usædvanlig hurtig ekspedition i julegavetravlheden. Tilpas informationsniveau. Det er bare i orden.

Netspiren

Fin shop, de er stadig super

Fin pris, fin vare, udmærket informationsniveau, lynhurtig levering.Nul huller, og de holder ved i flot stil.

Stoevsugerposen

Laaangsom og for lidt information

Leveringstiden var 10 hverdage, selvom der stod at det var en lagervare. Rykkede efter en uge, den svarede de ikke på, rykkede igen og fik besked at produktet var i restordre. Prisen var for høj, viste det sig bagefter. Men produktet er 100% i orden. Men er nok lidt modvillig overfor Stoevsugerposen.dk fordi super informationsniveau er et must i internethandel. Der er ubehageligft at give sit kreditkortnummer til en shop der ikke finder det nødvendigt at holde en informeret i alle detaljer. Utilgiveligt ikke at svare poå en henvendelse.

martedì 6 dicembre 2011

Risposta da Støvsugerposen ApS

Hej Lars
det er meget beklageligt at du ikke blev svaret på den første henvendelse,
hvilket jeg også har beklaget for dig. Vores info niveau var desværre lidt dårligt i de sidste 14 dage da vi har arbejdet på højtryk for at få lagt shoppen over i en ny version, netop med henblik på at få forbedret infomationsniveauet.
Med hensyn til kreditkort nummeret så er det ikke noget du giver os som shop. Det er ganske enkelet ikke muligt da PBS (NETS) har en meget høj sikkerhed. Vi kan aldrig se kunders kreditkortinformationer. Så på det punkt kan du være helt tryg.
Håber du trods alt vil acceptere en undskyldning for det manglende info niveau, da vi gerne ser dig som kunde igen.

Med venlig hilsen Torben

daekonline.dk

Fremragende

Stort udvalg, gode priser. Hurtig levering.

Slipseforum

Okay måde at købe slips ¨på

Købte et slips, det kom i et almindeligt brev, det eneste jeg savnede var lidt information omkring ordren, nekræftelse f.eks.. Men produktet er i orden, og leveringen hurtig, så 5 stjerner alligevel.

H.W. Larsen A/S

Perfekt

Stort udvalg, nem bestilling, højt informationsniveau, levering i en postgang. Kan ikke være bedre.

Elvvs.dk

Udmærket butik

Okay priser og udvalg. Levering i en postgang. Informationsniveau ikke højt. Hverken afsendelsesbekræftelse eller tracking nummer. Men pakken kom i en postgang. Så okay.

Grafical.dk

Okay butik

Okay priser og udvalg. Levering i en postgang. infoniveau lidt under middel, Feks ikke trackingnummer. Men pakken kom til tiden.

Datamarked.dk

God handel

God pris, nem bestilling, god informatuionsniveau, hurtig leverign neutral emballagfe. Det er i orden. Anbefaler.

Weboil

Udmærket butik, spændende produkter med billig olie

Nem bestilling, hurtig levering. Okay handel. Det drejer sig om olieprodukter til discountpris. Det er lidt no-name agtigt, men virker på en eller anden måde tilforladeligt.

Amazon

Works great, i hope they know about IT security

I ordered several times. It is very efficient, and prices often very competitive. I don't like the fact that they keep credit card records on file.

Astrologihuset

Udmærket

Købte en personlig børnebog.Et sjovt produkt. Det tog den tid det tager at lave en bog, og resultatet var rigtig godt.

PROFILO - Lars Cassias

Immagine profilo di Lars Cassias
Lars Cassias
Recensore
Maschio, 1958
Kastrup, Danimarca

info utente