PROFILO - G.Aa

Recensioni (26)

inCover.dk

Super hurtig levering

Nem og overskuelig side at handle på. Har kun positivt at sige :)

Streetammo

Fede varer og gode tilbud.....meeeenn

Er de sidste par gange, jeg har bestilt, blevet noget langsomme til at levere :(

Nu har vi så d. 24 sep. og jeg har stadig ikke modtaget mine varer, som jeg bestilte d.16. sep.........træls. Fik dog en mail igår, hvor der stod at de lige pt. havde længere levering.

Ja, så er det d. 26 sep. og stadig ingen varer, så er desværre nødt til kun at give 2 stjerner :( og kan se at jeg ikke er den eneste, der må vente meget længe på varerne :(

Nu er det d.30. sep. og stadig ingen varer.....øv øv øv

Igår d. 3. okt. kunne jeg endelig hente mine varer i GLS pakke-shoppen, altså 18 dage efter bestilling.
Der var et brev med hvor de undskyldte og forklarede forsinkelsen, og det var rigtig fint.
Samtidig var der lagt lidt ekstra med i pakken, hvilket mine store drenge godt kunne bruge.
Streetammo er heldigvis ikke ligeglade med deres kunder, og måske handler jeg der igen, da de jo har det, de unge vil have idag.

Brickharbor

Hvad sker der med jeres leveringstid ???

Har altid været tilfreds, men bestilte et par varer d. 8 dec. og spørger så idag, hvor varene bliver af......svaret er, at de ligger på lageret og bliver sendt på mandag.......det synes jeg sgu er for dårligt.....det er en ommer !

Nå, det var så d. 14 dec. jeg skrev sidst......fik så en mail igår, hvor der stod at de havde ledt efter en af varene og at den ville komme igår, og så ville ordren komme afsted....modtager så idag lidt i 11 en besked om, at ordren er sendt.....hmmm 10 dage efter min bestilling.....håber varene kommer imorgen....

Modtog til sidst varene d. 19. dec. Lang leveringstid, synes jeg, og havde man så bare kontaktet mig, om at der var noget galt......

quintess.dk

Hurtig levering :)

God side og hurtig levering. Det eneste minus er, at jeg havde bedt om at få pakke ind, men det havde de glemt. Og forresten lækker pakke tyggegummi med i kassen :)

www.inkpro.dk

Lave priser

Lave priser og hurtig levering :)

Miinto

Skuffende, men ok kundeservice.

Bestilte 4 varer, får en ordrebekræftelse lige efter. Får nogle dage senere en mail, med at ordren er sendt. Modtager idag og der er kun en af tingene med i pakken. Ringer til kundeservice og får at vide, at det kun er den ene vare, som kan leveres! Ville gerne have vidst det før afsendelse, for så havde jeg annulleret ordren. Jeg samler altid flere varer på en gang, for at spare fragt/porto! Føler mig lidt snydt,.......fuld fragt for en billig udsalgsvare.......men flink kundeservice, der beklager, og siger at de er opmærksom på problemet.

Tobias Rasmussen ritiene questo recensione utile

Dartshop.dk

Super hurtig levering :)

Bestilte onsdag aften, blev sendt torsdag morgen, modtog varen fredag kl.11 . Så kan det da vist ikke gøres hurtigere :)))

quint.dk

Super tilfreds :-)

Hurtig levering og gode udsalgsvarer.

CoolStuff.dk

Super kundeservice

Købte en helikopter til min søn, der desværre havde en defekt. Skrev til dem på deres facebook side og fik hurtigt svar (det var i juledagene) Første hverdag efter jul sendte de mig en ny, og min søn synes, at den er vild sej :))) Rigtig god kundeservice, kan varmt anbefales :)))

billigsport24.dk

Super service

Virkelig god service. Jeg var meget i tvivl om størrelse på en jakke og sendte en mail. Fik meget hurtigt et venligt svar med mål på jakken, og kunne derefter vælge den rigtige størrelse (Tak Ronni) :) Har handlet der ca. 3 gange og er helt sikker på, at jeg vender tilbage igen.

iMusic

Fin service

Kan kun være tilfreds og fik oven i købet en signeret udgave, da jeg var blandt de første der bestilte den nye cd med Anne Linnet (mit store idol)

D. 12/7-2012
Har igen oplevet en fantastisk service, denne gang over telefon. Var lidt nervøs for om mine varer kunne nå frem (en fødselsdagsgave) Det ordnede de hurtig over telefon, og varene blev sendt allerede her i eftermiddags :)))

Skyline

Fint og stabilt net

Skiftede fra DLG bredbånd til Skyline for ca. 3 uger siden og er faktisk ret tilfreds.
Da vi bor ret langt ude på landet, kunne Dlg kun levere 0,5-1 mbit og med udfald hele tiden.Der har været nogle små udfald hos Skyline om morgenen, men ellers meget stabilt.
Men vil give Mads Westermann ret i, at der er plads til forbedringer. Da jeg ville ringe til Skyline for, at blive kunde, var der utrolig lang ventetid, og jeg måtte prøve flere gange, inde jeg endelig kom igennem. Tror godt, at det kan skræmme nogle potentielle kunder væk. Jeg var da lige ved at opgive....
Men når det er sagt, er jeg nu glad for mit skifte til Skyline :)

lunedì 17 ottobre 2011

Risposta da Skyline

Hej G.Aa

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kan give dig din ønskede forbindelse.
Med hensyn til ventetiden på telefonerne er vi godt klar over at vi længe har haft alt en alt for lang ventetid. Vi har oplevet stor kundetilgang, hvilket selvfølgelig kun er positivt, men jeg kan informere om at vi er i fuld gang med at oplære flere dygtige medarbejdere, så vi er "hænder" nok til at betjene jer alle.
Husk at du altid er velkommen til ogaå at kontakte os på kundeservice@skyline.dk.

Jeg ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen
Skyline

DLG Tele

Den værste service........

Ringer fredag og forklarer at der er støj på fastnet-telefonen og at internettet er ret ustabilt. Har en serviceaftale og får mandag en tekniker ud....han finder ingen fejl og på det tidspunkt er der ingen støj på linien...tirsdag er den gal igen og internettet falder ud hele tiden. Snakker med en fra kundeservice og han fortæller mig at fra d. 15 sep. har de ikke hastigheder under 2 mb. Men det har jeg ikke modtaget noget information om hmmm... Jeg har en langsom forbindelse,da jeg bor ret langt fra centralen og de kan ikke levere hurtigere end max 1 mb. Kundeservice lover at ringe onsdag (idag) med nærmere forklaring.
Da de ikke ringer, ringer jeg selv tilbage....
Jeg får at vide at de ikke kan levere mere end 0,5-1 mb og at jeg skal betale for 2 mb.....Det mener jeg ikke man kan forlange, og siger at jeg så må finde en anden udbyder....jeg får også at vide at jeg ikke kan få kompensation, og at jeg har en måneds opsigelse.....de har ikke informeret mig om ændringerne, og jeg finder selv ud af det ved et tilfælde....men fritstille mig med det samme, vil de ikke !!!!
Jeg kan selvfølgelig finde en ny udbyder med det samme, siger de, men jeg skal betale den næste måned med.....også selvom de forbindelsen er elendig !!!!
Ja, jeg er meget utilfreds !!!
Skal man ikke informere kunderne, når der sker ændringer ???
Jeg har selvfølgelig mulighed for at klage, sagde de...hmmm,
mon det hjælper...
Nåh...nu er i advaret.
Kan se at modemet lyser i alle lamper, så må hellere få sendt, inden jeg ryger af igen....

d.16 sep.
Mit net er stadig meget ustabilt og falder ud hele tiden !!!!
Til trods for, at jeg startede med at kontakte DLG d.2 sep. og efter 2 tekniker besøg....
Nu mener de, at kablet skal skiftes ud.....
Har nu kontaktet en anden udbyder og håber på at de kan levere internet til mig....
Så vil jeg ikke håbe, at jeg får for meget bøvl med at opsige mit abonnement hos DLG !!!

DBA - Den Blå Avis

Fin side...

Men de burde tjekke deres brugere noget bedre. Evt. tvinge alle brugere til at blive valideret....er blevet snydt en gang derinde. De kan ikke gøre så meget andet end at lukke for brugeren og anbefale, at anmelde svindleren til politiet....og politiet gør ikke ret meget, selvom vi var mange der var blevet snydt....Så køb kun face to face....

Mcdonalds

Ungerne elsker det....

Det er nu nemt, hvis man lige vil have noget fastfood.....men helt sikkert ikke noget man skal gøre for tit, hvis man vil leve sundt :)

Trendyshop

Stort udvalg, gode tilbud og hurtig levering.

Stort udvalg, gode tilbud og hurtig og billig levering :)

Asos

Gode tilbud på mærkevarer

Er godt tilfreds, har handlet flere gange og har altid modtaget mine varer ret hurtigt....

TELMORE

Flink og hjælpsom kundeservice

Har kun gode erfaringer med Telmore. Vi har 4 abonnementer hos dem. Kunne dog godt tænke mig, at man ikke skulle logge ind 4 gange, for at fylde penge på telefonerne. Det ville være skønt, at kunne samle alle telefonerne i et log ind :)))

11/8-2011
Havde brug for kundeservice igår eftermiddags: ingen ventetid, flink og kompetent medarbejder, som løste mit problem med det samme (((:

03/12-2013
MEGET UFINE SALGSMETODER
Har igennem de sidste mange år været rigtig glad for, at være kunde hos Telmore, men det er SLUT nu.
De sidste måneder har der været fuldstændig rod i butikken! Flere mail og sms'er omkring negativ saldo, selvom der var tanket op.....musik app går hele tiden ned....gamle kunder får dårligere tilbud end nye kunder.....og nu manglende kundeservice....Jeg blev for ca. 1½ uge siden ringet op af en smart sælger, der ville give mig gratis mobil bredbånd. Super, endelig noget til gamle trofaste kunder, men nej! Blev lovet 4 mdr. gratis mobil bredbånd til 4 bærbare pc'er, men han glemte bare at fortælle, at jeg lige skulle købe 4 usb-moden til 299,- pr. stk, før det kunne bruges. Ja ja, jeg var måske lidt naiv, men han burde have oplyst, hvad jeg skulle bruge, for at det kunne fungere. Jeg kontakter kundeservice flere gange, og de lægger bare ansvaret fra sig, og siger at sælgeren ikke er på arbejde, og at jeg vil blive ringet op, når han er der. Det sker ikke. Jeg skriver på Facebook nogle gange, og endeligt bliver jeg ringet op......de mener ikke at sælgeren har fejlet, ved at undlade at oplyse mig om , hvad jeg skulle bruge til at få det mobile bredbånd til at fungere......hmmm..... i mine øjne er det meget ufine salgsmetoder.....1200,- for at få noget gratis til at fungere......nå, men nu mister de 4 gamle trofaste kunder :/
Og forresten, ham fra kundeservice sagde, at det ikke ville komme til at koste mig noget. Wtf....koste mig noget ? Det var dem der kontaktede mig med et gratis tilbud!

Coolshop

Hurtig levering.....

Hurtig levering og gode priser, 5 stjerner herfra :)

wupti.com

Hæver betaling mandag og kan først levere torsdag.......

Man hæver ikke betalingen, før man kan levere !!!! Håber virkelig at jeg modtager imorgen..........

Vi har nu d.11. april 2013. Vores vaskemaskine gik i stykker for 3. gang skærtorsdag, og vi kontaktede Wupti. Der er stadig ikke sket noget i sagen, selvom vi har kontaktet dem flere gange både pr. mail og telefon.
Ved en af servicemedarbejderne fik vi næsten lovning på en ny maskine, men de taler åbenbart ikke sammen derinde, for intet er der sket !
Nu frygter vi endnu en weekend uden vaskemaskine !
Dårlig service :(

Vi har nu d. 15 april 2013. Måtte selv kontakte Wupti i fredags, da de ikke vendte tilbage. Talte i telefon med en medarbejder, som fortalte, at de er bagud med mails. Jeg er altså bagud med vasketøj. Medarbejderen lovede at kontakte hvidevareservice, så vi kan få en montør ud, og hun lovede at sige, at det haster.
Jeg har idag sendt en mail for at høre om, der sker noget, men har ikke fået et svar.
Jeg er jo nok nødt til at ringe igen idag, da de åbenbart ikke har gjort noget endnu !
Synes godt nok, jeg har brugt meget tid og energi på det her, og det mener jeg simpelthen ikke er rimeligt :(

mercoledì 6 luglio 2011

Risposta da wupti.com

Hej G.,
Normalt bliver pengene først hævet, når ordren sættes til afsendt hos vores leverandør. Vil du ikke sende dit ordrenr. til hago@wupti.com? Så vil jeg lige følge op på din ordre og give dig besked om status.
Venlig hilsen
Hanne, wupti.com

Trendsales

God side, nem og overskuelig.

Har kun gode erfaringer med TS. Har en enkelt gang haft brug for support, og de var rigtig flinke og hjælpsomme. Her kan man altid gøre en god handel.

SmartGuy.dk

Altid hurtig levering...

Har købt flere gange hos Smartguy og der er altid god service og hurtig levering :) Og en fornuftig fragt pris, og i perioder fri fragt (gerne mere af det)

Zoovillage

Annullerer efter flere dage, da de ikke har varen....

Bestiller en udsalgsvare torsdag, de modtager betalingen og så annullerer de ordren tirsdagen efter, med besked om at de ikke har flere. Og har prøvet det en gang før hos dem, men troede at det var en engangsforestilling, men det var det så ikke....De par gange de så har den vare man bestiller, er der utrolig lang leveringstid....Øv øv

Simon Elkjær ritiene questo recensione utile

Legbilligt

Cool !!!

Gode og billige og hurtig levering, dog lidt for dyrt i fragt.......

Gucca

Super hurtig levering og god pris :)

Jeg købte en dvd-boks med 3 film hos Gucca, og til en god pris og hurtig levering :)

PROFILO - G.Aa

Immagine profilo di G.Aa
G.Aa
Recensore
Donna, 1972
Aars, Danimarca

info utente