PROFILO - Daniel

Recensioni (3)

SmartGuy.dk

Dårlig information og telfonservice

At skulle vente i telefonkø i over 5 minutter er ikke i orden.

Jeg bestilte 5 t-shirts som jeg modtog ok hurtigt. Jeg sendte dem dernæst retur for at blive byttet til et nummer større.

2 uger efter modtog jeg så én t-shirt uden nogen information om hvordan byttet var forløbet - og så var den endda ikke blevet byttet ud med en større størrelse!

Det viser sig så, at smartguy.dk har valgt at annullere 4/5 af mit køb og refundere pengene fordi de ikke havde tingene på lager - igen helt uden at informere mig!

Jeg skrev ind til dem for 2 uger siden om problemet og fik ikke noget umiddelbart svar. Jeg ringede derefter ind og oplevede at der blev lagt på med det samme på alle opkald.

I dag ringede jeg så ind, ventede i telefon kø i 18 minutter for så at snakke med en snøvlende mumlende kone, der ikke andet kunne fortælle mig, med noget besvær, at mine penge var refunderet.

Jeg har ingen penge modtaget endnu...

Yderst utilfredsstillende service.

www.boligportal.dk

Hurtigt, effektivt og med mange, mange muligheder!

Jeg skrev mig op for 2 måneder siden og har siden da modtaget et væld af tilbud fra den automatiske service men også i stor grad fra andre udlejere på siden.

Det virker som man kunne forvente, dog er siden et lettere mareridt rent usability mæssigt. Den kunne være så meget bedre rent interaktivt. :)

martedì 14 giugno 2011

Risposta da BoligPortal.dk

Kære Daniel

tak for din anmeldelse. Vi arbejder netop i øjeblikket på en opdatering af sitet med fokus på usability, for jeg er helt enig med dig i, at det kan gøres meget bedre. Og det bliver det også :) Se med senere på sommeren - www.boligportal.dk

Med venlig hilsen,
Malou Lassen, BoligPortal.dk

UnoEuro Webhosting

Innovative, kreativt og med på noderne!

Har nu et par domains og en hel del kunders sites hostet hos unoeuro og jeg kan snildt sige at der er intet firma i Danmark, eller hele norden for den sags skyld, som kan hamle op med den service som Unoeuro udbyder!

De er innovative, kreative og med på noderne. Deres support er lyn hurtig og de svarere endda på twitter og facebook. Oven i det så er det nok det eneste firma jeg kender som tager positivt imod kritik.

Emil Stahl Pedersen, Jonathan Komfa Christensen, Daniel Lomholt, Kim Christensen, Peter, Daniel Nygård, Hjalte Hansen, Frederik Christiansen, Peter Wikke, Jakob Schoue Daniel Gjerdrum ritiene questo recensione utile

PROFILO - Daniel

Immagine profilo di Daniel
Daniel
Recensore
Maschio
Danimarca

info utente