PROFILO - Buster

Recensioni (7)

www.teknikshop.dk

Fin butik og hurtig service

Bestilte en kæde, en skivelås og et gulvanker kl 14 og modtog dem med posten dagen efter så de har virkelig været hurtige.
Kan godt lide butikken da der er gode billeder og beskrivelser af tingene.

Gjensidige

Fin dækning, gode priser men sløv behandling

Har haft alle mine forsikringer ( hus, familie/indbo, rejse, et par køretøjer ) ved dem ( blev kunde gennem fair som de opkøbte ) i ca 6 år.
Har haft brug for at få dækket skader 3 gange og de har dækket hver gang uden problem og uden bøvl.
De har imidlertid også hver gang været virkelig langsommelige. Det virker faktisk som om at hvis man ikke ringer og rykker så sker der bare ingenting. Ved ikke om de er underbemandet eller bare lidt sløve. Man kan i hvert fald ikke regne med at det bare kører.
Feks anmeldte et tyveri - fik at vide skulle vente et måned på at køretøjet evt blev fundet ( ok) efter 6 uger ingen ting sket - ringer og rykker - får at vide (nøjagtig som sidste gang) "sært den skulle være sendt videre til taksator men nu får vi det så gjort" - får det ordnet med taksator dagen efter som sender papirer tilbage - venter 14 dage hører intet - ringer til dem får at vide "nå ja det ligger jo her og skulle egentlig have været sendt videre da det er klar til at blive udbetalt, der får jeg lige gjort" og pengene kommer så.

Nogenlunde sådan har det været hver gang - også når jeg har bestilt en forsikring. Ringer man ikke og rykker kan der nemt gå 2 - 3 måneder uden der sker noget som helst.

Så nu har jeg bare vænnet mig til at når jeg skal have noget gjort eller ændret ved dem så venter jeg ikke på at der kommer noget ud over den tid de har sagt det vil tage eller man synes er rimelig (for hvis det først kommer til at "ligge i bunken" kan det ligge der utrolig længe) men ringer til dem med det samme tiden er udløbet eller jeg synes der er gået længe nok.

Kan man leve med at man i nogen grad selv skal styre sagerne igennem deres behandling er der et fint selskab.

Quizfeber

Fuskere og spammere

Forsøger at få en til at klikke ved at foregive at være en anden - kalder sig feks for "låneafdelingen" eller lign misledende når de sender deres annoncer.
Derudover bliver de bare ved med at spamme - uanset om man melder fra eller ej.

Mikkelsenmedia

Møgirriaterende foretagende

Udsender bunker af ligegyldige nyhedsbreve i et eller andet annoncecirkus. Det er stort set ikke til at slippe da man kan afmelde et nyhedsbrev men dagen efter er man tilmeldt to nye. Sig ikke ja til at modtage noget fra Mikkelsen Media man kommer aldrig ud igen

Plana

God stabil service

Har hostet et Plone site hos Plan A i tre år. De har været meget hjælpsomme med oprettelsen og når der har været spørgsmål. Har stort set ikke set nogen driftsproblemer.

Århus PC-Lager ApS

Fin service

Har handlet hos pclager flere gange og der har aldrig været problemer.
Hurtig levering, fin rma service, gode priser og flink betjening.

Asus

Ufattelig ringe returservice hos ASUS / Letmerepair

Havde en bærbar indenfor garanti med defekt skærm. Laver en RMS sag men får at vide at for at de vil kigge på den skal jeg godtage betingelser som inkluderer at det koster 110 EURO hvis der ikke findes fejl der dækkes af garanti. Hvis jeg ikke godtager betingelserne kan jeg ikke sende PC'en til reparation.
Jeg sender PC'en og de siger fejlen er selvforskyldt - jeg må have udsat Pc'en for overlast - hvilket jeg absolut ikke har - at de ikke vil reparere den indenfor garanti, at jeg skal minimum betale de 100 euro jeg accepterede i vilkårene men at de kan reparere den for ca 150% af nyprisen.

Ufattelig dårlig service fra asus og værkstedet letmerepair opfører sig som et svindelforetagende. Ikke alene skider man på den lovpligtige garanti, man vil så have overdrevne gebyrer for det. 110 euro for at sige "når skærmen ser sådan ud er det selvforskyldt" det er fandeme svineri.

Specielt når det åbenbart ikke er enestående men et mønster og deres skærme har fejl og de bare refleksagtigt påstår at det altid er selvforskyldt.

Mest elendige service nogensinde.

PROFILO - Buster

Immagine profilo di Buster
Buster
Recensore
Maschio
Danimarca

info utente