PROFILO - Jacob I

Recensioni (35)

Apple

World class customer service

Ordered card from iPhoto, but delivery didn't happen due to a not updated address. Got hold of the Apple rep. Mads R (no waiting time). which took the case, informed me on the status and finally solved the problem with UPS.

Best in class customer service.

Callme

Et kvatal var nok - aldrig kunde hos det firma igen.

Tilmeldte mig med en særlig rabatkode med en forventning om at have god dækning, god kundeservice og ingen problemer. Virkeligheden:
- elendig dækning - har aldrig haft så mange dropped calls som på det netværk (dækningskort viser et andet billede).
- min tilmelding til betalingsservice går ikke igennem (har aldrig været et problem andre steder) men det vælger Callme ikke at fortælle mig. De opkræver bare 39 kroner for at betale regningen.
- da jeg ringer og beder dem om at korrigere det, er deres holdning at det er banken, der skal fortælle mig om den manglende tilmelding til betalingsservice, selvom det jo alene angår et aftaleforhold mellem Callme og jeg.
- ingen sammenhæng mellem "tal pænt" kampagne og realiteten, når man så endelig kommer igennem til deres kundeservice, der sjovt nok altid har "ekstraordinært travlt".

giovedì 20 giugno 2013

Risposta da Call me

Hej Jacob

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af, vi ikke har kunnet leve op til dine forventninger med hensyn til dækningen, PBS tilmelding og vores Kundeservice.

Dækningen kan vi desværre ikke gøre bedre lige nu og her, men vi arbejder naturligvis løbende på, at gøre det bedre for hver dag. Det er desværre ikke noget, vi kan gøre fra dag til dag.

Med hensyn til PBS tilmeldingen, så er det kun og kun din bank, der enten kan godkende eller afvise en PBS tilmelde. Som mobilselskab, kan vi kun sende en anmodning til din bank. Det er dermed også dem, der skal sørge for at oplyse dig om, at de ikke har godkendt en PBS tilmelding.

Som kunde, er det ligeledes dit ansvar, at holde øje med, om PBS tilmeldingen er gået igennem. Dette gør du via din egen PBS oversigt. Kan du ikke se os på listen, bedes du kontakte os, så vi kan rette en eventuel fejl.

Jeg ved, nogle banker har fået nye tiltag med hensyn til PBS tilmelding. De skal først godkende tilmelding til PBS og dernæst godkende en anmodning fra eksempelvis et mobilselskab. Derfor er det ikke "kun" en sag mellem dig som kunde og os som mobilselskab. Din bank spiller en meget stor rolle i dette tilfælde.

Når din bank nu har afvist vores PBS anmodning, kan vi, som mobilselskab, sende en ny anmodning til dem, men jeg kan forstå på dig, at du ikke har ønsket dette.

Ligeledes kan jeg se, at du har valgt, at flytte dit mobilnummer i morgen d. 21. juni 2013. Det er jeg ked af, men hvis dækningen ikke er som du har haft forventning til, kan jeg desværre ikke ændre dette.

Er der andet, vi kan være behjælpelig med, er du velkommen til, at sende en mail til: trust@callme.dk

Rigtig god dag :)

Anam
Kundeservice

Slukefter Kro

Værste ophold ever

Havde købt en deal med såkaldt "5 retters goumetmiddag med vinmenu" + overnatning. Maden har intet med gourmet at gøre. Trist forret, derefter en tør og smagløs vildsvinerilette. Hovedrettens kød var senet, skåret sjusket og forkert. Betjeningen var ualmindelig kejtet og langsom (vi gik efter 4. ret mere end 3 timer henne i forestillingen). Vinene var jævne til det deciderede udrikkelige.

Vi blev ligesom andre bedømmere lokket til 55 kroners cider med en smule calvados i - nærmest udrikkelig. Et 75 kroners "fredagstillæg" satte prikken over i'et.

Vi var ved morgenbuffeten som de første, da den åbnede. Alligevel var der syltetøjsrester på siden af skålene, æggene var allerede kolde, så fryserundstykkerne var faktisk et højdepunkt.

Værelset: Hvis man kan lide nostalgi fra den gang man var værnepligtig, så er det super. Defekt seng, brune kakler på badeværelset, stoppet afløb, en antik clockradio og et mikrofjernsyn med primært tyske kanaler.

Beskrivelserne på deres side er, efter min mening, misvisende og vildledende.

Jo tak: Slukefter Kro er virkeligt en oplevelse....som jeg ikke vil anbefale til nogen.

Nespresso

Grotesk service - (opdateret x2)

Bestilte 200 kaffekapsler + en mælkeskummer om fredagen. Da der ikke var kommet noget om tirsdagen, skriver jeg til kundeservice. De svarer dagen efter at jeg skal hente den i døgnposten, men sender ikke pinkoder med. Jeg ringer derefter til kundeservice, der beder mig selv ringe til Postdanmark i stedet for at ordne det selv. Da jeg endelig får fat i pakken mangler mælkeskummeren. Ringer straks til kundeservice, der beklager og fortæller mig at de sender den med det samme. Den sendes hverken onsdag eller torsdag. Ringer til kundeservice, der lover at undersøge sagen og vende tilbage. 3 timer efter, er der intet sket og da jeg ringer ringer igen er det gode svar:
- pga. en "procedure" kan jeg, en uge efter at bestilt mælkeskummeren, end ikke få svar på, hvornår den eventuelt bliver afsendt.
- hvis jeg bare havde bestilt en ny om onsdagen (og afbestilt den ikke leverede), havde jeg haft den om torsdagen iflg. Nespresso selv. Flot kundeservice, når man har fejlet!
Da jeg ønsker at hæve købet, kan Nespresso ikke fortælle mig, hvornår jeg bliver krediteret, men at "der godt kan gå noget tid".
---
Opdatering 20/9: Dagen efter bliver jeg ringet op af en medarbejder, der tilbyder mig, at jeg kan hente en i butikken i København og i øvrigt blive krediteret den oprindelige. Er tilfreds med løsningen, men træt af alle de opkald mv. som jeg har været nødt til.
---
Opdatering 19/10: Jeg modtager efter noget tid en kreditnota på maskinen, men bliver dog trukket for det fulde beløb. Den 18/10 modtager jeg så en faktura på en ny maskine. Jeg ringer og klager. Dagen efter får jeg besked på, at Nespresso ikke vil give mig den lovede maskine gratis, men derimod noget kaffe og chokolade for et mindre beløb. De nægter selvom jeg har givet samtykke, at anvende de optagne samtaler for at høre, hvad de rent faktisk har lovet. De siger dermed også indirekte, at jeg lyver.

Jeg føler mig totalt til grin. Har seriøst aldrig oplevet et så uprofessionelt firma.

Emma ritiene questo recensione utile

Cykelpartner.dk

DK's bedste basis cykelshop

Har handlet hos dem 3 gange med perfekt resultat. Bedste priser på rigtigt mange produkter. Mangler lidt udvalg ind imellem, men det opvejes af priser og deres effektive levering.

Reagerer godt og hurtigt på henvendelser.

Sigma Sport

Excellent sports shop

Have used Sigma Sport a couple of times and I have never been disappointed.

Fast and reliable delivery.

Much better service than wiggle and chainreactioncycles.

Styledelux

Hurtigt, nemt

Godt udvalg og OK købsflow indtil man skal acceptere vilkår. Når du trykker på link, for at se vilkår ryger man til forsiden og skal selv finde dem under "Købsinformation". Irriterende at lagerstatus ikke er kontinuerligt opdateret, specielt med den dyre fragt.

Reklamerer på forsiden med 14 DAGES FULD RETURRET, 2 ÅRS REKLAMTIONSRET som "kundefordele". Det er obligatoriske følger af forbrugeraftaleloven og købeloven og er ikke særlige anprisbare fordele hos Styledelux.

nemlig.com

Helt som lovet.

+Nemt at bestille.
+Godt sortiment
+Kom til tiden

-Dyrt
-Leverings- og posegebyr
-Hvis du starter med at putte i kurven nogle dage før du bestiller, kan tilbud være blevet til normalpris.

giovedì 19 aprile 2012

Risposta da nemlig.com A/S

Hej Jacob - tak for din anmeldelse og 5 stjerner, det er vi glade for :-)

Vores tilbud gælder oftest for hele ugen og derfor vil prisen for de varer du lægger i kurven i løbet af ugen ikke ændre pris. I få tilfælde - som du desværre har oplevet - udgår et tilbud i løbet af ugen, da mister du tilbuddet, hvis din ordre ikke er afgivet.

Vi prøver hele tiden at være konkurrencedygtige også på prisen - eksempelvis er vores mælk samme pris eller billigere end i et discountsupermarked og vores økologisk frugt er uden merpris til emballage, da vi sælger økologisk frugt stykvis. Men vi vil rigtig gerne høre fra dig, vedr. hvilke varer du synes er for dyre, så vi kan følge op på det - skriv gerne til os på kontakt@nemlig.com

I vores koncept er det kombinationen af Kr. 39 i levering, posegebyr og avancen på varerne, der samlet gør vores forretning rentabel og fremfor at skjule leverings- og posegebyr i vareprisen, har vi valgt at gøre det gennemsigtigt. Husk at du kun betaler for een pose pr. temperaturområde du køber varer fra - grønt, køl, frost, kolonial - dvs. max. 4xkr.3 uanset hvor mange poser du får pr område.

Mange hilsner
Jan

Interflora

Næsten perfekt

Købte blomster + kort. Alt forløb rigtigt fint og modtageren var glad. Eneste minus er, at man ikke bare kan gå tilbage i bestillingsforløbet og redigere kortet, men er nødt til at starte forfra.

mobilityshop.dk

Hurtig levering - manglende opdatering af side

Bestilte en Withings vægt og et Griffin armbånd til iPhone. Blev kontaktet senere samme dag og fik at vide at armbåndet var i restordre og blev foreslået andre alternativer. Rigtig fin service, men Griffin armbåndet er vedblevet med at stå med en leveringstid på 2-3 dage.

Ellers alt ok.

Proshop

Hurtige, effektive

Ingen f...ck-ups med fejl i lagerstatus, hurtig levering.

Har fra tidligere kun gode erfaringer med support-

UnoEuro Webhosting

Godt webhotel

Generelt rigtigt godt tilfreds. Har prøvet flere andre, men Unoeuro er bedst.

Godt administrationsmodul, gode tjenester, men har dog haft lidt problemer med features, der ikke passede med WP.

Pulsure.dk

Har styr på deres s....

Har købt et par ure + tilbehør på siden (senest juli 2012). De håndterer både normale handler og forudbestillinger top professionelt. Godt købsflow, tilpas med information i processen og frem for alt hurtig og korrekte reaktioner.

Priserne er også ved at være pænt skarpe og derfor kan jeg ikke forlange mere.

SAXO.com

Hurtige og billige

Fornuftige priser. God service med notifikationer via SMS og mail.

Siden kunne være bedre at navigere, men det er en biting.

TrendyLiving.dk

En noget tvivlsom oplevelse, der endte godt.

(Oprindelig en stjerne)
Bestiller to julegaver den 14/12. Intet sker og jeg rykker dem pr. mail den 18/12. Ringer Anja op den 19. og får at vide at den er skam sendt i går. 21.27 samme aften får jeg en mail om at NU er min vare afsendt og med et trackingnummer. Trackingnummeret er dog ikke aktivt den 20., hvilket viser, at det altså ikke engang er overdraget til Postdanmark endnu. Jeg kan altså forvente at mangle en gave juleaften, selvom der var bestilt den 14/12 og så samtidigt blive fyldt med løgn.
(Opdateret)
Den 22. har jeg modtaget pakken og har været i kontakt med Trendyliving.dk et par gange, der har beklaget forløbet. De fortjener egentligt 4 stjerner for genopretningen, men får kun 3, da de prøvede at få mig til at slette mit indlæg....

venerdì 23 dicembre 2011

Risposta da TrendyLiving.dk

Hej Jacob
Tak for vores telefonsamtale tidligere i dag og dejligt at høre, at du i dag d. 22. dec. har modtaget din pakke. Som fortalt i telefonen beklager vi meget forløbet med ordren. I vores juletravlhed er der desværre sket en del fejl ved din ordre (bl.a. troede vi, at vi havde sendt pakken, men det viste sig, at den lå på pakkebordet klar til afsendelse). Vi beklager endnu en gang.

Du ønskes en God Jul og et Godt Nytår.

Mvh Anja

Av-Cables.dk

Topklasse

Gode beskrivelser af varerne på siden og godt købsflow.

Priserne er rigtigt gode.

Sendte varen inden for få timer og gensendte 2 gange uden beregning, da jeg havde skrevet fejl i min adresse - det kalder jeg en meget flot service.

Med24.dk

Sløv virksomhed

Bestilte en række ting og var blevet lovet en tilgift. Et element af odren stod som værende på lager, men kunne aldrig leveres.
En del af min ordre var defekt og der blev jeg henvist til producenten, hvilket er uacceptabelt. Tilgiften fik jeg aldrig.

Jeg skal for god ordens skyld nævne, at anmeldelsen baserer sig på et forløb i 2008.

avXperten.dk

Perfekt

Har handlet der ved flere lejligheder og kan bare konkludere:
- generelt gode beskrivelser af produkterne på siden
- godt købsflow
- fornuftige priser (også på levering)
- excellent levering (hurtig, præcis)

Trustpilot

Rigtigt godt værktøj

Trustpilot er et rigtigt godt værktøj for både private og firmaer.
Privat bruger jeg det til at tjekke nye firmaer ud, før jeg handler.
Arbejdsmæssigt bruger jeg det til at se, hvad vores kunder egentligt synes om os og hvad vores konkurrenters kunder synes. Gør (forbruger)verden et bedre sted.

Forbedringspotentialer:
- Lavere rating for folk med få anmeldelser for at forhindre snyd.
- "Still happy" tjek efter 6/12 mdr?
- Share anmeldelse med twitter.

martedì 6 settembre 2011

Risposta da trustpilot.dk

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse

Mht dine forbedringspotentialer

Lavere Rating - således er det faktisk nu iform af troværdighedspoint, dog er vi på vej væk derfra og over i noget helt andet, da vi ikke vil straffe folk med få anmeldelser, men blot belønne dem for at lave flere

Still Happy - det er en rigtig god idé, dog vil det kræve nogle ekstra filtreringer, da en 6 måneder gammel rettet anmeldelse ikke vil komme på forsiden + hvis folk ikke har handlet der siden så er der ikke meget at anmelde

Dele Anmeldelser på Twitter - den ryger lige videre med det samme, det kunne sagtens blive en mulighed

Mvh Line

Trustpilot

3 (HI3G Danmark ApS)

Uforskammet ved opsigelse.

Ville sige mobilt bredbånd op og havnede i deres fastholdelsesafdeling. Forsøgte at forklare at jeg ikke brugte abonnementet og havde fundet et andet. Alligevel blev medarbejderen ved med at prøve at få mig til at tage et abonnement. Blev også ved med at spørge om mit nye selskab, selvom jeg pænt prøvede at sige, at det ikke kom ham ved. Ubehagelig oplevelse.

P.Jensen ritiene questo recensione utile

Cyclesuperstore

Kan bygge Powertap ind i Zipp-hjul

Fik bygget et Zipp 404 med Powertap SLC. Rimelig pris og rigtigt godt bygget.

Har til gengæld haft lidt problemer med lagerstatus og levering på andre ting. Efter Chainreactioncycles har fået Zoot, er de heller ikke de bedste i EU her.

Apple

Køb af Mac Mini

Bestilte den nye Mac Mini søndag og havde den tirsdag via UPS.

Godt købsflow, hvor opgraderingspriser er noget for høje. Til gengæld er upgrade instruktionerne via "Om denne mac" i Lion blevet super og selve maskinen er uhyggeligt nem at installere ekstra RAM mv. i.

Har ved tidligere køb af Macbook været i kontakt med support og det var en plage, men lader tvivlen komme dem til gode, da det er et par år siden.

www.computersalg.dk

Spot on

Har to gange købt RAM hos Computersalg. Jeg er virkeligt godt tilfreds, fordi:

- priserne er rimelige (inkl. fragt)
- købsflowet er godt og transparent i forhold til gebyrer mv.
- de sender den information, du skal bruge rettidigt.
- de sender det bestilte hurtigt og betryggende.

Eneste minus er at beskrivelserne på siden kan være lidt sløje, men det er en undtagelse.

Fitness World

God value for pengene

Masser af gode centre. Gode hold og rimelig mulighed for at komme på hold (bortset fra jan-mar, hvilket koster den sidste stjerne ).

Har kun mødt god service i de enkelte centre: Boltens, Vesterbro, Allerød

Cinemagic

Holder ikke hvad de lover.

Bestilte to RAM-blokke med 3 dages leveringstid (siger 1-2 på edbpriser.) 3 dage efter skriver jeg og hører intet. Ringer og for at vide at ham, der svarer mails er på ferie??? Kan ikke give mig et leveringstidpunkt. Jeg beder herefter om at få annulleret og få sendt en bekræftelse, hvilket medarbejderen lover. Der kommer ingen bekræftelse.

Opdateret: Gav dem chancen igen i december 2011: samme resultat: endte i annullering.

Allan, Jens, Mr. C, Jeppe Jensen, dennis knudsene Teddy Kristensen ritiene questo recensione utile

YouSee

De facto monopol

Har en elendig kundeservice og nogle priser, der bare understreger monopolstatus på TV i Københavnsområdet.

Har samtidigt groteske gebyrer og går ikke af vejen for ulovlig sammenkobling af bindingsperioder.

Seneste oplevelser: Efter 1,5 år med gentagne afbrydelser og nyuddannede medarbejdere uden evne til at løse problemerne, skulle vi så flytte. Dette kostede så 525 kr ifølge den ordrebekræftelse vi fik 1,5 måned for flytningen. På dagen som Yousee så selv har fastsat vælger de så at gøre intet - kontakter kundeservice, der lover at teknikeren nok skal ringe. Intet sker - ingen kan eller vil hjælpe...

Google

Stadig den bedste

Er da indimellem bekymret over alt det, som google ved om mig, men leverer de bedste services på nettet.

All4bike

Langsomme og dårlig site

Udvalget er rigtigt godt, men når du først har købt, så kan du ikke se ordrestatus. Siden er generelt elendigt lavet, hvor du hurtigt mister din indkøbskurv.

Efter 6 dage uden andet end en ordrebekræftelse, skrev jeg til dem for at høre, hvad der skete. "En gang i denne uge..." var så svaret - super kommunikation....

Trendsales

Billigt tøj

Har gennemført en del handler og har kun været tilfreds.

batteribyen.dk

Topklasse

Det kan siges meget enkelt. Har handlet der flere gange: hurtig levering og gode priser og INGEN bøvl.

Sofili

Hurtig og korrekt levering

Kunne godt bruge en afsendelsesbekræftelse, men ellers kom det bestilte bare dagen efter.
Udmærket udvalg på siden og godt købsflow.

Nordea

Er faldet af på den

Var en super bank, der håndterede alle mine bankforretninger. Nu er det hele ret middelmådigt. Ingen personlighed i betjeningen og en elendig mobilbank.

Telenor

Leverer varen

Meget stabilt netværk. Har ikke haft downtime i flere år. Vil gerne snart se højere hastigheder i Allerød, men ellers super.

NiceHair

God pris - god service

Har gode priser på anerkendte produkter og leverer lynhurtigt. Godt flow i bestillingen.
Nogle rabatpakker er lidt so-so, men det trækker ikke ned overall.

Bikebuster

Fin cykelbutik

Bikebuster er en god, reel cykelbutik på nettet og godt alternativ til de udenlandske sider, som f.eks. Wiggle i UK. De er lidt langsomme til at få sendt tingene afsted, men der er styr på det.

PROFILO - Jacob I

Immagine profilo di Jacob I
Jacob I
Recensore
Maschio, 1971
Farum, Danimarca

info utente

Løbeglad far til 2.
Professionelt er jeg jurist og kender reglerne til fingerspidserne :-)
Semi-professionel nethandler (uha) - specielt UK-firmaer, da de ofte er fremme i skoene.