PROFILO - Rune Jensen

Recensioni (8)

Gymnordic.com

Nemt, billigt og trygt

Alt kom som forventet. Det var let at bestille, og det brede sortiment gør det let at finde noget man kan bruge til sin træning. Topkaraktér herfra!

Harun Caglar ritiene questo recensione utile

Interflora

Smukt

God oplevelse. Dog en anelse dyre priser.

Firmafon

Helt fantastisk!

Vi har nu brugt Firmafon i et halvt år, og selvom jeg var lidt skeptisk omkring funktionaliteten i starten, har det helt bestemt overgået alle forventninger!

Alt vores kundeservice kører i dag igennem Firmafon, og det er intet problem at håndtere kunder med flere medarbejdere ad gangen, da der både er en intelligent løsning til telefonmenuer og telefonkæder. Kunderne ryger lige hen til den de skal tale med (det blev bogholderiet nu glade for).

Så Firmafon kan varmt anbefales herfra! Ingen problemer, og så yder de også selv fremragende kundeservice og support - De sætter et rigtig godt benchmark for telefonpasning. ;-) 5 stjerner!

Godaddy

Okay, but alternatives are better

AND their website could really use a more user friendly interface. What's with all the nonsense steps in the checkout for example?

SmartWeb.dk

Fleksibel og stabil webshopløsning

Vi har efterhånden prøvet mange forskellige systemer af, men Smart-Web er uden tvivl det vi er blevet mest tilfredse med, og er bedre end nogle af de systemer der koster mere end deres løsning.

Desuden er servicen i top, og der er hurtig svartid på deres support.

Der er gode analyseværktøjer i kontrolpanelet, som vi hos viergroenne.dk har haft meget glæde af, til optimering af vores webshop.

Surftown.dk

De lever stadig i 90'erne

Der er ikke et eneste element hos Surftown, der virker moderne og spændende. Hvis jeg skal nævne noget de dog gør som man forventer, og som måske lever op til standarderne for 2011/2012, så er det at bestillingsproceduren fungerer fint, og at priserne er fornuftige, så længe man ikke forventer at man får et nogenlunde overskueligt kontrolpanel eller et fleksibelt og brugervenligt interface.

Markus Madsen ritiene questo recensione utile

Fashionlook.dk

Billige produkter og god webshop

Webshoppen er nem og overskuelig, og trods et ungt sortiment, er der alligevel et rigtig fornemt udvalg af produkter.

De solbriller jeg købte blev leveret, som lovet, dagen efter jeg bestilte dem, og endda til den hidtil billigste fragt jeg har oplevet på nettet, i produkter i denne prisklasse. Jeg nåede også lige at prikke til kundeservicen, som gav en rigtig god anbefaling, meget kort efter jeg havde skrevet til dem.

√ Brugervenlig shop
√ Gode priser
√ Billig fragt

Bedre bliver det ikke!

Emil Lyng ritiene questo recensione utile

Kompetencekanalen

Strategisk interessant

Siden vi indledte samarbejdet med KompetenceKanalen, som skulle varetage SEO på vores online webshop (viergroenne.dk), har de formået at få os op i toppen af Google på mange søgeord, såsom elefantfod, stoleunderlag, kontorartikler og meget mere.

Det har øget vores omsætning drastisk at ligge så højt som vi gør, og fordi vi har et bredt sortiment, er der stadig mange søgeord på vej op. KompetenceKanalen er gode til at rapportere til os, så vi kan følge med i udviklingen, og det giver os et godt indblik i arbejdet og resultaterne, som hele tiden overrasker positivt.

Flinke eksperter i søgemaskinerne, som leverer flotte resultater og altid er til at snakke med.

PROFILO - Rune Jensen

Immagine profilo di Rune Jensen
Rune Jensen
Recensore
Maschio, 1989
Aarhus, Danimarca

info utente

Ung iværksætter med go i. Skriv til mig hvis du skal bruge kontorartikler, whiteboardtavler, papir, skriveredskaber, blæk eller andre kontorartikler, SEO, hjemmesider eller andet, så hjælper jeg gerne!