PROFILO - Allan Hansen

Recensioni (18)

Dustinhome

Amatøragtigt

Forlanger bankoverførsel efter man har betalt med kreditkort.

Elforbundet

Meget dårlig eksekvering

Fremragende idé - pres elprisen i fællesskab.

Resultat er imidlertid nedslående - stort set ingen besparelse og en masse besvær med at skifte selskab. Det skal så retfærdigvis nævnes at det er en fastprisaftale og den kunne have være god hvis elprisen var steget.

Informationsniveauet er dog helt i bund. På hjemmesiden stod "Vi forhandler..." i juni og devember 2012. Absolut intet kom ud af disse forhandlinger, da aftalen med Vindstød fortsatte til en højere pris. Værre er dog at der ikke kom nogen opfølgning på disse forhandlinger - hverken på e-mail eller via information på hjemmesiden.

Men værst af alt er den forhandlede pris med Vindstød bare ikke er god nok. Man kan selv indgå en fastprisaftale med Vindstød som er bedre! Og man kan nemt finde alternativer som er billigere med 12 måneders udløb (tilsvarende til hvad der er tilbage på aftalen med Vindstød).

Flemming ritiene questo recensione utile

Proshop

Okay

Proshop: I har et usædvanligt stort udvalg. Så stort at hjemmesiden nemt bliver uoverskuelig. Kunne I ikke prøve at sortere og grupere produkterne bare en smule?

Hvis jeg nu går ind på tablets og sætter kryds i Asus, så kommer der en lang side frem. De to øverste er Nexus 7 i to forskellige udgaver. Det er godt at de står sammen. Det er mindre godt at der længere nede på siden er to andre Nexus 7.

Hvis jeg så kigge efter Transformer Infinity, som jeg rent faktisk købte så står der to oven på hinanden til samme pris. Den ene er så markeret med *DEMO* og er uden lader. Ja jeg tror sgu jeg vil have en med lader når nu det er samme pris. Længere nede er der så endnu en Transformer Infinity. Den har nøjagtig samme navn men et andet billede. Man skal nærlæse for at se at der er tale om 32G vs. 64G.

Når jeg så kigger i venstre side kan jeg filtrere på installeret hukommelse. Her kan jeg så vælge imellem 16, 32 og 64 Gb. Det er altså bare ikke helt rigtigt. Asus TF700T kommer med 1 Gb hukommelse = RAM. Filteret virker på det interne SDcard, som altså må betegnes som DISK frem for HUKOMMELSE. Filteret er reelt nok - bare man ikke bliver mere forvirret.

Det sidste filter er næsten det værste: Operativsystem. Asus TF700T står som Android 4.0, hvilket også er helt korrekt. Maskinen kommer med Android 4.0 og hvis man aldrig tilslutter den til nettet, så bliver den ved med at have Android 4.0. Har man tidligere prøvet Android 4.0 ønsker man sig ikke tilbage. Jeg fravalgte derfor denne tablet første gang jeg overvjede at købe enheden. Tilslutter man imidlertidig enheden til nettet får man straks Android 4.2.1 - ikke nyeste men tæt på.

Så minus en stjerne for manglende overblik.

Et lille plus for meget hurtig ekspedition. Der gik ikke mange timer fra ordren var gennemført til den var sendt afsted.

DK Kogebogen

Glimrende inspiration

Fantastisk antal opskrifter og gode billeder på mange af dem.
Stor varitet - hvor finder man ellers eksotiske opskrifter på kanin og hestebøffer?

Hifi4all

Ligegyldig pengemaskine

En samling artige drenge som sammenligner tykkelsen og farven på deres højttalerkabler, diskuterer hvorfor 1+1 = 3 (i visse tilfælde) og generelt ikke ved hvad de snakker om - enten fordi de er påståelige, dumme eller nybegyndere. Men det er selvfølgelig også hifi for alle.

Nåja alle undtagen de uartige drenge er smidt ud og har samlet sig under nørd-fanen. Ikke at græsset er grønnere derover.

Thomas Christensen, Skouste Henrik Stevn Nielsen ritiene questo recensione utile

Yahoo

Virker ikke

Min e-mail holdt op med at virke for 4 år siden. Den er ikke blevet slettet, men virker bare ikke. Får besked om at der er sket en midlertidig fejl som bliver rettet asap. Det sker bare ikke.

Maxi Zoo Danmark

Halvtomme hylder

Der er godt nok gået finanskrise i Maxi Zoo.

For tre år siden havde de alt til akvarier. Nu er hylderne halvtomme. Får mig ikke til at komme igen.

FONA.dk

Følger ikke med tiden

Jeg har handlet i Fona i mange år. Tiden er bare løbet fra at handle CD'ere og elektronik i butikken. Alt er meget billigere på nettet og sælgerne bliver småmopsede når man spørger om de kan give et konkurrencedygtigt tilbud.

Hussam El-khawagae Beta ritiene questo recensione utile

Audiosound

Seriøs betjening og lave priser

Har handlet med Audiosound igennem mange år.

Priserne er lave, dansk garanti taget i betragtning, og leveringstiden acceptabel.

Er den model man var ude efter udgået har de som regel et godt alternativ.

Amazon

Fremragende

Her finder man alt. Måske en smule uoverskueligt, men man finder alt.
Specielt brugtmarked er genialt. Billige varer fra private i udlandet.

Ikea

Billigt men elendig service

Enten tager man egen trailer med og laver heldagsudflugt hvor man bruger en evighed i varehuset på at finde alle varer.

Alternativt får man fragtet varerne hjem til en vanvittig høj pris.

Topdanmark

Godt og skidt

Jeg har været kunde hos TopDanmark to gange og har aldrig haft problemer med at komme i kontakt med dem eller få udbetalt erstatning.

De har imidlertid en ekstrem kedelig måde at få kunder på: Sender en assurandør ud med et fortræffeligt tilbud. 2-3 år efter stiger dine forsikringer så bare 10%.

Det er useriøst.

Stofa

Elendigt

Mine forældre har benyttet Stofa i 15 år lige fra begyndelsen.
Internetforbindelsen er simpel hen elendig, er ofte nede eller ekstrem langsom. Og glem alt om at komme igennem per telefon med mindre du vil vente i en time.

Mads Eriksene Martin Madsen ritiene questo recensione utile

TDC A/S

Dyrt men godt

Jeg har muligvis Danmarks dyreste Internet, men de tager telefonen med det samme når man ringer om teknisk support eller fejlmelder. To gange har jeg måtte beklage over nedsat hastighed og begget gange fik de løst problemet hurtigt. Sendte endda en tekniker ud for at skifte mit modem.
Sådan skal det gøres.

Jubii

Ligegyldigt

Ligegyldig søgemaskine og forældet e-mail med tonsvis af reklamer.

Callme

Urimeligt

Købte en telefon med debitelabo. Ville betale alle 6 måneder med det samme og opsige, men det måtte jeg ikke. Fik at vide at abo. ophørte efter 6 måneder uden brug.
Afmedlte betalingsservice efter 6 måneder. Fik regning 3 måneder senere for manglende tilslutning - ca. 30 kr. per måned. Så regning på ca. 3x 30 kr for ikke at være tilmeldt betalingsservice. Og så 0 kr for abo og samtaler.
Og så var den servicemedarbejder ekstremt næsvis da jeg ringede og opsagde abo og var utilfreds.

Av-Cables.dk

Perfekt

Overskuelig butik, billige priser, hurtig levering.

TELMORE

Virker bare

Har brugt Telmore i cirka 10 år og det virker bare. Måske ikke det absolut billigste, men billigt nok.

Dog et lille men, de har vækket mig mange gange om morgenen med SMS om at nu der automatisk optankning sket. Godt nok irriterende og grund til de fire stjerner. De er heldigvis holdt op med det.

PROFILO - Allan Hansen

Immagine profilo di Allan Hansen
Allan Hansen
Recensore
Maschio, 1975
Danimarca

info utente