PROFILO - Thomas

Recensioni (7)

AAGAARD

Hurtigt levering og god handel

Bestilte øreringe om fredagen kl. 14.09 og kl. 16.06 blev pakken sendt. De kunne lige så godt have ventet til om mandagen med at sende, når nu jeg var så sent ude. Det er rigtig god service! Modtog pakken om mandagen og smykkerne er flotte.

Kan godt anbefales!

Fandangoaalborg

Fin service!

Bestilte et ur om fredagen på hjemmesiden, som blev sendt samme dag. Jeg fik det om mandagen, så det er helt ok! Og så var der 50% rabat på uret, så kun roser herfra!

Lagersport

Fin service.

Alle bestilte julegaver kom efter 3 dage fra bestilling. Så ingen klager herfra.

Update: En ting blev returneret og pengene kom retur på min konto nogle dage senere.

DanaWeb

Rigtig god kundeservice

Vi er ved at være helt færdige med en større hjemmeside på lidt over 100 sider, og jeg må sige at jeg er begejstret for den kundeservice der leveres. I mit tilfælde kan jeg kun vurdere dette ud fra medarbejderne Pia Bro (Salgskonsulent) og Henrik Larsen (webdesigner), som altid hurtigt vender tilbage med svar på spørgsmål eller en status på projektet.

Det er efterhånden... desværre... sjældent at man modtager kundeservice i den klasse. Jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om hvor vi var/er i processen. Rare og professionelle mennesker i den anden ende af røret.

Har læst de negative kommentarer, og kan kun sige, at det ikke er min opfattelse virksomheden.

Apple

Fantastisk service ved køb !

Bestilte en iPhone 4 til min kæreste kl. 15.32 en onsdag. Torsdag morgen havde jeg den med posten. Det er fa... i orden :-) Godt gået Apple !

TELMORE

Det dur'

Er ikke kunde p.t. grundet firmamobil, men Telmore har jeg kun godt at sige om. Let anvendelig, ingen abonnement-rytteri, simplet og lige til.

PROFILO - Thomas

Immagine profilo di Thomas
Thomas
Recensore
Maschio, 1975
Danimarca

info utente