PROFILO - Niels Bækgaard

Recensioni (14)

Bike Mailorder

Næsten problemfrit

Bestilte en cykel samt et skærmsæt og lidt olie hos bike-mailorder.de. De var langt billigere end både danske, tyske og engelske konkurrenter.
Det startede lidt skidt. Jeg bestilte torsdag eftermiddag, og derfra blev det mandag eftermiddag før jeg fik en mail, hvor de bad mig bekræfte, at cyklen måtte blive sendt i dele. Det bekræftede jeg med samme, og cyklen blev så afsendt dagen efter. Lidt skidt at dette ikke kan gøres mere effektivt, når man tænker på, at virksomheden lever af at sælge cykler over nettet.
Cyklen ankom og var forsvarligt pakket ind. Et irritationsmoment var dog, at de havde samlet kæden rundt om stellet under transport. Derfor var jeg nødt til at gå ud og købe specialværktøj for at kunne skille kæden af og samle den igen.
Alt i alt er jeg dog fint tilfreds med handlen, og hvis de er så meget billigere næste gang jeg skal handle cykel, så vælger jeg dem nok igen.

Av-Cables.dk

Fejlfrit igen

Som altid med avcables forløb handlen fejlfrit. Bedste pris jeg kunne finde, varerne blev sendt samme dag, og alt var pakket meget fint ind.

Føniks A/S

Udemærket afhenter-køb

Jeg bestilte en harddisk til afhentning hos føniks frederiksberg. De var hurtigere til at få harddisken hjem, og betjeningen var rigtig venlig. Eneste minus var den lidt lange ventetid.

Cykelgear

Uden sammenligning

Købte lidt forskellige dele til min racer. Bl.a. styr og forhjul. Da forhjulet desværre ikke var på lager som lovet (grundet en fejl hos leverandøren), ringede de 5 minutter efter jeg havde lavet ordren, og tilbød at jeg kunne vælge mellem 2 dyrere modeller i stedet.

Hele vejen igennem er de super flinke at snakke med, og svarer med det samme på mails.
Udvalget er en rimelig god blanding af dyre og billige dele, selvom det selvfølgelig ikke når helt op på siden af de engelske shops. Til gengæld har de nogle rigtig gode priser, og en service som jeg aldrig har oplevet før.

Happii

Der bør oplyses om parallel-import

Happii.dk havde den korteste leveringstid og var blandt de billigste. Derfor købte jeg mit pc-spil hos dem.
Da spillet så kommer frem (til tiden), smækker jeg det med det samme i maskinen, men det der kommer frem på skærmen er bare tal og tegn. Det får jeg omgået, og får da også installeret spillet på engelsk, men da jeg kigger på æsken til spillet ser jeg "To be sold in ASIA only". Det synes jeg simpelthen er dybt uacceptabelt (og sikkert og ulovligt).

Bergs.dk

Ud over alt forventning

Jeg var lidt skeptisk, da jeg var tvunget til at betale med netbank, men alt gik som det skulle. Varen blev leveret til tiden, til den billigste pris, og så havde de endda smidt en lille julegave med. Selvfølgelig er en pose m&m's ikke alverden, men det er med til at gøre en forskel. Jeg vile absolut ikke tøve med at handle der igen.

Elro

Ikke helt prof, men tæt på

Jeg bestilte et ADSL kombifilter hos dem en hverdagsaften. Det var på tidspunktet i øvrigt det eneste sted, det var muligt at købe et kombifilter gennem en dansk hjemmeside (tdc.dk havde udsolgt). Desuden var det billigere end min ADSL-udbyders tilbud på et ekstra kombifilter.
Pakken lå klar på posthuset dagen, så leveringstiden kan jeg ikke sætte en finger på.

Jeg fandt kun enkelte fodfejl: Mit track & trace nummer tilhørte en pakke der skulle til Rødding (jeg bor på sydsjælland), og kombifilteret var bare smidt løst ned i en boblekuvert. Med postdanmarks håndtering af brevpakker, kunne det let have resulteret i bukkede ben.

Planet7

Fantastisk service

Jeg bestilte et fjernsyn hos dem, der stod til levering kort tid efter. Informationsniveau'et var helt i top. Ddesværre kunne Sony ikke levere fjernsynet til danskitlager.dk indenfor den oprindelige tidsramme, og jeg var nødt til at aflyse ordren. Det ærgede mig næsten, pga. den gode service.

HWT

Dejligt hw-site

Gennem årene har jeg virkelig haft gavn af artiklerne på hwt.dk. Selvom jeg ikke er så aktiv i deres forum, er det mig - næsten - altid en fornøjelse at læse de velskrevne artikler. Jeg mener at artiklerne langt overstiger konkurrenter som f.eks. tweakup.dk

Mads Se DeXTRoNiaN ritiene questo recensione utile

Coolshop

Perfekt handel - igen

Jeg bestilte Far Cry 2 hos coolshop. Som sædvanlig fik jeg mit spil til tiden og til den bedste pris i Danmark.

Elounge

God pris, god handel

Købte en Haynes bil-manual. Elounge var klart de billigste, og derfor er det også til at overleve, at de overskred leveringstiden med et par dage.

BJ Trading

God handel og hurtig levering.

Jeg bestilte en Sony DVD afspiller derfra. Der var 5 dages levering, men fik den allerede efter 3 dage, så det var helt som det skulle være. Jeg fik fin info fra start til slut i handelen.

Billigedaek

Ingen problemer

Jeg bestilte 4 stålfølge med vinterdæk mandag aften og havde dem om torsdagen. Dvs. klart inden for de 2-7 dage de skriver som normal levering.
De ringede endda lige til mig først, for at være helt sikre på at jeg skulle have 4-huls fælge (nogle peugoet 106'er bruger åbenbart 3-huls).
Det eneste der manglede for de 5 stjerner, var bedre info om levering på de enkelte varer (hvis nu der er 14 dages levering på lige min var, er det rart at vide), og måske en mail, der fortæller at de nu har afsendt varen.

Multimediaworld

Købte et grafikkort der. Fik det til tiden, til en god pris, og jeg fik T&T-nummer, så jeg er rigtig godt tilfreds.

PROFILO - Niels Bækgaard

Immagine profilo di Niels Bækgaard
Niels Bækgaard
Recensore
Maschio, 1989
København Ø, Danimarca

info utente

Studerende og bosiddende i København. Tjekker stort set alt tid priserne på nettet inden jeg handler, og foretager derfor en del nethandel. Jeg forsøger at skrive både de gode og de dårlige oplevelser ind på trustpilot.dk