PROFILO - Lars Hansen

Recensioni (3)

Bauhaus Kundeservice

Plæneklipper byttet med et smil

Bauhaus i Vejle er stedet hvis du forventer service i verdensklasse!

Købte en Stiga håndskubber (græsklipper) d. 14 april, og afprøvede dyret med det samme, men desværre var vores plæne for ujævn og fyldt med for mange sten og grene til at klipperen ville fungere ordentligt. Derfor besluttede jeg mig for at tage den nu brugte græsklipper med tilbage til Bauhaus i Vejle... Det gjorde jeg så i Lørdags altså lige omkring 4 uger efter mit køb. Ekspedienten ved service skranken henviste mig venligt til haveafdelingen hvor en medarbejde ville kigge på den medbragte maskine. Han kunne hurtigt konstatere at en af klingerne var slået lidt skævt sikkert på grund af en sten eller en gren, så han skulle lige checke med sin chef om det var OK at han tog den tilbage til fuld pris og så solgte mig en maskine med en motor i stedet - og det var det. :)

Da det var på plads hjalp ekspedienten mig med at finde en ny græsklipper der lidt bedre understøttede de forhold vi har i haven.

Endeligt var det tilbage til service skranken og betale for differencen for opgraderingen og kort tid efter fik vores græsplæne endelig den hårdt tiltrængte klipning.

Det må jeg sige - jeg er meget positivt overrasket over den behandling.

TAK BAUHAUS VEJLE!

Venlig hilsen

Lars

Google

Fantastisk søgemaskine - bruger næsten aldrig andre søgemaskiner. :)

Kristian ritiene questo recensione utile

Getmore

Bestilte et MemoryStick Pro 1GB - de sendte et Track & Trace nummer, men pakken blev aldrig registreret hos PostDanmark - Skrev mange email og ringede til dem, men der var ingen reaktion. Jeg bad dem afbestille varen, men det gjorde de heller ikke - efter næsten 3 uger sendte de varen. Det var ikke super tilfredsstillende, men jeg beholdte varen - og den kom da frem. comeon Getmore - det kan i da gøre bedre.

Jonas P. ritiene questo recensione utile

PROFILO - Lars Hansen

Immagine profilo di Lars Hansen
Lars Hansen
Recensore
Maschio, 1978
Vejle, Danimarca

info utente