PROFILO - Sofie Cæcilie Ørsted Schultz

Recensioni (3)

Mytrendyphone

Fuldstændig uacceptabelt!

Bestilte min vare 12. januar (rigtig nok om aftenen) med løfte om dag til dag service. I dag 25. januar har jeg endnu ikke modtaget min ordre, men været i kontakt med kundeservice fire gange uden at få hverken information eller hjælp. Senest i går hvor den samme medarbejder to gang på en dag lovede at vende tilbage pr. telefon, men aldrig ringede. I dag fortsætter samme cirkus, med medarbejdere der lover at ringe tilbage i løbet af en halv time, men som efterfølgende siger at de først ringer når de ved noget og at det er uvist hvor længe der går inden de ved hvad der sker.
Har tidligere benyttet samme firma uden problemer og er derfor dybt skuffet og opgivende.

mercoledì 29 gennaio 2014

Risposta da Mytrendyphone.dk

Tak for din henvendelse.
Vi beklager din dårlige oplevelse som kunde her hos os, men du har været i kontakt med en medarbejder, der stadig er under oplæring, og af den grund desværre begik den fejl, som en mere erfaren kollega nu er ved at løse.
Du fik ved en fejl en mail om afsendelse af din ordre, og dermed et ubrugeligt trackingnummer, men din ordre blev desværre ikke sendt i tide, og vores medarbejdere havde ingen mulighed for at registrere dette.
Din ordre er nu klar, og en af mine kollegaer arbejder på sagen. Han har også kontaktet dig for at prøve at løse sagen, samt kompensere dig for din dårlige oplevelse.
Tak for din forståelse.
Fortsat god dag.

www.inkpro.dk

Super pris og service

Bestilte en toner (billigste jeg kunne finde på nettet) og fik den leveret efter to dage! Endda inklusiv en pose matador-mix! Besynderligt link, men det blev taget vel imod i det lille hjem! Har dog ikke skiftet toneren endnu, men forventer selvfølgelig at det fungerer! Nemt, billigt og enkelt!

Gucca

Super service

Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag/aften og modtog den med pakkeposten torsdag formiddag - det må man da kalde hurtig og god service. I øvrigt havde jeg et spørgsmål omkring vareren der høftligt og kompetent blev besvaret af deres kundeservice!

PROFILO - Sofie Cæcilie Ørsted Schultz

Immagine profilo di Sofie Cæcilie Ørsted Schultz
Sofie Cæcilie Ørsted Schultz
Recensore
Donna, 1987
Aarhus, Danimarca

info utente