PROFILO - Thor Skrumsager Hansen

Recensioni (5)

Kokken & Jomfruen

Fortfæffelig buffet!

4-3-2-1 Tag-selv buffet'en til 109,50 kr. pr. pers. medfølgende indhold:
Grillet kold roastbeet mm., Rosastegt oksefilet mm., Kylling på spyd mm. og Rosastegt kalvesteg mm. / Spæde salater mm., Broccolisalat mm. og Tomatsalat mm., / Flødebagte kartoffelskiver mm. og Klassisk kold kartoffelsalat / Middelhavsbrød.
Det var flot anrettet og der var INTET, som bare ikke var som det skulle være, så ALLE 12 deltagene personer nød det højlydt d. 30.11.2013 !;o)

Andersen & Martini A/S

Venlig betjening og rare mennesker, bilenmodtages støvsuget og klar

Kun den lange ventetid af og til, er årsagen til manglende stjerne!

lunedì 9 settembre 2013

Risposta da Andersen & Martini A/S

Hej Thor.

Tak for anmeldelsen og ordene.

Vi ønsker dig en god dag, og ser frem til at byde dig velkommen i igen.

De bedste hilsner
Andersen & Martini
Marie Funt
Kundeservicechef

Philipson Wine

fuld tilfredshed

Der er aldrig noget i vejen med mindre der er udsolgt.
Men det at man er tvunget til at købe 12 af samme slags gør, at jeg ofte må bruge en del tid til at finde dem blandt vinvennerne som både kan og vil ofre større beløb pr. pågældende flaske - men sådan har det jo altid været!

kaffeagenterne

Lækkert udvalg af the - og hurtig levering

Jeg mangler dog lidt de runde, brune "pap"-beholdere, som jeg fik leveret the i de første gange, jeg bestilte. Jeg kan ikke helt vænne mig til alle de plastposer, som er lidt sværere at have stående på en åben hylde, men kvaliteten kan der ikke klages over....det gør det lækkert at drikke the for en ellers inkarneret kaffedrikker....

Vindmark

Vindmark.dk er bare af bedste og højeste kvalitet - og så koster varene endda mindre, end ved alle de andre !;o) Og så er det altså alvorligt ment af en tømrermester der gik i lære for 34 år siden!

Ufatteligt for mig at ikke andre har kommenteret Vindmark! En af mine venner sagde forrige år at disse bare var utroligt gode; vinduer han havde købt fra pågældende firma og udskiftet i hele kælderetagen var bare så ædle og så til den pris! Og efter et tilsyn måtte jeg give ham så meget ret, at jeg sidste år brugte dem derfra til udskiftning af vinduer/døre i 2 villaer til så stor tilfredsstillelse fra alle parter, at jeg nu tilfældigt falder ind i dette pga. en ny bestilling: Hvis ikke I bruger dette firma er det altså synd for jer - og de er så omsorgsfulde at der simpelthen ikke kan bestilles noget forkert - alt bliver gennemkontrolleret igen igen inden ordren bliver godkendt, og så er der ellers fart på! Glæd jer...

PROFILO - Thor Skrumsager Hansen

Immagine profilo di Thor Skrumsager Hansen
Thor Skrumsager Hansen
Recensore
Maschio, 1959
Danimarca

info utente