PROFILO - Lars Peter Larsen

Recensioni (16)

DanGuitar.dk

Pålidelig

Da jeg samler på guitarer, og andre strengeinstrumenter søger jeg ofte efter leverandører af tilbehør. Hvad angår strenge er jeg fuldt tilfreds med hvad jeg har købt indtil videre. Kvaliteten er fin og 2 dages levering til brevporto er super.
Dag 0 =ordrebekræftelse.
Dag 1= mail om afsendelse.
Dag 2= varen ankommer.
Denne procedure har Danguitar overholdt hver eneste gang. De sidste strenge jeg købte var mandolinstrenge som endda var ca. 60% billigere end min lokale musikforretnings, og så har jeg endda medregnet portoen.

Modenamobelhus

Reklamer NEJ tak !

Jeg oplever jævnligt at få reklamer fra dette møbelhus, til trods for mit tydelige "Reklamer og gratisaviser, NEJ TAK" skilt.

Når et firma ikke accepterer mine ønsker, går jeg ud fra at firmaet ikke ønsker mig som kunde.

Wikipedia

Alles leksikon

Super koncept, skrevet af alle for alle.Jeg kunne dog som skribent ønske mig en bedre brugerflade for os der skriver. Det tager en del tid at sætte sig ind i.

Dansk Bredbaand

God bredbåndsløsning - mindre godt Ip-tv.

Alt i alt ser jeg mig som tilfreds kunde. Jeg har brugt Dansk Bredbånd siden 2005 og er glad for forbindelsen, som både er hurtig og stabil. Kun to gange på 6 år har jeg oplevet nedbrud, det er da da vidst ikke mange der gør bedre. Jeg prøvede i forbindelse med en kampagne Ip-Tv gratis i et år, det droppede jeg igen, det var lidt for langsomt, lidt for dårlig streamingkvalitet og alt for bøvlet.

HK

En rigtig fagforening

HK er der både i det daglige og når det virkeligt gælder.

Jeg har haft stor gavn af samarbejdet med HK i mit arbejde som tillidsvalgt Arbejdsmiljø-repræsentant. Jeg fik også både meget hurtig og kompetent hjælp da jeg personligt havde brug for det.

Det kan godt være du kan få noget der er billigere, men får du så også den hjælp du har brug, hvis nu ?

Med andre ord - MELD DIG IND !

..........og HK, få så lige afskaffet den 50% regel, OK ?

Bing

Overflødig

Jeg ved Bing eksisterer, jeg har googlet det.:-)

Søger som Google, fungerer som Google, bare altid et udviklingsskridt bagefter.

GLS Denmark

Over forventning

GLS-Pakken kom så hurtigt at jeg ikke fik prøvet trackingsystemmet. Billig levering, uproblematisk afhentning i min lokale Brugs. Gid alle Internethandlende brugte GLS.

Gavekortet.dk A/S

Udemærket ide

Fungerede fint, men da jeg fik et kort på 350,- kr. var jeg nødt til at tilkøbe ekstra 50 kr., da butikken jeg valgte ikke accepterede beløbet. Det er ikke godt nok.

Hutshopping

Imponerende

Kæmpe udvalg, lav forsendelsespris, leverer hurtigt og sikkert. Jeg har handlet hos Hutshopping.de mange gange og har ikke stødt på problemer. På dyrere vare ligger priserne typisk 40% under de danske, hvis man da overhovedet kan finde det her hjemme.
Man kan roligt tilmelde sig deres nyheds brev, man får kun få og relevante tilbud.
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen

DBA - Den Blå Avis

Alt i alt fint.

Siden fungerer som regel godt og er nem at søge på, jeg bruger DBA meget og har aldrig set nogen grund til at bruge andet en den gratis service. Siden kan dog nogle gange være lidt langsom.
Der er ingen problemer med DBA, men " be carefull out there"., der kan være problemmer med brugerne.

Facebook

Nødvendigt onde

Foretrækker Face to Face frem for "Fjæset", men bruger det da.

Nidaros Handel

Top Dollar rådgivning

Det er muligt at stille spørgsmål i sin bestilling på hjemmesiden, en mulighed jeg benyttede mig af. Der blev svaret hurtigt og kompetent og der blev givet alternative forslag, (billigere), og ordren først sendt da de var sikre på at jeg havde fået bestilt det rigtige. Det er rigtig dejligt, at kunne få hjælp og vejledning ved køb af specialvarer.

TELMORE

Nemt

Bedste teleselskab jeg har været i. Overskuelige priser, god hjemmeside og så er det endda muligt at komme igennem på telefonen til selskabet. Det er vidst en sjældenhed i branchen :-) Det kunne dog være ønskværdigt med noget 3G dækning i "udkants Danmark".

4Sound

Top of the pop :-)

Altid Hjælpsomme.
Meget stort udvalg, både for professionelle og amatører.
Super engagerede, vidende medarbejdere. Nemt at få hjælp både i butik og på deres velfungerende hjemmeside, både i form af chat og i deres backstage forum.

Vistaprint

Ok, men............

Kvaliteten af varerne og print er i orden, men vær klar til at modtage spam i overdådige mængder.

Firezar ritiene questo recensione utile

musikinstrumenter.net

Næsten perfekt.

Varen leveret til aftalt tid, vare og pris helt i orden.
Der var dog ikke mulighed for at bruge 2 gavekort direkte ved betaling. Men det blev hurtigt aftalt og klaret via telefon. En lille opdatering af hjemmesiden, evt bare en forklaring om at ekstra koder kan skrives i tekstfelt og jeg havde givet 5 stjerner.

PROFILO - Lars Peter Larsen

Immagine profilo di Lars Peter Larsen
Lars Peter Larsen
Recensore
1963
Hvidovre, Danimarca

info utente

Amatør guitarentusiast, samler, spiller og reparerer guitarer.
Læsehest og amatør skribent
Nørd.
Handler en del på nettet.