PROFILO - Bjarke Chr.

Recensioni (82)

Philips Danmark

Philips produkter holder ikke!

Nu er jeg en erfaren herre. Det virker ikke som om at Philips tester deres produkter.
Jeg har testet følgende:
1: Phillips hår trimmer ( husker ikke den nøjagtige model nr ): Den klippede mit hår skævt. Varen blev sendt retur til El-giganten og fik pengene tilbage.
2: Phillips Wake Up lampe: Inden for et år, virkede apparatet ikke. Det er da irriterende at Phillips ikke hjælper. Jeg har kontakte Philips om det, de har lovet at sende mig en ny, men det er ikke sket, på trods at de gentagende gange har fået besked om dette i telefonen.
3: Min Philips BluRay afspiller er ved at stå af og den er ikke engang 2 år gammelt. Mon ikke at jeg er en smule småsur?

Alle Philips produkter som jeg har haft er gået i stykker. Det er ganske enkelt ikke tilfredsstillende. Fremover køber jeg IKKE flere Phillips produkter. Tester i jeres produkter før at i lancerer dem ude på markedet? Det virker slet ikke sådan. Jeg vil med glæde gerne hjælpe jer.

Kan ritiene questo recensione utile

Pulsure.dk

God service og hurtig levering

Andet kan jeg ikke sige, udover at det er en troværdig virksomhed.

Flyscoot

Cheating company!

I paid a plane ticket from BKK to SIN, the total price was 4296 baht and when I paid with my credit card, then they withdrew 450 Baht extra and explaining me that those 450 Baht extra is the transaction currency. It's not written in any where of the site that you pay 450 Baht extra for transaction currency.

Akademikernes

Dårlig Akasse

Og forvirrede jurister som konstant vildleder een.

M

Kører stabilt!

Jeg er glad for at Metroen kører stabilt og er yderst velfungerende. Metroen er langt bedre end Kystbanen, hvor de aldrig kører til tiden. Samt, at de har konstant sure billetkontrollør hos Kystbanen. Kontrollørende hos Metroen er heller ikke meget bedre, de er sure og uhøflige.

Jeg har udelukkende valgt at dømme metroen for deres effektivitet, det kører stabilt og kører til tiden i modsætning til Movia busser og Kystbanetoget.

Elgiganten.dk

Elgiganten er altså ikke billigst!

Jeg ville købe et pulsur ( 910XT ) hos Elgiganten. Til det besøgte jeg Elgiganten i Nørrebro. Jeg opdager at 910XT koster mere hos Elgiganten end diverse sider på internettet ( Danske sider ). Jeg gør ekspedienten opmærksom på det, så siger han at jeg skal udskrive en side hvor prisen fremgår. Jeg fortalte ham, at det ikke var nødvendigt, da man bare kunne gå online. Til det, påstod han at de ikke må bruge internettet hos Elgiganten. Sikke en uhøflig ekspedient. Han kan godt lide at gøre tingene besværligt.

Jeg kontakter Elgiganten via internettet, for at høre om man har mulighed for at få pulsuren ned til 2500 dkk, fordi at man sagtens kan få til den pris online inklusiv fragt. Så påstår internet ekspedienten at det ikke er den samme model. Altså, en Garmin 910XT er den samme model, så det er altså ikke til at tage fejl af. Samt, at man fik nøjagtig samme udstyr hos Elgiganten sammenlignet med andre internet sider til en pris på 2500 dkk. Hvis jeg ikke får pulsuren til en pris på 2500, så køber jeg den ikke hos Elgiganten, fordi at Elgiganten tjener mere end 150 kroner på den påstand at "de vil være billigst".

Søren Danielsen ritiene questo recensione utile

domenica 1 settembre 2013

Risposta da Elgiganten A/S

Hej Bjarke,

Jeg er virkelig ked af, at høre om de problemer, som du har haft med at købe et pulsur hos os, det er jo ikke meningen, at det skal være til mere besvær for dig end nødvendigt.

Vi vil selvfølgelig altid gerne se på prisen, og gøre alt vi kan, for at være billigst. I de tilfælde, hvor der er andre som er billigere end os, så vil vores sælgere kigge på det, og vurdere hver enkelt sag. Varekoden skal stemme overens, da der kan være forskel på modeller, farve, udstyr, med mere i pakkerne.

Hvis du mener du har fundet en vare billigere et andet sted, så vil jeg foreslå at du henvender dig til en af vores sælgere, som vil hjælpe med dette, og give dig en skarp pris. Hvis det ikke er samme pris, så kan vi dog ikke sælge det til samme pris, da det ikke er den samme vare.

Du må have en god dag.

Med venlig hilsen

Steffen Madsen

Elgigantens kundeservice

Dsboresund

Køre sjældent til tiden

Sure konduktører, dårlig kundeservice og toget som næsten aldrig kommer til tiden.

Kortere kan det ikke beskrives.

Skanetrafiken

Swedish busdriver did not open the door

I had to run to the bus stop and the bus was standing still but the door was closed. I knocked on the door, but he didn't open. The bus was still holding still and there were passengers inside. And he didn't want to let me in. I complained to Skånetrafiken and they don't care.

Burgerking

Burger King ( Helsingborg )

Shitty costumer support. I have complained to them by email and there is no response at all. They really don't care about costumers. This is my first and last time at BK.

Postdanmark

Post DK leverer faktisk ikke varen

For nogle år siden leverede post slet ikke pakker til mig, i stedet kom post bilen med en seddel at jeg skulle hente pakken i posthuset. Underligt, vi har slet ikke hund eller noget der kan skræmme postmanden. Der er let adgang, så undrer mig over postens adfærd. Vi kunne se på track and trace at pakken var forsøgt afleveret. Vi klagede over sagen og fik en bøvet svar. Sikke en underlig virksomhed. Det kan ikke være rigtigt at man selv skulle hente sine pakker i posthuset, vi har betalt for levering og for at i kan gøre jeres arbejde. For en god ordens skyld, så må man hellere nævne at ring klokken faktisk virkede. Det er altså ikke smart at man har en postmand som ikke passer sit arbejde.

Birger Stenstrup ritiene questo recensione utile

mercoledì 8 maggio 2013

Risposta da Post Danmark

Hej Bjarke

Jeg kan godt forstå, at du undrer dig over, at pakkebudet ikke har ringet på, hvis du ved, at du har været hjemme, da han kom forbi.

Hvis det fortsat er noget, der sker, så vil jeg selvfølgelig gerne høre fra dig. Du kan skrive til mig på tpost@post.dk.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

Skype

Godt at man fik fjernet MSN!

Har brugt både msn og skype i lang tid. MSN var jo overfyldt med spam og børne funktioner. Dengang fik man en masse spam brugere der tilføj een via msn. I dag er det anderledes, ingen spam og smart og funktionelt.

EA

Atter af problemer

Serveren virker ikke. Det er en alt for dårlig service til os forbrugere der har betalt for meget.

HM

Dårlig kundeservice

Mere behøver jeg ikke at sige. Det er ikke professionelt at man behandler kunder som skidt.

fakta A/S

For dyrt

Jeg synes godt at Fakta skal gøre mere ud af at sætte priserne ned. Priserne er alt for dyre i forhold til vores nabolande.

Netto

Stadig for dyrt

Jeg synes godt at Netto kan gøre mere ud af at sætte priserne ned. Priserne er alt for dyre i forhold til vores nabolande.

Maxima Mikimotoe U. J. Schmidt ritiene questo recensione utile

Mcdonalds

Skifter mening

Det er faktisk en ret gode service og kundebehandling.

Freerun Dk

Advarsel

Det er på eget ansvar. Ikke alene at man skal betale told + skat, man kan også risikere at betale en bøde fordi at man har importeret en falsk vare. Man skal forvente en ret stor bøde.

Nu er i blevet advaret.

Imdb

Site is ok, but the title language is annoying!

I live in Denmark and I prefer to get all the movie titles displayed in American, but unfortunately all the movie titles are displayed in Danish, which is pretty annoying. When I contact IMDB, they really don't care, they want me to register and log in to change the language.

MAX

Skifter mening

Var glad for dem før, men nu er jeg ikke specielt glade for dem.

Rejsekort

Utrolig dårlig ingeniør arbejde!

Rejsekortet er mildest sagt noget af det værste ugennemtænkte projekt. Man skulle tro, at politikkerne har begået en vennetjeneste med rejsekortet. Normalt er det sådan, at systemet skal gennemtestes af myndigheder og det er Ikke sket i tilfældet.

Her nævnes problemerne.
1: Besværligt at man skal hive kortet op af lommen når man tjekker ind/ud.
2: Systemet svigter de ældre, gangbesværet, svagtseende, handikappede, syge folk osv. Tag lige hensyn til folk.
3: Udlændinge som er i Danmark i kort tid ( 3 måneder ) bliver tvunget til at bruge rejsekortet uden CPR. Dermed skal de betale 80 kroner for et anonymt rejsekort.
4: CPR nummer er vidt tilgængeligt. Så hvis man mister sit rejsekort, så er man et let offer for ID falsknerier.
5: Man har ikke taget højde for at toget er forsinket.
6: Dummebøder er noget af det mest tåbelige system man har fundet på.
7: systemet egner sig heller ikke til turister som ikke kan Dansk.
8: Brugervenligheden er i flop
9: Folk der bor i Sverige eller i Tyskland som pendler dagligt til Danmark i forbindelse med arbejde, har et problem. De har altså ikke et CPR nr.
10: Turister straffes for rejsekortets bøvl. De kender ikke deres rettigheder.
11: At man skal have mindst 50 kr på sin konto som man ikke kan bruge til noget, er noget dumt. Hvad med turister? Når de køber et rejsekort, så mister de ligesom 50 kr lige ud af lommen. 80 kr for et rejsekort + 50 kroner i depositum som de alligevel ikke kan bruge. De spilder mindst 130 kr på ingenting. Ikke smart, vel?
12: Hvis dit rejsekort evt. mistes, så kan dit rejsekort misbruges i alle sammenhænge. Har du automatiske optankning, så kan kriminelle nemt snyde.
13: Hvis check ud ikke virker, så skal man manuelt kontakte rejsekortets kundeservice. Lidt upraktisk ikke?

Det er utrolig dårlig ingeniør arbejde der har udformet rejsekortet. Det er sandlige ikke kloge hoveder som har udviklet systemet. Jeg vil anbefale at man får inspiration i Sverige, som har et rejsekort som er mange gange nemmere end det rejsekort som man har i Danmark.

Pia Nørgaard, Morten Silcowitz, Ida Eriksen, Janek Lysgreene Troels ritiene questo recensione utile

Jobnet

Absurd

Hvad er meningen med at man skal registrere sig mindst een gang om ugen for at tælles som ledig? De ledige stillinger er oftest ret få. Derfor bruger jeg slet ikke jobnet til at lede efter stillinger.

Rasmus Kongshøj ritiene questo recensione utile

Arla

God produkter men....

prisen på ost er lidt for dyrt. Jeg ønsker at 1 kg ost koster maks 20 kr. Men klager dog ikke over kvaliteten af mælk, ost og andre arla produkter.

B

Avisen er god, men.....

alt for meget politik og politisk reklame. I er ikke de eneste der formidler politisk reklame. Jeg hader politik.

Ekstra Bladet

Alt for meget politik og negative historier!

Man må sandelig sige at EB er jantelovens lange arm. Mange er deres nyheder er utrolig negative og man kan godt få indtryk af at de har ondt i røven. EB og sammen med andre nyhedsaviser, er alt for politiske. Når jeg vil læse EB, så er det ikke meningen at jeg skal læse om politik, dem har vi nok af.

Movia

Utrolig dårlig service!

Bussen med 600S køre af h...til. Den kommer sjældent til tiden og har kontaktet deres kundeservice mange gange og får altid et bøvet svar som man ikke kan bruge til noget. Jeg har ikke brug for at høre på alle disse undskyldninger.

Engang kunne bussemanden fra 600S ikke engang læse, så ville han ikke have mig ind i bussen. Jeg måtte læse billetten højt for ham og endte med at komme ind i bussen. Jeg klagede over denne episode og kundeservice sagde at min billet var gyldig og det var ikke deres problem at der fandtes mere end 100 forskellige billetter.

Uddannelseskort

Hvis jeg kunne give minus point....

så havde de fået -1000 point. Har aldrig set noget så dårligt struktureret i mit liv. Man skulle tro at dem der har lavet hjemmesiden, slet ikke har en IT uddannelse. Selv jeg kunne lave siden bedre og mere overskueligt selvom at jeg ikke har en IT uddannelse.

Tillykke med Danmarks laveste bedømmelse

Anonym ritiene questo recensione utile

Lego

Dårlig kundeservice!

Lego vil se kvittering for mit lego produkt som jeg har købt for 3 år siden. Man bliver inddirekte beskyldt for at have stjålet varen fra deres kundeservice. Det er utrolig dårlig behandling. Jeg skal ALDRIG købe flere lego produkter, slet ikke med den kundeservice. Når man samler lego sammen, så manglede der dele som lego ikke engang selv kan hjælpe mig på trods af indsendte billeder. De har ikke styr på en skid.

Meinpaket

What a shitty costumer support!

I have ordered a USB key from meinpaket. They promised me a delivery after 2 week days. After 16 week days nothing happened. I contacted the supporter many times, and they seems to be completely uneducated to understand my wish and demands. The costumer service is absolutely the worst shitty treatment ever.

I had to cancel the order.

DO NOT BUY ANYTHING FROM MEINPAKET FOR YOUR OWN GOOD.

Jysk

LAD VÆRE MED AT HANDLE HOS JYSK!

Kundeservice er absolut i bund. Hamrende uhøflig kundeservice og de er slet ikke villig til at samarbejde. Der er ikke styr på tingende. Der er rod på tingene, sådan det er ikke til at finde ud af hvilken pris eller varer der er tale om. Det er noget af det værste kundeservice som jeg har oplevet.

Trustpilot

Trustpilot støtter svindel!

Hej,

Jeg bliver nød til at skrive denne besked igen, da i vil have at jeg skal oprette en facebook profil for at kommentere jeres kommentar. Det er da hul i hovedet. Jeg kunne bare oprette en falsk FB profil, det gør ikke anmeldelsen mere pålideligt. I er underlige, når i stiller pludselig krav overfor brugere, at de skal oprette en facebook profil for at kunne bruge siden. Det er det mest ulogiske krav. Det her handler om dårlig ledelse og utrolig gennemtænkt forslag.

Jeg kan ikke anmelde hjemmesiden MYSecurityCenter fordi at man skal indtaste ordr. nr. for at bedømme denne virksomhed. Problemet er at virksomheden udnytte denne teknik til egen fordel.

Grunden til at jeg vil bedømme MYSecurityCenter med een stjerne, er fordi at virksomheden spammer med deres reklamer. Det er klart, at man ikke kan bedømme virksomheden med karakteren 1 fordi at det kræver at man allerede har købt produktet. Jeg vil ikke købe deres produkt for at anmelde deres spammerier. Lad være med at fratage ansvar, ved at fortælle mig at det ikke er jeres problem og at jeg skal rette min henvendelse andre steder. Det er 100 % jeres ansvar.

Jeg har tidligere skrevet en dårlig kommentar om QXL. Hvorfor i alverden slettede i min kommentar? Det er da min ret til at bedømme en virksomhed. Jeg havde en konto hos QXL for 6-7 år siden og havde en utrolig dårlig oplevelse med deres kundeservice. I slettede min kommentar, fordi at i mente at QXL ikke kunne finde mig i deres kundekartotek. HVAD ER DET LIGE I HAR GANG I? Jeg har min ret til at bedømme virksomheden. I kan squ da ikke forvente at QXL har mig registreret i de mange år.

Ja, så er der virksomheder som QXL, som betaler sig til at få gode anmeldelser. I hos Trustpilot støtter jo nærmest svindel. I lader QXL og Mysecurity center gør det ting som passer dem. Det er da ikke smart.

JA, JEG HAR FULGT JERES NØJE RETNINGSLINIER. SÅ LAD VÆRE MED AT SLETTE MINE INDLÆG FOR AT BESKYTTE SVINDELVIRKSOMHEDER.

Til orientering, hvorfor sletter i ikke mange af de falske indlæg fra QXL? Der er kraftigt mønster på svindel ang. positive anmeldelser. Bemærk at de fleste ( dvs 99 % af brugerne ) som har bedømt under 10 anmeldelser om diverse sider, hvoraf af de fleste har kun bedømt 1 anmeldelser alt i alt. Sjovt nok opretter brugerne en profil for at bedømme QXL og siden da, har de ikke brugt deres profil. Det lugter af langt væk af svindel. I øvrigt kommer det i bølger, dvs at den ene dag kommer der 35 nye anmeldelser hvor alle tilfældigvis har dømt samme dag, hvor de sjovt nok alle har givet 5 ud af 5 stjerner. Så går der nogle uger, så vælger man en ny dag, hvor der kommer bølger af svindel anmeldelser. I må squ da kunne regne ud at der er tale om svindel, med mindre at i er komplet væk fra den virkelige verden. Jeg overvejer at kontakte DR's "kontant", sådan at de kan undersøge sagen om Trustpilot og QXL.

Hvorfor kan jeg ikke fjerne min "thumbs up" på en andens kommentar? Det kan være man har fortrudt det.

EKB, Dimitri Cornelis Hardorffe Peter Johannesen ritiene questo recensione utile

giovedì 29 novembre 2012

Risposta da trustpilot.dk

Hej Bjarke

Tak for din nye anmeldelse.

Jeg er helt med på, at det kan være frustrerende at få en anmeldelse fjernet. På Trustpilot kan alle frit skrive anmeldelser, uden at vi kontrollerer indholdet. For at sikre kvaliteten er det muligt for enhver virksomhed eller forbruger at rapportere en anmeldelse, som ikke overholder vores retningslinjer. En rapporteret anmeldelse bliver altid undersøgt af en vores medarbejdere i Community Support. Hvis vi finder at anmeldelsen strider mod vores retningslinjer, fjerner vi den permanent.

De to eksempler du nævner har været gennem denne proces og bryder med retningslinjerne på hver sin måde, da en gyldig anmeldelse betinger at:
- Du har haft en købsoplevelse / bruger på hjemmesiden.
- Din anmeldelse er skrevet senest 24 måneder efter du har handlet med virksomheden.

Når anmeldelser kommer ind i bølger, kan der være mange naturlige årsager til det. Ofte skyldes det at virksomheden opfordrer kunder til at skrive anmeldelser i et nyhedsbrev eller på sociale medier.

Vi tager snyd alvorligt og har bl.a. filtre der genkender mønstre, når anmeldelserne er uægte, hvorefter vi arkiverer anmeldelserne. Mere om det her: http://blog.trustpilot.com/undgaa-falske-anmeldelser/

Du kan læse vores retningslinjer her: http://www.trustpilot.dk/popups/evaluationguidelines.aspx

Mvh
Joakim Ditlev
Trustpilot

Kvickly

kvickly er for dyrt!

Jeg forstår ikke at folk gider at handle hos Kvickly. De varer som de har er alt for dyre og kvaliteten er det samme som andre butikker som sælger produkterne meget billigere. Desuden har jeg haft en utrolig dårlig oplevelse med kvickly. De har ikke andet en sure og trætte butiksansatte. Engang havde jeg købt noget deo og der havde ekspedienten glemt at registrere alle chipsene, så alarmen gik igang og butiksansatte skulle tjekke hvad jeg havde. Jeg blev behandlet som tyv, men da jeg kunne eftervise kvittering på varen, så lod de mig gå. Føj, sikke en led behandling af kunder. Heldigvis har jeg aldrig handlet hos Kvickly efter den episode. Det er mange år siden, hvor jeg sidst har været hos Kvickly. Kommer aldrig igen :)

Sonymobile

Holder mig fra Sony Ericsson!

Min første Sony Ericsson var modellen T630. Jeg fik så dårlige oplevelser af SE T630 at jeg ikke købte flere produkter fra samme producent.

Hvad var problemet med tlf?
1: Joypadens virkede kun begrænset i 6-7 måneder før at den langsomt ikke virkede efter hensigten. Efter 1,5 år virkede den slet ikke.
2: Dens "usability" er ret dårlig. Ulogisk menu system og enormt rodet.
3: Dens ordbogen er svær at betjene i forhold til de andre mobil mærker som jeg har haft.
4: Kamera kvaliteten er mildest talt noget "beep". Der er utrolig meget støj/grums på billedet. Det giver ingen mening at have et kamera integreret i et produkt hvor kvaliteten er utrolig ringe.

Min konklusion er at SE ikke har haft tid til at teste sine produkter ordenligt før produktet blev lanceret på markedet. Selve tlf'en ligner noget som har kostet 50 dkk at fremstille og dens egentlige funktion lever ikke op til de 1300 dkk som tlf'en dengang har kostet. Det er ærgerligt at SE levere et så dårligt produkt på markedet, som giver et helt forkert første hånds indtryk, og det gør at jeg ikke skal købe flere SE tlf'er. Det skal siges at jeg købte tlf'en som ny engang i 2005 og den holdte kun i 1,5 år før at joypaden helt fik i stykker. Siden da, har jeg ikke haft flere tlf'er.

Microsoft

Poor OS!

I've got windows 7 installed on my pc, and it seems that there are issues with Windows 7. Many problems concerning drivers have not been solved. My scanner and my webcam doesn't work on windows 7, but it works on winXP. The driver doesn't work on Windows 7 since Microsoft doesn't even want to develop them.

Also, when my pc shuts down, sometimes it gives me a message that some programme are causing problem and it doesn't shut down automatically, so it wait for me for my approval in order to do force shutdown. It's really stupid system, since the other day my pc was on for several hours because it waited for me to do force shut down.

Logitech

Ganske tilfreds!

De har en god kundeservice og er ganske tilfreds med deres måde at håndtere problemerne på. Jeg havde problemer med mit gamle webcam, som Windows 7 ikke understøttede, men kundeservice hjalp godt igennem. Udover det, har jeg en logitech mus og keyboard som jeg glad for.

LG

Tilfreds!

Jeg har købt en LG monitor og det virker fint.

Nokia

Dårlig mobil tlf!

Jeg har engang købt en Nokia N73 helt sprit ny, men der var flere problemer med den. Disse problemer er:
1: Joypaden røg af hele tiden.
2: N73 vil ikke opdaterer den seneste firmware.

Jeg har kontaktet Nokia's kundeservice og de ville ikke hjælpe mig. Når man engang har betalt 3000 dkk for et produkt som ikke engang er velafprøvet, siger det noget om virksomheden. Jeg skal ikke købe flere mobil tlfer fra Nokia.

KBP

Be careful by using Borispol Airport!

I know many people who used Borsipol Airport and all of them have experienced stolen luggage, stolen items inside the luggage, damaged luggage etc...

My experiences with Borispoil are:
1: Que is too long at check in, I waited for 40 min.
2: On my departure date ( 29 April - 2011 ) towards Copenhagen, I realized that my baggage was attempted opened by the baggage handling. I don't know what's going on behind the curtains, but it's very clear that Borispol has a serious problem with reliability, internal workers, staff, security and poor leadership.

I discovered that Ukrainians baggage handling crew tried to steal the content on my baggage, but how? Let me explain what happened. After I gave my luggage to check in and then landed in CPH, then I noticed that the code was set to 000, but this was not my unlocking code. This unlocking code 000 is a standard for all luggage unless that they changed the code manually. I set my own password to xxx, but after I locked my luggage, then I put a random number like 417. But when I received my luggage at CPH airport, then I noticed that the code was 000, so basically this is a clear indications that the baggage handling crew tried to open my luggage and to steal the content of my stuff.

BE CAREFUL WITH YOUR LUGGAGE AT BORISPOL.

Obhnordica

Sjusket produkt!

Jeg har købt en OBH Nordica Type 5589 og har brugt den 2 gange i løbet af et år.

Til min store overraskelse, oplever man fejl og misinformation på produktet. Ifølge OBH Nordica kan fuldt opladet batteri holde til 100 min, men i praktisk holder den maks 10 min under fuld belastning. Jeg har en mistanke til at OBH har enten sjusket produkt test eller så har de ikke testet batteriet under belastning. Belastning som jeg omtaler om, er selvf. selve klipning.

Det andet problem er at hvis batteriet er fuld ladet op, og at man så ikke bruger produktet i nogle dage, så er batteriet fuld ud drænet for energi. Derfor skal man genoplade batteriet igen, selvom at man ikke har haft produktet under brug.

Produktet ser utrolig fancy ud, men virker bare ikke lige efter hensigten. Da man så skriver en mail til producenten OBH nordica, så har de bevidst ikke svaret min email besked. Magen til arrogance. Den måde at skide på kunder.

Det her er en reklamationsfejl og OBH skal tage kritik til efterretning og modtage produktet som ikke virker efter hensigten.

Janus Bundsgaard M. Tougaard ritiene questo recensione utile

UPS

Good service!

All the times, that I've been using UPS, I've always found their delivery fast and on time. Very professional.

DHL

Fast delivery!

I've ordered a package from abroad and recieved it 3 days later. The package was absolutely fine.

PROFILO - Bjarke Chr.

Immagine profilo di Bjarke Chr.
Bjarke Chr.
Recensore
Maschio, 1996
Danimarca

info utente