PROFILO - Inge

Recensioni (1)

JeansandFashion.com

Prima afhandeling, maar bezorgservice minder

Ik vindt de bezorgservice niet optimaal. Mijn afstand is 5 km om het pakket op te halen, of 3,95 voor de bezorgdienst betalen. Als het artikelniet goed is weer 2,95 voor de retourzending betalen en weer opnieuw bestellen, dus weer opnieuw betalen voor het artikel. Wederom of 5 km rijden om het op te halen, of 3,95 ups kosten betalen. Alllemaal extra kosten die mij er zeker van weerhouden om weer bij jullie bestellen.

martedì 27 marzo 2012

Risposta da JeansandFashion.com

Beste Inge,

Bedankt voor je review.
Wij bieden twee bezorg mogelijkheden aan. Je kunt bij ons kiezen voor kiala dan kan je het pakket gratis laten bezorgen naar een vast kialapunt. Het voordeel hiervan is; dat je het pakket kan ophalen wanneer jij tijd hebt.
De volgende mogelijkheid is om via verzendpartner UPS te laten bezorgen, hier betaal je slechts € 3.95 voor. Het voordeel om voor ups te kiezen is dat je de deur niet uit hoeft. Helaas is het voor ons nog niet mogelijk om de zendingen via ups gratis te versturen.

Wat wel een optie kan zijn in jou situatie is om meerdere maten van het zelfde artikel te bestellen en om dan te kiezen om via afterpay te betalen. Dat wil zeggen dat je achteraf de producten betaald die je gehouden hebt. Zo loop je minder gevaar dat je meerdere malen moet bestellen voordat je de juiste maat in huis hebt.

Fashionable groet,

Customer service

PROFILO - Inge

Immagine profilo di Inge
Inge
Recensore
Paesi Bassi

info utente