PROFILO - Veronika Skogstad Edbakk

Recensioni (4)

Outnorth

Superrask levering og lave priser :)

Bestilte en rånken sekk fra fjellreven, og fikk den raskt :)
Var det billigste jeg fant denne sekken. Eneste å utsette er at jeg skulle ønske det var fri frakt, som de fleste nettbutikker har :)

no.bestseller.com

Altfor lang leveringstid når man venter på varen

Jeg er fast kunde hos bestseller, men nå synes jeg leveringstiden er så lang. Er i dag 7 dager siden jeg bestilte varene mine, og ifølge sporingen er sendingen ennå i oslo (bor i nordland, men har aldri tatt så lang tid før) Synes i tillegg at frakten er veldig dyr ennå.

martedì 8 ottobre 2013

Risposta da Bestseller

Kjære Veronica,

Takk for anmeldelsen din.

Forsendelsen din har hatt en leveringstid på 6 hverdager. Vår standard levering er normalt på 3 til 7 virkedager. Vi beklager at dette ikke lever opp til forventingene dine.

Da vi sender alle pakker forsikret og med mulighet for sporing har dette dessverre en viss omkostning. Vi har valgt å la denne omkostningen bli avspeilet i fraktomkostningene fremfor å forhøye prisen på den enkelte vare.

Vi vil ta din kritikk til etterretning.


Med vennlig hilsen

JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY,
JUNAROSE, OBJECT, PIECES, MAMALICIOUS,
NAME IT, OUTFITTERS NATION, VILA

BeautyBay.com

The best!!

I love Beautybay.com. They have alot of great products, and the shipping is very fast to Norway. The prices is also great. Love love love :)

Lillemille.dk

Fantastisk service

Jeg bestilte tøystempel fra nettbutikken og var så uheldig at de hadde glemt tlfnr på stemplet. Det var super service fra lillemille, og de ordnet raskt opp i dette. Tusen takk

PROFILO - Veronika Skogstad Edbakk

Immagine profilo di Veronika Skogstad Edbakk
Veronika Skogstad Edbakk
Recensore
Donna, 1984
Norvegia

info utente