PROFILO - Zuzu Heidelbach

Recensioni (21)

CopenhagenTAN

Fantastisk

Vi handler kun os jer, da i har de bedste produkter og den bedste service

zopping.dk

Perfekt og billigt

Hurtig levering og alt var i top. Så dog gerne nogen flere daglig vare fx. Instant kaffe osv

TDC A/S

Fantastisk

Vi har nu haft TDC hometrio i 1 år og det er fantastisk, kun 1 gang har jeg måtte ringe til dem og det var kun fordi jeg var forvirret over regningen. Udover det når jeg så endelig ringer får jeg en top service af deres medarbejder Susan von seelen (jeg håber jeg må bruge sit navn) Da du fortjener ros. Hun forklare mig alt, yder mig mer service og hvad man ellers skal som Kundeservice medarbejder da jeg selv er Kundeservice medarbejder ved hvad jeg god Kundeservice er og denne her var klart i top af alle. det samme var det med ham der solgte os det hele desværre kan jeg ikke huske hans navn for der er også kun ros til ham, jeg brugte en halv time på at fortælle ham at de sidste 2 år havde vi prøvet stort Set alle udbyder og der var intet der virkede, servicen var i bund og min hverdag gik med at skulle kommunikere med disse firmaer hvor der stort set kun var envejskommunikation og han Gav sig tid tiæ at lytte og gav mig lige præcis det jeg skulle bruge uden at oversælge. Godt nok er TDC's priser lidt dyre med kvalitet og pris går hånd i hånd, vi har aldrig nogen problemer med produkterne alt hvad vi har er stort set hos TDC nu om ikke andet så kommer det. Så stor stor tak til Susan og sælgeren for alt jeres hjælp og jeres fantastiske service og gode humør. Jeg håber jeres chefer sætter pris på jer og lige kommer og giver jer en klapper på skulderen for det fortjener i sku og mere til.
De bedste hilsner Zuzan og angunguak Absalonsen

lunedì 25 febbraio 2013

Risposta da TDC A/S

Hej Zuzan,

Tusinde tak for din rosende anmeldelse, det varmer bestemt om hjertet at se at vores fokus på god service har båret frugt. :)

Vi får meldt din ros videre til den pågældende medarbejder, og ønsker dig god fornøjelse med dine TDC produkter fremover!

Venlig hilsen
Alex
TDC Kundeservice

LuxStyle

Rigtig dårligt!!

Jeg købte for over 1000kr hos dem fik en mail med bekræftelse ( der gik lang tid før denne kom så jeg skrev til firmaet om de havde modtaget bestillingen) jeg får så en mail med den er modtaget med ordre nummer og går også en mail fra deres medarbejder med bekræftelse på at de har fået en ordre på så og så meget. Jeg skriver så 3 dage efter da jeg ikke kan se hvornår mine vare skulle komme det får jeg ikke svar på, prøver så at skrive igen dagen efter da jeg kunne se på deres hjemmeside de sender varene indenfor 24 timer så får jeg så var fra samme medarbejder som sidst der fortæller min vare ikker er blevet sendt fordi jeg ikke har etaæt med kort, hmmmm på deres hjemmeside når man bestiller den og den er blevet bekræftede står der at man kan betale når varen kommer med en faktura der skal betales indenfor 14 dage ellers kan man hvis man vil undgå gebyr betale med dankort. Da jeg 3 gange nu har haft hackede mit dankort på nettet bruger jeg ikke det mere og hvis jeg kan vælger jeg så faktura som man jo så kan her. Men hvorfor ikke fortælle mig det første gang de mailer til mig der bekræfter de over for mig orden er modtaget osv. Så sidder man her og venter på posten for så at få af vide flere dage efter at de ikke vil sende den før jeg har betalt me dankort. Ja tro på jeg gør det efter at have set alle disse anmeldelser af firmaet. I er været meldt flere gange hvorfor så blive ved???

Sheila Hansen ritiene questo recensione utile

venerdì 22 febbraio 2013

Risposta da LuxStyle ApS

Hej Zuzan,

Da vi skrev sammen første gang, var den eneste information jeg havde til rådighed på det tidspunkt, at bestillingen var blevet foretaget.

Den information videregav jeg til dig.

Jeg beklager at du har ventet forgæves på dine vare og at jeg ikke var i stand til, noget hurtigere, at videregive indformationen om, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan ekspederer din ordre via faktura.

Mvh Christina

cocopanda.dk

Fantastisk

Helt fantastiske produkter og tilbud og hurtig levering

Jysk

......

alid dårlig service og dårlige produkter, der mangler altid en skrue eller lignede når man skal samle noget og lortet falder altid fra hinaden. og servicen er helt i bund

Online Mode

fantastisk

i er fantastiske, købte min kjole hos jer til julefrokos/nytår og jeg blev overhovedet ikke dårlig overraskede den var som beskrevet, købte også en masse andet og kan overhovedet ikke klage over noget hurtig levering og alt er i top det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer. tusind tak.

Ikea

elsker det

Ikea er et must sted, det er det skønnest sted at handle, dog lidt forvirrende at komme ind midt i jeres omlægning og skulle tage elevatoer rundt så man hele tiden fare vildt, og ja servicen fra en dame vi spurgte om vej var desværre heller ikke godt men det var 1 gang dette skete udover dette vil ikea få alle mine stjerner for gode produkter og billige priser.

DSB

dyrt og dårlig service

tror DSB overgå alle i dårlig service og dyre priser. har brugt så meget tid på jer med kklager osv at jeg egentlig ikke gider at beskrive mere for man får alligevel intet ud af det.

Emil Dan Kreutzfeldt Rasmussen ritiene questo recensione utile

YouSee

god service

De 3 stjerner er til den flinke mand fra kundeservice (salg) de resterende stjerne i ikke får er fordi i desværre ikke kan levere yousee på vores adresse dette er ikke særlig godt at selvom man bor i slagelse midtby så kan i ikke levere men alt i alt så snart i kan det vil i får os som kunder. :-D tak for god service til den flinke mand jeg desværre ikke kan huske navnet på men denne er til dig for din service får du 5 stjerner

DBA - Den Blå Avis

virker perfekt.

godt og sikkert sted

Facebook

træls

dejligt man kan golde kontakten ved lige med sine venner men at siden hele tiden skal laves om det forstår jeg ikke, og det bliver sværrer og sværrer at finde ud af

Google

Loooove it

Google er seriøst min bedste ven hehe

YouSee

Jeres priser er gode

Jeres priser kan man ikke klage over, dog er jeres datanet virkelig blevet dårligt efter vi køre på tdc´s net det er virkelig en ulempe for mig/os der bruger vores datanet meget på mobilen, jeg rejser hver dag fra slagelse til kbh, min kollega har stort set hele vejen dækning med telia, hvor jeg har intet og her taler vi 3g dækning.
det er virkelig øv at det er blevet så dårligt kun pga det overvejer jeg at tage alle vores mobiler og flytte fra jer, da markede jo er stort nu og andre kan tilbyde det samme som jer.

martedì 6 marzo 2012

Risposta da YouSee A/S

Hej ZuzanZuzu. Jeg har slået din adresse op på dækningskortet hos TDC, hvor der står at du skulle have optimale dækningsforhold på 3G. Jeg vil meget gerne foreslå dig, at du kontakter vores kundeservice på 69 10 10 10, så de kan undersøge med vores teknikere, om der er nogle midlertidige udfordringer med master, der er ved at blive løst.
Mvh Martin

Stofa

Virker aldrig

zaptor bokse virker ALDRIG... i de 5 måneder vi har haft stofa har jeg måtte ringe til teknisk afd. flere gange om måneden det er bare ikke optimalt. og når man så skal snakke med kundeservice, er det bare en flok unge mennesker der dybest set er fuldstædig ligeglad med dig og dit problem. genåbningsgebyr på 199kr trods det de kan se det er en fejl, vi skiftede fra jer kun pga jeres regninger aldrig var iorden, og jeres kundeservice noget lort, alligevel gav vi jer en chance med jeres zaptor og man kan da roligt sige at det var ris til egen røv. vi valgte endda at købe jeres bokse nu står vi så med bokse der virker når de har lyst til det, og zaptorkort hvor det ene virker fint men det andet virker næsten ikke trods det i i kundeservice sagde at i ville sende pakkerne til kortet igen hmmm. jeg gider sådan set ikke sidde i kø hele dagen, og når man så endelig fanger jer på chatten får man bare et fuldstændig inkompetent medarebjder som virker intet fatter, da jeg spørg omkring opsigelse begyndte han bare at sige alle vores abonnementer op, shit sådan nogen idioter skal man fanme lede længe efter, næsten gang jeg tager fat i chatten det var kl 18,45 sad jeg i kø som nr 1. til kl var 19,30 hvor det så viser sig jamen jeg sad da slet ikke i kø i havde da lukket chatten og kundeservice og gået hjem, det er det dårligste servicejeg NOGENSINDE har været udsat for, så sidder man der i 3 kvarter og venter jaaaah på ik noget.!!! i burde simpelthen skamme jer, i skal virkelig begynde at tage jer sammen før i mister alle jeres kunder. vi skifter nu til tdc hometrio jeg vil heller betale det mere for så at få noget der virker og en ordentlig service end jer!!!!
Hilsen Angunguak Absalonsen og ZuzanZuzu Heidelbach

agnieszka1e Rene Nejsum ritiene questo recensione utile

CBB Mobil

godt på godt

jeg flyttede fra jer dengang onfone kom til grundet priserne, nu har i så fået det samme hvilket er godt, onfone har været fantastisk intil de gik over til tdc´s net. derfor får i 5 stjerne da man aldrig kan brokke sig over jer, og jeres kundeservice er helt i toppen. keep it going.

Daryl Von Lillienskjold Wydallis ritiene questo recensione utile

Nordea

bankrådgiver??

man aner ikke hvem ens bankrådgiver er, forleden skrev jeg en mail til jer hvor jeg forklarede om et problem jeg havde, hvorpå i faktisk svare det præcis samme som jeg havde skrevet jeg allerede havde gjort.... i er simpelthen for meget....!!

Komogvind

godt og rart

virker altid.

Skat

ubrugelig

skat overgår alle i at have den dårligste service.!!!

Stofa

ustabilt.

zaptor bokse virker ALDRIG... i de 5 måneder vi har haft stofa har jeg måtte ringe til teknisk afd. flere gange om måneden det er bare ikke optimalt. og når man så skal snakke med kundeservice, er det bare en flok unge mennesker der dybest set er fuldstædig ligeglad med dig og dit problem. genåbningsgebyr på 199kr trods det de kan se det er en fejl, vi skiftede fra jer kun pga jeres regninger aldrig var iorden, og jeres kundeservice noget lort, alligevel gav vi jer en chance med jeres zaptor og man kan da roligt sige at det var ris til egen røv. vi valgte endda at købe jeres bokse nu står vi så med bokse der virker når de har lyst til det, og zaptorkort hvor det ene virker fint men det andet virker næsten ikke trods det i i kundeservice sagde at i ville sende pakkerne til kortet igen hmmm. jeg gider sådan set ikke sidde i kø hele dagen, og når man så endelig fanger jer på chatten får man bare et fuldstændig inkompetent medarebjder som virker intet fatter, da jeg spørg omkring opsigelse begyndte han bare at sige alle vores abonnementer op, shit sådan nogen idioter skal man fanme lede længe efter, næsten gang jeg tager fat i chatten det var kl 18,45 sad jeg i kø som nr 1. til kl var 19,30 hvor det så viser sig jamen jeg sad da slet ikke i kø i havde da lukket chatten og kundeservice og gået hjem, det er det dårligste servicejeg NOGENSINDE har været udsat for, så sidder man der i 3 kvarter og venter jaaaah på ik noget.!!! i burde simpelthen skamme jer, i skal virkelig begynde at tage jer sammen før i mister alle jeres kunder. vi skifter nu til tdc hometrio jeg vil heller betale det mere for så at få noget der virker og en ordentlig service end jer!!!!
Hilsen Angunguak Absalonsen og ZuzanZuzu Heidelbach

Ashur Youkhana ritiene questo recensione utile

Just-Eat.dk Aps

Virker altid

Virker altid, god Kundeservice

PROFILO - Zuzu Heidelbach

Immagine profilo di Zuzu Heidelbach
Zuzu Heidelbach
Recensore
Donna, 1985
Slagelse, Danimarca

info utente

Jeg er en ung kvinde der bor sammen med min mand.