PROFILO - Monica

Recensioni (1)

JeansandFashion.com

als een artikel er nog is, wordt het snel geleverd

Niet alle, op de site getoonde artikelen, blijken te leveren te zijn. De bestelling wordt in eerste instantie bevestigd, je betaald daardoor de artikelen en dan wordt erna per e-mail verteld dat 1 van de artikelen niet te leveren is. Dat zou al direct bij het artikel of op het moment van betalen te zien moeten zijn. Een klant die verzendkosten voor UPS betaald en een ander artikel voor het niet te leveren artikel uitzoekt, wordt zo op extra verzendkosten gejaagd.

De aankoopkosten van het niet te leveren artikel worden wel binnen een paar dagen terug betaald en artikelen die geleverd kunnen worden, worden via UPS binnen 2 dagen thuis geleverd.

mercoledì 22 febbraio 2012

Risposta da JeansandFashion.com

Beste Monica,

Bedankt dat je de moeite genomen hebt jouw ervaring met ons te delen. Wat vervelend dat jouw artikel niet leverbaar bleek! Helaas zijn voorraadverschillen onvermijdelijk. Wij hebben naast onze webwinkel ook een fysieke winkel die ook als voorraadlocatie meetelt. Het komt bijvoorbeeld dus wel eens voor dat er artikelen worden verkocht in de winkel voordat wij de mogelijkheid hebben gehad tot het picken van de artikelen die worden verkocht op de webwinkel. Daarnaast zijn wij continu bezig om verbeteringen door te voeren op onze webshop. Zo ook op het gebied van voorraadbeheer. Helaas komt het ook wel eens voor dat de techniek ons in de steek laat in tijden van optimalisatie. Natuurlijk doen we er alles aan om dit soort gevallen tot een minimum te beperken. Indien er een alternatief artikel beschikbaar is zullen we altijd contact zoeken met de klant om te kijken of hier interesse naar is. Indien de klant zelf een alternatief artikel wil in plaats van het uitverkochte artikel is dit absoluut bespreekbaar. Daarnaast bieden we een kortingscode aan om eventuele verzendkosten voor een nieuwe bestelling te compenseren.

Hopelijk is dit hiermee wat verduidelijkt, en zien we je snel terug bij JeansandFashion.com!

Een fashionable groet,
Paulien Noordzij
Customer Service

PROFILO - Monica

Immagine profilo di Monica
Monica
Recensore
Paesi Bassi

info utente