PROFILO - Mathias Ryberg

Recensioni (7)

3 (HI3G Danmark ApS)

What?

Så prøver man at oprette sig som kunde i 3 og købe en iPhone 5 på afbetaling.

Så får jeg beskeden:

"Kære kunde,

Vi kan desværre ikke tilbyde dig at blive kunde hos 3 på grund af vores kreditpolitik.

Har du spørgsmål til vores kreditpolitik eller denne besked, er du velkommen til at skrive til vores Customer Finance-afdeling på adressen:

Hi3G Danmark
Scandiagade 8
2450 København SV
Att.: Customer Finance

Vi beklager besværet."

Sjovt, jeg har aldrig stået i RKI hele mit liv, og betaler altid mine regninger. Og så vil de ikke lukke mig ind? Hvad er det for noget fis!

martedì 12 febbraio 2013

Risposta da HI3G Danmark ApS

Hej Mathias

Jeg vil rigtig gerne besvare din henvendelse på bedste vis, men jeg har desværre ikke kunne finde din bestilling i vores system ud fra det telefonnummer du har skrevet.

Generelt kan jeg dog oplyse, at vi foretager en kreditvurdering af alle nye kunder, og til brug for denne kreditvurdering anvender vi de oplysninger, der fremgår af kontraktformularen. Det vil sige dit CPR-nr., hvor mange telefoner du ønsker at købe, om du ønsker betalingen tilmeldt Betalings Service, din bopæl mv. Der foretages også et tjek i RKI og i CPR-registret, og derudover lægges der blandt andet vægt på oplysninger om alder, bopæl og boligform. Er en potentiel kunde registreret i RKI, vil det typisk føre til, at kunden afvises som kunde eller at vi kræver et depositum. Er kunden ikke registreret i RKI, foretages der en vægtning af blandt andet de oplysninger, jeg lige har nævnt, idet vi så ud fra statistiske oplysninger beregner kreditrisikoen for den enkelte kunde.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at sende et brev til vores Customer Finance-afdeling på den adresse, som du selv har skrevet.


De bedste hilsner
Sophie

Postdanmark

Boycott PEST DANMARK

Jeg bestiller en harddisk fra eBay til ca. 350,-.
D. 16-08 modtager jeg en seddel i min postkasse om, at den kan hentes samme dag på posthuset. Jeg går derned og får at vide at det er en fejl. Typisk nok, det sker sgu hver gang.

Næste dag vi vil hente pakken, får vi så at vide, at pakken er blevet returneret til Portgual hvor jeg bestilte den fra fordi adressen var "utydelig".

Hvordan F*NDEN kan I så aflægge en seddel i postkassen på adressen, hvis I ikke ved hvor den skal leveres til, eller måske var det bare en tilfædighed? Tænk hvis det var en anden postkasse I havde lagt den i.

Dette er dog ikke første gang at PEST DANMARK slår til.
Har oplevet utallige gange at bestille varer fra DK herhjem, MED omdeling, hvor postbuddet alligevel aflægger en seddel i postkassen om at den er "forsøgt afleveret", selvom man har siddet hjemme en hel dag og ventet på den, og har kunnet høre hvis det bankede på.

FY FOR HELVEDE SIGER JEG BARE!

Burnalot

Altid hurtig levering og gode priser på skiver

Har handlet hos burnalot.dk godt og vel 3-4 gange nu, 5. gang er lige om hjørnet, handler primært dvd-skiver med dem, og kan sige at leveringen er lynhurtig (maks. 2 dage fra tyskland), og at priserne er helt i orden.

Intet dårligt at sige om dem, overhovedet.

Telenor

Kæmpe snydefirma med ulovlig markedsføring

Mig og min kæreste oprettede tre abonnementer i hendes navn i slutningen af november '11. 2 x Fri dobbelt-deal + en smart aftale på samsung galaxy s2
Vi fik af vide at oprettelsen var gratis og vi ville få to ekstra sim kort. alligevel kom vi til at betale 100,- + at vi kun kom af sted med et sim-kort. De lovede de ville sende det andet... Ja, men vi modtog det først for 4-5 dage siden. Det har åbenbart taget over 2 måneder at sende et skide sim-kort.
Udover det blev vi aldrig oplyst, at vi var blevet tilmeldt mobilt tv til 99,- kr om måneden , den 1. måned gratis.
Så da vi for nylig blev opkrævet for mobilt tv, valgte de samtidig også at beløbet skulle trækkes fra min bank (selvom det står i min kærestes navn). Som alle de andre 30 gange jeg har ringet til kundeservice, nægter Telenor at tage ansvar og stå fast ved det.
Nu er vi tilmeldt alle aftaler PBS via min kærestes bank, og er blevet krediteret til at få fratrukket 100,- for sim kort + 130,- for mobilt tv.
Udover det indleverede jeg den samsung galaxy s2 vi havde købt sammen med abonnementerne d. 04-01 fordi den havde fået vandskade, med dækket forsikring. Efter utallige besøg hos butikken hvor vi indleverede, fik jeg endelig lov til at få en ny igår, efter at have ventet 1 måned og 5 dage.
Butikkens svar hver gang man spurgte om levering til butikken var "Den kommer om 3-4 dage." "Den kommer i løbet af næste uge" "Den kommer i midten af ugen".
At sige I har styr på tingene er en stærk overddrivelse.
Udover at have sendt klagebrev, kan I heller ikke finde ud af at besvare det ordentligt, og blander tingene sammen:

Vi håber at det endelig er ved at løse sig.

Ikke nok med at i trækker tiden ud mht. at løse problemer:
I har markedsføring på et ulovligt grundlag.

Markedsføringloven §3 og §13 siger klart og tydeligt, at en virksomhed skal oplyse detajleret de samlede omkostninger og gebyr for en handel.
Når man kigger længere nede ved andre anmeldelser herinde på siden, kan man se at mig og min kæreste ikke er de eneste.
I er ikke hævet mere over loven end andre virksomheder.
Jeg er på ingen måder tilfreds, og løser det sig ikke inden for slutningen af denne måned kan I se frem til at hiver fat i Forbrugerombudsmanden.dk + teleankenævnet, udover det kommer en potentiel politianmeldelse også samtidigt med et krav på at blive løst fra bindingsperioden.

Det er ikke første gang I laver jeres stunt:
Man kan snuse lidt på google, så kan man finde adskillige nyhedssider/aviser oplyse at I før har fået en bøde på 200.000,- for ikke at oplyse priser og udgifter ordentligt.

Til dem der oplever det samme kan jeg kun sige en ting:
Det er BUNDULOVLIG markedsføring, og når en abonnementsaftale/kontrakt ikke overholdes, hvilket den ikke er blevet I vores tilfælde, har kunden KRAV på at blive løst fra bindingsperioden. I vil nok prøve at bilde jeres andre kunder noget andet ind, men vi er stadig nogen som kender lovene og ikke finder os i svindel og fusk.

FØJ FOR DEN!

lunedì 13 febbraio 2012

Risposta da Telenor

Hej Mathiias,

Jeg er rigtig ked af den oplevelse, du har haft med Telenor. Jeg kan se, at din klage er ved at blive behandlet og du hører nærmere, når sagen er blevet undersøgt.

- Maria, Telenor

Amazon

Effektivt

Har været forbruger af Amazon i godt og vel 2-3 år nu.
Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds, vildt nemt site, og gode muligheder for at sortere så man ikke køber fra sælgere der har 0% positiv feedback som sælger.

Har altid modtaget mine varer når jeg har bestilt, men bemærk at selvom Amazon i sig selv også sælger ting, er det stortset allesammen forskellige sælgere, virksomheder som såvel privatpersoner.

Købte engang et Asus-motherboard fra selveste Amazon, og selvom det skulle leveres fra England gik der ikke mere end 3-5 dage.
Forsendelsen var også pakket forsvarligt ind.

Thumbs up!

MM-Konsol ApS

Sindssyg hurtig levering!

Efter at have bestilt en Talismoon Whisper i grøn farve til min hvide Xbox 360, lå pakken i postkassen dagen efter!

Udover hurtig levering, synes jeg også at 139,- for en bedre og mere effektiv blæser til ens Xbox istedet for den fra fabrikken (sikke noget bras!) er værd at bruge knap 140 på.

Phonetech

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte et bagcover inkl. højtaler, batteri o.s.v. som i forvejen var sat i fra Phonetech.dk
Næste dag lå forsendelsen på posthuset!
Da jeg kom hjem og ville montere den sammen med resten af min iPhone 3GS opdagede jeg at lydløs-knappen var lidt løs...
Ingen problem, efter at have ringet til kundeservice og sendt den tilbage havde jeg en ny to dage efter.

Absolut god kundeservice og levering.
Også meget fornuftige priser!

PROFILO - Mathias Ryberg

Immagine profilo di Mathias Ryberg
Mathias Ryberg
Recensore
Maschio, 1992
Danimarca

info utente