PROFILO - Mads Luther Nørlem

Recensioni (8)

CJS CD Keys

Great prices, great service

I pre-ordered Mass Effect 3 through CJS a month before the game got out or so. I was a little unsure if I had made the right purchase at first, and their customer support helped me a lot.
I got the CD-key for the game the very same day it got out, easy to pay, purchase and install.
Lovely!

Cinemagic

Udemærket

Købte et grafikkort igennem cinemagic.dk. Det viste sig desværre at grafikkortet var i stykker. Dette var dog ingen problem, og med stor hjælp fra kundeservice, fik jeg gratis grafikkortet sendt tilbage, og modtog et nyt - med fornyet reklamationsret.
En af de få ting jeg ikke er så glad for ved cinemagic, er deres brug af GLS. Det koster en mindre formue at få fragtet hjem til sig, og når man bor langt fra nærmeste GLS pakke-shop.

Elgiganten.dk

Dejlig webshop

Modsat sælgerne i deres varehuse, der ikke er til megen hjælp kan deres kundesupport-mail hjælpe meget når man har brug for det.
Varerne er normalt forholdsvist billige, og bliver fragtet meget hurtigt.
Alt i alt en dejlig webshop

Edbpriser

Fantasisk til prissammenligning!

EDBpriser er genialt til at sammenligne priser på varer. Nemt, overskueligt og hurtigt at søge efter en bestemt vare, og få den sammenlignet på forskellige hjemmesider. Der kan forekomme forkerte priser af og til, hvis en butik lige har overstået et tilbud fx.
Kan klart anbefales!

Minsu

Okay

Ret kompliceret at finde rundt i. Manglede noget data på et tidspunkt for at blive skrevet op til SU, og blev nødt til at tilmelde mig noget mere til nemID. Efter alt det besværlige, som ikke behøvede at være besværligt var overstået var der faktisk meget hurtigt feedback, om at man var accepteret til at få SU.

Coolshop

God butik

Har været kunde hos Coolshop gennem en god mængde tid nu, og har benyttet dem mange gange. Elsker især deres prisgaranti, så de sætter prisen ned, hvis man kan finde genstanden billigere på en anden side. Ud over dette har de enormt hurtigt fragt, får normalt min vare dagen efter, i værste tilfælde 2. Eneste problem jeg nogensinde har haft med dem, var engang jeg skulle have varen sendt tilbage, hvor jeg selv skulle betale ~50 kroner i fragt eller noget, hvor det endte med, at jeg leverede varen hos Coolshops lager.

Proshop

Fin pris - God service

Bestilte et bundkort hos Proshop. Kom allerede efter et få par dage, og på en fredag. Troede først jeg havde modtaget det forkerte og skrev derfor en mail til dem for at høre hvordan og hvorledes.
Allerede lørdag morgen havde jeg fået svar.
Dejlig service!

Gamers-Shop.dk (Gaming Dragons)

Fantastisk oplevelse - Ingen problemer

Faldt over Gamers-Shop.dk via trustpilot's top 5 faktisk.
Jeg tænkte at der nok var noget fusk indblandet, men hvor er jeg dog blevet klogere!
Prisen er så meget lavere end på andre siden, og har modtaget CD-keyen til mit spil 1 minuts tid senere, klar til at indtaste i Steam eller hvor man nu har købt det.
100% filfreds!

PROFILO - Mads Luther Nørlem

Immagine profilo di Mads Luther Nørlem
Mads Luther Nørlem
Recensore
Maschio, 1993
Godthåb, Danimarca

info utente

Har handlet på nettet i en del år efterhånden, og ved så småt hvad man bør holde sig fra, og hvor man kan finde et godt tilbud. Ser det ofte som en nemmere og billigere løsning end diverse butikker