PROFILO - Freddy O. Christensen

Recensioni (15)

10-4

Kanonflinke og hjælpsomme

Har ganske vist kun købt der én gang indtil videre, men de var meget billige med isolering og ellers ganske hjælpsomme. Jeg bor et stykke fra firmaet, så jeg kommer nok ikke til at handle der så tit.

Autoseum

Overvældende spændende bilmuseum

Masser af biler og MC fra mange perioder og mange typer. Dagligdagsbiler, racerbiler, luksusbiler og mikrobiler. Endda en raketbil. Sæt mindst 3 timer af. Det ser ud til at de skifter en del af bilerne ud i perioder, da de er privatejet. Sådan lidt a la en garage for specialbiler. Det gør at mange af bilerne er køreklare. 100,- SEK er billigt! Og kaffen er stærk!

BB Dannevirke

Meget hyggeligt og godt. Ikke mindst for folk på MC

Herligt lille sted med uhøjtidelig atmosfære. Sådan et sted man nemt savner. Værelset vi havde var meget flot og udenfor var der malerier på væggen. Minder ikke om andre hoteller. MC-ture i området er desuden ret populære. Indehaveren står ofte selv for nogle ture.

Skovmollen

Hyggeligt, rustikt, men med lidt pudsig betjening

Selvfølgelig er det en smule dyrt, men meget hyggeligt og småt. Maden er også godt lavet med gode råvarer. Dog lidt sjovt at hjemmebagte lækre boller kom med New Zealandsk smør. Og den lidt ældre dames betjening var noget stresset. Måske var det bare for meget på den søndag, hvor solen lige valgte at skinne. 288,- for 4 kakao, 2 lagkage, en nøddekage og boller.

Monsieurvuong

På det jævne og billigt

Der var laang kø. Fair nok. Tjeneren var meget flink og dygtig. Men maden var kedelig og smagte ikke af noget. De anbefalede endda at børnene ikke spiste visse menuer da de var for stærke.
Forvent at du får en salat eller en suppe på det jævne til ca 7€ og dertil drikkevarer i et støjfyldt lokale med simple stole og ingen plads. Så går det an. Det er reelt nærmere en Cafe faktisk.
Og Wuong så vi ikke noget til. :)

Fisketorvet – Copenhagen Mall

Helt okay sted, men parkering???

Vi spiste der for et års tid siden. God oplevelse og fint center, men jeg kommer aldrig igen. Vi havde først lidt problemer med at finde ud af hvor vi måtte parkere, men endte efter en del skiltelæsning på taget. Jeg stiller P-skiven og da vi går ind i elevatoren ca 30 sekunder efter vi havde forladt bilen, ser jeg en P-vagt nærmest løbe hen til vores bil. Men jeg vidste jo at skiven var sat og kunne ikke gøre noget. Men det var påfaldende så ivrig vagten var. Og da vi kommer ud en time efter får vi en bøde og vores P-skive står ganske vist lidt forkert. Der var stort set ingen biler på pladsen. Bilen holdt fint parkeret. Jeg har en tanke om at han har stillet vores skive med en magnet da der er en lille metalring midterst i skiven. Men det var ikke min bil så jeg har ikke tjekket om det er muligt.
Men hvad fik Fisketorvet ud af det? Vi generede ingen. Vagten så vi kom. Og nu kommer jeg aldrig igen.
UPdate 13/1-2013: De har nu ændret parkeringssystemet så vagten ikke længere leger Gollob på pladsen. Kære fisketorvet: I skal være velkomne til at refundere mine 560,- for at have besøgt Jer!

Cykelgear

Hurtigt og billigt

Der er ikke så meget andet at sige.

Paddockspares

Billige og hurtige

Billig og hurtig fragt. I enkelte tilfælde er kvaliteten ringe, men det sker åbenbart alle de steder men køber Land Rover dele. Mailkorrespondance er dog en dødsdans.

Egaaautohandel

Dyre og ligeglade

Priserne er høje og servicen følger ikke med. Som kunde er du egentlig lidt ligegyldig. Jeg har været der et par gange med en nyere Ford Galaxy Ghia, men hver gang følt at jeg ligesåvel kunne være kommet med en Lada. Bilen interesserede dem ikke. Jeg spurgte en der skiftede olie om han vidste om min motor ikke var den fra PSA. Det anede han da ikke og forresten var han lige skiftet fra VW. Og kørte ikke selv Ford.

Calle GmbH

Service, venlighed og goe priser

Og så fører de Hancock!! Jeg foretrækker dem langt for Fleggaard. Langt mere personlige og reelle med priserne.

KOC

Helt igennem bundseriøs

Hvis du problemer indenfor deres område er der formentligt ikke bedre steder at gå hen. Seriøs og med på det nyeste. Her er tale om en der lever og ånder for emnet.

Davidsilverspares

Udmærket men dyr forsendelse

De leverer hurtigt og sikkert. Billige varer, men forsendelsen er svag. Dyr og ingen trace. Så man aner ikke hvornår pakken kommer.

ComputerCity Danmark

Lidt skidt og lidt godt

Vi fik bytte en åbnet Asus Pad, da den ikke rigtig virkede ordentlig. Muligvis ikke i stykker, men alligvel. Den blev forholdsvist let byttet uden fradrag. Dog skal siges at vi modtog den i en åbnet kasse, hvilket de havde advaret os om inden afsendelse.

GLOBUS BILER AS

Reklamationer uønsket og løgn

Hvis du skulle falde i fælden og købe bil hos dem eller [name removed] som er samme ejer, så bed til at du ikke får brug for at reklamere. Hvilket man jo i reglen gør med en brugt bil. De overholder ikke aftaler og direkte løgn er dem slet ikke fremmed. Jeg købte i 2010 en Ford Galaxy 2006 til 330.000,-.

Striben af problemer er lang og jeg har kæmpet med dem i lang tid. Men nogle af hovedpunkterne er:
-Bagatellisering af problemer (hylende servo, turbo og rusk i gearkasse, samt skæve fælge som eksempel)
-Ingen lånebil, hvilket de bruger som reklame på hjemmesiden
-Lange (og længere) ventetider på reperationer
-Løgn. Brugte dæk monteret som værende nye. FDM testcenter gav mig opbakning og alligevel måtte jeg i den grad slå i bordet før de monterede nye dæk.
-Nulfakturaer som jeg også måtte maile og ringe for at få. Fik ikke alle.
-Modvilje mod at svare på mails og give skriftlige aftaler. Det føles også dumt at skulle bede om det for mindre ting.
-Brud på aftale om ekstern reperation som du netop hørte om.

De fleste af disse punkter kan jeg se at flere har haft problemer med hos bemeldte firma og hos de to søsterfirmaer [name removed] og [name removed]. Det er vist givet at indehaver [name removed] udstikker retmingslinier i de tre firmaer der er ret enslydende.

Summa er for firmaerne at hvis der ingen problemer opstår med bilen er der intet problem. Kunden er tilfreds. Men når der sker noget, opgiver de bare kunden. Der er jo masser af kunder.

Kenneth Bendixen, Carsten Elton Sørensen, Joakim, Nicolaj K. Nielsen, Björn Beisswenger, Ken Poulsene Thomas Mikkelsen ritiene questo recensione utile

PROFILO - Freddy O. Christensen

Immagine profilo di Freddy O. Christensen
Freddy O. Christensen
Recensore
Maschio, 1966
Danimarca

info utente