PROFILO - thoom24

Recensioni (11)

allekabels.nl

alles klopt!

precies wat je van een bestelling online mag verwachten. prijs van de producten zijn over het algemeen scherp. alles is makkelijk te betalen en snel en verzorgd geleverd bij het geselecteerde afhaalpunt. ook in de tussentijd goed op de hoogte gehouden van het proces. enige kleine puntje van kritiek is dar ik op de website wel even moest zoeken waar alle losse onderdelen die ik wilde bestellen stonden (kan volgens mij overzichtelijker). Als ik weer iets nodig heb bestel ik er zeker weer!

Hallmark

super duidelijk

eenvoudig en duidelijke website. Heel gemakkelijk toch een orginele kaart! Een echte aanrader!

Greetz

altijd goed!

website is duidelijk en een orginele kaart maken is dan ook zeer eenvoudig! Er zijn ontelbaar veel verschillende kaarten, lettertypes, etc.
Altijd goed!

Albert

zeer goed!

heel vaak besteld via Albert.nl en dit is altijd goed gegaan (woonde toen 3 hoog zonder lift). Heel erg uitgebreid assortiment en makkelijk te plannen wanneer de bestelling afgeleverd moet worden.

Mediamarkt

onduidelijke website

geprobeerd artikelen te vinden via de webshop van MediaMarkt. het kan aan mij liggen maar ik kon bij verschillende producten (waarvan ik weet dat ze die verkopen) niet terugvinden. zeer onoverzichtelijke website.

Marktplaats

gestolen goederen

laatst in aanraking gekomen met iemand die gestolen waar aanbood. Verkoper is op gelukkige wijze door de politie meegenomen vor verhoor. Na aan marktplaats te hebben gemeld dat de verkoper nog steeds actief was op de website kregen wij de reactie dat er niet genoeg bewijzen waren en dat er meer kopers een klacht in moesten dienen voordat ze er wat mee konden.

Hardware

zeer duidelijk

hardware.info is een zeer duidelijk website met zeer uitgebreide reviews over alle denkbare hardware (computeronderdelen, etc.)
Ook zijn er altijd een heleboel goede reviews en ervaringen te lezen van consumenten.

Darten Biljarten

vreemde gang van zaken

website ziet er overzichtelijk uit. Koffer die ik bestelde stond als direct op voorraad en had een goede prijs. Na de bestelling te hadden geplaatst en direct met ideal betaald te hebben kreeg ik een (automatische) e-mail dat de levertijd 2 werkdagen bedroeg. Dit was al vreemd omdat er direct uit voorraad leverbaar stond (en niet 2 werkdagen, wat een andere status op de website is). Toen ik na 3 werkdagen (4 dagen na de bestelling) nog niets ontvangen had ging ik bellen. Man aan de telefoon klonk wat verward en zij dat hij mij later op de hoogte zou brengen van de levertijd (telefoon, email ???) Een paar uur later kreeg ik een email dat de levertijd van de koffer nog minimaal 2 weken bedroeg. Ik heb op de e-mail gereageerd dat ik dan een passend alternatief wilde of mijn geld terug. De reactie daarop was dat hij inmiddels een blauwe koffer had opgestuurd (ipv zwart) en dat ik die de volgende dag zou ontvangen (zonder dat ik toestemming gegeven had). Toen ik op de website keek bleek de blauwe koffer een paar euro goedkoper te zijn dan de zwarte. De volgende dag had ik netjes mijn koffer in huis en het teveel betaalde bedrag ben ik niet meer achteraan gegaan. Was al blij dat ik mijn koffer had. Beetje vreemde gang van zaken was het dus wel.

Vodafone

altijd goede dekking

nu een jaar een abonnement bij Vodafone, daarvoor KPN en T-mobile gehad. Vodafone tot nu toe altijd de beste dekking van de 3. Bij het afsluiten van het abonnement werd ik zeer goed geholpen en ook na het afsluiten van het abbonement is Vodafone goed te bereiken en reageren ze snel op vragen per e-mail

BOL

super webshop

vele malen besteld bij bol.com (studieboeken, cd's, games, etc.) en altijd op tijd en goed verpakt geleverd. Ook is de webshop erg duidelijk en wordt je na aankoop goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

iBOOD.nl

meerdere bestellingen

meerdere dagaanbiedingen gekocht bij ibood.nl (printer, weegschaal, draadloos keyboard, etc.) en altijd binnen een schappelijke tijd geleverd.

PROFILO - thoom24

Immagine profilo di thoom24
thoom24
Recensore
Maschio, 1987
Esnchede, Paesi Bassi

info utente

grote online koper.