PROFILO - Morten Lisborg Eriksen

Recensioni (11)

Babyparadies Shop

Grim hjemmeside, responsiv service

Jeg har købt en autostol hos dem. Først var den forsinket p.g.a. sne, men kundeservice svarede hurtigt. Så ankom stolen men det viste sig at jeg havde bestilt den forkerte så jeg sendte den tilbage og bestilte en ny. Den nye autostol ankom til tiden og pengene for den gamle var tilbage på min konto inden for ca. 1 uge.

Google

Virker bare

... har brugt det i et år nu, har ikke haft nogen problemer.

Just-Eat.dk Aps

Virker fint nok ...

... men deres tidsestimater passer sjældent...

Bibob.dk

Ingen problemer

Jeg har brugt bibob i et par år nu, absolut ingen problemer!

Byens Gulve

Forsøger at løbe fra dårlige anmeldelser

Ifølge et opslag i dk-hostmaster er byens-gulve.dk ejet af John Petersen (https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=42&query=byens-gulve.dk&submit=S%F8g) som også ejer kurt-gulvmand.dk (https://www.dk-hostmaster.dk/index.php?id=42&query=kurt-gulvmand.dk&submit=S%F8g). Begge firmaer bruger desuden det samme telefonnummer (20586580).

En søgning i CVR registeret (vejnavn 'Mølleengen', husnr '28', Slangerup (3550) viser adskillige firmaer der tidligere har være registreret på den adresse som er brugt til at registrere domænerne. En søgning på kurt gulvmand viser at firmaet er registreret under 3 navne (http://cvr.dk/Site/Forms/PublicService/DisplayCompany.aspx?cvrnr=28976666). http://www.trustpilot.dk/review/www.fyns-gulvservice.dk bruger også det samme telefonnummer som Byens Gulve (70221400).

Kurt Gulvmand er anmeldt her på siden (http://www.trustpilot.dk/review/www.kurt-gulvmand.dk), og det er ikke specielt rosende omtale. Det virker som om John Petersen forsøger at slippe væk fra ubehagelig omtale ved at markedsføre sig under forskellige firmanavne.

Stig Lykke Iversen, Janne Nielsen, Rasmus Revsbeche Morten Aagaard ritiene questo recensione utile

Powernet

Jeg har ikke købt noget der .... meen

Jeg ville gerne købe et sportsarmbånd til min Creative Zen V, ret overraskende fandt jeg produktet på siden til en pris på 99,13 kr, ca. 1/3 billigere end andre sider jeg har set. Men når jeg bestiller ender prisen med at være 346,37 kr. Hvordan opstår den store prisforskel? Jo, for det første er prisen uden moms, noget der ikke umiddelbart fremgår af den første side, for det andet er fragten urealistiske 175 kr ... plus moms. Der er helt klart noget lunkent ved denne virksomhed...

Zepto

Dårlig kvalitet, dårlig reperation

Jeg har en 6014W som jeg købte for lidt under 2 år siden, nu gik den så i stykker i strømstikket og det mener Zepto er min skyld (de har muligvis ret). Jeg sender så computeren til reperation og får den tilbage 14 dage senere efter at jeg har betalt de 1000 kr. den slags koster. Problemet er blot at min computer stadigvæk ikke virker som den skal, og jeg må derfor sende den ind igen, denne gang behandler de som en hastesag og ekspeditionen tager i alt 7 dage. Computeren har dog stadig den samme fejl, en fejl der i øvrigt er meget tydelig og som burde være opdaget i den test som de påstår at foretage af udstyret før tilbagelevering. Jeg har nu sendt den ind igen, men Zepto har glemt at markere den som hastesag, jeg har nu ventet 7 dage og har fået besked på at vente yderligere 7 dage, dårlig stil.

USG DANMARK

Vildledning

USGs forsikringsbetingelser er fyldt med tvetydige undtagelser der gør det umuligt af få penge ud af dem. Min computer gik i stykker i stikket, og til trods for at jeg har brugt PCen nænsomt i al den tid jeg har haft den, så dækkede de det ikke.

Deres rådgivning i deres egne forsikringsbetingelser er desuden mangelfuld idet de ikke oplyste om muligheden for at opsige forsikringen efter en skade, til trods for at jeg spurgte dem direkte. Deres afvisning af mit forsikringskrav skete ikke direkte til mig, men derimod til det værksted der havde min computer hvilket naturligvis sløvede processen kraftigt.

kaaree Ahmad Kliban ritiene questo recensione utile

www.computersalg.dk

Ingen problemer

Alt gik som det skulle

TELMORE

Virker bare

Ja hvad kan jeg sige, alt virker som det skal.

Jørgen Kristensen ritiene questo recensione utile

Proshop

Tillid

Jeg har handlet adskillige gange hos proshop.dk, der har været meget få problemer, og de problemer der har været er hurtigt blevet løst via deres support. Deres RMA og metode til at benytte returretten fungerer upåklageligt.

Jeg har en enkelt gang oplevet lidt forvirrende signaler omkring levering, men det blev hurtigt opklaret med et opkald til deres support. Så ring til dem hvis der opstår problemer.

PROFILO - Morten Lisborg Eriksen

Immagine profilo di Morten Lisborg Eriksen
Morten Lisborg Eriksen
Recensore
Maschio, 1983
Frederiksberg, Danimarca

info utente

Elektronikingeniør